Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 21 augustus “na eeuwig uitstellen nam ik een massage”

cc221c883bjpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 21 augustus 2020 ♡

Wat een heerlijke massage heb ik vandaag ontvangen van mijn buurvrouw, die letterlijk 3 huizen bij me vandaan woont!

Want dit is hoe Spirit “werkt”. Ik vroeg om een massage en heb toen afgewacht totdat er iets op mijn pad kwam wat klikte. Een aantal weken later, vertelt de buurvrouw / mijn yoga docente / lieve vriendin, mij ineens dat ze is begonnen met Ayurveda massages te geven vanuit huis.

HELLO! Riep ik direct. Dank U Spirit voor deze FANTASTISCHE manifestatie!

Ik heb namelijk echt moeite om mensen te vertrouwen met een massage. Ik stel het daarom heel lang uit altijd, maar als ik dan eenmaal weer ben geweest, dan heb ik het weer ervaren en gun ik mezelf weer een lekkere massage iedere 2 weken.

Dat uitstellen doe ik omdat ik moeite heb met het “aarden” in mijn lichaam. Mijn Spirit heeft veel angsten meegenomen vanuit vorige levens en bestaat daarom nog uit veel zware energie (hucha), die ik met me mee blijf dragen in mijn buikgebied. Welke zware energie vrijkomt wanneer ik een massage onderga, want daarmee raak ik IN mijn lichaam, aanwezig in het hier en nu. Ik aard.

Ik had het met mijn fantastische lieve buurvrouw nog over de kosten die ze vraagt voor haar massage. Ze vroeg eerst €30,- voor een full body massage. WAUW! Maar €30?¿ (om even in het “spaans” te blijven spreken.. waarom ze hun vraagteken omdraaien geeeeen idee, maar we doen het gewoon!). Ik zei tegen haar dat ik het weinig vond. Ze vraagt nu €40 per uur, wat meer aansluit op wat ze doet, maar alsnog best aan de lage kant is. In Amsterdam vragen ze daar gerust €60 voor en dat betalen mensen er ook gewoon voor.

Nu is Spanje toch wat anders omdat de mensen hier minder verdienen, MAAR, dat hoeft helemaal niks uit te maken, want er zijn genoeg expats hier en mensen die wél geld hebben. Zo kun je dus meer vragen - conform jouw eigenwaarde - en dan de juiste doelgroep aantrekken en hoef je dus naar verhouding minder uren te werken!

Dit is vertrouwen in Spirit. In dat Spirit jou zal brengen wat jij verdient, wanneer jij uitgaat van wat jíj waard bent en niet wat je denkt dat de ander zou kunnen betalen. Ik heb lang mijn prijs bepaald op basis van het laatste. Zo vroeg ik voor een maandtraject met 4 x een 1 op 1 sessie én allemaal extra begeleiding, maar €350,-! Wauw.. dat is nu bijna de prijs voor een 1 op 1 sessie!

Hoe bepaal je jouw prijs? Niet alleen doordat het goed voelt, maar vanuit jouzelf. Je vraagt aan Spirit wat het is dat je mag gaan aanbieden, daar ontvang je dan via je intuïtie ideeën over. Vervolgens gebruik je je verstand om je aanbod te creëeren, door bijvoorbeeld ook prijzen te vergelijken en dan wacht je het juiste moment af totdat je écht helemaal zeker weet dat dit goed voelt voor jou en dit is wat Spirit voor jou bedoeld heeft.

Zo was ik dus te snel met het bepalen van de prijzen voor mijn tweelingzielen online programma’s die 1 oktober aanvangen beide. Ik had van alles zelf bedacht en daar mijn prijs op bepaald, maar nog niet alle inzichten waren binnen, waardoor de prijzen te laag waren vastgesteld!

Dat heeft ook helemaal te maken met mijn eigenwaarde en angsten of de programma’s wel vol zullen raken. Dus ging ik te snel en stelde ik de prijzen lager vast, “dan kon de promo snel beginnen”. Maar daar was Spirit het niet mee eens en die floot me terug.

Net zoals dat gebeurde met mijn tweelingziel waarmee ik een “samenwerking” wilde aangaan in de buitenwereld door hem te “helpen” helen. Dat was niet de bedoeling zei Spirit, dus werd ik teruggefloten. “Okeeeeeeeee.. ik laat los en wacht de divine timing af!!”.

Want op het juiste moment dat het nodig is zul jij HET WETEN, wat je dan ook dient te weten voor je bedrijf, je relatie, je woonomgeving, je baan, je kinderen. Het enige wat we dienen te beoefenen en leren is dus GEDULD hebben en dat is hier in het Westen misschien wel de moeilijkste opgave ever, met alle prikkels die we om ons heen hebben.

Zo had ik alweer een gave bus gezien op Lanzarote, maar hoorde ik dit keer gelukkig op tijd “wacht met de bus op Lanzarote, er komt een andere bus op je pad”. OKÉ! I surrender!

Dit is puur vertrouwen op mijn innerlijke stem. De stem van de voorouders en mijn overleden dierbaren. Welke stem je meer gaat leren herkennen en kunt versterken door je kanaal op te schonen en te helen.

Deze Sjamanistische technieken leer je van mij met het Vind jouw Spirit-programma, waarin ik jou in 6 maanden tijd help om de Sjamaan in jou te ontwaken. Dat betekent dat ik jou leer hoe je ceremonies uitvoert en je kunt verbinden met de voorouders. Je ontvangt daarnaast gedurende 6 maanden lang 3 belangrijke Inca inwijdingen, waarmee ik jouw energieveld opschoon en versterk zodat jouw kanaal helder zal worden.

Meer info en aanmelden kan via www.vindjouwspiritacademie.nl (nu op 22 augustus dus nog even tijdelijk offline tot nadere instructie!! GEDULD Avalon... geduld! Aaaaargh!! ?Porqueeeeee¿ Kun je dat eten?¿).

Ik kreeg tijdens de massage ook nog prachtige inzichten door over Portugal en de magische plek “Sintra”, alsook Ibiza in de winter van 2021! Wauw! Allebei plekken waar de voorouders aanwezig zijn en waar ik naartoe word geroepen om verbinding met hen te maken en de overleden dierbaren op die plekken te helpen om over te gaan. Wat een prachtige vooruitzichten!! Ik maak commitment aan mijn pad! Ik ga!

En of mijn tweelingziel zover is tegen die tijd, laat ik helemaal los. Want IK ben gereed en dat voel ik, dus míjn missie gaat voort!

Ik vroeg me nog af waarom Sintra en Ibiza, waarop mijn overleden oma tegen me sprak en zei dat ik dit soort dingen gewoon aan haar kan vragen. Ik probeer nog zoveel van alles alleen te bedenken! En dat hoeft helemaal niet! Dus ik vroeg het aan haar: “waarom deze plekken oma?”, waarop ze me vertelde dat deze plekken gelinked zijn aan de Romeinen en de Kelten en daarmee mijn leven als heks. Er is dus veel pijn voor mij om te verwerken op die plekken en veel inzichten om te verkrijgen in verbinding met de voorouders die daar in de middenwereld nog rondzwerven.

YES! Í´M READY TO CONNECT!

Na de massage keek ik in de spiegel thuis tijdens mijn douche ritueel voor het slapengaan (een must om je energieveld schoon te hebben voordat je spirit je fysieke lichaam gaat verlaten gedurende de nacht en naar huis gaat! Zo krijg je beter inzichten door!) en overkwam me een intens gevoel van angst en verdriet.

Ik huilde intens en keek door mijn ogen heen naar mijn ziel. Wat voelde ik sterk de angst om te landen hier op aarde. Ik wilde liever “veilig” in mijn hoofd blijven, in verbinding met de spirit wereld. Want die wereld ken ik. Daar is het licht.

Maar ik ben hier gekomen, op aarde, om Pachamama te helpen en me te verbinden met onze prachtige mooie samenleving en mensheid, een ras apart ;-) En dat kan alleen maar wanneer ik mezelf toesta om te LANDEN. Om het vliegtuig te laten afdalen naar de aarde. Want ik leef HIER en NU en niet in de toekomst of in mijn hoofd, waar ik het liefste verblijf, dagdromend over alles dat kan zijn.

Daarmee verlies ik de connectie met het nu en het genieten hier.

Otter is mijn geboorte totemdier (in het tweelingzielen-jaarprogramma leer je alles over het Inca medicijnwiel en samenwerken met je totemdieren), welk dier mij leert om mijn hart te openen en vooral veel te knuffelen. Wat een herkenning toen ik erachter kwam dat Otter mijn totemdier is, want ik knuffel echt wat af met iedereen!

Maar tijd voor vriendschappen maak ik niet. Ik heb een tijd gehad dat ik alleen maar in mijn leven bezig was met vrienden en geven. Een tijd dat ik genoot van het leven, maar toen kwam er niks van mijn werk. Toen maakte ik een draai en begon ik als advocaat en was ik alleen maar aan het werken en had ik weer geen tijd om te genieten. Na mijn burn-out besloot ik dat ik weer moest gaan genieten en ging ik reizen, maar kwam er weer niks van werken!

Toen ik ontwaakte als Sjamaan was de balans helemaal verloren. Weinig compassie naar mezelf en vooral alleen maar werken en presteren, want ik had nu zó´n belangrijk “functie”, de mensen hebben me nodig!

Maar ik heb vooral EERST mezelf nodig! Eerst energie en kracht en weer plezier mogen maken, mijn passie weer mogen uiten van mezelf. De overprikkelend terugdringen en durven los te laten. Dan stroomt de rest namelijk vanzelf.

Eerst in overgave durven raken aan Spirit en vertrouwen dat er altijd voor me gezorgd wordt, no matter what. Want met Otter aan mijn zijde, ben ik nooit alleen.

Ik heb daarom de intentie gezet om weer tijd aan mijn lichaam te gaan besteden, yoga te beoefenen iedere week door middel van een yogales. Iedere week te gaan surfen voor mijn verbinding met Mama Serena (de oceaan, het element water) en lekkere massages te nemen!

Eerst meer ruimte voor mezelf en connecten met vrienden, dan komt de rest vanzelf.

Boek jij weleens een massage? Besteed je zorg en aandacht aan de verbinding met je lichaam? Hoe vaak doe je dat per dag?

Liefs,
Avalon

Ps. Hebben jullie het laatste nieuws al gehoord? Er is een dooie Walrus aangespoeld op het strand