Het Dagboek van een Sjamaan 17 november 2020: “de start van eclipsseizoen en daarmee het stoppen van mijn projecties”

Het Dagboek van een Sjamaan 17 november 2020

“Het doorzien en stoppen van onze innerlijke kind-projecties”

Vanochtend was weer zo´n ochtend.. Ik word in huis altijd “ontaard” wakker. Omdat er hier zoveel energie om me heen is in de vorm van allerlei spullen die door het huis heen dwarrelen, kan ik de verbinding met mijn kern niet goed vinden. Ik hoor mezelf niet goed en mijn gidsen en ga daardoor nog heel vaak tegen mijn gevoel in. De “strijd” binnenin mij zet zich dus momenteel nog voort, de lijn die ik terugzie in het tweelingzielen collectief.

De samenwerking tussen onze Feminine-energie en onze Masculine-energie is het handelen overeenkomstig ons gevoel. Het spreken overeenkomstig ons gevoel. Het luisteren naar onze intuïtie en het stoppen van onze projecties. Wanneer er sprake is van strijd tussen de man en vrouw in ons (en daarmee met onze tweelingziel in bepaalde mate in onze buitenwereld), bevinden we ons in “oude innerlijke kind-wonden”, die willen worden aangekeken, geheeld en losgelaten.

We bevinden ons momenteel in de voorbereidende fase van het eclipsseizoen, dat betekent dat we de 2 weken aanlooptijd tot aan 30 november (de eerste penumbrale maan eclips tijdens de volle maan), met onze neus op de feiten worden gedrukt. Zodat we daardoor in gaan zien wat we binnenin ons mogen loslaten en vergeven, zodat onze buitenwereld (ook met onze tweelingziel, maar ook jouw bedrijf / inkomsten, relatie met je kinderen enz.) daarin mee kan groeien.

Guapa begon met KEIHARD blaffen vanochtend tegen een mediterende vrouw in de Duinen, Guapa haar achtertuin. Guapa was haar territorium aan het beschermen (al kun je ook overdrijven lieverd met de gehele Duinen als je territorium te zien), waardoor ik flink werd getriggerd, wat ik vervolgens projecteerde op Guapa, omdat ik het niet direct binnenin mezelf kon oplossen.

Ik werd boos en veranderde van richting. We gingen naar het strand! Wat ook geen succes was, want Guapa is bang voor autorijden.. dus zo onvoorbereid ineens de auto inspringen vindt ze eng. Ze weet dan niet wat ze kan verwachten. Ik doorbreek ineens haar routine en dat helpt haar niet in haar gevoel van veiligheid.

Okeeeee… wat nu dan? Twijfel, twijfel... gebrek aan aarding vanwege het oordeel naar mezelf en mijn geblokkeerd schaamtegevoel en frustratie!

Toch dan terug de Duinen in! Want op zo´n moment weet ik dat ik moet aarden en mijn emoties moet gaan loslaten. Ik moet mezelf de ruimte geven en daarmee bedoel ik hogere energetische frequentie. Niet alleen op zo´n moment, door te observeren in plaats van te reageren. Maar iedere ochtend begin ik daarmee door een lange wandeling te maken of aan het water te zijn.

Als lucht element (Waterman) is water mijn tegenpool. De verbinding via mijn kruin met spirit, helder zien (3e oog) en helder horen (keel chakra), open ik door met de trilling van water te werken. Want wanneer mijn onderste chakra´s dichtzitten, zitten de bovenste ook potdicht en maak ik geen verbinding met helende energie!

De bergen zijn daar voor mij als lucht element eigenlijk het beste voor. Daar “open” ik mijn hogere visie. Je begrijpt daarom waarschijnlijk wel waarom ik stond te jubelen dat mijn tweelingziel op 21 september dit jaar (2020) besloot om zichzelf in de Franse Alpen te settelen deze herfst! YES! Zijn intuïtie zal daarmee versterken, ook wanneer hij karma nog herhaalt in zijn buitenwereld, zal zijn hogere visie gaan doorkomen.

In de bergen en alleen wonend, is het voor hem niet langer mogelijk om deze inzichten te blokkeren. De energie is daar zoveel hoger, dat het binnenkomt bij hem. Hoe dan ook. En dat betekent beelden zien van zijn hogere plan als tweelingziel, met mij, op het eiland waar hij thuishoort: Fuerteventura.

De stap naar de Alpen betekent voor hem al het luisteren naar zijn gevoel. Wat een grote doorbraak is geweest voor hem in zijn hart opening. Ik herinner me nog ons gesprek in de herfst via facebook messenger in december 2018, toen ik nét van mijn gidsen had gehoord dat hij mijn tweelingziel was.

Ik vroeg hem nonchalant hoe het met hem ging en zei hem dat ik aan hem moest denken (en hoe… HA!). Hij antwoordde daarop dat het net over was met zijn relatie. Ik voelde bij hem toen nog ontzettend veel zwaarte. Als ik kijk naar de stappen die hij gemaakt heeft in de afgelopen 2 jaar.. Wauw.. Wat ben ik dan een trotse moeder (dat is raar dat ik dit zeg… liever ben ik toch niet zijn moeder!?!).

Dat “moederschap” en “vaderschap” richting hem, heb ik moeten leren loslaten. Het vaderschap over anderen is het willen “helpen” om de ander te beschermen. Maar daardoor laten we de ander toch niet het eigen pad bewandelen? Wanneer ik maar telkens als zijn kanaal op zou blijven treden met allerlei boodschappen die ik hem zou blijven doorgeven van de spirit wereld, dan blokkeer ik mijn eigen stroming én maak ik hem van mij afhankelijk.

De afgelopen 2 jaren heb ik dus besteed aan het terughalen van mijn energie. Aan het doorbreken van mijn projecties naar anderen met mijn tweelingziel als grootste spiegel, zodat mijn éigen energieveld kon gaan versterken.  

Door het versterken van mijn eigen aura, werd ik weer mijn eigen “goede moeder”. Het archetype dat zich binnenin ons iedere Zomer en Volle Maan op het medicijnwiel versterkt. LET OP: wanneer we bewust stil staan bij wat ons innerlijke kind aan moederschap nodig heeft.

Hoe meer ik mijn eigen moeder werd, met het toelaten van helende energie. Hoe meer ik mijn eigen vader weer werd en mezelf begon te beschermen tegen energetische aanvallen die plaatsvonden met projecties vanuit de eigen wonden. Ook die van mijn tweelingziel.

Want mijn tweelingziel heeft zich ook een aantal keren even “flink geuit” richting mij, vanuit zijn eigen emoties en innerlijke kind wond. Waar ik gelukkig niet op reageerde vanuit mijn eigen wond, maar vanuit observeren en dáárna reageren. Welke reactie vervolgens voortkomt uit mijn moeder en vader-zijn. Vanuit harmonie en een open hart, voor alles en iedereen.

Wat vooral betekent: ACCEPTATIE.  

Acceptatie van wat ík binnenin mij voel, door de trigger van een ander. I OWN IT. Ik draag die verantwoordelijkheid nu en stop daarmee met projecteren.  

Zelfs zo “klein” als het uiten van mijn frustratie bij mijn moeder, betekent dat ik míjn emoties op haar projecteer, ofwel DUMP, waardoor zij vervolgens weer voor mij gaat dragen. En daarmee houd ik de lage trilling alleen maar in stand.

Een manier vinden om mijn emoties los te laten, zonder een ander daarmee te belasten (door te roddelen, te klagen, of telkens maar een ander te willen raadplegen voor advies en bevestiging), is dus CRUCIAAL voor het verhogen van de collectieve energie. Voor het verhogen van de energetische trilling dien ik MIJN EIGEN LAGE TRILLING af te voeren en te kunnen verhogen.

Een sprong die we gaan wagen met dit eclipsseizoen.

Weet jij van jezelf dat je geneigd bent om direct naar anderen uit te reiken? Om de hele dag door allemaal voice messages heen en weer te sturen om je verhaal te delen en “verbonden” te blijven met anderen?

Dan is DIT eclipsseizoen VOOR JOU!  

De herfst is de periode van LOSLATEN en dat betekent ook dit patroon bij jezelf doorbreken. Leer jezelf aan om EERST te grijpen naar je tarotkaarten of je dagboek om te schrijven, zodat je je daarmee NAAR BINNEN richt, in plaats van direct naar BUITEN.

Je naar binnen richten is feminine-energie, wat energie en frequentie verhogend is en VERBINDEND.

Je naar buiten richten is Masculine-energie, wat betekent dat je de liefde gaat zoeken buiten jezelf.

Het patroon wat momenteel nog overheerst in het collectief.

Zo zette ik TEGEN BETER WETEN IN weer een kop koffie voor mezelf vanochtend. Terwijl ik weet dat mijn gedachten daardoor van hot naar her springen, helemaal met een hoogbegaafd brein wat al vol zit met tig gedachten en ideeën. Ik verlies daardoor mijn focus, waardoor ik juist NIET gedaan krijg wat ik wil.

Dus hoezo lekker jezelf saboteren Avalon?  

Ik luisterde niet naar mijn Oom Ben, die het me ongeveer 10 keer afraadde..

Dit is onderdeel van de voorbereiding van het eclipsseizoen. Ik luister niet en zie daarmee mijn emoties en onrust niet binnenin mij, want ik stond op het punt om de tarot te gaan leggen en daarmee mijn patroon te doorbreken. Maar toch was mijn geest nog niet sterk genoeg daarvoor. Iets wat VAN MIJ is en wat ik NIET hoef te projecteren op anderen, door bijvoorbeeld dan maar mijn moeder te gaan bellen of tegen een vriendin aan te gaan kletsen (naar buiten richten van míjn lagere energetische frequentie en dat dumpen bij een ander zodat ik loslaat en daarmee mijn frequentie weer kan verhogen!).

Nu kon ik er ook niet bij, want mijn telefoon zit weer vol en dan kan ik niet op whatsapp HA! Even een steuntje in de rug dus van spirit om mijn projecties BIJ MEZELF te houden.

Ik ben gaan schrijven (waaronder deze blog) en kon daarmee weer flow creëren bij mezelf. Ruimte. Adem. Vergeving. Ik liet weer feminine-energie toe en droeg de verantwoordelijkheid ZELF om los te laten en hucha (zwaarte) af te voeren.

Ga voor jezelf dus na deze 2 weken tot aan de eerste penumbrale maan eclips op 30 november met de volle maan: “wat mag IK loslaten?”, “wat mag IK claimen als mijn EIGEN verantwoordelijkheid?”, “waar mag IK me bewust van zijn en verandering in aanbrengen om de energetische frequentie van het collectief en daarmee Pachamama te VERHOGEN en niet langer te verlagen?”.

Channel jij voldoende helende energie?

Leg je tarot (engelen) kaarten dagelijks? Niet enkel voor anderen, maar ook voor jezelf?
Ga je voldoende naar buiten om alle elementen te gebruiken voor het versterken van je energieveld?
Beweeg je voldoende zodat de energie eruit kan bij je?
Heb je een goede uitlaatklep?

Guidance voor het ECLIPSSEIZOEN met de Tarot:

10 of wands: stop met het dragen van andermans emoties. Laat de “last” van je schouders afglijden, zodat je daarmee ruimte maakt voor helende energie. Trek je wat meer terug dan gebruikelijk. We bevinden ons in de herfstperiode, wat betekent meer reflecteren en daarnaast ook nog eens de voorbereiding van het eclipsseizoen. Dubbel reflecteren zodat je kunt gaan loslaten wat je klein houdt.

2 of Coins: sta jezelf toe om te mogen veranderen. Zoek verandering ook bewust op door uit je comfortzone te gaan. “Wanneer je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg!”. Ga eens een andere route lopen, leg je telefoon eens weg om 19:00 uur en vind een andere activiteit. Houd jezelf niet langer “bezig” met van alles dat BUITEN je ligt, zodat je feminine-energie kan versterken en groeien, waarmee jouw Masculine(-energie) zal ontwaken. Jouw buitenwereld zál veranderen lieve tweelingziel, maar niet eerder dan dat JIJ jezelf toestaat om te mogen ONTVANGEN. Let it go, so it can flow.

The Devil: zeg je innerlijke criticus GEDAG. Ga er ook letterlijk gewoon maar tegenin. Praat hardop tegen jezelf en zeg gerust: NEE! Ik luister niet langer naar jou! Jij hebt NIET het beste met mij voor wanneer je tegen me zegt dat zo´n lekkere reep chocola (of kop koffie) geen kwaad kan en ik ook mag genieten van het leven. Ga maar na bij jezelf of dit zo is? Want HOEZO geniet je alleen wanneer je jouw frequentie verlaagt met toegevoegde suikers? Met dingen die ronduit SLECHT zijn voor je immuunsysteem. Helemaal nu met Corona is de nood groot om dat juist te gaan versterken zodat je beter bestand bent tegen de lagere trilling die heerst en Corona zelf! Laat de strijd los tussen jouw beperkende geest en gevoel. Open je hart naar jezelf en vergeef jezelf. Je had geen controle over hoe het allemaal is gegaan in jouw leven. Alles is met een reden gebeurt voor het hogere doel. Herhaal dit maar naar jezelf. “Ik hou van je, vergeef me, het spijt me, dankjewel”. “Munay-Ki”, zoals de Q´ero tegen elkaar zeggen (Quechua taal): “ik hou van je”.

7 of Coins: jouw oogst is ONDERWEG. Probeer je buitenwereld los te laten en te wéten dat je oogst onderweg is. Dat kun je voelen binnenin jou, wanneer je je aandacht afhaalt van al het beweeglijke in je buitenwereld en naar de stilte keert om te zijn. De zaden zíjn geplant. Je hebt voldoende water gegeven. Er kan nu even niet gedaan worden. Je kunt de natuur ook niet dwingen om ineens een bloem op te laten poppen. Zaden hebben tijd nodig om te groeien (lente-periode) en te bloeien (zomertijd) om geoogst te kunnen worden in de herfst. We bevinden ons nog steeds in de herfstperiode, dus laat los en laat de eclipsen hun werk doen. Natuurlijk is het daarvoor wel belangrijk dat jij je bewust bent van de energie en jezelf (helende frequentie) voldoende de ruimte geeft om door je heen te kunnen STROMEN. GA DUS NAAR HET WATER! Verbind je met jezelf. Laat anderen daaraan niet in de weg staan en vooral jouw eigen zelf-saboterende patronen niet vanuit jouw gedachten!

Paige of wands: Communiceer met het vuur IN jou. Dat betekent dat het belangrijk is om je EIGEN VLAM aan te wakkeren. Wat heb JIJ nodig om je passie te laten herleven? Om het vuur IN jou weer gezond te maken? Om woede, frustratie en teleurstelling plaats te laten maken voor gezonde actie ondernemen en PASSIE. Voor het VERSTERKEN van jouw bewustzijn en niet langer dit af te zwakken door herhaling van je patronen en het vast blijven hangen in woede, ergernis of frustratie. Houd jezelf niet langer klein. Wanneer jij jezelf toestaat om liefde te ontvangen, zal het hart van jouw tweelingziel daarin ook opengaan en beëindigen jullie je karmische cyclus. SAMEN. Zodat harmonie, zodat eenheid, de volgende stap is in de buitenwereld. Geef dus MEER aandacht aan wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, dan aan ergernis en frustratie! STOP MET JE GERODDEL! Want daar blokkeer je jezelf alleen maar mee.

THE STAR: als klapper op de vuurpijl: sta jezelf toe om VERLICHTING te laten plaatsvinden. Gebruik daar de krachtige energie van het eclipsseizoen voor! Reik uit naar de spirit wereld door aan ons Pachamama te vragen om je te helpen afvoeren. Door aan ons Pacha Kamaq (vader spirit) te vragen om je de heldere inzichten te geven om de juiste stappen te nemen op je pad. Door aan je gidsen, je totemdieren en je overleden dierbaren, hulp te vragen om liefde te mogen voelen en steun. Hun aanwezigheid. Sta stil en verbind je.

Laat je helpen door ons Grootmoeder Maan, die je als geen ander kan helpen met het ruimte geven aan je emoties en het helen van je baarmoedergebied!

Op 30 november tijdens de Volle Maan en de eerste Maan eclips, vindt er daarvoor weer een Sjamanistische reis plaats. Dit is de LAATSTE live-uitzending via Zoom, waarin we een baarmoeder zegening zullen ontvangen van de P´aqos (Inca Sjamanen) in de spirit wereld. Zodat het zaadje wat door hen is geplant met de Super Nieuwe maan in schorpioen, tot rijping en bloei kan komen en zich kan gaan manifesteren in onze buitenwereld!

Meedoen met deze LAATSTE Live-uitzending kan via de link onderaan deze blog.

Dit ECLIPSSEIZOEN is voor JOU en alleen voor jou lieve tweelingziel.

JIJ bent zélf verantwoordelijk voor jouw eigen energetische frequentie.

Het wordt tijd dat je dat gaat OWNEN!

Stop met projecteren want daar wordt de wereld niet beter van. Kijk je eigen innerlijke kind-wonden aan en bovenal, laat je tweelingziel zijn / haar eigen reis maken. Wanneer JIJ stopt met dragen voor de ander, geef je de ander de ruimte om terug te keren als volwassene. Zonder de projecties van het innerlijke kind en het herhalen van de karmische patronen.

WAAG DE SPRONG. Dan doet jouw tweelingziel dat ook in energie.

Wees het voorbeeld. Wees het licht.

VIND JOUW SPIRIT.

Liefs,
Avalon

 

WOMB BLESSING & EXTENDED TAROT READING & LIVE Q&A VIA ZOOM  

30 november 2020, tijd: 20:00 – 22:00 uur

Omdat dit de LAATSTE Live-uitzending is via ZOOM, voordat het medicijnwiel-jaarprogramma aanvangt op 1 december a.s, waar de Maan-reizen onderdeel van zullen zijn, geef ik weer aan 3 vrouwen een GRATIS reading weg tijdens de uitzending waarin zij van mij boodschappen van hun Masculine ontvangen. Daarnaast doe ik voor het gehele collectief een EXTENDED reading waarin ik het gevoel, de gedachten en de verlangens van onze Masculines zal channelen.

De afgelopen keer was dit zó gaaf. Ook voor mij om te doen! Met zulke prachtige boodschappen die mochten doorkomen voor het gehele collectief. Wat een succes! De spirit van jouw tweelingziel zal vanzelf tot mij komen met een boodschap voor jou. De keuze voor de 3 vrouwen is daarom geheel vanuit de spirit wereld gestuurd.

Natuurlijk vindt er ook weer een Sjamanistische reis plaats, waarin er een baarmoeder zegening zal plaatsvinden voor opening, opschoning en versterking van jouw chakra systeem, voor het versterken van de verbinding met jouw tweelingziel in spirit (jouw eigen feminine en masculine-energie!).

Wat ons Grootmoeder Maan dit keer voor ons in petto heeft in het sterrenbeeld tweelingen, lees je via de link. Je kunt daar ook direct de reis bestellen.

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Womb-blessing-&-Extended-Tarot-reading-Volle-Maan-in-tweelingen/p/258676227/category=0


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae