Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 23 augustus “zing er op los!”

74eda56e67jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 23 augustus 2020 ♡

"zing er op los!"

Wat een rare dagen zijn het, energetisch. Ik merk dat ik veel geduwd word om uit mijn comfortzone te gaan en ik krijg echt een ton aan inzichten binnen uit mijn hogere plan, wat mijn denken aan het werk zet en ik onrust van ervaar.

Ik zat vandaag vooral in de “pfff” energie en merkte dat ik mezelf aan het “verzetten” was tegen mijn hogere plan. Zo hoorde ik van mijn gidsen het idee om op de fiets naar het strand te gaan, waarmee ik mijn lichaam beweeg zodat de energie goed door mij heen kan channelen en ik mijn energieveld zuiver, bij het water.

In plaats daarvan dacht ik een rondje te gaan lopen en ging ik naar het zwembad hier, waardoor de energie niet goed een uitweg kon vinden en ik vanaf dat moment dus VAST zat, in mijn hoofd, met oordelen, overdenken, twijfels en onzekerheden.

Precies zoals Spirit al had aangegeven in de legging van vanochtend: “laat je onzekerheid achter je”.

Zo heb ik al eeuwen het idee om meer zangfilmpjes op social media te plaatsen als boodschappen van de Divine Masculine en Feminine naar elkaar. Ik heb ook al meerdere keren een video opgenomen, maar wiste die telkens weer. Het niet plaatsen ervan hing dus rechtstreeks samen met mijn onzekerheid en angst voor oordelen.

Ik ontving een voice message van mijn vriendin Debbie (msgoldflower), die tegen me zei: “ik weet niet waarom ik je dit moet vertellen, maar iets met het nummer Shallow wat ik al de hele week hoor, weet jij wat dit betekent?”.

HA! Ja, dat wist ik zeker wel, want Shallow was het nummer wat ik al tig keer heb opgenomen, maar steeds niet had gepost haha! Oké Spirit, de boodschap is duidelijk!

Dus ik deed het dit keer, zonder nadenken, hop online! Ik overwon mijn onzekerheid! YES! Voorheen plaatste ik deze filmpjes ook met veel meer gemak, dus bijzonder hoe er nu zó´n drempel voor is ontstaan in mijn hoofd!

Ik werd nog wel geraakt door een negatieve opmerking van iemand op mijn filmpje, maar liet dat snel weer los erna.

Want er zullen altijd “haters” zijn, zo noem ik de mensen die jou afkraken of zich negatief uiten richting jou over jouw uitingen of je werk. Er zullen altijd mensen zijn die het NIET met je eens zijn. Wat voor tirannie ik wel niet op me af heb gekregen toen ik net “uit de kast kwam” als Sjamaan.

Dat kon helemaal niet, want dat was alleen maar voor mensen die waren opgeleid door de stam waar ze toebehoorden en ik deed de naam schande aan, enzovoorts enzovoorts. Het heeft me flink wat helingswerk gekost om mijn aura sterk genoeg te maken dat dit soort opmerkingen nu langs me heen gaan en ik ze links laat liggen of diegene blokkeer. Ik geef mijn energie daar niet meer aan weg, dus erop reageren doe ik inmiddels helemaal niet meer, dat is de beste remedie om de ego af te laten sterven.

Na mijn verzet tegen mijn hogere zelf, ben ik uiteindelijk toch met Guapa een lange wandeling gaan maken waardoor mijn hoofd weer leeg kon raken. Ik liep eerst naar de Duinen en niet naar het uitkijkpunt zoals ik dat gehoord had van mijn gidsen, maar keerde toen toch om. Ik ging weer in overgave.

Hetgeen ik écht moet gaan veranderen voor mezelf is heel duidelijk en dat is dat ik op dagen dat de energie pittig is, echt meer dien te bewegen. Ik heb een surfskateboard hier staan waar de stof op ligt, mijn surfboard zit al 2 weken in de hoes, mijn springtouw ligt in de la en ondertussen blijf ik tegen mezelf zeggen: “je moet echt meer gaan bewegen”.

DAN MOET IK DAT WEL GAAN DOEN!

Dus ik ga weer yoga doen! Heerlijk op het strand! En ga deze routine voor mezelf ook vasthouden. Ik ga weer surfen. Mijn fiets roept me en ik ga mijn skateboard weer gebruiken om mijn surf te oefenen. Als dat niet voldoende beweging is weet ik het ook niet meer! Het is bij mij altijd zwart of wit !!

Wanneer ik ervoor zorg dat ik in balans ben door mijn lichaam te bewegen zodat de energie kan flowen, “beweegt” mijn tweelingziel ook daarin mee.

En ik ben tenslotte hier op aarde om mijzelf weer te verenigen met hem, ook in 3-D, zodat we samen ons licht kunnen schijnen!

Mijn opa bracht me nog een inzicht van de plekken die ik mag gaan bezoeken komend jaar. Zo prachtig hoe dit dan tot me komt.

Ik hoorde ineens: “Valencia” en voelde mijn opa zijn aanwezigheid. Ik hoorde dat ik de geschiedenis van Valencia op moest zoeken op internet, dus dat deed ik. Vervolgens begon net op dat moment in mijn afspeellijst het nummer “Grandpa” te spelen van “Music Travel Love” met de tekst: “Grandpa, tell me about how it used to be”, terwijl ik nét aan het lezen was over de geschiedenis van Valencia. Wauw..

Valencia blijkt ook door de Romeinen veroverd te zijn, dus nu heb ik inmiddels 3 nieuwe plekken doorgekregen vanuit dit Romeinse leven om te gaan bezoeken. Zó bijzonder. And Ím ready!

Ik merkte het ook aan Guapa dat we geen uitlaatklep hadden vandaag. Ze was de hele dag door aan het bedelen om snoepjes en dat doet ze eigenlijk alleen wanneer ze niet lekker in haar vel zit. Mooie spiegel weer.

Hoeveel beweeg jij? Heb jij een goede uitlaatklep voor je energie? Zingen is daar één van! Het helpt jouw vibratie te verhogen van je energieveld en maakt daarmee je energieveld schoon en opent je kanaal (keel chakra) voor je verbinding met de spirit wereld.

Zing er op los!

Liefs,
Avalon

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.