Het Dagboek van een Sjamaan 17 mei 2021 "het medicijnwiel is in beweging"

Het Dagboek van een Sjamaan

Fuerteventura, 17 mei 2021

Knight of Coins & The Wheel of Fortune: "het medicijnwiel is in beweging: een positieve verandering in jullie separatie"

Gisteravond voerde ik mijn eindceremonie uit voor de Ñusta Karpay, van Doña Mama Teresa. Doña Mama Teresa helpt ons bij onze hartopening. Ze laat ons inzien, op welk gebied we onszelf de liefde ontkennen. Ze helpt ons hart meer te openen om te kunnen ontvangen, zodat dit voor een andere energie zal zorgen waar we ons ik gaan begeven.


ff647dda0fjpg

We gaan onder andere wanneer ons hart zich meer opent voor de zelfliefde, andere keuzes voor onszelf maken. We begeven ons naar andere plekken. We verbinden ons met andere mensen, of misschien met minder mensen, om daardoor meer ruimte voor onszelf over te houden en meditatie, zang, of het genieten van onze klankschalen en de Tarot kaarten.

Wanneer heb jij voor het laatst een uitgebreide Tarot legging enkel en alleen voor jouzelf gedaan? Zonder de druk te voelen om dit te moeten delen?

Ik offerde een "Despacho", wat een offerkleed aan ons Pachamama is. Ik bedank haar daarmee voor alles wat zij mij geeft en wat ik van haar mag ontvangen. Er zat allemaal lekkere snoep in, wat staat voor de zoetheid van het leven. Al kreeg ik na het in mijn mond stoppen ervan stiekem, vanochtend het inzicht dat ik met mijn onrustige geest beter helemaal geen suikers meer kan eten.

ZELFLIEFDE!


d664b9e90ajpg

Tijdens de Despacho offerceremonie, die ik uitvoerde gelijktijdig met de deelneemsters van het Vind jouw Spirit-programma (daar leer je dit zelf te doen), verbrandde, offerde, ik ook een brief die ik heb geschreven aan mijn vader. Ik voelde na mijn telefoongesprek met hem 2 dagen geleden, dat ik nog pijn vasthield wat onze verbinding blokkeerde.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma en alle 15 deelneemsters daarvan, zijn we nu bezig met een prachtig "vergevingsritueel", om onszelf (onze hucha) te kunnen schoonmaken.

Pijn (hucha) die vastzat in mijn voorouderlijke "vaderlijn". Hierdoor blokkeerde ik mijn eigen Divine Masculine-energie en daarmee mijn Llanqay, mijn actiecentrum (buikgebied).

Doordat ik deze pijn mee bleef dragen, kon ik zelf moeizaam in actie komen op het mogen ontvangen van zelfliefde. Ik gunde mezelf geen rust, door alle onrust (hucha) die nog vastzat binnenin mij.

Hucha uit zich binnenin ons in de vorm van zwaarte. Wanneer we letterlijk "zwaar" zijn, omdat we vasthouden aan pijn, komen we niet vooruit. Onze motor brandt niet. Onze innerlijke (tweelingzielen)vlam is niet ontwaakt, maar gedoofd door de drab die er nog op ligt.

Pas wanneer ik mezelf toesta om die drab, de hucha (zoals de Q'ero dit noemen), schoon te maken / te verwijderen / los te laten, kan ik vooruit bewegen en is er ruimte voor licht en liefde. Om te ontvangen.

Direct na de ceremonie merkte ik al dat ik meer ruimte in mezelf had en rust in mijn hoofd.

Ik liep op gevoel naar mijn krachtplek toe, waar ik mijn Khuya's (medicijnstenen) heb verzameld die ik daar naartoe heb gebracht na iedere ceremonie. Doordat ik daar mijn hucha in blaas, helpt Pachamama mij en de Apus (heilige berg spirits uit Peru, met name Apu Ausangate die aan mij verbonden is), om de zwaarte te transformeren.

Pachamama voert de zwaarte af, die de Khuya is gaan dragen voor mij, voor ons, zodat het zich kan omzetten in licht. In Sami, zoals dat bij de Q'ero wordt genoemd.


97fab99046jpg

Dit soort krachtplekken, creëer ik als Alto Mesayoq (INCA Sjamaan) op meerdere plekken in de natuur. Deze plek helpt mij om mijn eigen kracht weer te vinden wanneer ik het even niet meer kan "zien", mijn pad, maar ook iedere keer opnieuw om mijn aura te openen, schoon te maken en te versterken.

Zo voer ik voor het tweelingzielen collectief hucha af en help ik daarmee de tweelingzielen te ontwaken en herenigen.

Jij kunt zelf ook een krachtplek creëren, bijvoorbeeld in je tuin. Of laat je leiden naar een plek die voor jou goed voelt, waar je dan vervolgens allemaal krachtige voorwerpen neerlegt. Zoals een veer, schelpen, edelstenen, of andere elementen die als jouw medicijn dienen. Zo bevat een altaar ook heilige en helende energie, die jou helpt om je pad weer te kunnen "zien", in momenten van zwaarte.


4aa968eb1djpg

Ik merk dat ik meer opensta om te ontvangen. Wat betekent dat de Divine Masculines ook meer openstaan om te ontvangen. We zijn dezelfde ziel als tweelingzielen en zelfs als groepsziel zijn we onderdeel van dezelfde ziel, "het tweelingzielen collectief".

Dit uitte zich helemaal vanochtend, toen ik mijn demonen in mijn hoofd negeerde en toch gewoon voor een spijkerbroek koos om een rondje te gaan lopen. Mijn hoofd zei namelijk: "ga hardlopen!".

Ergens heb ik de angst, dat wanneer ik niet heel druk mijn lijf beweeg, zoals bij hardlopen, ik niet in staat ben om geaard te kunnen zijn en rustig in mijn hoofd te blijven. Ergens heb ik de overtuiging nog, dat ik "druk moet bewegen", om verbonden te kunnen zijn. Deze overtuiging (wat de Q'ero ook hucha noemen), zorgt voor veel onrust binnenin mij.

Ga maar na.. altijd in beweging moeten zijn om je gedachten op een rijtje te kunnen krijgen, of even helemaal niet te hoeven denken tijdens het rennen, is geen gezonde praktijk. Ons lichaam én onze Geest, hebben ook rust nodig.

Ik luisterde vanochtend naar mijn instinct, dat me als het ware "toetrok" naar mijn spijkerbroek en de kleur oranje als truitje. Ik kón naar mijn instinct luisteren, mijn onderbuikgevoel (Llanqay), omdat IK ruimte had gemaakt voor mijn Divine Masculine.

Ik had ruimte gemaakt voor mijn ziel, mijn kern, om tegen me te mogen spreken en me te mogen begeleiden. En wanneer ik dit doe, doet mijn tweelingziel dat ook. Het betekent dat hij zichzelf ook toestaat om liefde te mogen ontvangen, maar ook dit keer, om liefde te kunnen geven!

Want het is tussen ons altijd eenrichtingsverkeer geweest. Ik gaf en gaf en gaf, niet vanuit de onvoorwaardelijkheid, maar vanuit mijn eigen wond om geliefd te zijn. En hij trok zich telkens uit onze verbinding terug. Wat geen verbinding was, maar een "binding", wanneer het voortkomt vanuit je wond en niet vanuit je hartstreek.

De wandeling met Guapa begon met dat we direct al Guapa haar beste vriendin Tindaya tegenkwamen! Wat anders niet gebeurd zou zijn op onze gebruikelijke route. En hoe "toevallig" dat ze Tindaya heet ;-) de naam van de heilige berg waar ik donderdag weer naartoe ga! En dit keer zelfs om weer te surfen!

Vanochtend in meditatie spraken de voorouders tot me en lieten ze me het beeld zien van mijn blauwe huur autootje, die met een surfplank op het dak naar het strand vlakbij Tindaya toereed. "Playa de Jarugo". Ik had zelf een gitaarles op die avond gepland, waarvan ik dus wist dat ik deze mocht gaan afzeggen. Ik heb al zolang in mijn hoofd om weer te gaan surfen! Ben benieuwd of er donderdag golven zijn! Vind het best spannend.. zo na een jaar ongeveer weer met mijn board de oceaan in! Het rijden alleen al ermee op het dak en over de dirt road met het huurautootje vind ik al spannend haha!

Vanochtend was voor mij een fijne openbaring. Waar ik voorheen door een kleine trigger al mega in de stress kon schieten, tot uitvallen naar Guapa aan toe, werd ik vanochtend getriggerd en vóelde en hoorde ik om een time-out te nemen door op het bankje te gaan zitten met Guapa. Guapa was weer eens naar beneden gehold om een stuk brood weg te kanen.

De PTSS die ik ervaar, zorgt voor deze uitbarstingen. Ik heb mijn emoties dan niet onder controle, omdat ik ze ontken. Door het vergevingsritueel gaf ik mezelf de ruimte. Ik ontkende niet langer, maar ik accepteerde!

Deze lijn zien we terug in het tweelingzielen collectief, waardoor de Divine Masculines in actie durven te komen richting hun Divine Feminines.

De Tarot vertelt ons dat het medicijnwiel weer in beweging is! Achter de schermen vooralsnog. En niet alleen maar het medicijnwiel, maar heel specifiek "het wiel van fortuin", wat betekent dat de tweelingzielen - gezamenlijk - nu voor een doorbraak staan in hun verbinding. Een positieve doorbraak in hun separatie, hun scheiding!

Er is een betere verbinding met jouw eigen gidsen voelbaar, welke verbinding zich uit in de spirituele verbinding met jouw tweelingziel. Jullie spirituele relatie is verbeterd.

Moeder Aarde-Astrologie (wat je leert met het medicijnwiel-jaarprogramma), leert ons "zo binnen, zo buiten", wat betekent dat het "just a matter of time" is, voordat jullie spirituele verbinding zich zal uiten in jullie buitenwereld.

Amaru, wat het totemdier is op het INCA medicijnwiel van het Zuiden, vertelt ons dat de zomer voor jullie meer beweging zal brengen in jullie verbinding op aards niveau. Meer passie en plezier door bijvoorbeeld het ondernemen van activiteiten, in jullie eigen levens, maar ook richting elkaar.

De zomer is de periode waarin de "Knight of Coins" zal verschijnen in de buitenwereld. Het is een aanbod wat zal komen vanuit jouw Divine Masculine, wat jullie gezamenlijk vooruit zal helpen bewegen. We zijn hier immers als tweelingzielen SAMEN gekomen, om met elkaar samen te kunnen werken.

Of dit een groot of klein aanbod is, dat maakt niet uit. Het gaat om de intentie van de ander.

Het is aan jouzelf om aan te voelen of deze intentie (al) zuiver is voor een positieve draai in jullie verbinding. Zo heb ik vorig jaar zomer contact gehad met mijn tweelingziel. Ik heb zelfs twee Zoom-videogesprekken met hem gehad, op mijn initiatief. Dit was dus vanuit míjn gewonde Divine Masculine-energie. Wanneer er balans is in de verbinding tussen de tweelingzielen, zal de Divine Masculine degene zijn die in actie komt richting zijn / haar Divine Feminine.

Want de "Divine Feminine" is een passieve energie van ontvangen. De Divine Masculine is een actieve energie van geven. Wanneer wij als Divine Feminines dus degenen zijn die blijven geven, doen we dat vanuit onze gewonde Divine Masculine-energie. We mogen ontvangen. En dat zal ook gebeuren, wanneer jij de balans tussen jouw "DF" en "DM" binnenin jouzelf rechttrekt.

De intentie van mijn tweelingziel was toen niet zuiver. Wat ik na ons 2e gesprek voelde én hoorde van mijn gidsen en dus heb ik hem weer losgelaten, zodat hij op zichzelf aangewezen zou zijn om zijn éigen karmische lessen te leren.

Het medicijnwiel herhaalt zich ieder jaar. Het is de verbinding met de seizoenen en de Spirits in de natuur. Wanneer we leren hoe het medicijnwiel werkt, kunnen we leren "zien" hoe onze relatie met onze tweelingziel zich ontwikkelt en waar we momenteel zijn op het wiel, in de manifestatie van een harmonieuze relatie met de ander. Dit leer je van mij tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee we 13 nieuwe manen gezamenlijk onze ziel helen.

"VRAAG AARTSENGEL MICHAEL OM HULP IN DEZE SITUATIE

Aartsengel Michaël, dankjewel voor jouw hulp bij ........

Help mij alsjeblieft om op elk moment vervuld van vertrouwen en vrede te zijn".


c27ca492c0jpg

Jij kunt Aartsengel Michaël en jouw andere gidsen gewoon om hulp vragen in de situatie met jouw tweelingziel. Je kunt vragen om begeleiding bij het nemen van de juiste stappen. Je kunt vragen om het helpen doorsnijden van karmische banden en het verbreken van destructieve gewoontes die zich blijven herhalen in jouw leven.

Aartsengel Michaël is altijd bij het tweelingzielen collectief aanwezig om de herenigen in goede banen te leiden, maar kan pas iets voor jou betekenen, wanneer je actief om hulp verzoekt. Dit kun je doen door jezelf hardop uit te spreken, maar ook in je gedachten.

Het is oké, Mijn Liefste, je hoeft het niet langer alleen te doen!

Seleniet (hartje), kun je gebruiken om je energetisch veld te versterken en op te schonen. Je kunt er een knuffelhartje voor gebruiken, als teken van jouw zelfliefde, maar ook een "seleniet stick". De stick kun je gebruiken om je lichaam als het ware te "scannen" op zwaarte. Vraag de spirit van de stick om jou te helpen met het verwijderen van je blokkades en Seleniet zal je daarbij helpen.

Seleniet verbindt ons als geen ander met "het hogere".

Wanneer je even niet goed helder meer kunt "zien", dan is jouw 3e oog geblokkeerd. Vanuit jouw 3e oog kun je jullie hogere plan "zien" en jouw eigen hogere visie. De spirit van Lapis Lazuli kan jou helpen bij het openen van jouw innerlijke oog.


fd80f9badcjpg

De voorouders werken hier veel mee, tijdens de 13e Rites van de Munay-Ki, de baarmoeder-inwijdingen, die iedere nieuwe maan plaatsvinden voor de hereniging met jouw tweelingziel hier op aarde.

Deze inwijding vindt plaats in de vorm van een Sjamanistische reis, welk audio bestand je in de webshop kunt downloaden.

Meer informatie daarover lees je hier.

Iedere volle maan vindt er een baarmoeder-zegening plaats, de eerstkomende Sjamanistische reis vindt daarom plaats tijdens de Volle Supermaan op 26 mei a.s.

Het bestellen van de audio kan een paar dagen van tevoren weer in de webshop.

Er is weer beweging, er is weer licht, er is weer ruimte!

YES!

"Mijn Liefste,

Weet dat ik heus wel aan je denk.

Al lijkt het soms alsof ik geen aandacht aan jou schenk.

En dat ik met mijn hoofd heel ergens anders ben en niet bezig met jou.

Ik zeg je nu, dat is niet zo. Weet dat ik van je hou.

Jouw Liefste".

Liefs,

AVALON Q'ERO SJAMAAN

Op www.vindjouwspiritacademie.nl dé Academie voor de hereniging van tweelingzielen, lees je meer over de profetie van de Q'ero, over het samenvliegen van de Adelaar en de Condor en daarmee de hereniging van het mannelijke en het vrouwelijke: de tweelingzielen hier op aarde.