Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 19 augustus 2020 “een geheel nieuw begin voor mij”

f49caf5ac8jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 19 augustus 2020 ♡

“Nieuwe Maan in Leeuw: wauw wat een geheel nieuw begin voor mij!”

Al een tijdje voel ik dat ik het anders moet doen voor mezelf. Ik overwerk mezelf ontzettend en ben soms tot in de avond laat nog bezig met teksten uit te werken. Mijn brein blijft maar doorgaan met denken. Watermannen staan hierom bekend. Ze gebruiken graag het intellect, maar in mijn geval dus net even wat teveel.

Ik ben dan ook echt OP, merk ik. “OP” van het blijven nadenken over van alles en nogwat. Vandaag is daar echt een verandering in gekomen! Wauw! Zelfs Guapa (mijn hond) luisterde echt mega goed!

Na 3 dagen zwaarte en “dark night of the soul” wat ik heb ervaren, of maak er maar gerust “nights” van, ervaar ik nu eindelijk meer licht! Ik heb mezelf vandaag zoveel ruimte gegund! Wauw. Nu hielp het ook wel mee dat iedere keer wanneer ik een boodschap vanuit spirit wilde doorgeven aan een mooie ziel, ik keelpijn begon te krijgen! We zijn dus flink in opschoning met het collectief!!

Voor mij is dit nu echt een NIEUW BEGIN van het me minder aantrekken van de ander en meer bij mezelf blijven. Van het mezelf meer aandacht geven en toestaan om te ontspannen. Ik woon op een prachtig eiland, maar ik zie er maar weinig van omdat ik altijd in “werkmodus” sta.

Wanneer ik iemand spreek buiten tijdens mijn wandeling, voel ik soms zelfs “haast” om weer thuis te komen om verder te gaan werken. Mijn hoofd zat overvol de afgelopen tijd.

Gisteren liep ik buiten tijdens de avondwandeling na de Sjamanistische Nieuwe Maan-reis en liep ik langs de buren en begon ik weer te “geven”, door een heel uitgebreid praatje aan te gaan met ze, terwijl ik eigenlijk voelde dat ik gewoon rustig een avondwandeling wilde maken om juist mijn hoofd leeg te maken. Ik keek langs de buurvrouw heen naar de muur achter haar en zag daar het bordje “off duty” hangen! HA! Oké helder Spirit, ik hoef niet altijd op scherp te staan en in werk-modus!

Dit is precies hoe mijn tweelingziel zich voelt. Niet wetende waar hij prioriteit aan moet geven en veel vluchten in zijn buitenwereld. We zijn spiegels van elkaar. Dus ook ik doe dat nog steeds. Alleen ieder op de eigen manier. Ik mag dus eerst mezelf meer de ruimte leren geven, waarbij ik geholpen word door mijn totemdieren.

Eenhoorn kwam tot mij gisteravond tijdens de ceremonie die ik uitvoer tijdens de Sjamanistische reizen, met daarbij de boodschap dat het belangrijk is dat ik vertrouw op de Maan cycli en Divine timing.

Ik kwam vanochtend tot het inzicht waarom ik daar zó´n moeite mee heb. Ik heb de hele tijd het idee dat mijn tweelingziel er ieder moment met een ander weer vandoor kan gaan, omdat dit zijn patroon is: hij zoekt de liefde en aandacht in zijn buitenwereld.

Tot voor kort was hij weer met “iemand”, zo benoemt hij dat dan richting mij. Ik merk dat dit bij mij een “haastgevoel” bezorgt, zo van: “ik moet snel in eenheid raken met mezelf en in de bus wonen, want dán zal hij terugkeren en mij aanzien als waardig genoeg om zijn leven mee te delen”.

Deze Nieuwe Maan-reis heeft me daarvan bewust gemaakt, waardoor ik deze gedachte en overtuiging nu kan loslaten en de aandacht kan gaan richten op het genieten van mijn leven en de simpele momenten.

Ik blijf trouw aan mijn pad als heler. Gisteravond overviel me een gevoel van erkenning en trots zijn op mezelf en dat ik echt ontzettend sterk van geest ben. Ik heb de laatste jaren discipline opgebouwd en maak nu telkens de keuze voor mezelf, ook al betekent het dat ik mijn buitenwereld daarmee moet loslaten, waaronder mijn tweelingziel.

De voorouders bedanken mij ook met regelmaat voor mijn inzet en vooral mijn commitment naar hun leiding en mijn hogere pad. Ik mag dat ook meer naar mezelf doen, in plaats van dat ik mezelf er zo vaak op afreken dat ik het “niet goed genoeg” doe!

Ik was vanochtend vooral erg dankbaar voor waar ik nu woon en wat ik heb opgebouwd voor mezelf in korte tijd. Ik ben altijd blijven geloven in mezelf en blijven vertrouwen op mijn hogere leiding.

Wanneer ik toch twijfels had, sprak ik ze uit naar spirit en ging ik weer terug in mijn overgave aan mijn hogere plan. Het is best een worsteling geweest de afgelopen jaren, maar ik kan nu oprecht zeggen dat ik zoveel meer verlichting, begrip en bewustzijn heb ontwikkeld, waardoor ik nu inzie hoe de wereld van het manifesteren werkt.

Vorig jaar in augustus (2019) woonde ik nog bij mijn moeder op mijn slaapkamer in Amsterdam, had ik worstelingen met geld en had ik weinig begrip van hoe het manifestatieproces werkt. Nu een jaar later met het doorlopen van het Inca medicijnwiel, ben ik op het punt om volledig in harmonie (eenheid) te raken met mijn hogere zelf, door actie te ondernemen op wat ik hoor en volledig te geloven en vertrouwen in mijn hogere leiding. Ik weet dan ook dat het slechts Divine timing is wanneer mijn tweelingziel weer naar het eiland zal gaan terugkeren dit jaar en er 200% voor zal gaan, samen met mij.

Omdat ik er 200% voor ben gegaan samen met (hem in) Spirit. Naar deze verbinding grijp ik terug. Ik voel en weet daar wat waar is. Ik laat me niet langer leiden door alle prikkels uit de buitenwereld die op me afkomen, maar toets alles aan: “wil ik dit”, “voelt dit goed?”.

Al heb ik wel weer de deksel op mijn neus gekregen met de tweelingzielen-programma’s die ik per 1 oktober mag gaan starten. Want ik was te snel met het online zetten ervan!!

Ik hoorde wel “wacht tot na de nieuwe maan” en werd daarmee aangespoord om de Maan cycli te volgen, de wassende maan is namelijk het moment van in actie komen en meer onderzoek doen, op de inzichten die we tijdens de nieuwe maan hebben ontvangen.

Dus nu is de nieuwe vindjouwspiritacademie website weer even offline!! Totdat ik álle inzichten binnen heb gekregen wat ik mag gaan doen met beide programma’s en de vorm van beide!

We zijn nooit uitgeleerd, overgave aan spirit gaat alleen wel steeds gemakkelijker! Het gaat bij mij nu zo van: “Okeeeee, ik haal de website offline!”. Vervolgens laat ik het los en wacht ik op het juiste moment voor actie. In plaats van: “nee, dit wil ik niet!”, om vervolgens met een hoofd vol met zorgen te lopen over het “hoe”, “wat” en “wanneer dannnn!”. Mijn innerlijke kind loopt minder te stampvoeten ;-)

Binnenkort dus meer!

Totemdier Uil kwam ook nog tot mij met de boodschap “bide your time, until it is right to act”. Dit is geheel “in lijn zijn” met onze hogere leiding. De samenwerking tussen de masculine en de Feminine energie. De masculine energie wil namelijk steeds actie ondernemen, maar dient te wachten op de Feminine energie (de inzichten van de nieuwe maan en het onderzoek wat je doet tijdens de wassende maan).

In mijn buitenwereld is het mijn spiegel dat ik als masculine steeds actie wil ondernemen en de bus al wil kopen, hopla verbouwen en weer reizen, maar Spirit tegen mij zegt: je tweelingziel is nog niet gereed om de sprong “samen” te wagen, dus jullie zijn nog niet klaar met het doorlopen van het Inca medicijnwiel.

“Wees trouw aan je pad als heler, als Sjamaan en laat de natuur het “werk” voor je doen, door alles op het juiste moment te laten ontstaan!”.

Controle loslaten is een "oefening" in vertrouwen. Kies voor jezelf eens één ding uit, waarmee je dat kunt oefenen. Dat kan van alles zijn. Misschien heb je een pakketje besteld en ben je onrustig over wanneer het nu binnenkomt. Misschien wacht je op een antwoord in verband met je werk of totdat een vriendin je laat weten wanneer ze kan afspreken. Dit is allemaal ongeduld vanuit onze menselijke geest, wat we onder controle kunnen krijgen door onze gedachten ergens anders op te richten en tegen onszelf te blijven zeggen dat we mogen loslaten.

Oefen maar raak!

Liefs,
Avalon