Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 16 augustus 2020 “ik nam weer eens een ijsje”

701a6a04a7jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 16 augustus 2020 ♡

“ik nam weer eens een ijsje”

Zondag voor mij is niet echt een zondag in de zin dat het een “rustdag” voor mij is. Al doe ik wel mijn best om zoveel mogelijk mijn “werk” los te laten in het weekend. Ik vind dat nog lastig.

Als advocaat droeg ik altijd al de lasten van de hele wereld op mijn schouders en als Sjamaan nu eigenlijk weer. En met een eigen bedrijf misschien juist nog wel meer, met het idee: “wanneer ik rust, gebeurt er in mijn bedrijf ook niets!”. Terwijl het tegenovergestelde juist waar is!

Want wanneer onze geest juist in rust-modus is, ontvangen we inzichten, flowen we, zijn we in verbinding met ons buikgebied en voelen we ons goed.

Het was vandaag voor mij een “worsteldag”, zoals ik dat noem wanneer mijn geest, mijn malende gedachten, het telkens over probeert te nemen van mijn hart en buik, van mijn gevoel. Dit is de gewonde masculine energie in mij, die dénkt telkens in actie te moeten zijn en op scherp te moeten staan, om geliefd te kunnen zijn.

Ik was in mijn hoofd veel bezig met mijn toekomstige bus. Zoals velen van jullie al weten, ga ik in de nabije toekomst in een bus wonen. Dit inzicht kreeg ik even geleden al door, maar nu ook - ongeveer - met de tijd daarbij! Aan de hand van het Inca medicijnwiel kan ik daar een toekomstvoorspelling over doen.

Alleen weet ik niet “het hoe” en daar maal ik dan over door van alles te bedenken. Hoe de bus op mijn pad zou komen, wat voor bus het zou gaan worden, of ik de bus zou gaan verbouwen, maar bovenal of ik dat dan allemaal zou gaan redden voordat mijn huurcontract afloopt op 1 december. Al kan ik dat contract gemakkelijk verlengen, dat wil ik niet. Ik voel al een tijd zó sterk dat ik wil terugkeren de natuur in. De energie kan niet goed stromen wanneer ik in mijn appartement ben. Ondanks dat hier altijd de deur en de ramen openstaan om de energie door te laten stromen, voel ik me een soort van verstikt door alle spullen om me heen.

Ik herken dit gevoel van toen ik nog bij mijn moeder woonde in Amsterdam tot vorig jaar (2019) november. Ik woonde daar op mijn slaapkamer (het kan dus altijd erger!) en had zó´n moeite met het maken van verbinding met mezelf, met de spirit wereld. Al was het wel op mijn slaapkamer dat ik de eerste keer verbinding maakte met de overleden vader van een vriend van mij. Wat was dat bijzonder zeg, toen hij ineens tegen me sprak en ik hem herkende!

Ik hoorde gewoon ineens letterlijk: “de vader van C. en S.”. Vrienden die ik jaren geleden in Spanje had leren kennen tijdens vakantie en eigenlijk al een tijdje uit het oog was verloren. Na zijn bezoek heb ik zijn dochter S. weer opgezocht om als kanaal te dienen voor zijn boodschappen aan haar en helende energie.

Dat was het begin voor mij, van het volgen van de hogere leiding van de Q´ero indianen (de voorouders in de spirit wereld). Alleen zonder dat ik dat wist. Want ik had op dat moment nog nooit van Sjamanisme gehoord, dan wel de Q´ero stam of de P´aqos (Inca sjamanen uit Peru).

Ik at vandaag bij een heerlijke nieuwe tent en was er superenthousiast over! Eigenlijk had ik geen geld bij me, want ik had niet goed geluisterd naar mijn gidsen die me lieten zien dat ik na het nemen van een duik in het zwembad, door zou lopen het complex uit. Meer dan dat lieten ze me niet zien, dus twijfelde ik of ik mijn portemonnee wel nodig zou hebben en liet ik mijn portemonnee toch thuis. Ik dacht even snel te gaan zwemmen, met Guapa alleen thuis.

Na het zwemmen liep ik langs de nieuwe eettent en baalde ik dat ik mijn portemonnee niet had meegenomen! Ze brachten me daar om mijn lunch daar te eten, alsook bleek de eigenaresse spiritueel te zijn en “hulp” nodig te hebben bij het versterken van haar geloof in haar nieuwe zaak. Daar kwam ik later pas achter.

Ze droeg de edelsteen “turqoise”, welke steen onze aura beschermt, maar ook onze keelchakra meer opent om de verbinding met Spirit te versterken. De spirit van turqoise is verbonden aan de zee, maar ook aan de lucht (blauw) en brengt ons daarmee het water element, maar ook het lucht element: de verbinding met de kosmos.

Het is een oude indianensteen, dus hoe mooi dat zij deze droeg. Turqoise versterkt ook helderziendheid en onze intuïtie.

En mocht je er niet goed bij kunnen komen, bij wat je nu eigenlijk wilt of wat jouw pad is, dan helpt Turqoise jou goed bij het maken van een (beroeps)keuze. En in haar geval bij het aantrekken van klanten voor haar nieuwe zaak doordat turqoise haar eigenwaarde helpt te vergroten. Want met onze eigenwaarde (kracht en vibratie van jouw energieveld) trekken we aan!

Eerst liep ik door, want tja.. ik had geen geld bij me! Ik werd naar de bar geleid van een vriend van mij hier, maar had niet zó´n zin om een praatje te gaan maken. Toen ik door naar huis wilde lopen, hoorde ik mijn gidsen zeggen: “vraag geld aan hem”. “Wat een briljant idee!”, dacht ik toen. Ik kon geld van hem lenen en dan kon ik alsnog bij die tent eten!

Die vriend van mij was niet in zijn kroeg, maar wel een medewerkster. Ik vertelde haar dat ik de eigenaar zocht om geld van hem te lenen, waarop zij mij €10,- te leen gaf! Wauw! Wat geniet ik er toch van wanneer mensen zó goed van vertrouwen zijn! Want ik had haar pas één keer eerder ontmoet en wie weet kwam ik wel nooit meer terug met haar tientje!

Ik liep terug naar de nieuwe tent en at daar een overheerlijke groenten crepe! Wauwie, wat genoot ik daarvan! Ik luisterde alleen weer niet heel goed naar mijn gidsen die me influisterden: €10,- is niet genoeg. Ik bestelde zelfs nog een extra eitje erbij! Haha! Ze gaven zelfs bij me aan “de fruitdrank”. Dat is dan het enige wat ik hoor en soms kan ik daar gewoon niks van maken denk ik en negeer ik het daarom onbewust.

De fruitdrank bleek duurder dan ik dacht, of eigenlijk had ik er helemaal niet over nagedacht of naar de prijs gevraagd. Dat is een duidelijk gebrek aan het niet gebruiken van mijn verstand, mijn masculine energie. En er maar “blind op vertrouwen” dat het allemaal wel goed komt. Maar we dragen in dit aardse leven ook zelf verantwoordelijk. We co-creëren namelijk met Spirit. Het is niet Spirit alleen die overal verantwoordelijk voor is.

Een zin die ik met regelmaat heb herhaald tegen mijn tweelingziel. Ik spreek hem weinig, maar de keren dat ik hem spreek, komt het er eigenlijk op neer dat hij geen geldflow heeft en de dingen niet gaan zoals hij dat had bedacht. Waarop ik hem meerdere keren heb gezegd dat hij zélf IN ACTIE dient te komen op dat wat hij wil manifesteren. We kunnen niet van Spirit verwachten dat het maar aan komt waaien.

Als ik een bedrijf wil manifesteren dat mijn ideale leven mogelijk maakt (dit was mijn intentie 2 jaar geleden), dan dien ík daarvoor de stappen te nemen die me daarnaar toe leiden.

Wat hij eigenlijk verwacht(te) is dat hij manifesteert wat hij zelf bedacht heeft, zonder te luisteren naar zijn innerlijke hogere leiding en daarmee zijn intuïtie. Hij blokkeert dus geheel de Feminine energiestroom (Condor / intuïtie) en probeert alles met zijn ratio te manifesteren. En kort gezegd zorgt dat gewoonweg voor CHAOS.

Want we trekken daarmee aan wat wij zélf denken dat goed voor ons is, maar dat is niet altijd wat Spirit voor ons in petto heeft. Dus al zijn eigen plannen vielen in duigen en raakten gefrustreerd, omdat Spirit dit niet voor hem in het hogere plan heeft staan.

In zijn plan staat een pad als Sjamaan, dat heeft hij ook gevoeld. Hij wil graag mannen cirkels organiseren via Zoom, zoals ik dat nu doe voor vrouwen. Ik ontwaakte eerst en hij volgt daar nu op. Zo verenigen de Condor (intuïtie / Feminine energie) en de Adelaar (ratio / masculine energie) zich met elkaar (Q´ero profetie zie www.vindjouwspiritacademie.nl) wanneer de tijd daar juist voor is. Maar dat begint binnenin ons.

Wanneer hij zijn intuïtie blokkeert en daarmee zijn Feminine energie, blokkeert hij de verbinding met zijn masculine en daarmee met mij in zijn buitenwereld. Wij helen namelijk andersom. De masculine energie in mij is sterker dan mijn Feminine energie. Daarom heb ik nu ook een goed lopend bedrijf, maar vrijwel geen privé leven!! En hij heeft juist weer superveel lol en geen goedlopend bedrijf.

De balans mag dus nu recht getrokken worden tussen ons en dat gebeurt wanneer IK meer plezier mag maken van mezelf, mijn geest mag laten rusten en minder in “doe-modus” kom te staan. Mijn tweelingziel daarentegen dient juist méér in doe-modus te gaan en minder in “lang leve de lol-modus”. Dus waar ik teveel verantwoordelijkheid draag, draagt hij dat juist te weinig. Waar mijn verbinding met Spirit heel sterk is, mag ik meer landen hier op aarde en mijn tweelingziel juist zijn verbinding met spirit versterken en zijn masculine energie meer activeren.

Deze draai van onze energie, heb ik zelf in de hand. “When U move, I move”, zingt John Legend. Dus wanneer ik in beweging kom en mijn energie in balans breng, gaat hij daarin mee als mijn tweelingziel en zal hij zijn intuïtie meer gaan volgen en daarmee zijn hogere plan.

Wat ons uiteindelijk weer bij elkaar zal brengen hier op het eiland dit jaar. Dat voel ik al zolang zo helder. In de winter van 2018 hebben we elkaar ontmoet. Dit was het moment dat Spirit het nodig vond om het zaadje bij ons beide te planten door iemand te ontmoeten die als potje en dekseltje bij elkaar passen. Want wij hebben werkelijk waar vrijwel alles hetzelfde (gedaan) in ons leven. We dansen beide zowel salsa, bachata als kizomba. We surfen allebei. Hebben allebei ons diploma als Thai yoga masseur, doen beide aan Acro yoga, hebben beide op Fuerteventura gewoond. Hij heeft een bus en ik wil in een bus wonen en nu houden we ons beide bezig met sjamanistische cirkels. Wauw.

In december 2018 sprak ik hem via facebook heel kort, in de herfstperiode, nadat ik nét had vernomen van mijn gidsen dat hij mijn tweelingziel is, in december 2019 ontmoette ik hem weer op het eiland hier, in de herfstperiode. Nadat ik nét was verhuisd naar het eiland. We zijn toen zelfs gezamenlijk wezen informeren voor het kopen van grond. Hoe bijzonder dat Spirit ons hiertoe aanzette, maar ook dat hij zich gewoon door mij liet meenemen. Op dat moment was hij in overgave. En erna ook superenthousiast over alles richting mij. Bij me thuis geweest, een fijne klik die we hadden. Sjamanistische kaarten getrokken (Sewar Kinté - kolibrie voor hem met de boodschap om de stilte op te gaan zoeken de winter van 2019).

Alleen erna schoot hij terug in zijn angsten. Hij was weer terug in Frankrijk en daarmee terug in zijn karmische energie. Hij had nog stukken daar uit te werken en is daar nu nog steeds. Want de herfst is pas de periode op het Inca medicijnwiel, waarop hij zijn familiekarma zal kunnen gaan doorbreken (zie maar de vorige jaren) en zijn buitenwereld daarin mee zal veranderen. Dat betekent dat hij voorgoed weer zal terugkeren naar het eiland deze herfst én in overgave zal gaan aan zijn hogere plan met mij. Daar heb ik namelijk keihard voor “innerlijk” gewerkt de afgelopen 2 jaren door me geheel in overgave te laten gaan aan mijn hogere leiding, wat de aankomende nieuwe maan in leeuw van 19 augustus nog eens een boost zal gaan geven voor het collectief.

Leeuw is namelijk dé koning van de jungle, dus activeert met de vuurenergie voor ons meer onze eigen twin flame (zonnevlecht chakra) en helpt met de vuurenergie ons systeem meer op te schonen zodat er meer verbinding en flow zal komen.

Ik weet dat hij deze ronde (Maan cycli) ervoor zal gaan. Dat hij moeite zal gaan doen voor de verbinding met Spirit en het luisteren naar zijn intuïtie. Hij zal zijn angsten overstijgen. Hoe kan het dat ik dat zo zeker weet? Omdat ikzélf deze shift ga maken. Ikzélf ga mijn oude huid loslaten deze zomer, door me volledig over te geven aan mijn innerlijke leiding, zodat spirit mij in de herfst in mijn buitenwereld kan brengen wat voor mij bedoeld is. Ik ga me daar niet langer meer tegen verzetten, door het allemaal te proberen zelf te bedenken.

Ik laat los deze herfst en flink en daar doe ik nu het innerlijke voorbereidende werk voor door mijn energieveld te versterken en zoveel mogelijk uit mijn hoofd te komen (dit bewerkstelligen de Womb rites & blessings voor jou!).

IK GA ERVOOR! Ik stop met me tegen mijn flow te verzetten. Wanneer ik voel dat ik naar buiten moet gaan, ga ik naar buiten. Wanneer ik voel (mijn onderbuik vertelt me dat), dat ik moet gaan zwemmen om mijn energieveld te zuiveren, dan doe ik dat.

Ik heb vandaag dus een “worsteldag” gehad, omdat ik half wel en half niet heb geluisterd naar mijn hogere leiding. Aan het einde van de dag zat mijn vrije wil me in de weg door een ijsje te willen eten. Nu denk je misschien: “een ijsje? Wat kan dat nu voor kwaads aanrichten?”. Voor mij is het een grijpen naar suiker, waardoor ik me beter voel. Ik ga daarmee het voelen uit de weg en herhaal mijn patroon van “verslaving” en dat is (zoetigheid) eten wanneer ik mijn aarding kwijt ben.

Want mijn gevoel zei me eigenlijk: “ga naar huis en kook lekker je avondeten”, maar in plaats daarvan nam ik een ijsje en had ik uiteindelijk om 22:00 uur in de avond nog geen avondeten gegeten. Dit “goede moederschap” is wat we in de zomer versterken, de periode waarop de masculine energie in ons in actie is. De windrichting van het Zuiden op het Inca medicijnwiel, die gelijk staat aan de volle maan en het archetype een “goede moeder” zijn voor onszelf.

Mijn les was dus dat ik meer tijd mag besteden aan het bewust (eerder) schoonmaken van mijn energieveld gedurende mijn dag.

Het is bij mij altijd alles of niets!! Ik ben ook super verslavingsgevoelig. Dus of ik loop de hele dag te zweven in mijn hoofd, of ik ben te gebonden aan de aarde en verlies mijn verbinding met Spirit uit het oog!

Deze zomer is het tijd voor balans!

Ik sprak nog een jongen uit Peru. Zo mooi hoe Spirit mensen op mijn pad brengt om mijn dromen levend te houden. Ik voel al zolang dat ik nog “werk” te doen heb in Peru in de toekomst, dus wie weet hoe dat zich nog zal gaan vormgeven!

Hoe verslavingsgevoelig ben jij? Lukt het jou om maat te houden? Verlies jij jezelf in eten? Voel je wanneer je vol zit? Eet je gezond? Heb jij een verslaving die je weghoudt van de liefde? Waarmee jij jezelf blijft saboteren?

We zijn liefde waard! Het wordt tijd dat we het onszelf gaan gunnen!

Liefs,

Avalon

Wil je meer over de profetie van de Q´ero lezen? Of over het Inca medicijnwiel en het tweelingzielen-jaarprogramma waarin je van mij leert om met het medicijnwiel te werken en manifesteren?

Kijk dan op www.vindjouwspiritacademie.nl

Meedoen met de Nieuwe maan Womb rite (audio bestand) op 19 augustus om 20:00 uur, waarmee ik de verbinding met jouw onderbuikgevoel voor jou zal versterken door zwaarte (hucha) bij jou weg te nemen en dit te vervangen voor licht (sami), kan hier.