HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 29 juni 2021 “mijn droom over mijn Tweelingziel”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 29 juni 2021

4:58 uur werd ik wakker gemaakt vannacht, door mijn gidsen. Ik had gedroomd en het was de bedoeling dat ik me daar bewust van werd.

Ik had voor het slapen gaan gevraagd aan de romantische engelen om me boodschappen te geven over mijn liefdespartner. Ik ontving vannacht zulke heldere begeleiding daarvoor, wauw.

Het begon met dromen over dat ik in de trein zat met een Hindoestaanse man. Dat was mijn partner. Ik was daar ook met mijn vader. Hij had een hoed op.

De trein was gestopt en we waren bij het eindstation “Leiden” aangekomen. Met mijn partner moest ik ergens naartoe en mijn vader moest naar Amsterdam, daar heeft hij altijd gewoond. Hij woont nu in Spanje.

Ik kon ineens mijn vader niet meer vinden. Hij was al uitgestapt en had geen geduld om op ons te wachten.

Bij de Hindoestaanse man, met zwart kort haar, krijg ik de naam “Jay Shetty” door.

Het was druk op het station en we moesten naar beneden. Ik zocht mijn spullen bij elkaar, maar kon het niet goed vinden allemaal. In de tussentijd is mijn vader weggegaan, zonder gedag te zeggen. Ik herinner me dat ik twijfelde of ik uit de trein moest stappen bij Leiden en deed het toen uiteindelijk overhaast.

We zochten de uitgang en het openbaar vervoer. Via een wc moesten we naar beneden. Het was een deur die verstopt was achter allemaal jassen, met een kapstok eraan. Ik stond er samen met Jay in en we gingen naar beneden. Ik moest eigenlijk naar de wc, maar dat liet ik maar, want ik was immers met Jay samen. Terwijl ik normaal met mijn vriendjes echt nul gene gehad zou hebben om te gaan plassen bij ze. Misschien omdat hij Hindoestaans was ofzo.. haha. Ik voelde me in ieder geval niet goed op mijn gemak bij hem en was dus niet mezelf.

Ik zocht mijn telefoon in mijn zak en kon deze niet vinden. Ik schrok! Misschien had ik mijn telefoon in de trein laten liggen! Jay pakte toen 2 telefoons, waaronder een zwarte glimmende, maar het was alsnog niet de mijne!

Binnen liepen we nog langs een vitrine met allemaal diertjes daarin, beeldjes ervan. Ik zei tegen Jay dat het grappig was, want ik had ze allemaal!

We spraken binnen ook nog over merken. Hij zei dat hij voelde dat hij een resonantie had met bepaalde merken en ik noemde van alles op. Esprit, maar ook Dolce en Gabbana. Calvin Klein.. we hadden het over de winkels die op het vliegveld waren.

Ineens buiten had ik wel mijn telefoon, of in ieder geval zag ik een bericht van mijn vader op mijn mobiel. Dat het jammer was, dat ik geen aandacht aan hem had besteed, want hij was nu tenslotte in Nederland en had me van alles kunnen laten zien om mijn dromen waar te maken en hij had het geld.

Ik wilde Jay een kus geven, zoals een stel dat doet, maar hij gaf weinig sjoege en draaide zijn hoofd niet om naar mij, dus werd het een halve kus op zijn wang. Het was een kille bedoeling, zonder enige romantiek of liefde. Ik vroeg me af of dit nu mijn relatie was!

Er kwam ook nog een gitaar in mijn droom voor! Alleen maar een gitaar.

Een overduidelijke boodschap, in ieder geval voor mij dan, van de romantische engelen. Wil ik mijn liefdespartner kunnen aantrekken, die wél liefdevol is naar mij, dan is het belangrijk dat ik aan een aantal dingen aandacht besteed.

Dromen duiden is de kunst van de Sjamaan en helpt ons om wat nog in het onderbewuste ligt, naar het bewuste te halen. Van de onderwereld, de Ukhu pacha, naar de middenwereld, de Kay pacha. Want we kunnen pas iets ergens aan doen, wanneer we ons daar bewust van zijn!

Ik word daarom vaak wakker gemaakt midden in de nacht, om mijn dromen op te schrijven en te duiden. En vannacht heb ik er specifiek om gevraagd.

De boodschap voor mij is als volgt.

De gitaar vertelt me, dat het voor mij nodig is om meer te ontspannen. En dat doe ik met muziek. Gitaar spelen vind ik leuk! Alsook is het voor mij een manier om mijn energetische trilling te verhogen, wanneer ik veel indrukken heb moeten verwerken gedurende mijn dag, verlaagt mijn energetisch veld daarvan in trilling.

Ik zuig dan alle energie op van de ander (dit doen wij allemaal) en heb het nodig om me daarvan schoon te maken. Ik heb ook al zolang in mijn hoofd dat ik lekker gitaar wil spelen in de avond! Ik zie mezelf vaak zitten voor mijn bus (in de toekomst), met mijn gitaar en that´s it. Je kunt me niet gelukkiger maken, dan met gewoon een simpel leven.

Dat geeft de wc ook aan in mijn droom. Want hoezo staat er een wc in een lift...? De wc vertelt me dat ik “naar de wc moet”. Daar droom ik superveel over telkens. Maar eigenlijk alleen wanneer ik de boodschap moet doorkrijgen, dat ik mezelf beter moet zuiveren en schoonmaken van andermans energie.

Dat ik “afval moet lozen”. Onze anus en onze vagina zijn allebei een energetische poort voor het laten “doorstromen” van Prana, van levensenergie. Het zijn daarmee ook poorten voor het afvoeren van afval. Zo kun je aan de staat van je poep zien, hoe jij je voelt en wanneer je plas te licht is, dat je niet voldoende hebt gedronken.

Het zijn graadmeters van ons lichaam, om ons te laten zien, hoe we ons voelen. Beide energiepoorten liggen ter hoogte van ons sacrale chakra en onze wortelchakra en zijn ook verbonden met onze buik. Alle drie deze chakra´s vallen onder “de onderwereld”, de verbinding met ons onderbewustzijn. Bij de Q´ero wordt deze wereld “Ukhu Pacha” genoemd en ons buikgebied heet “Llanqay”.

Wanneer ik niet voldoende vuil afvoer, “hucha” noemen ze dat bij de Q´ero, dan heb ik diarree, of is mijn plas donker (geel). Mijn lichaam laat me dan zien, dat ik vuil vasthoud in mijn baarmoeder- en buikgebied. De plek van mijn emoties en de plek van mijn actiecentrum (mijn zonnevlecht chakra).

Dit is ook de plek van mijn wilskracht en mijn identiteit! Wanneer ik dus niet goed weet wie ik ben, wat ik hier kom doen en wat nu de richting is die ik op wil en mag gaan, komt dit doordat ik teveel “draag” aan vuil in mijn baarmoeder. Ik houd emoties vast en blokkeer daarmee de doorstroming naar mijn actiecentrum. Ik ben dan ook niet goed geaard! Mijn ziel bevindt zich niet goed in mijn lichaam en is dus niet goed aanwezig in het hier en nu, zonder oordeel naar mezelf en anderen.

Vandaar dus de gitaar. Want dit is voor mij bezieling. Ik haal daarmee mijn ziel terug mijn lichaam aan, wanneer deze aan het zwerven is buiten mij. Ik raak weer aanwezig in het hier en nu. Mijn hoofd raakt leeg en denkt en oordeelt daarom niet. Ik geniet wanneer ik gitaar speel en zing!

De volgende boodschap is mijn telefoon! Ik schrok omdat ik deze kwijt leek te zijn! Hij zat niet in mijn zak meer! Omdat ik online ondernemer ben, werk ik veel met mijn telefoon. Maar daardoor werk ik ook veel met straling! En straling is uitermate schadelijk voor ons energetisch veld en daarmee voor de vibratie die ik uitstraal voor het aantrekken van mijn liefdespartner!

Alsook leidt de telefoon af. We raken onze focus geheel kwijt, wanneer we op dat ding gaan. We bladeren en bladeren, openen dit en dat. Ik weet van mezelf dat wanneer ik op mijn telefoon zit, ik altijd tig andere dingen doe dan waarvoor ik mijn telefoon eigenlijk pakte! Omdat er zoveel prikkels op je afkomen, is het moeilijk om je focus te bewaren.

Als ondernemer is dat een must! Het hebben van focus! Want zonder rechte lijn om mijn werk te doen, gebeurt er niks en ben ik aan het vooruitschuiven. “Procrastination”, noemen ze dan met een mooi woord in het Engels.

En dat gebeurt nogal vaak bij me, omdat er altijd wel iets te beantwoorden is of iets te zien of te posten op social media.. ik moet me dus zeer bewust zijn van dat ik mijn telefoon na het werken achter mijn laptop, echt WEG LEG. Dan maar even een tijdje geen berichten beantwoorden (wat ik lastig vind, want dingen stapelen zich dan op en daar krijg ik stress van).

Na een tijd straling van mijn laptop, heb ik het echt nodig om mezelf te zuiveren. Dus weer een reminder voor me, om mijn telefoon nu écht weg te gaan leggen en zelfs uit te zetten om de straling tegen te gaan! Ik heb whatsapp al geëlimineerd op mijn zakelijke telefoon en app amper op mijn privé telefoon, maar toch nog wel wat te vaak!

De laatste boodschap is die van mijn vader. Geld stroomt niet goed wanneer we onze “vaderwond” niet helen.

Ik werk veel met mijn geest en heb het daarom nodig om mijn geest voldoende rust te geven. Mijn denken, mijn analytisch vermogen, is namelijk mijn “vader”. Het is de Divine Masculine-energie. Spirit toont ons altijd onze relatie met “onze hemelse vader”, door de relatie met onze biologische vader. Net zoals onze tweelingziel onze spiegel is, van de relatie met onze eigen ziel, want we zijn verbonden aan elkaar als ziel.

Wanneer er geen contact is met jouw tweelingziel, heb jij dus zelf geen bezieling. Jouw ziel is dan niet voldoende aanwezig in jouw lichaam en je bevindt je veel in je geest, in je denken.

Dit klopt helemaal voor mij. Helemaal wanneer er een planeetverschuiving is, zoals Neptunus die retrograde ging op 25 juni, lukt het me maar moeilijk om uit mijn hoofd te komen. Mijn gedachten draaien dan overuren en daarmee houdt ik mijn Masculine gewond.

Want wanneer mijn geest niet kan rusten, sta ik ook niet open om te ontvangen. En komt er niks binnen. Geen manifestaties, dus ook geen geldstroom. Want het “stroomt” dan simpelweg niet!

Ik weet dat ik dan mijn lichaam moet bewegen, dat hoeven de romantische engelen me niet eens meer te vertellen, want dit weet ik heel goed. Alleen in het moment dat ik in mijn hoofd raak, vergeet ik alles! Ik raak dan de verbinding met mijn lichaam kwijt en “dissocieer” dan. Mijn lichaam, ziel en geest zijn dan niet meer één.

Ik rust veel als Sjamaan, omdat ik anders geen energie heb naast alle sjamanistische reizen die ik geef en de straling van mijn telefoon. Maar bewegen is net zo hard nodig! Ik weet dat ik me altijd beter voel wanneer ik zwem tussen de middag. Ik voel me dan weer opgeladen voor de middag, waarna ik wat eet en dan rust en mediteer.

Maar op de een of andere manier lukt het me telkens niet om mijn routine goed onder de knie te krijgen en te blijven bewegen! Ik wil zo graag yoga doen! (Waar ik regelmatig over droom als boodschap van beweging). Ik wil zo graag een gewoonte daarvan maken, door het standaard onderdeel van mijn ochtend en dag te maken!

Ik weet ook wel waarom ik moeite heb met mijn routines, want "mijn Uranus" stond tijdens mijn geboorte in Boogschutter in het 6e huis. Uranus is de planeet van de revolutie, Boogschutter is vurig en wil avontuur en het huis 6 is het huis van de gezonde routines. Of in mijn geval dus routines die telkens avontuurlijk "moeten" zijn, vanwege de standen van de planeten tijdens mijn geboorte.. poehee!

Dat betekent niet dat ik er niks aan kan doen.. alleen dat ik er wat meer mee worstel!

Ik ben in ieder geval weer heel wat wijzer en weet wat me te doen staat om in harmonie met mezelf te raken en daarmee mijn liefdespartner, mijn tweelingziel aan te trekken in mijn leven!

En het nu ook nog daadwerkelijk dóen ;-) Gelukkig droom ik dit nu, tijdens de Volle Maan fase en geeft ons Grootmoeder Maan mij daarmee nog voldoende kracht om dit door te gaan voeren en hier de sprong - nu eindelijk - in te gaan wagen! Zodat ik wanneer de maanenergie afnemend is, dit patroon kan gaan loslaten!

In de badkamer vroeg ik mijn gidsen waarom een Hindoestaanse man? De Hindoestaanse man staat voor de Hindu God “Kali”. Ik heb een Tarotdeck, Chrysalis Tarot, met daarin een kaart “Kali”. Dit is de kaart van THE TOWER.

En daarmee was alles voor mij gezegd! Het is de boodschap van DESTRUCTIE. Dit is een fase waar je doorheen dient te gaan als Sjamaan, voor jouw Sjamanistische dood. De persoonlijkheid (de ego), dient voor een deel af te sterven, zodat dit deel kan veranderen in jouw ware zelf. Dit noemen ze in het Sjamanisme “destructie”.

Het afbreken van de persoon zoals jij deze kent. Het afbreken van jouw overtuigingen. Wanneer ik mezelf zie als “geen gitaarspeler”, dan pak ik die gitaar nooit op.

Ik dien dus mijn oude manieren los te laten. Mijn oude huid mag afpellen. Dit gebeurt op het medicijnwiel tijdens de zomerperiode. Waarin we met het vuur van het zuiden, onze ziel aanwakkeren en met behulp van Amaru, totemdier Slang op het INCA medicijnwiel, onze oude huid loslaten, zodat we in de herfst kunnen afsterven en in de winter onze nieuwe ware zelf kan gaan ontstaan, die tijdens de lente zal worden wedergeboren!

De Hindoestaanse man heeft ook nog een andere betekenis. Jay Shetty is namelijk een bekend persoon, die veel humor toevoegt aan zijn sketches. Humor is dé nummer 1 voor het verhogen van jouw gemoedstoestand! “Lekker lachen geneest!”, zegt aartsengel Raphael.

Wist je dat je zelf ook je dromen kunt leren duiden? Dit is een vaardigheid die je kunt trainen en ontwikkelen.

Leg eens een schrift met pen naast je bed en vraag de romantische engelen om je vannacht boodschappen te geven over je liefdespartner, zoals ik dat deed! Je kunt hen ook direct vragen of ze je kunnen helpen bij het onthouden van je droom! Het is dan uiteraard wel aan jezelf om wakker te worden en je pen en papier te pakken, wanneer je midden in de nacht wordt gewekt ;-) Ik ben benieuwd wat je zult gaan dromen!

Je kunt aartsengel Michael ook altijd vragen wat je aan familiekarma mag oplossen voor jezelf. Hij is altijd bij het tweelingzielen collectief aanwezig als onze beschermengel en helpt ons graag!

Vraag om hulp!

Vind jouw Spirit.

Liefs,

Avalon Sjamaan

ITUHA, White Wolf.


MOSOQ KARPAY

Op 8 augustus (8), tijdens de opening van de Leeuwenpoort, de belangrijkste datum van het jaar voor het ontwaken en de activatie van tweelingzielen, geef ik de INCA-inwijding genaamd “de Mosoq Karpay”.

De Mosoq Karpay activeert jouw innerlijk leiderschap en haalt jouw Lemurische kennis terug als heler en tweelingziel, om deze kennis te gaan integreren hier op aarde. Want dat is immers de reden waarom de tweelingzielen naar de aarde zijn teruggekeerd: om als heler gezamenlijk de mensheid te helpen helen!

Vanwege de kracht van de Mosoq Karpay, geef ik deze inwijding slechts eenmaal per jaar.

Meer lezen en meedoen met deze activatie kan via: www.vindjouwspiritacademie.nl/mosoq-karpay Je leest daar ook mijn eigen ervaring met de Mosoq Karpay.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.


SOCIAL MEDIA

Volg de Vind jouw Spirit-Academie op Instagram. Dé Academie voor de hereniging van Tweelingzielen.