Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 20 augustus 2020 “vastzittende angsten en verdriet”

4150587662jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 20 augustus 2020 ♡

Wat een ontzettend rustgevende dag was het voor mij vandaag. Amen en dank U God voor dit geschenk, want de afgelopen maanden, al dan niet JAREN, waren soms écht om te janken!

Wat ik vandaag ook ineens uit het niets deed! Mijn hondje Guapa lekker naar de buurtjes om te spelen en ik tijd om het huis schoon te maken en met mezelf te zijn. In eeuwen niet meer zoveel met mezelf geweest in rust en stilte. Als Guapa naar de buren was, was ik altijd aan het rennen van hot naar her, om van alles te kunnen doen wat ik niet met Guapa zou kunnen doen. Maar vandaag voelde ik die drang helemaal niet! Wat een zegen!

Ik merkte direct dat ik naar een andere energie ben gegaan, want mijn tweelingziel stuurde me vandaag ineens uit het niets een appje. Daar straks meer over.

Ik liep in de Duinen alleen en ineens overviel me een gevoel van angst. Ik had aan mijn tweelingziel in Spirit gevraagd hoe hij zich voelde en daar was mijn antwoord! Wat een angst voelde ik over me heenkomen. Niet alleen zijn angst, maar ook mijn eigen angst. Want de woorden die ik uitsprak kwamen rechtstreeks vanuit (zijn) Spirit en die is verbonden aan de mijne.

Zo hoorde ik me tegen mezelf zeggen dat ik het echt heel spannend, maar toch ook een beetje eng vind, om de sprong te wagen om in de bus te gaan wonen en te gaan reizen. En als ik het al “eng” vind, mevrouw durfal, dan begrijp ik nu helemaal hoe mijn tweelingziel zich voelt. Want ik ben al voor 85% in overgave aan mijn hogere plan, maar hij is dat nog niet.

Ik voelde zijn angst om de controle kwijt te raken, wat mijn eigen angst (ook) is. Want wat gaat er straks komen? Voor mij? Voor ons? Ik heb het altijd geweten en onder controle kunnen hebben. Ik weet het nu ook, deels, hoe mijn hogere plan eruit ziet, maar dat kan ik alleen maar gaan leven wanneer ik de controle loslaat. Dus niet meer nadenken en bepalen hoe, maar het op me af laten komen. Eng!

Toch weet ik dat ik deze sprong ga wagen. Ik kan niet anders en heb ook altijd niet anders gedaan dan springen. Ik ben net een kangoeroe :p

Maar van mijn tweelingziel overviel me een angst “wat als hij níet de sprong gaat wagen?”. Diep van binnen weet ik dat hij dit wel zal gaan doen, omdat ik ons daarin beweeg en “vooruitduw”, maar toch overviel het me en moest ik er ontzettend van huilen ineens. Kennelijk zat deze angst diep in mij nog vast!

Erna ben ik lekker naar de winkels hier geweest, boodschappen gedaan en een vers sapje gedronken. Ik ging er met tegenzin heen, want eigenlijk “voelde” ik dat ik lekker naar huis wilde gaan en me thuis wilde opsluiten. Dit was angst. Ik was net flink emotioneel geweest en mijn hart was wagenwijd open.

Dus ik ging toch. Ik hield een khuya (medicijnsteen) vast die me aanspoorde om te gaan, dus ik ging. Zo gaat dat met overgave. Denken uitschakelen en gaan!

Eenmaal op het terras wist ik waarom ik er was. Los van dat ik lekker tot rust kwam door te zitten en te lezen (en een gaaf inzicht kreeg over Peru!), trok mijn aanwezigheid daar ook klanten aan voor deze nieuwe zaak. Want zo gaat dat met de aanwezigheid van een hoge energetische frequentie. Ik hielp de eigenaar zijn hart te openen. Doordat ik er was kreeg hij weer moed (het was verder leeg), waardoor zijn frequentie omhoog ging en hij klanten aantrok. Zo bezorgde ik ook altijd de bloemenman in Amsterdam nieuwe klanten door een praatje met hem te maken wanneer hij zich weer eens had opgesloten in zijn cabine met zijn telefoon.

Dit is jouw “lichtwerk”. Je hoeft alleen maar te zijn in hoge frequentie!

Mijn tweelingziel stuurde me een foto van een wegwijzer bord met daarop “Avallon”, dat schijnt een magische historische plek in Frankrijk te zijn. Hij zei daarbij: dit is wat voor jou om naartoe te gaan.

Nu had ik daarop teleurgesteld kunnen reageren, want ik heb hem verteld dat we bedoeld zijn om SAMEN te gaan reizen en met zijn expliciete: “dit is wat voor jou”, ontkent hij dat. Maar vreemd genoeg triggerde het niks meer! Wauw! Ik keek dwars door de buitenwereld en zijn woorden heen en wist en voelde dat we dit wél samen gaan doen! Wauw!

Ik reageerde dus met: “ja wauw ik ga het erbij zetten op mijn ley lines lijst!”. Ik zei het veel en veel enthousiaster zoals jullie van mij gewend zijn!! Maar hier kwam het op neer. Ik vertelde hem dat ik gisteren het Noorderlicht ook had doorgekregen om te gaan bezoeken en ook weer Peru. En dat daarmee echt een droom van me zou gaan uitkomen.

Even jaloers maken dus, haha. Want ik weet dat dit ook zijn droom is! Al is dit niet bewust jaloers maken wat ik deed, maar gewoon volledig MEZELF ZIJN, door mijn enthousiasme met hem te delen over de inzichten die IK heb doorgekregen voor mezelf. Of dit dan ook voor hem geldt laat ik aan hem. Want dan zal hij moeten kiezen tussen het luisteren naar zijn gevoel en intuïtie en terugkeren naar het eiland, of in Frankrijk blijven en tegen zijn hogere plan in gaan. Die keuze is hij zelf verantwoordelijk voor, al help ik hem natuurlijk wel in spirit met zijn keuze te maken door tegen hem te spreken via mijn gedachtenstroom en gevoel wat ik naar hem uitzend.

Dit “wel voelen maar niet uitspreken”, is momenteel nog sterk aanwezig in het collectief. Niet alleen bij degenen die bewust bezig zijn met helen, maar bij iedereen in de samenleving.

Zo probeerde mijn buurman mij vandaag zó´n beetje de hele tijd te “feeden”. Ik zei dat ik geen suiker wilde eten, waarop hij reageerde met “maar je bent te dun”. “Ach kom op, neem een koekje”, “ach kom op, blijf nog even”, zijn allemaal “feeders” opmerkingen. Want wanneer hij het beste met mij voor zou hebben, zou hij mijn keuze respecteren en me daar niet vanaf proberen te praten. Hij zou me steunen, maar gaat gebukt onder zijn eigen jaloezie en zijn eigen gevoel dat hij wéét dat hij zélf ook stappen moet ondernemen in het niet meer eten van suiker.

Telkens wanneer ik dus “verschijn”, voelt hij zich niet goed genoeg. Voorheen zou ik me daardoor kleiner hebben laten maken en tóch een koekje hebben gegeten en me erna niet fijn hebben gevoeld omdat ik weer “los” zou zijn gegaan. De buurman weet van mijn verslavingsgevoeligheid, want dit heb ik vaak genoeg verteld.

Dit is niet persoonlijk naar mij gericht, maar zijn tekortkoming naar zichzelf wat hij op mij projecteert.

Mijn tweelingziel projecteert niet, maar valt gewoon stil. Dan weet ik dat hij jaloerse gevoelens heeft, wat betekent dat hij niet de stappen onderneemt die hij voelt.

Ik ben inmiddels namelijk helemaal af van enige vorm van jaloezie, richting wie dan ook, omdat ik zelf ontzettend lekker in mijn vel zit en blij ben met mezelf en mijn leven. Ik hoef dus niet jaloers te zijn op een ander. Ik ben dat ook niet meer op de vrouwen met wie hij omgaat of op de foto staat.

Een tijd geleden ging ik nog helemaal hun gangen na om te kijken wie ze waren. Lekker obsessief! Inmiddels besteed ik daar geen seconde aandacht meer aan. Het is mijn energie niet waard. En ik vergroot daarmee alleen maar mijn vervelende gevoel en het scenario wat ik erover schrijf. Dus lieve Divine Feminine: NIET (MEER) DOEN!

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik me - na 3 dagen dark night of the soul - nu echt ontzettend fijn en goed voel en vol van vertrouwen en geloof ben!

Ik ga zelfs onze website vastleggen voor in de toekomst en onze gezamenlijke instagram! HA! Manifestatie in beweging!!

“Check” jij andere vrouwen in het leven van jouw twin? Ga jij gangen na van anderen? Bemerk je jaloerse gevoelens bij jezelf richting anderen? Ga eens na voor jezelf WAAROM je jezelf zo blijft pijnigen met de gangen van deze vrouwen na te gaan lieve Divine Feminine.

Besteed er geen aandacht meer aan, dan verdwijnt het vanzelf uit je blikveld en gedachten en geef je positiviteit de ruimte om te kunnen groeien!

Ik weet dat het moeilijk is om los te laten en te vertrouwen (been there done that), maar ook dat is discipline en oefening! En dat begint altijd met een eerste stap! Spreek je intentie maar uit daartoe en ga ervoor!

Liefs,
Avalon


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

De maanbrief voor tweelingzielen iedere volle en nieuwe maan in je inbox ontvangen? Je daarvoor aanmelden kan hier.