Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 24 augustus “de kracht van Sjamanistisch ademwerk en mijn eerste yogales weer in tijden”

d367d3fc33jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 24 augustus 2020 ♡

“De kracht van Sjamanistisch ademwerk en mijn eerste yogales in tijden”

Wauw! Wat was het een heftige dag voor mij vandaag!!

Een dag voor de start van de wassende maan op 25 augustus en ik merkte al dat ik alweer in actie aan het komen was. Ik vind de nieuwe maan-periode altijd best een lastige periode, omdat het een “naar binnen keren”-energie is. Als lucht element (watermanneke) ben ik een masculine energie en heb ik daarom heel erg de behoefte om mijn aandacht naar buiten te keren (kenmerkend voor de masculine energie). Ik worstel daarom altijd met rustig zijn en stilzitten. Al is mijn ascendant kreeft en mijn maalteken schorpioen, wat beide water elementen zijn en daarmee vrouwelijke energie. Maar ook water heeft de behoefte om altijd in beweging te zijn.

Het aarde-element daarentegen is meer “gebonden” en heeft dat weer minder. Het vuur element wil ook altijd in beweging zijn, nog wel meer dan lucht en water zelfs!

Kortom, alle elementen zijn eigenlijk in beweging, want ook de natuur groeit en bloeit en sterft af.

Het was dus weer de hoogste tijd voor mij om IN BEWEGING te komen, na alle mooie inzichten die ik tijdens de nieuwe maan heb binnen mogen krijgen. Maar ook na de afgelopen maanden eigenlijk. Sinds ik hier op het eiland ben (19 november 2019), heb ik moeite met mijn draai te vinden in mijn routine. Er kwam zoveel op me af toen ik hier net kwam wonen in de herfst van 2019, de periode waarop onze buitenwereld mee verandert met ons innerlijke helingwerk (ingevolge het Inca medicijnwiel).

Ik verbleef de eerste 10 dagen in een air bnb, zonder wifi, dus moest mijn weg vinden in het geven van de Live reizen, want daar had ik een goedwerkende wifi verbinding voor nodig. Dus in de herfst van 2019 begon ik met het boeken van hotels voor de Sjamanistische live reizen. Ik mocht van mezelf eindelijk een keer proeven van luxe! Dat deed ik nooit! Dure hotels boeken! Ik ging altijd voor het goedkoopste van het goedkoopste. Het is maar net wat je jezelf waard vindt..

2 dagen na mijn aankomst op het eiland voelde ik dat ik naar het asiel mocht gaan en ontmoette ik daar mijn hondje Guapa. Al ongeveer een jaar was ik bezig geweest met het wensen en verlangen naar mijn eigen hond, zonder enig idee te hebben hoe dit zich zou gaan manifesteren voor mij, vertrouwde ik op Spirit dat hij of zij op mijn pad zou worden gebracht op het juiste moment.

Ik wist alleen dat ik een hond wilde adopteren en had een sterk voorgevoel dat dit via het asiel van “Fuerteventura Dog Rescue” zou gaan, waar ik al naartoe getrokken werd en in contact mee was geweest toen ik voor de eerste keer hier op het eiland was in de herfst en winter van 2017 - 2018.

Op 1 december verhuisde ik naar mijn eigen appartement (met zout zwembad in het complex en de Duinen van Corralejo als achtertuin en speeltuin voor Guapa!) en op 6 december mocht ik Guapa mee naar huis nemen. Honden dienen altijd 3 weken in het asiel te blijven vanaf het moment van binnenkomst, zodat een mogelijke eigenaar ze nog zou kunnen claimen.

Wauw, mijn wereld stond dus GEHEEL op z´n kop en ALLES manifesteerde zich tegelijk! Want ook mijn tweelingziel kwam ineens naar het eiland in december! 2 dagen nadat ik Guapa had. Wauw. En wat bleek nou.. het complex waar ik nu woon, daar heeft hij ook gewoond! Hoe BIZAR en bijzonder is dat!

Ik had eindelijk einde van de wintertijd meer mijn draai gevonden met yogalessen, Guapa alleen laten en het werken in het hotel. En toen kwam Coroooona! Weg routine..

Ik ben geen ster in het thuis yoga doen en heb echt iemand nodig die me motiveert om te gaan bewegen.

Tijdens mijn massage een paar dagen geleden, kreeg ik het inzicht om aan mijn masseuse te vragen of ze nog yoga les geeft. Ik heb haar namelijk ontmoet als yoga docente door een les van haar te volgen. Ze was invaller en “toevallig” pakte ik net die les mee. “Toevallig” bleek ze letterlijk 3 meter van me vandaan te wonen in het huis tegenover mij! Ik voeg altijd iedereen toe op facebook wanneer ik dat zo voel, dus ik nam contact met haar op en sindsdien is ons contact gegroeid. GA AF OP JE INTUÏTIE OOK AL WEET JE NIET WAAROM!

Ik volgde dus sinds eeeeuwen gisteren een les van haar op het strand! Wauw!! IK was zo blij! Ik had eindelijk weer een uitlaatklep voor mijn energie! Ik kon mijn geest focussen en was in de frisse lucht. Ik genoot echt ontzettend! Ik ontdekte ook dat ik nog volop mijn kracht had, want in de tussentijd had ik al wel wat sun salutations steeds gedaan in de ochtend.

Ik merkte ook ontzettend het verschil met “in verbinding zijn” met mezelf, ten opzichte van de laatste keer dat ik yoga op het strand deed, ongeveer 6 maanden geleden. Wat heb ik een ontzettende groei doorgemaakt zeg.

Na mijn les dook ik direct de oceaan in om verkoeling te zoeken. Ik ben snel oververhit (pitta in Ayurveda is hoog), omdat ik echt een denker ben en mezelf daarmee veel stress geef. Het element water helpt mij dan te verkoelen, alsook het element aarde en brengt mijn vuur meer naar beneden om het gezond te houden en niet uit te laten barsten in woede en verdriet.

Wauw.. ik kan me nog wel herinneren, en daar kan mijn lieve mama echt over meepraten, de periode dat ik geen uitlaatklep had voor mijn emoties! Schreeuwen wat ik deed, met deuren slaan, tekeer gaan. Tegen mijn moeder, maar ook tegen mijn vriendjes. Al konden die laatsten er zelf ook wat van. Sorry mam voor al mijn tirannie in mijn puberteit en jong volwassen jaren! Maar dat heb ik je al vaker gezegd, mijn spijt betuiging hangt inmiddels ingelijst aan de muur!!

Vergeef jezelf voor jouw woede-aanvallen. Ik had mezelf toen absoluut niet onder controle en maakte geheel geen verbinding met mijn emoties. Zoek voor jezelf een geschikte uitlaatklep zodat je het niet hoeft af te reageren op je omgeving en dierbaren!

Na mijn yogales bezocht ik een vriendin op haar werk, wat ik ook al zolang had uitgesteld. Omdat er nog zoveel “to do” is op mijn lijstje, ervaar ik superveel en vaak overprikkeling en “vol zijn”. Ik merk dat het nu meer leeg raakt in mijn hoofd en meer omgezet wordt naar “doen” in plaats van alleen maar denken. Dat is aarding wat plaatsvindt: het tot leven brengen van je ideeën, in overgave aan je hogere leiding.

In de middag deed ik Sjamanistisch ademwerk en daar kwam ineens een pijn en verdriet mee vrij, wauw! Ik had geen idee dat dit nog allemaal vastzat in mij! De yoga had dit in beweging gezet en het ademwerk gaf dit de laatste zet van bewustzijn. Sjamanistisch ademwerk verbindt jou namelijk weer met je buikgebied. Het zorgt voor Soul Retrieval en helpt jouw ziel te landen en aanwezig te zijn in jouw lichaam. Het verwijdert hucha (pijn en verdriet) uit jouw buikgebied en creëert ruimte om jezelf te mogen zijn (om sami: helende energie toe te laten).

Tijdens iedere Live Masterclass & Womb healing die plaatsvinden (vanaf de Volle Maan op 2 september 2020), tijdens iedere Volle en Nieuwe Maan iedere maand, doen wij gezamenlijk ademwerk om jou met je Masculine (energie) te verbinden en jouw Twin Flame (zonnevlecht chakra, je Llanqay: buikgebied) te activeren zodat je in actie zult komen op je hogere pad.

Door het ademwerk, kwam een intens schuldgevoel ten opzichte van mezelf naar de oppervlakte. Een intense woede en boosheid ten opzichte van mezelf. Erover schrijvend word ik er weer emotioneel van.

Boosheid die vastzat voor mijn zware mishandeling die heeft plaatsgevonden met oudjaar 2016 door mijn toenmalige scharrel. Ik luisterde niet naar mijn intuïtie, die mij al die tijd al waarschuwde dat hij gevaarlijk was. Ik luisterde niet naar mijn gidsen. Ik had geen idee van hun aanwezigheid nog toen.

Tijdens mijn ademwerk en het verdriet wat loskwam (woede wat zich uitte in tranen), hoorde ik mijn oma tegen me zeggen tezamen met Aartsengel Michael, één van mijn beschermengelen: “we couldń´t protect you, because you wouldń´t listen”. Mijn oma is Engels. En dit was zo waar. Ik had de stemmen telkens weer opnieuw gehoord en genegeerd. Ik was mezelf zo verloren in zijn “liefde” en de seks die ik met hem had. Ik had dit nog nooit eerder zo meegemaakt. Er zal ook vast wel een zielsconnectie tussen ons zijn geweest, maar een flink karmisch contract om uit te werken.

Met oudjaar 2016 sloeg hij me twee blauwe ogen en door de kamer heen. Zijn ouders waren niet thuis. De buren hoorden me schreeuwen, maar deden niets. Hij pakte mijn telefoon af en sneed me af van de buitenwereld. Ik had nog wel even kort contact over de app met mijn moeder, maar die kon ook niks doen. Hij probeerde me tot 3 keer toe te wurgen door met zijn arm mijn keel dicht te knijpen. Hij was immens groot ten opzichte van mij, dus ik maakte geen enkele kans om me tegen hem te verzetten. Op een gegeven moment gaf ik mijn worsteling op en toen keerde de rust weer terug.

Ik maakte op dat moment kennelijk ineens verbinding met mijn gidsen en luisterde naar hen. Mijn keel chakra was open, vreemd genoeg door het dicht knijpen wat hij had deed, maar bovenal door al het geschreeuw wat ik deed. Er was weer stroming. Al mijn woede en pijn kwam vrij wat ik al die tijd had ingehouden.

Ik was zijn uitlaatklep. “Ik had beter moeten weten”, is zolang door me heen gegaan. Ik bleef maar teruggaan naar hem. Zelfs de politie-agente, toen ik een melding maakte van de zware mishandeling, zei tegen me: “hoe kan jou dit nu overkomen? Je bent advocaat?”. Wauw.. hoezo een oordeel.

Dit moment was de omslag in mijn leven. Ik uitte voor het eerst (!) in mijn leven mijn emoties en vertelde mijn verhaal tegen mijn vrienden. Ik nam de tijd om hen te bellen en hen in te lichten. Ik stelde me kwetsbaar op door mijn pijn met hen te delen.

Sindsdien ben ik ontwaakt. Ik sprak met mezelf af dat ik nooit, maar dan ook nooit meer, mijn intuïtie ging negeren! Het heeft nog wel wat tijd gekost daarna om deze intentie waar te maken in mijn leven, maar inmiddels kan ik oprecht zeggen dat ik volledig vertrouw op mijn innerlijke leiding zonder me te bevragen. Al heb ik natuurlijk ook nog mijn momenten van twijfel, gisteren nog, maar daar weet ik mezelf inmiddels uit te halen. "Want welke kant gaat mijn leven nu op, met de Corona maatregelen die weer strenger worden? Ga ik dan wel kunnen reizen?", gaat er door mijn hoofd heen. Deze zorgen geef ik aan de Engelen. Wanneer het moment daar is zal ik het weten.

Ik mag mezelf vergeven voor de pijn die ik mezelf heb aangedaan, wetende dat het me heeft geholpen om weer bewust te worden van wie ik ben. Om mijn missie in dit leven terug te vinden. Om voor mezelf op te komen. Om geen genoegen meer te nemen met minder dan ik waard ben. Om my own self-made woman te zijn.

Nu met mijn eigen appartament, na ongeveer 4 jaren af en aan bij mijn moeder op mijn slaapkamer te hebben gewoond. Met mijn eigen bedrijf en meer dan voldoende inkomsten om het leven te leiden dat ik graag wil en waar ik me goed bij voel als Sjamaan, in verbinding met de natuur. Nu met mijn lieve hondje Guapa, met het oog zelfs op het adopteren van nog een 2e lieve hond. Nu in voorbereiding op mijn leven in een bus, waarmee ik weer kan gaan reizen en mijn missie hier op aarde kan leven om wereldwijd tweelingzielen wakker te maken en bij elkaar te brengen voor de heling van moeder aarde.

Nu happy, met mezelf, met mijn verdriet en mijn pijn.

Eindelijk mag ik er zijn.

Ben jij jouw eigen vader en moeder? Zorg jij voldoende voor jouw emotionele gesteldheid door jouw emoties de ruimte te geven? Hoe zou je dat met jouw kind doen? Draag je voldoende verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven? Zie je jouw projecties in?

Dualiteit is nodig om eenheid te kunnen voelen, maar slechts een illusie door onze menselijke geest gecreëerd. Er is niet zoiets als “afgescheiden zijn”, er is alleen maar “zijn” en verbondenheid met alles en iedereen.

Kom weer thuis lieve tweelingziel, je bent meer dan welkom.

Liefs,
Avalon

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.