Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 22 augustus “de start van maagd-seizoen”

436ea6f6fejpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 22 augustus 2020 ♡

“De start van Maagd seizoen, een dag vol inzichten”

We bevinden ons op dit moment in de start van het “Maagd-seizoen”, het seizoen van het sterrenbeeld Maagd. Maagden zijn aarde-elementen, wat betekent dat er in dit seizoen altijd aarde-energie naar de aarde toekomt. Energie die ons meer helpt te landen en aanwezig te zijn op aarde, met de kenmerken van het sterrenbeeld Maagd.

Maagden staan bekend om hun nuchterheid en analyserend vermogen. Soms een beetje teveel van het goede, omdat het al snel kan omslaan in superveel beren op de weg te zien. Het zijn “logica sterrenbeelden”, ondanks dat het sterrenbeeld Maagd, als enige een vrouw als embleem heeft én ook nog eens het element aarde is, vrouwelijke energie.

Maar maagden zijn juist van het praktische en dat heeft alle masculine kenmerken in zich, ook het rationaliseren en het zien van beren op de weg, want dat is de illusie van onze menselijke geest, zonder de samenwerking met Spirit.

Wanneer we samenwerken met Spirit, zien we namelijk mogelijkheden.

Dat is precies wat de Tarot legging aanwijst, die ik vandaag voor mezelf deed en ook voor het collectief een boodschap bevatte, want ik heel als Sjamaan immers mee met de collectieve energie, dus met jullie allemaal. Alleen in een diepere laag in rechtstreekse verbinding met de Spirit wereld en de Apus, de heilige berg Spirits van Peru.

De Tarot kaarten vertellen mij dat augustus de maand is waarin “de blinddoek af mag gaan”. Dat betekent dat augustus voor ons een maand is dat we de stappen dienen te nemen om te doorzien wat we al die tijd hebben weggedrukt binnenin onszelf, maar ook in onze buitenwereld. Waar zijn we niet happy mee? Wat blijven we negeren?

Jouw buitenwereld is onlosmakelijk verbonden met je binnenwereld. Dat betekent dus dat wanneer je niet happy bent met hoe je buitenwereld eruit ziet, je de stappen moet nemen om bijvoorbeeld meer te mediteren (moi!), yoga te gaan doen (moi!) of gezonder te gaan eten, of anderszins actie dient te ondernemen.

Sta eens stil om écht realistisch te zijn en niet langer anderen de schuld te geven, maar zélf de actie te gaan ondernemen voor het liefdevoller maken van jouw leven.

Zo ben ik vandaag bewust naar buiten gegaan, alleen, om heerlijk op mijn “berg” te zitten hier in de Duinen zodat ik me met de voorouders kon verbinden. Voorheen verbond ik me ook met hen, maar was het iedere keer met een soort van tegenzin. Ik was nog niet volledig in overgave en hing nog best aan mijn buitenwereld, tot vandaag. Wauw.

Ik ging naar de Duinen toe omdat ík dat wilde. Omdat ik voelde dat ik de behoefte had om me met de voorouders te verbinden, omdat ik hoorde dat ze mij inzichten wilden geven en ik die supergraag wilde ontvangen. Ik deed moeite voor mijn hogere zelf.

En ontving dan ook FANTASTISCHE inzichten over mijn nieuwe aanbod en het tweelingzielen-jaarprogramma! En ik steeds maar denken dat alle inzichten al binnen zijn!

Ik ontving ook nog een prachtig inzicht over het retreat wat ik later wil gaan organiseren hier op het eiland.

Van de spirit van Kangaroo nota bene! Kangaroo riep me, waardoor ik de link met Australië legde en zo terugkwam bij mijn herinnering van het surf camp in Australië waar ik ben geweest tijdens mijn 4,5 maand rondreizen met m’n backpack (aanrader! En nee, je bent niet te klein voor zó´n rugtas! Ik ben een dwergje van 1.63m!!). Wat een fijne herinnering was dat zeg!

Kangaroo is een dier dat ontzettend geaard is. Als je kijkt naar het lijf van Kangaroo dan is het onderlijf heel sterk en vooral de springkracht van Kangaroo en de snelheid. Kangaroo draagt de baby in de buidelzak, waardoor de baby al vanaf de geboorte goed geaard is. De komst van Kangaroo voor het collectief werkt dus prachtig samen met dit maagd seizoen! AARDING! Take the jump!

Mijn passie en dromen herleefden weer door het inzicht wat ik van de spirit van Kangaroo ontving! Om een “sjamanistische camp site” op te zetten met live muziek avonden, salsa dansen, campers die er kunnen parkeren en nog zoveel meer! En veel grootser dan ik dacht! Ik werd er zó enthousiast van!

Deze inzichten zou ik misgelopen zijn, had ik met mijn aandacht de hele tijd in mijn buitenwereld “bezig” geweest en niet geluisterd naar mijn hogere leiding!

Dit luisteren naar onze hogere leiding, naar onze intuïtie gaat nu meer plaatsvinden. Deze Nieuwe Maan-energie versterkt dat binnen het collectief, waarin jouw tweelingziel dus ook mee kan gaan, wanneer jíj luistert naar je intuïtie en de stappen neemt om je te verbinden met je hogere zelf.

Voor mij heeft er echttt een BIG SHIFT nu plaatsgevonden. Ik ben ein-de-lijk in acceptatie van mijn pad als Sjamaan. Ik heb me vandaag eraan overgegeven, aan wat van me gevraagd werd. Wauw, wat een doorbraak en verlichting voor mij!

“Sjamaan-zijn” is geen gemakkelijk pad. Het is niet iets dat je kiest, maar het is een roeping. Er bestaat dus niet zoiets als “ik denk er nog even over na of ik Sjamaan wil worden”. Je voelt de drang en de trek ernaar, of je voelt het niet. Er zijn dan vervolgens 2 paden mogelijk: of je kiest je hogere pad en geeft je over aan de spirit wereld, waar zij je dan ook naartoe zullen leiden, OF je houdt de controle over je leven zelf in de hand en kiest een ander pad met misschien sjamanistische technieken die je wilt gebruiken, maar niet het “Sjamaan-zijn”.

Voor de deelneemsters die (willen) meedoen aan het Vind jouw Spirit-programma geldt dan ook: maak je keuze!

“Sjamaan-zijn” is een pad van introspectie en vraagt commitment van jou aan je gidsen en de spirit wereld. Het is aan jouzelf of je dat commitment wilt maken of niet.

Ik kreeg ook door dat de nieuwe vindjouwspiritacademie website niet eerder online zal komen dan op 2 september, op de datum van de Volle Maan, waarop er een LIVE Masterclass & Womb blessing zal plaatsvinden. Meer info daarover volgt spoedig!

Laten we ons verenigen in energie, in liefde en in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, waar we onze verhalen met elkaar in besloten setting kunnen delen!

Focus je op het afdoen van jouw blinddoek deze maand, communicatie zal dan kunnen gaan verbeteren, wanneer JIJ de stappen neemt om de communicatie met je Hogere Zelf te gaan verbeteren en MOEITE te doen voor de relatie met jezelf!

Doe jij moeite voor jezelf? Steek je je nek uit voor jezelf? Kom je voor jezelf op? Verwen jij jezelf weleens? Slaap je voldoende? Heb je een fijn ochtend ritueel voor jezelf? HOE IS JOUW ZELFZORG?

Vind jouw Spirit lieve tweelingziel. Je verdient het om liefde te ontvangen, bakken vol! Echt! Om jouw droomleven te leven, inclusief een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel te manifesteren!

Liefs,
Avalon


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.