Het Dagboek van een Sjamaan 30 december 2020 “Volle Koude Maan in Kreeft”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN “alles ging anders dan ik verwachtte”

VOLLE KOUDE MAAN IN KREEFT

Toen ik een paar dagen geleden het maangebed schreef voor de Volle Koude Maan in Kreeft, realiseerde ik me dat de tekst die uit mijn typvingers kwam, helemaal op mijzelf van toepassing is!

Wat had ik een verwachting voor dit jaar dat mijn tweelingziel en ik in een harmonieuze relatie zouden raken met elkaar!

Want het was toch “HET 2020-jaar”? HET jaar waarin tweelingzielen samen komen?

HET jaar van verlichting? Ik dacht dat ik dit jaar mijn bus zou manifesteren in de herfst, ingevolge de seizoenen van het medicijnwiel én dat ik gezond en gelukkig in de natuur zou wonen in de winter. Dat ik plezier zou maken, zou surfen, skaten, high on life, in energie!

Want dat zag ik als “verlichting”.

Maar Spirit dacht daar anders over.. of eigenlijk mijn eigen ziel, want die heeft voor incarnatie alle afspraken gemaakt, waaronder ook met mijn tweelingziel.

Verlichting betekende voor mij dit jaar vooral veel loslaten van zware energie. “Hucha” wordt dat genoemd in Quechua, de taal van de Q´ero (Inca). Ik beoefende heel veel ademwerk, waardoor al mijn trauma´s ineens flink omhoog kwamen! Ik werd daardoor mega geconfronteerd met alle pijn die nog vastzat in mij, waardoor ik meer gehuild heb dan gelachen dit jaar.

Ik bleef maar rondjes draaien in mijn pijn. In mijn oordelen naar mezelf. In mijn verdriet. Ik moest harder werken, ik moest meer doen! Ik stond alleen maar “AAN” de gehele tijd en gaf mijn vrouwelijke energie geen moment de ruimte.

Onze vrouwelijke energie is de energie van compassie. De energie die zegt: “het is oké, je mag ook rusten”. De energie die vriendelijk is voor onszelf. Die creatief is en laat Flowen. Het flowde moeizaam bij me en compassie en vriendelijkheid naar mezelf was vaak al helemaal ver te zoeken. Eigenlijk zoals het altijd al is geweest bij me. Erg oordelend naar mezelf en keihard werken.

Gisteren kreeg ik het inzicht over het Vind jouw Spirit-programma. Dat dit programma ook niet eerder zal aanvangen dan in de lente! Aan de ene kant gaf het me verlichting dat ik het nu eindelijk weet hoe het gaat en wanneer het zal gebeuren, maar aan de andere kant kwam er ook teleurstelling omhoog, want ik had gedacht het programma al veel eerder te kunnen lanceren en in een hele andere vorm als dat Spirit in de planning had!

In de lente begint er op het medicijnwiel namelijk een nieuwe ronde van de cyclus van de seizoenen. Het is de periode van nieuwe geboorte, van de groei van de nieuwe creatie in de buitenwereld. Reden waarom het helemaal logisch is dat het programma pas in de lente weer zal aanvangen, zoals dat met de eerste ronde is geweest!

Doordat ik het nu wist kon ik loslaten en dat deed ik flink. Wauw.. wat een spanning hield ik onbewust vast vanwege dit niet weten. Wat een onzekerheid overheerste er bij me de hele tijd. Ik heb 2 dagen achter elkaar niks anders gedaan dan slapen! Wauw..

Onbewust heb ik al die tijd verschillende archetypes van het medicijnwiel in mezelf onderdrukt. Op het Westen hebben we “de tovenares”, ook wel “de verleidster” genoemd.

Degene met het open hart, die alles binnenin zichzelf (her)vindt. Zo vaak heb ik mijn hart gesloten voor mijn omgeving, dat zie ik nu allemaal pas in doordat ik heb losgelaten en mezelf heb overgegeven aan mijn hogere plan (eindelijk!!! Roepen mijn gidsen!!).

Mijn geest was gesloten en mijn hart. Mijn geest luisterde namelijk vaak niet naar mijn hogere leiding en bleef maar mijn eigen plan uit willen voeren. Zoals het opzeggen van mijn huur.. “want die bus gaat snel komen!”. Maar dat is wat ik wilde, waar ik naar verlangde.

Daarmee probeerde ik nog steeds te haasten en bleef ik afgaan op het vinden van mijn geluk in de buitenwereld.

Maar ik was nog niet klaar. En mijn tweelingziel ook nog totaal niet. Ons gezamenlijke karmische contract was nog niet afgelost. We hadden allebei nog lessen te leren en dat zie ik nu zo helder als wat.

Want ik open nog steeds niet volledig mijn hart voor de onvoorwaardelijke liefde. Ik heb nog steeds moeite met luisteren en anderen te vertrouwen en vooral om spirit te vertrouwen dat het allemaal komt en gebeurt op het juiste moment!

Het is alsof ik blijf proberen om tegen de stroom in te zwemmen, omdat ik dat gewend ben. Dat voelt “veilig”. Het is het telkens maar blijven opzoeken van triggers en lessen, zodat je het idee hebt dat je groeit en leert.

Het andere archetype dat ik ondergeschoven heb is “de goede moeder” in mezelf. Dit is het archetype van de zomerperiode, van de Volle maan en het element vuur op het Zuiden van het medicijnwiel (dit archetype versterken we met de sjamanistische volle maan-reis, zie onderaan).

Een goede moeder zijn voor jezelf, betekent goed voor jezelf zorgen. Het betekent geaard zijn, verbonden met je baarmoeder- en buikgebied, met je gevoel. Het betekent gezond eten zodat je vuur aanwakkert. Het betekent voldoende sport en beweging, zodat je vuur aanwakkert. Het betekent jezelf toestaan om passie en plezier te mogen ervaren.

Geen van dat alles heeft de afgelopen maanden prioriteit bij me gehad. Ik zat in een soort van molen en die bleef maar doordraaien en ik was het hamstertje erin (arme beestjes? Of zouden ze dat leuk vinden?).

Met al het Sjamanistische ademwerk versterkte ik de goede moeder in mezelf. Ik schoonde mijn buikgebied op en gaf daarmee ruimte aan mijn emoties om er te mogen zijn.

Want dat is wat we vaak doen met trauma´s, we stoppen de emoties ervan weg, alsof het niet gebeurd is. Dat kan ook onbewust gebeuren. We houden onszelf daarmee weg van voelen.

Als luchtelement, als waterman, heb ik altijd al moeite gehad met de verbinding met mijn baarmoeder- en buikgebied. Mijn eerste vriendje zei een keer tegen mijn moeder: “laat haar maar even, ze zit in haar hoofd”.

2020 is het jaar geweest van verlichting. Het jaar voor de zielen om TE LANDEN in hun lichaam. Juist dát brengt namelijk verlichting hier op aarde. Want we hebben massaal met het tweelingzielen collectief, onze eigen energetische frequentie verhoogd.

Ook mijn tweelingziel is daarin meegegaan nu hij in de Alpen is gaan wonen, waar er frisse lucht is en hoge frequentie van de bergen.

Het is het jaar geweest van LOSLATEN. Alle bussen die aan me voorbij zijn gekomen waarvan ik dacht dat het ze waren. Maar het was de tijd nog niet.. en dat bleek, want de bus die voor ons bedoeld is, is nu wel op mijn pad gekomen en nog mooier dan ik heb durven dromen!

Maar dan moet ik wel actie gaan ondernemen!! Het was de afgelopen tijd bij mij echt “slapend rijk worden”. Mijn masculine-energie was niet in actie. Ik wachtte en wachtte en twijfelde en stelde uit, waardoor ik mezelf weer volledig geblokkeerd heb in mijn inkomensstroom.

Want die stroom is afhankelijk van de stroming die we binnenin ons zelf creëeren. Onderneem ik actie op mijn plannen? Laat ik mezelf zien en horen in de buitenwereld? Heb ik een aanbod wat ik kenbaar maak? Of wacht ik totdat mijn bedrijf zich spontaan zal manifesteren als mijn droombedrijf dat mijn ideale leven mogelijk maakt, waar ik spirit om gevraagd heb?

De laatste tijd zat ik alleen maar in de laatste energie en gebeurde er NIKS. Ik hoorde veel. Ik bedacht veel ideeën, kreeg allemaal mooie ingevingen, maar het actie ondernemen is net zo belangrijk! Het samenwerken tussen de feminine en de masculine-energie.

Ik zat VAST (8 of swords) en zag totaal mijn eigen aandeel niet hierin.

Al mijn angsten blokkeerden me. Want wanneer ik actie ondernam, moest ik helende energie channelen, moest ik “presteren”. Ik vind het nog steeds zo bijzonder hoe ik daar zoveel angst voor kan hebben (ontwikkeld). Hoeveel zwaarte ik mee heb genomen uit mijn vorige levens. Ik heb verschrikkelijke angst om te landen. Angst om aanwezig te zijn in mijn lichaam als ziel. Angst om hier op aarde te leven! En te mogen genieten!

Waar ik het afgelopen jaar keihard aan gewerkt heb voor het doorbreken van een laag in familiekarma! And I made it!! Want wat sta ik nu meer bewust en anders in het leven.

De Volle Koude Maan in Kreeft, van 30 december, gaat hierin een NIEUW BEGIN brengen. Het betekent ruimte maken voor emoties, maar dit keer ook voor blije emoties! Want die mogen er ook zijn!

Het betekent ook de sprong wagen, zoals we dat tijdens iedere volle maan doen, om het anders te gaan doen. Om er nu écht voor te gaan, voor dat fijne gezinsleven voor onszelf. Binnenin onszelf!

Want alle archetypes zitten al in ons. In het Oosten het jonge meisje, in het Zuiden de goede moeder, in het Westen de tovenares en in het Noorden de wijze vrouw. Wanneer we het wiel rondmaken, vinden wij onszelf weer terug. Onze eigen wijsheid, onze éigen kracht, onze passies, ons geluk, de liefde.

De programma´s laten dus nog even op zich wachten allebei, maar de losse Sjamanistische reizen zijn wel weer te verkrijgen in audio-vorm.

Met de link hieronder doe je mee met de sjamanistische reis. Je ontvangt de audio in je e-mail en kunt de Intro om 20:00 uur aanzetten op de 30e en erna de sjamanistische reis (2 audio´s). Alle reizen zijn onbeperkt houdbaar.

Voor de tweelingzielen breekt er ook een heel nieuw begin aan ten opzichte van elkaar. Want wanneer wij onszelf meer de ruimte geven om te mogen zijn, versterken we daarmee de verbinding met onze feminine-energie. Dit levert ons alleen maar energie op, waardoor we onze masculine activeren.

Voor onze tweelingziel zal dit net zo gebeuren. De ander zal met de maan cycli mee dus geactiveerd raken om op het hogere pad te raken. Deze activatie kunnen wij bewust sturen met onze gedachten en visualisaties (waar de reizen zich op richten en het medicijnwiel-jaarprogramma).

En zo kunnen wij dit voor de creatie van ons gehele leven, alsook ons bedrijf (waar het Vind jouw Spirit-programma zich op richt).

Jouw tweelingziel (en jij zelf) gaan deze volle koude maan een diepere laag in van de verbinding met jezelf. Dat betekent dat jij nu ook meer helder “ziet”, waar jij jezelf nog aan het saboteren bent om liefde te mogen ontvangen. Ook jouw tweelingziel zal dit gaan inzien en daarop stappen gaan ondernemen. Daar is deze Volle Maan voor!

Iedere stap die we nemen om onszelf meer liefde te geven, is een stap in de goede richting voor het manifesteren van de hemel hier op aarde.

Wees blij met jezelf lieverd, je hebt het SUPERGOED gedaan het afgelopen jaar, want het was me er eentje!

Spreek je intenties uit voor het nieuwe jaar. Ondanks Corona, ga jij er een mooi jaar voor jezelf van maken!

We zullen altijd uitdagingen en problemen op ons pad krijgen. Het ligt alleen bij onszelf hoe we hiermee omgaan!

Alvast een heel gelukkig uiteinde lieverds!!! ❤️ En tot in het nieuwe jaar!!

Liefs,
Avalon Sjamaan

De Sjamanistische Volle Maan-reis bestel je hier.


SJAMANISTISCHE REIS MET TOTEMDIER SNEEUWGANS

22 december tot en met 20 januari

Indien jij geboren bent in deze periode, is Sneeuwgans jouw totemdier. Wil je weten wat de kracht is van Sneeuwgans en hoe je met Sneeuwgans kunt leren samenwerken? Kijk dan voor meer info in de webshop:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Totemdier-Sneeuwgans/p/274345064/category=0

LET OP: wil je meedoen aan het medicijnwiel-jaarprogramma? Daarbij zijn alle Totemdieren reizen per seizoen inbegrepen!

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier: vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae