Het Dagboek van een Sjamaan: “222-energie en mijn ogen zijn geopend!”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 2 oktober 2020 ♡

“De 222-energie en de Sjamanistische reis van de Volle Oogstmaan: mijn ogen zijn geopend!"

WAUW! Gisteren vond de LIVE Sjamanistische reis plaats via Zoom, speciaal voor Divine Feminines om zich te herenigen met hun tweelingziel in de buitenwereld. We waren uiteindelijk met 21 prachtige vrouwen!

Vandaag is een “222-dag”, wat betekent dat vandaag de energie draagt van 3 x het getal 2 en daarmee hét getal van partnerschap. Het getal van eenheid met jouw tweelingziel, waar we het gisteren tijdens de Masterclass over hebben gehad. Wat mochten er een prachtige boodschappen doorkomen voor het collectief wat ons allemaal zeer zeker meer bewustzijn heeft gegeven van onze tweelingzielenreis en ons Hogere Pad.

Samenwerking betekent “het samen doen” met Spirit. Wát samen doen? Jouw leven creëeren hier op aarde. Jij bent als tweelingziel, als lichtwerker, teruggekomen naar de aarde om jouw Hogere Plan te gaan uitvoeren: de reden voor jouw incarnatie.

Omdat de buitenwereld hier op aarde zoveel prikkels kent en we door het bezit nemen van een fysiek lichaam, de balans weer moeten terugvinden, zijn vele tweelingzielen de connectie met de spirit wereld kwijt. Waaronder ikzelf voor lange tijd, totdat ik mijn tweelingziel ontmoette die mij - onbewust - deed ontwaken door mijn éigen kundalini energie aan te wakkeren. Dat is wat twin flames over en weer bij elkaar doen en waarom we telkens in en uit elkaars leven dienen te komen en gaan, totdat we klaar zijn voor harmonie met de ander. Wat een spiegel is in onze buitenwereld van de harmonie die wij zélf hebben met de spirit wereld.

Wanneer wij ons realiseren dat wij één zijn, met alles en iedereen en alle werelden door elkaar heen lopen, bereiken wij eenheid. We bereiken dan volledige integratie van ons hogere plan hier op aarde. We staan dan in verbinding met de spirit wereld (vader hemel) én pachamama (moeder aarde) en hebben daarmee de Masculine energie en de feminine energie met elkaar herenigd: de Adelaar en de Condor.

Vandaag is een dag waarop het samenwerken met jouw tweelingziel in spirit gemakkelijker is. Een dag waarop jij meer helder met jouw gidsen kunt communiceren (neem dus jouw tijd voor meditatie en verbinding en verering!). Een dag waarop de sluier dunner is en jij meer in activatie raakt - dit voel je van binnen - om stappen te nemen op jouw zielenpad in het samenwerken met spirit. Zorgelijke gedachten los te laten, meer rust te nemen, meer plezier te mogen maken, meer feminine energie toe te laten van vriendelijkheid en compassie (totemdier Hert op het Noorden van het medicijnwiel), zodat jouw masculine en feminine energie meer in balans raken en jij daardoor beter openstaat om helende energie en boodschappen te ontvangen. Ook van jouw tweelingziel!

Hieronder lees je mijn ervaring met de Volle Oogstmaan en de LIVE ZOOM Masterclass, Q&A en Womb healing. Ik nodig je graag uit, wanneer jij daaraan hebt meegedaan, om jouw ervaring in de tweelingzielen tarot Facebook-groep te plaatsen zodat anderen ervan kunnen leren!

Mijn dag van de Volle Oogstmaan ging natuurlijk weer anders dan gepland. Ik had de dag ervoor ingecheckt bij een hotel in het oude centrum van Corralejo. De dag van de reis kwam ik erachter, doordat mijn gidsen mij dat vertelden in de ochtend, dat er die avond live muziek zou zijn op het dakterras! NEEEEE dacht ik! Dan kan ik echt niet de reis daar doen! Dus ik boekte maar weer een ander hotel en verkaste weer met al mijn altaar en ceremonie spullen.

Ik was wat pissig, want waarom hadden mijn gidsen me dan naar dit hotel gebracht? Ik realiseerde me dat dit niet mijn gidsen waren, maar mijn eigen geest. Dit idee kwam niet vanuit de collectieve geest, maar vanuit mijn beperkte geest. Want onze menselijke geest kent niet alle mogelijkheden, omdat we als mens niet in het “donker” kunnen zien, in ons onderbewuste en wat daar nog verborgen ligt in de andere dimensie.

Als Sjamaan gebruik ik daarom de collectieve geest voor de uitvoering van mijn plannen. Ik luister naar mijn gidsen en volg hen, omdat zij weten wat er gaat gebeuren. Ik kon niet weten dat er iedere donderdagavond live muziek is, maar zij wisten dat dus wel. Alleen had ik niet gewacht op divine timing met het boeken van een hotel en zélf actie ondernomen. Net zoals ik zelf actie ondernam met het bouwen van de vindjouwspiritacademie website en de programma’s voor tweelingzielen die ik zélf een invulling had gegeven en toen weer offline moest, want het was nog niet klaar.

Gisteren tijdens de reis begreep ik ineens waarom alles gaat zoals het gaat en moest gaan zoals het is gegaan. Ik heb de afgelopen maanden geleerd met het Vind jouw Spirit-programma en het uitvoeren van de Sjamanistische ceremonies 6 maanden lang, om mijn energieveld goed te beschermen. Om voldoende tijd voor mezelf te nemen en mezelf te zuiveren. Om naar mijn Hogere Zelf te luisteren en naar mijn gidsen.

Gisteren ging het namelijk geheel anders dan wat ik kende en hoe ik het altijd deed. Ik verbond in Spirit tijdens het reizen de tweelingzielen aan elkaar door hen elkaar te laten ontmoeten. Wauw! We zonden helende gedachten en liefde uit naar de ander en ik versterkte de hartsverbinding van de tweelingzielen. Wauw! En dat allemaal in visualisatie met de visioenen die de voorouders mij lieten zien.

Maar wat er toen gebeurde was zó´n verrassing! Ik stond op en begon ineens te dansen, ik begon te zingen (dat deed ik al), ik begon met mijn voeten op de grond te stampen. Ik voelde dat de Spirits van de voorouders bezit namen van mijn fysieke lichaam en gaf me volledig daaraan over. Het was alsof ik terug was in de tijd van de Sjamanen en Indianen rond het kampvuur. Ik vóelde de collectieve pijn. Ik huilde. Ik schreeuwde. Er kwam zoveel pijn, woede en frustratie vrij vanuit de groep, wauw..

Ik liet het allemaal los na de reis door naar buiten te gaan en met moeder Oceaan te spreken. Ik blies alle hucha (zware energie) die ik van de groep had weggenomen in een Khuya (medicijnsteen) en keerde terug naar huis.

Wat een bizarre, maar oh zo bijzondere ervaring! Mijn ogen zijn echt open gegaan! Ik begrijp nu waarom het nodig is voor mij als heler om mijn energieveld te beschermen en mijn grenzen te bewaken. Ik begrijp nu het onderscheid tussen de collectieve geest en mijn eigen onrustige geest. Wauw, wauw, wauw!

Na deze ervaring begrijp ik ook waarom spirit me niet in dat andere hotel wilde hebben ;-) midden tussen de mensen een beetje lopen stampen en schreeuwen haha! Alsook had ik daardoor niet goed bereikbaar geweest voor de voorouders. Energie kan niet goed stromen en ik raak niet goed in trance, wanneer er allemaal spullen om me heen zijn, of mensen, of auto’s en ander rumoer.

Vanochtend toen ik wakker werd schreef ik in mijn dagboek en erna deed ik mijn Sjamanistische ademwerk. Door het ademen open ik mijn kanaal om de Spirits uit te nodigen. Ik “zag” naast me op het bed links, een spin lopen! Dat voelde ik zo! Maar de spin was er helemaal niet. Het was de spirit van mijn schaduw totem de Spin. Een schaduw totem komt tot ons om ons in te laten zien dat we ergens angst voor hebben. Het dier toont ons onze schaduw.

De boodschap van Spin aan mij was dat ik nog angst heb voor verbondenheid. Voor één zijn met het collectief en dus ook met mijn tweelingziel. Het lijfje van spin is een 8, welk getal het getal is van overvloed en stroming en verbondenheid met alles en iedereen. Als schaduw vertelde spin mij dat ik moeite heb om te ontvangen.

Gisteren tijdens de reis kwam totemdier Witte Buffalo ook al tot ons, het dier van de windrichting van het Noorden op het Inca-Medicijnwiel, met de boodschap van overvloed en om deze energie bij ons te versterken (want dat is wat totem- en krachtdieren doen, ze geven ons hun energie en krachten).

Vervolgens liep ik na mijn ademwerk met Guapa buiten en nam ik plaats bij het medicijnwiel wat ik had neergelegd in de Duinen. Ietwat verwaaid inmiddels, maar oké.. Ik nam plaats “buiten” het medicijnwiel. Met andere woorden: ik was eruit gestapt en klaar met mijn helingsproces. Ten minste.. dat dacht ik. Ik kon me niet goed concentreren en stond toen maar weer op om met Guapa met de bal te gaan spelen. Ik wilde weer teruglopen, maar voelde toen “ga terug naar het medicijnwiel”. Dus dat deed ik.

Ik nam vervolgens plaats aan het Noorden van het medicijnwiel en toen wist ik het. Ik boog voor Pachamama en kuste het zand en voelde de voorouders door me heen komen met de boodschap dat ik klaar ben voor de stilte. Klaar ben voor het volgende level in mijn tweelingzielenreis. Ik ben er klaar voor om de natuur in te trekken en volledig in de natuur te gaan wonen. Dit is al zolang een wens van mij, maar ook een zorg.

Op 1 december loopt mijn huur contract af. Ik kan langer in de woning blijven, maar dat wil ik niet. Ik wil middenin de natuur wonen. Aan de oceaan, zodat ik goed in verbinding kan zijn met de spirit wereld. In de natuur voel ik me goed.

Eerder was ik er nog niet klaar voor. Mijn geest was nog onrustig en ik zag nog niet voldoende het belang in en vooral de noodzaak om op mezelf te zijn. Ik “ondernam” nog veel, in verhouding tot de rust die ik nam voor mezelf. Masculine energie versus feminine energie.

Maar sinds de afgelopen dagen en deze Volle Oogstmaan, is daar een ontzettend grote verandering in gekomen. Ik trok de balans recht. Ik nam rust. Ik liet los. Ik liet Spirit door mij heen werken.

Dit is mijn oogst.

Wauw.

De herfst is de periode op het medicijnwiel dat onze buitenwereld klaar is om te veranderen, wanneer wij de juiste zaden hebben water gegeven om te laten groeien, tot bloei te komen en vervolgens geoogst te kunnen worden.

Hoe dat verder zal gaan voor mij, mag ik afwachten. Met Mars in Retrograde heb ik inmiddels wel geleerd nu om niet meer alles er zomaar uit te knallen en overal actie op te ondernemen.. dus met het opzeggen van de huur wacht ik nog maar even, totdat ik écht zeker ben van dat ik per 1 december het huis ga verlaten. Ook daartoe word ik “geactiveerd” door mijn gidsen, wanneer de energie daar klaar voor is.

Ik wacht af. Ik laat los. Maar met een geheel ander perspectief, volledig in lijn met mezelf en in overgave aan mijn Hogere Plan.

IK GELOOF!

Liefs,

Avalon

LIVE REIZEN

Vanaf de Volle Oogstmaan (1 okt) zijn alle reizen voortaan weer LIVE en bevatten een Masterclass voor Tweelingzielen, live Q&A en een womb healing (sjamanistische reis) om de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit te verbinden voor het manifesteren van een harmonieuze relatie in jullie buitenwereld.

De eerstkomende reis zal binnenkort weer te bestellen zijn en is LIVE tijdens de 2e SUPER Nieuwe Maan in Weegschaal (in een reeks van 3 super krachtige nieuwe manen!) op 16 oktober a.s van 20:00 tot 21:30 uur (met uitloop tot 22:00).

Tijdens de Nieuwe Maan plant ik bij jou de juiste zaden voor wat er wil groeien bij jou voor jouw zielsmissie en manifestatie van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel. Je ontvangt van mij iedere Nieuwe Maan de Inca-inwijding: de 13e rite van de Munay-Ki, ook wel “de rite van de baarmoeder” genoemd. Hiermee versterk ik de oude wijze vrouw in jou en activeer ik jouw éigen innerlijke wijsheid en Hoge Priesteressen en Sjamanenkracht.

Meer info volgt binnenkort via social media en de maanbrief.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.