HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 16 juni 2021 “het droomhuis ging aan mijn neus voorbij”

Het Dagboek van een Sjamaan

Fuerteventura, 16 juni 202142eae25cd6jpg

Wauw!! Wat een avontuur weer gisteren!! Écht WAUW!!

Onderweg naar Villaverde naar het huis in de bergen waar ik naar ging kijken, kreeg ik het beeld in mijn hoofd van mijn kolibriesteen, mijn “lineage steen”, uit mijn medicijnbundel (mijn mesa, hoe je een mesa opbouwt en gebruikt leer je met het Vind jouw Spirit-programma) met daarbij “Lajares” en “naar de supermarkt”. Ik wist dat ik daar lijnzaad kon halen en kokosmelk wat op is, maar toch sloeg ik het over na even getwijfel, want ik wilde direct naar Villaverde toe. “Ik sla wel vaker het advies van mijn gidsen en de voorouders in de wind”, hoor ik mijn opa nu heel sarcastisch tegen me zeggen ;-)


399efa068djpg

Ik reed Lajares voorbij, want ik reed “op tijd”, want om 13:00 uur moest ik weer weg, omdat ik mijn krat met verse eco groenten en fruit moest ophalen in Corralejo. “Even heen en weer” dus ging ik. Alleen.. Spirit kent geen tijd! Spirit kent alleen het vertrouwen op ons gevoel in het moment! We hoeven niks te timen! Wanneer we "openstaan" om te voelen en ontvangen, voelen we vanzelf de impuls wat te doen!

Hieraan merk ik dat mijn hoofd en logische nadenken, nog weleens in de weg zit, aan wat er wérkelijk door mij heen wil gebeuren vanuit de Divine Feminine-flow.Wat een avontuur de bergen in met mijn Citroën huurautootje!! Ik rolde tot 3 keer toe naar beneden, de motor sloeg 2 keer uit, afijn, we zijn aangekomen. Tenminste.. ik was aangekomen, want Guapa heb ik gelukkig op advies van mijn Hogere Zelf thuisgelaten met die hitte hier! Ze háát ook echt de auto en dat is nog een understatement. Geen flauw idee wat me bezielde toen ik dacht dat ik in een bus ging wonen en door Europa ging reizen ermee met Guapa. Ze zou de gehele tijd onder spanning staan en in angst verkeren met al dat rijden en reizen!

En ook ik realiseerde me (welke ontwaking ieder jaar opnieuw plaatsvindt in de lente-periode: het Oosten op het medicijnwiel), dat mijn zenuwstelsel te gevoelig is om weer de gehele tijd aan prikkels en beweging te worden blootgesteld.

Ik heb lange tijd gereisd, wat fantastisch was, maar het is ook super onrustig en vermoeiend en “onstabiel”, want je hebt gewoon geen basis (ik had geen huis meer).

Ik heb daarom voor mezelf de beslissing genomen dat ik een vaste plek wil hier op het eiland en dán met de buscamper leuke tripjes kan maken hier op het eiland en kan kamperen.

Vanaf het moment dat we ons eigen plan loslaten en kiezen voor emotionele stabiliteit en veiligheid voor onszelf, zoals spirit dat voor ons bedoeld heeft als helers, kan het in onze buitenwereld mee gaan stromen en wordt de energie in werking gezet, zodat onze buitenwereld tijdens het oogstseizoen op het medicijnwiel mee kan veranderen.

Ik ging dus kijken of dit huis voor mij was! Een vaste plek! In de bergen! Zodat ik goed contact kan maken met de Apus daar, de heilige berg spirits van Peru.

Wat een prachtige fantastische locatie was ik terechtgekomen! En wat een vrijheid! Het was net alsof ik in “klein Machu Picchu” was!


b5c91c02f0jpg

Marco, een vriend van mij met zijn hond Balou, verwelkomde me bij de poort. Hij liet me zijn huis zien en verbouwde er groenten. Hij plukte sla en wilde dat zelfs voor me bereiden! Wat heerlijk om voor gezorgd te worden, in plaats van voor een ander te zorgen! Het glas wijn wat hij me aanbood, om half 1 in de middag sloeg ik maar af.. ik drink ook geen alcohol meer, al sinds mijn zware fysieke mishandeling niet meer. Ik was toen dronken en dat heb ik mezelf altijd verweten. Dus de enige remedie is dan: je toekomst veranderen! HET ANDERS DOEN!

Marco zag het al helemaal zitten met mij als zijn buurvrouw in the middle of nowhere.. Marco vindt mij leuk, dat heeft hij even geleden ook uitgesproken naar me. Marco had mijn foto´s van mijn naakte kont tijdens mijn skinny dipping avontuur gezien.. Hij zei tussen neus en lippen door: “ja en er is hier helemaal niemand! Je kunt hier gerust in je nakie rondlopen!”.

Er is hier helemaal niemand... behalve jij als mijn buurman dan Marco!!!! HA!

En lieve geitjes!!


7e132a41a6jpg

KRACHTDIER GEIT geeft ons de boodschap mee van DOORZETTINGSVERMOGEN!

Wat een toepasselijke boodschap voor mij! Want wat heb ik nodig om voor mijn dromen te gaan?! DOORZETTINGSVERMOGEN! Vertrouwen op wat ik vóel en dat dit haalbaar is en uitgevoerd zál worden hier op aarde, doordat ik daarvoor samenwerk met mijn gidsen! Dank GEIT!

Ik had vroeger toen ik klein was ook een geit in de achtertuin. Mijn moeder vond het zo zielig dat hij geslacht zou gaan worden in de dierenweide, dus bood ze aan om de geit "in huis" te nemen! Alle bloemen opgevroten en haar kind telkens omver gebokt, is de geit uiteindelijk toch weer terug gegaan, maar werd niet meer geslacht!! Missie volbracht!!

Ik sprak de eigenaar van het huis en die vertelde me dat het huis al verhuurd is!! Voor een maand! Na die maand kan hij me laten weten of het beschikbaar is.

Maar toen hij dat zei, wist ik het direct!! GEIT!!! Dit is niet voor mij!! Want anders had het huis nu beschikbaar geweest, maar ook vóelde ik al de hele tijd dat dit geen goed idee zou zijn!! Ik moet doorzetten voor wat ik wérkelijk wil!! En daar ga ik deze zomer voor in actie komen!!

Want ik wil helemaal niet weggestopt leven in de bergen, met een man die niet mijn tweelingziel is! Ik zou dan genoegen nemen met minder, want diep in mijn hart wéét ik dat ik in Tindaya wil wonen! Bij de heilige berg en haar energie! En vlakbij het strand!!

Ik heb daar ook al een stuk grond voor op mijn pad gekregen wat ik kan huren, dus is dit nu voor mij een kwestie van erop vertrouwen dat dit zál gebeuren als eerste stap nu na het appartement waar ik nu in woon!

Het oogstseizoen is namelijk pas in de herfst! Dus dat betekent dat ik eerst mijn “ronde” op het medicijnwiel mag afmaken, voordat ik het oude pas definitief kan loslaten. Ik kreeg laatst ook het inzicht dat mijn gidsen willen dat ik het oude op 31 december afsluit en achter me laat, zodat ik op 1 januari een frisse nieuwe start van mijn droomleven mag ontvangen.

Dit maakte me super emotioneel om te horen, want op 1 januari 2017 was ik opgesloten in het huis van mijn toenmalige vriend die me zwaar fysiek mishandeld had de nacht van oudjaar.

Ik had dit bezoek wel echt nodig om uit mijn comfortzone te komen en mijn dromen weer te laten herleven! Ik voel zo een power nu erdoor omdat ik nu wéét wat ik wil! Maar bovenal ook, omdat ik ineens vóelde wat voor mij is! Dat heb ik nog nooit eerder zo sterk aangevoeld!

Ik was ook echt precies overal op het juiste moment!! Ik stap uit de auto en kom Carmen tegen, de vrouw die ik gisterochtend had geappt met een klacht over de buren. Ze stelde me gerust dat ze ermee bezig zijn en vertelde dat ze goed bevriend is met de eigenaar en ook op de hoogte al was van dat de Guardia Civil al een keer voor de deur had gestaan.

Vervolgens parkeert Loïc zijn auto, de dude bij wie ik mijn ECO groenten en fruit krat altijd bestel en kan hij zo met de zware krat, naar mijn auto lopen die 2 autos verderop geparkeerd stond! We parkeerden de auto echt op exact hetzelfde moment! Wauw!!!! Wat was ik ON TIME! Door te luisteren naar mijn gidsen!! Want die zeiden me om voorom te gaan met de auto en niet achterom! Ik begin al beter te worden in “dit spel” haha. In deze samenwerking!!!!

Ik merk dat ik steeds dieper en dieper met mezelf in verbinding raak, waardoor ik nu écht zeker weet dat ik erop kan vertrouwen dat ík weet wat er komt. Dat ik met mezelf in verbinding blijf en altijd zal blijven doen wat voor míj goed voelt en belangrijk is!

Dat betekent dat ik mezelf weer langzaamaan aan het openstellen ben om mijn tweelingziel toe te laten in mijn leven.

Wanneer bij mij de (energetische) barriere wegvalt, opent mijn hart zich voldoende om hem weer aan te trekken.

Het valt en staat allemaal met ons vertrouwen in onszelf.

Dat ons vertrouwen in onszelf mag versterken als collectief, zodat we er écht voor kunnen gaan!

Voor die leuke romantische relatie en voor dat leuke leven, samen met anderen, maar bovenal in harmonie met onszelf.


7be87d5017jpg

KRACHTDIER HOND zegt daarom tegen ons: "blijf loyaal aan jezelf!". Honden zijn als geen ander, loyale dieren! Dit is lieve Balou, maar die wijkt net als Guapa niet van de zijde van Marco, of van de mijne toen ik er was. Honden zijn mindful en leven in het moment, al kunnen ze wel degelijk angst(gedachten) ervaren.

De boodschap voor ons is om te vóelen wat we nodig hebben! In het moment! Maar ook om loyaal te zijn aan wat we vóelen dat voor ons bedoeld is in onze toekomst!!

En daar ga ik nu écht voor! 1000% Ik ben nog nóóit zó ontzettend zeker ergens van geweest!

Waar wil jij voor gaan? Wat is jouw droom? Onderneem je daar actie voor door te werken aan je vertrouwen in jezelf en je geloof in de spirit wereld?

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon Sjamaan

Mijn dagboekverhalen kun je ook volgen via mijn instagram (story): www.instagram.com/avalon.sjamaan

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.