Het Dagboek van een Sjamaan 29 november 2020 “ik heb mijn bus gevonden!”

Het Dagboek van een Sjamaan 29 november 2020

“De Volle Bever Maan & maan eclips en Neptunus direct: het afronden van de grootste cyclus én direct de start van een nieuwe”

WAUW! Het was weer tijd om de blog met deze kreet te beginnen!! Want wat is de energie krachtig met planeet Neptunus die weer direct gaat lopen per 29 november, welke verandering nog zo´n 24 kan voortduren en dus tezamen met de energie van de Volle Bever Maan én penumbrale maan eclips goed voelbaar is!!

Neptunus is de planeet van ons spirituele ontwaken en stond sinds eind juni in retrograde. Wat betekende dat onze connectie met de spirit wereld flink onder de loep is gelegd de afgelopen maanden, maar bovenal dat we gedurende de retrograde in een sneltrein van ontwaking zijn geraakt.  

We kwamen in deze retrograde periode in aanraking met de personen die ons mochten helpen bij ons ontwaken en leerden op deze manier in sneltreinvaart onze lessen, zodat we onze versterkte spirituele verbinding nu Neptunus weer direct gaat, kunnen gaan inzetten voor onze zielsmissie. Want ons hogere plan kunnen we hier op aarde alleen manifesteren, wanneer we samenwerken met de spirit wereld. Welke samenwerking zich de afgelopen maanden intens heeft mogen versterken.

Als ik kijk naar mijn eigen reis dan is dat zeker het geval. Ik ben sinds dat Neptunus retrograde is gaan lopen in sneltreinvaart teruggekomen bij mijn missie als “death walker”, het kanaal-zijn voor de dodenwereld. Mijn verbinding met mijn gidsen is zo intens versterkt, dat ze me zelfs helpen bij het vinden van een parkeerplek! En waar ik voorheen niet luisterde, doe ik dat nu wel. Ten minste, ik doe aardig mijn keiharde best haha. Want soms gaat het niet helemaal volgens plan, waar ik dan achteraf de inzichten van krijg.

Neptunus weer direct, in combinatie met deze Volle Bever Maan in Tweelingen én penumbrale maan eclips, betekent het dat we flink VOORUIT gaan. Maar eerst nog deze Volle Maan en de 2 weken post-schaduwfase van Neptunus gaan AFRONDEN en LOSLATEN. Want daar zijn de Volle Maan en de Afnemende maan voor. Het zijn beide “Masculine” Manen (grootmoeder maan is altijd vrouwelijk, maar de energie die naar de aarde komt is masculine) en dat betekent dat we onze energie naar buiten richten en gaan ondernemen. In actie gaan komen vanuit ons actiecentrum (Llanqay, ons buikgebied: zonnevlecht chakra).

We ronden met deze Volle Bever maan in de maand november én het 2020 jaar, een lange voortslepende karmische cyclus af. Een cyclus van zelf-sabotage. Niet in actie komen. Blijven dromen, maar weinig “doen” wat er toe doet voor onze zielsmissie.

Tweelingen, waar de Volle Maan in staat, is een lucht element. Lucht elementen staan erom bekend om altijd vele ideeën te hebben. Alleen wanneer we niet goed geaard zijn, blijven we ideeën creëren, maar gaan we niet tot uitvoering ervan over. We blijven op die manier (dag)dromen, maar de energie raakt op die manier niet in beweging.

Ga eens bij jezelf na: doe je yoga? Fiets je? Sport je op enige andere wijze? Beweeg je de energie door jou heen? Wanneer de energie door jou heen kan stromen door je fysieke lichaam letterlijk te bewegen, dan geef je jouw emoties de ruimte om door te stromen en kan jouw actiecentrum geactiveerd raken: jouw TWIN FLAME (zonnevlecht chakra).

MIJN DAGBOEK

De afgelopen maanden zijn voor mij echt intens geweest aan heling. De afgelopen zomer bracht Spirit ademwerk op mijn pad en wat heeft dit mij intens geholpen om wat in mijn onderbewustzijn nog verstopt lag aan het licht te brengen. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel pijn en trauma nog vasthield in de vorm van hucha (zware energie) in mijn energieveld. Omdat deze energie mij blokkeerde bij mijn sacrale chakra, de plek van mijn emoties waar ik mijn oordelen naar mezelf allemaal vasthield, kwam ik niet in actie!

Er gebeurde gewoon echt niets in mijn bedrijf, omdat er niets gebeurde in mijn eigen leven en mijn binnenwereld. Ik bewoog niet meer. Ik deed geen yoga meer. Ik werkte aan wat ik moest doen en dat was het. Ik begeleidde op dat moment ook de vrouwen van de eerste ronde van het Vind jouw Spirit-programma, waardoor het programma niet helemaal is gelopen zoals ik dat zelf graag had gewild. Want ik kwam niet in actie. Ik zat onbewust vast en hield mezelf daarmee klein, waardoor ik steeds geen energie had om stappen te nemen.

Ademwerk is echt mijn redding geweest. Ik beoefen dat nu iedere ochtend om mezelf te aarden en uit te nodigen in mijn lichaam.  

Het heeft me onder andere geleerd om geduld te hebben. Doordat ademwerk ervoor zorgt dat je meer “aanwezig” raakt in het hier en nu, zonder oordeel, in je lichaam, versterkt daarmee je aardse laag van je energieveld en daarmee je verbinding met Pachamama. En ook je verbinding met Pacha Kamaq, vader spirit. Ik begon daardoor weer stappen te nemen door naar mijn gevoel te luisteren en voor mijn lichaam te zorgen met beweging zoals yoga. Ik stond mezelf toe om meer te mogen rusten. Om los te mogen laten en te vertrouwen op de flow van het leven. En wat wordt dat vertrouwen nu FLINK getest!

Want ik heb MIJN BUS op mijn pad gekregen. En ik weet nu ook wie de eigenaar ervan is en dat ze de bus verkopen!  

Ongeveer een week geleden kwam ik de buurvrouw tegen, doordat ik naar mijn gidsen luisterde en eerst boodschappen ging doen voordat ik naar het zwembad ging. Ze vertelde me dat haar nicht haar bus verkoopt én een nest met jonge puppies heeft: Border collies. Puppies die middelgroot worden en dus perfect voor in de bus! Net zoals Guapa. En ze zijn ook nog eens rete intelligent en hebben veel hersenwerk nodig. Net zoals Guapa! Ze zeggen dat de hond de baas uitzoekt geloof ik ;-) Beetje veren in je eigen reet stoppen word je alleen maar blij van toch? Iemand moet het toch doen.. transformeer jezelf in krachtdier Pauw !!

Anywayzzz.. Ik wist toen zo zeker dat dit mijn bus en pup zullen gaan zijn! Maar toen begon de challenge.. want ik moest geduld hebben nu. HA! Ik voelde en weet namelijk dat de maanstanden er nu nog niet klaar voor zijn om de bus en pup te manifesteren. Dus heb ik gewacht.  

De nieuwe maan kreeg ik dit inzicht binnen. Maar dit is niet een maan van actie ondernemen, dus moest ik wachten. De wassende maan is de maan van het doen van onderzoek. Dus nu was het de tijd om onderzoek te doen naar de bus en mijn buurvrouw te vragen om een foto ervan. Wat een “toevalligheid” dat de buuf nou net dit weekend bij haar nicht is en dus een foto van de bus direct kon nemen en naar me kon appen ;-)

Vervolgens doe ik nog wat meer onderzoek naar het aantal kilometers, het jaartal, de kosten, enzovoorts. En dan is het wachten tot de Volle Maan, die al op maandag de 30e is, dus dat schiet al aardig op haha! Ik wacht dan tot na de volle maan met het ondernemen van actie. Want dan is de energie er klaar voor en voldoende opgebouwd om de stappen te gaan nemen op hetgeen ik onderzoek naar heb gedaan en inzichten in heb gekregen.  

Dat betekent dat ik aankomende week een afspraak kan gaan maken om naar de bus te gaan kijken en ook direct naar de puppies!! Het is de maan van de laatste zet en het wagen van de sprong. En wat voor één door in een bus te gaan wonen!  

De afnemende maan is vervolgens de maan waarop we de energie loslaten, zodat we ruimte maken voor het nieuwe. Net zoals de herfst. Beide bevinden zich in het Westen op het medicijnwiel. De afnemende maan doet dat in het klein en de herfst doet dat in het groot. Je zou wel kunnen zeggen dat de maan gelijk staat aan de kleine arcana en de seizoenen aan de grote arcana van de Tarot aan energie. Kleine verschuivingen in ons leven en hele grote. Dat betekent dat dit de periode is waarin we het oude achter ons laten. En daarmee dus mijn appartement om in de bus te gaan wonen.

Nu denk je misschien “oké.. maar wat is dan je grote les in vertrouwen?”, want dit vergt alleen maar een klein beetje geduld natuurlijk (met je geboorte Mars in Ram: vuur impuls vuur impuls vuur, is dit al heel wat voor mij!).  

Nou… dat goan ik je nu vertelluh!  

Ik heb namelijk helemaal het geld nog niet!!!!!!!

De allergrootste kunst om te manifesteren is te leven alsof het er al is. Want het is er namelijk al. Het bestaat allemaal al in de spirit wereld in ons hogere plan. Ik heb deze bus éxact zo “gezien”. Ik kreeg door dat het een verlengde zou zijn. Dat het een leuke kleur zou hebben. Dat de bus al ramen zou hebben en een wc en douche. Zelfs dat er een rolluik op zou zitten voor schaduw en voorin een 2-zits bankje!

Dit is éxact die bus. Dus dan weet ik tot diep in m´n botten dat ik deze bus zal kunnen gaan kopen.

Nu dien je natuurlijk wel “realistisch” te zijn. Wanneer je gaat kijken naar een bus terwijl je geen zicht hebt op het genereren van inkomsten dan betekent het dat je niet goed geaard bent. Maar dan alsnog wordt ervoor gezorgd dat je alles op het juiste moment ontvangt. Dus je zou zomaar ineens de loterij kunnen winnen en een bus kunnen kopen! Maar ook daarbij is geaard zijn van uiterst belang.  

De gehele zomer heb ik dus geprobeerd bussen aan te trekken, een 2e hondje, totdat ik leerde dat de zomer niet de tijd is voor manifestaties op het medicijnwiel en de energie eerst moet opbouwen tot aan de herfst. Wanneer we het die tijd geven, dan kan in één keer alles tegelijkertijd manifesteren voor ons. Met als voorbeeld de bus én de hond gewoon bij dezelfde familie!

Het belangrijkste is dat ik actie blijf ondernemen om de energie te blijven bewegen. Als ik nu af zou haken door te zeggen: “ja.. maar ik kan wel gaan kijken, maar ik heb NU toch geen geld?”. Dan verlies ik daarmee het vertrouwen en de verbinding met spirit uit het oog. Want ik vóel van binnen en ik wéét van binnen dat ik de maand december wél voldoende geld ervoor zal hebben. En ik voor de kerst deze bus zal kunnen gaan kopen!! Én de pup!! Ik heb het hogere plan al gezien en gevoeld. En waar ik voorheen daar nog niet voldoende op vertrouwde en ik daarmee telkens de flow doorbrak, weet ik nu volledig hoe het werkt en is mijn verbinding met de spirit wereld solide en sterk!!

NEPTUNUS DIRECT

Neptunus weer direct helpt ons om nu eindelijk de oordelen naar onszelf los te laten. En daarmee wordt onder andere bedoeld de oordelen naar de spirit wereld. Want zolang wij niet voldoende “geloven” in dat de spirit wereld juist echt is en de aardse dimensie niet, is ons energieveld niet sterk genoeg om onze manifestaties aan te trekken in de buitenwereld.

NUMMER 1 in het manifestatie proces is dus: GELOOF.

Geloof jij in de spirit wereld? Jij bént spirit, jij bént energie. Geloof jij dus in jezelf?  

Dat jij met jouw éigen kracht jouw buitenwereld kunt maken én KRAKEN. Dat jij in staat bent om de energie zo te bewegen dat je krijgt wat je al die tijd al voelt, hoort en ziet?  

Of wantrouw je jouw hogere leiding nog? “Is het wel echt zo wat ik zie en hoor?”.  

NUMMER 2 in het manifestatie proces is: VERTROUWEN.

Vertrouwen bevindt zich in jouw wortelchakra. In jouw verbinding met Pachamama, moeder aarde. Wanneer je een gebrek hebt aan vertrouwen, heb je een gebrek aan stabiliteit in je leven. Je financiën lopen niet gezond, je twijfelt veel en onderneemt geen actie of juist teveel actie op van alles wat er niet toe doet. Ook richting mensen kan een gebrek aan aarding zich uiten in wantrouwen om anderen in je leven toe te laten.

Je geloof bevindt zich in je bovenste chakra´s, met name je kruin chakra. Je geloof is namelijk je begrip van hoe de energie werkt en waarom alles gebeurt zoals het moet gebeuren voor jou en jouw tweelingziel.

Wanneer je jouw chakra systeem dus opent, opschoont en versterkt, versterk je daarmee je geloof en je vertrouwen. Je versterkt je aura. Je aantrekkingskracht! Onder ander ademwerk helpt jou daarmee, maar ook Sjamanistisch reizen, zoals we dat iedere Nieuwe en Volle Maan doen. Waar ademwerk ook altijd onderdeel van is.

Neptunus direct helpt jou weer vooruit te bewegen op het gebied van geloof en vertrouwen. Op het gebied van jouw verbinding met de spirit wereld. En dit is simpelweg gewoon oefenen. Veel oefenen. Veel ademwerk. Veel Sjamanistisch reizen. Veel opschoonwerk voor je aura, zodat je energetische frequentie kan versterken en je steeds een laag dieper afreist naar je baarmoedergebied. Daar waar alle geheimen verstopt liggen die iedere herfst naar het licht toekomen voor loslaten en manifestaties.

Nu is jouw tijd met deze verandering én de volle maan én eclips, om jouw oude cyclus af te sluiten zodat je de Nieuwe maan op 14 december, in voorbereiding op de winterperiode (allebei het Noorden op het medicijnwiel), klaar zult zijn voor je nieuwe begin.

Misschien wel als “death walker” door als kanaal voor de overleden zielen op te treden. Onderdeel van het pad van de sjamaan.

GUIDANCE

Wanneer er een verschuiving van planeten plaatsvindt én er zo´n pittige krachtige energie naar de aarde komt zoals die van deze volle maan (30 november) en penumbrale maan eclips (gedeeltelijke maansverduistering), is het van GROOT BELANG dat je TIJD NEEMT voor jezelf.

Jezelf. Dat betekent: hogere frequentie energie.

Dat betekent:

- slapen, rusten zodat je kunt herstellen en de energie door je heen kan stromen.

- Het betekent veel water drinken, zodat je energieveld blijft vibreren.

- Heb je hoofdpijn? Leg je taken neer voor de dag en ga naar buiten om frisse lucht in te ademen en je hart te openen zodat je van je hoofd in je hart en buik kunt zakken.

- Beweeg je lichaam, maar op een rustige en aangename manier.  

- eet gezond!!

- weinig telefoon en straling.

- mediteren en schrijven.

WEES BEWUST van dat jij energie BENT en dat wanneer er een grote download naar de aarde komt, je de tijd nodig hebt om dit te integreren in je energieveld.  

DE TAROT

De bovenste rij van de tarot is vooral een energie van STRIJD. Van blind zijn, gevangen voelen en zorgen maken. De Hierophant, van de grote arcana, toont ons aan dat de strijd met onze binnen- en buitenwereld naar een ander niveau zal gaan verschuiven.

Dat betekent dat we dieper zijn gegaan in ons baarmoedergebied, waardoor er meer licht is gekomen binnenin onszelf, welk licht zich mag gaan uiten nu in onze buitenwereld.  

Het is de strijd tussen de feminine en de masculine-energie. Tussen Pachamama en Pacha Kamaq (vader spirit) die meer tot stilstand zal komen binnenin jouzelf. Je gaat mee met de natuur, want de herfstperiode komen wíj meer tot stilstand en trekken we onze energie meer naar binnen. We ondernemen minder (dat is de bedoeling) en komen daardoor meer tot rust en staan meer open om te ontvangen wat zich wil manifesteren in onzer buitenwereld.

Voor sommige tweelingzielen betekent dat HARMONIE. Het betekent dat er volledig hart opening zal plaatsvinden en zij die er nu aan toe zijn dit jaar om gezamenlijk hun zielenpad te gaan bewandelen én hun zielsmissie uit te gaan voeren, zullen daartoe na de eerste eclips de sprong gaan wagen met elkaar, zodat dit nieuwe begin voor hen beide zich kan laten zien met de nieuwe maan op 14 december en de wassende een week erna, waarin het zaadje van dit nieuwe begin zal groeien. Met de volle maan van 30 december staat dit zaadje weer in bloei en is het de week erop klaar om geoogst te worden tijdens de afnemende maan en zo herhalen de cycli zich iedere maand voor ons.

Voor anderen betekent het dat ze in een rustiger vaarwater met hun tweelingziel zullen komen waarbij ze voelen en ervaren dat er niet meer zo´n strijd is tussen jullie in de buitenwereld. Dat gebeurt alleen wanneer jij die strijd binnen jezelf hebt opgegeven tussen jouw hart en je hoofd. Tussen je denken en het volgen van je gevoel / hogere leiding – intuïtie.

Volg jij je hart? Doe je wat je wilt doen in je leven? Sta je jezelf toe om te mogen rusten en genieten, maar ook om de stappen te mogen nemen voor de creatie van je droomleven? (Neptunus direct: in samenwerking met spirit die spreekt via jouw gevoel en intuïtie!).

Het getal 5 van de Hierophant kondigt een SUPERGROOT NIEUW BEGIN aan. Zo waagde ik vorig jaar op 19 november tijdens de afnemende maan, de sprong om naar Fuerteventura te gaan emigreren. 2 dagen later vond ik Guapa in het asiel. 1 december trok ik in mijn appartement die ik van tevoren al gezien had via e-mail en akkoord op had gegeven om te huren en 5 december mocht Guapa mee naar huis. Een paar dagen later ontmoet ik mijn tweelingziel weer op het eiland.  

DIT IS FLOW. DIT IS MANIFESTATIE VAN OPGEBOUWDE ENERGIE. En dat kan alleen maar gebeuren wanneer we LOSLATEN en onze hogere leiding volgen!

Spirit bracht me alles in één keer. Voordat de P*is (nee het woord is geen “penis”) uitbrak met Corona, zat ik niet meer bij mijn moeder op mijn slaapkamer in Amsterdam, maar woonde ik ineens in een appartement met huurauto en een hond zodat ik hier met de strenge Spaanse regels van de algehele lock-down al die tijd gewoon naar buiten kon! En ik zal je vertellen.. ook TOEN had ik mijn zorgen en twijfels (9 of swords) of ik alles wel kon gaan betalen en vooral genoeg geld had voor een hond en alle botten van dien.

We zien op de 5 of wands haar handen die de grond raken: AARDING! Kom uit je hoofd! Doe er moeite voor! Ga sporten! Ga naar buiten! Leeg je hoofd! Mediteer!

We zien op de 8 of swords haar handen voor haar borst gekruist: CROSSROAD! Open je hart! De geest denkt te moeten beschermen, maar je bent veilig.  

We zien op de 9 of swords haar handen voor haar gezicht: OPEN JE OGEN! Maar ook: geef meer rust aan je hoofd. Masseer je hoofd eens zo nu en dan gedurende je dag. Ga met je vingers eens over je gezicht (wel even je vieze tengels wassen eerst). Smeer jezelf eens uitgebreid in met een lekkere gezichtsolie en scrub. Hoe meer energie je naar je hoofd stuurt (je kunt ook op je hoofd gaan staan), hoe meer je geest zich zal openen.  

LET OP: deze shift gaat jouw tweelingziel nu ook doorheen, alleen met de eigen lessen in de eigen buitenwereld. Zo heeft mijn tweelingziel nog altijd een vriendin (van 24), althans dat denk ik, want ik weet al een tijdje helemaal niks meer van zijn buitenwereld (rust!). Dat betekent dat deze Volle Maan bij hem zal gaan duwen om ook zijn hart te gaan volgen en dat is niet zichzelf klein houden in een karmische relatie. Zijn energieveld moet namelijk groeien en dat lukt niet met het vasthouden aan lagere frequentie energie. Moeder aarde verhoogt haar frequentie en dat zal hij ook voelen en ervaren. Zijn hart zal meer gaan spreken en roepen. Dan is de keuze dus of je het nog langer gaat negeren of ervoor gaat.

De onderste rij geven de energie weer van de Volle Maan en eclips en de gehele aankomende week, inclusief de fase van de afnemende maan. Er komt een GROOT nieuw begin aan in onze buitenwereld (ace of pentacles). Wat onder andere betekent dat er meer geld binnen zal gaan komen!

Er is meer aarding in het collectief en daarmee meer hart opening en mogelijkheid tot ontvangen.

Je ziet op de kaart hoe klein zij is ten opzichte van de munt. Dat betekent 1. dat er voor sommigen VEEL zal gaan binnenkomen! En 2. dat we onszelf zullen overgeven aan het veranderen van onze buitenwereld hoe dat wil gebeuren. Het betekent dat we de weerstand zullen loslaten. En dus ook jouw tweelingziel, waar hij (zij) zolang weerstand tegen heeft gehad.

We zien in de munt ook het pentagram terug. In grootse vorm. Dat betekent dat we onszelf nu veilig en beschermd genoeg voelen om te ontvangen en de stem van onze duivelse geest tot stilte te brengen. We zakken in ons baarmoedergebied, zodat we vanuit ons buikgebied, ons actiecentrum, actie zullen gaan ondernemen in onze buitenwereld.

Bouw je website!!! Richt je Instagram in!!! Sluit dat abonnement af waar je al zolang over twijfelt!!! Koop die edelstenen en dat boek om mee te werken!! Beweeg de energie!!!

THE MOON is weer een grote arcana en vertelt ons dat emoties gesproken zullen gaan worden. Eerst gevoeld, dan losgelaten door ze uit te spreken. We zullen meer de feminine-energie in ons toelaten om ons te begeleiden. De energie van de emoties en het hart. Van het gevoel! Grootmoeder maan is namelijk altijd vrouwelijke energie.  

Zij helpt ons iedere windrichting op het medicijnwiel opnieuw om de 4 archetypes binnenin ons te versterken, zodat onze Godinnenkracht zich zal gaan activeren en daarmee onze flow voor manifestaties. De liefde voor het leven. Voor óns leven.

Wanneer wij zowel het jonge meisje (de maagd) in onszelf zien op het Oosten van het wiel en haar geven wat zij nodig heeft en wij een goede moeder voor onszelf leren zijn, in het Zuiden, alsook in het Westen de magie toelaten om haar werk te doen en daarmee onze krachten als verleidster, magiër, tovenares zullen zien, inzetten en versterken, bereiken we stilte en vreugde in het Noorden op het wiel. We activeren de oude wijze vrouw in ons, die gelijk staat aan het zien, horen en ontvangen van onze éigen innerlijke wijsheid. In het Noorden horen wij de stem van onze intuïtie. In het Noorden rusten wij. In het Noorden neemt de feminine-energie in ons het geheel over en hoeven we niks meer te doen. Het ontstaat vanzelf voor ons, want wij laten het ontstaan. Wat een zegen.

Alle archetypes versterk ik binnen jou met het medicijnwiel-jaarprogramma. Je gaat dan 12 maanden (13 nieuwe manen) achter elkaar het medicijnwiel doorlopen, zodat je alle seizoenen zult passeren en maanstanden, waardoor de astrologie van de Indianen in jouw energieveld kan worden geplant en groeien, bloeien en oogsten.  

Je doorloopt met dit programma jouw Sjamanistische dood en wedergeboorte en activeert daarmee jouw krachten als “death walker”.

We zien op de kaart een dennenboom, wat betekent dat vóór de kerst voor het collectief grote veranderingen zullen hebben plaatsgevonden!  

ARE YOU READY TO TAKE THE STEPS AND RECEIVE?

De 4 of pentacles en de 6 of wands is tot slot de energie van eigen kracht en het “boven uitstijgen” van de menigte. Dat betekent dat jij het licht binnenin jouzelf meer zult gaan toelaten en daarmee uit zult stijgen boven anderen die zichzelf wél klein houden.  

Want ook dat is loslaten. Soms is het nodig om bepaalde relaties te beëindigen omdat de ander op een andere energetische frequentie zit. Vriendschappen kun je ontgroeien en dat is oké. Want alles in het leven is vergankelijk. Energie is nooit constant.

Laat je idee los aan dat wat jij denkt dat goed voor je is en geef je over aan de spirit wereld. Jouw plan bestaat al lieve tweelingziel.

Je hoeft alleen je hart maar te openen om te ontvangen.

Liefs,
Avalon


DE LAATSTE ZOOM LIVE-UITZENDING: VOLLE MAAN IN TWEELINGEN ÉN ECLIPS (dé start van eclipsseizoen!)

Deze Volle Maan vindt er weer een Live-uitzending voor tweelingzielen plaats via ZOOM. De laatste zelfs!  

Mijn aanbod zal in december geheel gaan veranderen, wat betekent dat de live-uitzendingen zullen gaan stoppen en over zullen gaan in vimeo-uitzendingen die ik vooraf opneem.  

Ik doe weer een Extended Tarot reading voor het collectief waarin ik lees wat er omgaat in de gedachten van de Masculines, in hun onderbuikgevoel en in hun hart, hun gevoel voor jou. Ik geef ook weer 3 “gechannelde boodschappen van jouw tweelingziel” aan 3 vrouwen weg! Als afsluiter van dit mooie seizoen!  

Meedoen met de uitzending kan via:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Womb-blessing-&-Extended-Tarot-reading-Volle-Maan-in-tweelingen/p/258676227/category=0

De uitzending komt niet in replay.


VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA

www.instagram.com/avalon.sjamaan en de academie voor de hereniging van tweelingzielen via www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

FaceBook: www.facebook.com/vindjouwspirit.nl


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae


Binnenkort, of wanneer je deze blog later leest, vind je de programma´s voor Divine Feminines (alleen vrouwen) op de website van dé academie voor tweelingzielen via: www.vindjouwspiritacademie.nl