HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 15 juni 2021 “hoe een towermoment tot een doorbraak leidt”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 15 juni 2021

Wauw... hoe iets zomaar mega kan escaleren wat tot allemaal goeds leidt!!!

Gisteravond had ik de grootste mot met mijn buren. Al enige tijd maken ze telkens lawaai met muziek, of midden in de nacht een juice shaken met de machine (!!). Sommige mensen hebben geen enkel bewustzijn van een ander helaas.

Ik heb ze al 4 keer zoiets nu gevraagd of het rustiger kan, maar telkens komt er weer een trance deuntje door de muur heen en kan ik niet slapen. Er blijkt ook van alles anders nog aan de hand te zijn met haar vriend die haar met een mes heeft bedreigd, waar ik allemaal niet tussenin wil zitten! Voorheen zou ik haar zijn gaan helpen, maar dit keer koos ik voor mezelf en om me niet te verbinden aan deze negativiteit en drama. Want als zij er zelf niet voor kiest om hem te verlaten, kan ik niets voor haar betekenen. Ik heb in zo´n situatie gezeten.

Ik besloot om ze erop aan te spreken, weer, en stond aan de deur om 21:15 uur of het zachter mocht. Ze hadden een bbq en waren er met zijn 4-en. Wat een normale vraag was, escaleerde in een discussie en leidde tot de man die in mijn gezicht zei: “FUCK OFF! FUCK OFF!”.

Ik zei dat ik een klacht in zou dienen en verder moesten ze het maar uitzoeken. Ik oordeel met dit soort dingen altijd ontzettend naar mezelf, want zo “tekeer gaan” tegen iemand is niet lief! Het is geen “liefde” wanneer ik dat doe!

BULLSHIT! Want voor jezelf opkomen IS LIEFDE! Het is jezelf beschermen en soms kan dat niet anders dan door een heftige woordenwisseling of escalatie. Ik onttrok me eraan en lichtte de buren om me heen allemaal in. Vooral ook omdat het me heel hoog zat. Ik kreeg echt geen lucht door de woede die in me tekeer ging, maar ook toch wel de angst. Want je wilt toch niet naast een agressieve man wonen, helemaal niet omdat ik zelf een agressieve vriend heb gehad die me zwaar mishandeld heeft.

Wat denk je? De muziek ging harder juist en ze hebben tot 00:00 uur staan dansen, zingen en springen in het huis. Wauw... over kinderachtig zijn gesproken...

Ik heb dus vanochtend een klacht ingediend bij de residentie van het complex hier. Het bleek dat ze hem al kennen en de Guardia Civil er al een keer aan te pas is gekomen, toen hij met een mes voor haar stond. Lekker volk!!!!

Al een tijd wens ik me een ongeluk, ik bid me een ongeluk, om hier weg te kunnen. Vanuit het oordeel naar mezelf dat “ik mijn karma moet afmaken hier”, bleef ik mezelf vast en klein houden in alle prikkels.

Gisteren gingen mijn ogen eindelijk open!!

Ik ontving een bericht van een vriend hier over een woning die einde van de maand vrijkomt. IN DE NATUUR! In een rustig dorpje, waar ik gewoon mijn ceremonies rustig uit kan voeren en tot rust kan komen, ÉINDELIJK!

En gewoon PRECIES op hetzelfde tijdstip als dat het escaleerde met de buren! Hoezo spirit zorgt altijd ervoor dat het goedkomt, op exact het juiste moment dat je dat nodig hebt!

Ik ga vanmiddag naar de woning kijken en mogelijk kan ik er dan zelfs al per 1 juli in!!

Bijzonder dat mijn gidsen me vorige week zeiden om “Marco te vriend te houden”. Marco vindt me leuk en woont in Villaverde. Ik hield afstand van hem, omdat ik hem geen valse hoop wil geven, alhoewel ik wel eerlijk ben geweest naar hem dat ik geen interesse heb in iets romantisch met hem.. als mijn tweelingziel nou even op de proppen kwam met zijn romantische voorstel ;-)

Diezelfde dag liep ik de poort uit hier en loop ik tegen Marco aan, die met zijn hond Balou hier aan het wandelen was langs de Duinen. TOEVAL BESTAAT NIET! Dus ik vertel Marco over de geluidsoverlast en vraag hem me te willen laten weten of er nieuws is over een woning in Villaverde.

Een week later.... VOILA!!!!

Het vergde een flinke escalatie en towermoment met de buren, maar dat zorgde er wél voor dat ik nu éindelijk voor mezelf ga kiezen! Waardoor ineens alles in stroming kwam en ik straks al die woning kan gaan bezoeken!

Dit vertelt me dat de Masculines in beweging zijn gekomen. We zien in de tarot terug dat de knight of wands, onderweg is naar zijn queen of wands, met daartussen de 2 of wands. De kaart die “uit de comfortzone” gaan aankondigt.

Het vuur is aan! En wat voelde ik dat vuur gisteren zeg! De adrenaline pompte door me heen! Ik heb me in tijden niet zo tot leven gevoeld als gisteren!

We gaan kiezen voor wat goed voor ons is!!! We zaten de afgelopen tijd zolang vast in zwaarte. Maar nu keert het licht weer terug! De zomer is hier! Uit het donker raken we!

Niet langer hoeven we “ervoor te kiezen” om ons karma te blijven herhalen. Dit is namelijk een vrije keuze. Zo hield ik mezelf alsmaar weg van mensen, vanuit de angst voor verbinding en overprikkeling. Maar gisteren brak ik. In tweeën of 8-en meer..

Ik huilde bij de buurvrouw en de andere buurvrouw. Ik knuffelde een andere buurvrouw. Ik was op. Ik kon niet meer en ik had hulp nodig. Ik belde mijn moeder en die zei direct: accepteren die woning en weg daar!!

Mijn moeder is zo lekker “steenboks”, die is altijd zo lekker geaard en nuchter. “Als je er zo moe van wordt, ga je toch weg?!”.

Ja.. het is inderdaad zo gemakkelijk op dit moment. Omdat ík losliet, kwam de woning in Villaverde op mijn pad!

We gaan dus collectief gezien LOSLATEN!

Divine Masculine naar zijn Divine Feminine:

“Mijn Liefste,

Ik ben klaar om ervoor te gaan.
Niet langer doe ik met mijn handen in het haar staan.
Ik weet dat ik het aankan om deze sprong te wagen.
Ik hoef niks te weten, ik hoef niks te vragen.
De waarheid is me nu gaan dagen.
Ik heb er geen zin meer in, om mezelf nog langer te saboteren.
Ik weet dat ík de enige ben, door actie te ondernemen, die mijn leven kan laten keren.
Dus dat is wat ik nu ga doen. Ik ga liefde voor mezelf manifesteren!
Dat betekent dat ik nu de keuze voor mezelf ga maken,
waardoor wij weer terug op elkaars pad zullen raken.
Maar dit keer op een geheel andere wijze, door samen te werken.
Omdat ik nu de liefde voor mezelf heb doen versterken.
Tot snel,
Mijn Liefste, ik bel.

Jouw Liefste”.

Divine Feminine naar Divine Masculine:

“Mijn Liefste,

Ik voel en ik zie zo helder dat je weer op weg bent naar mij.
Ik vertrouw nu op wat ik voel en dat maakt me zo blij!
Want dat is echt wel anders geweest vol met twijfels en niet weten welke keuzes te maken.
Maar nu ben ik weer terug bij de keuze van mijn hart aan het raken.
Ik heb mijn saboterende gedrag, net als jij, nu doen staken!
Daarom weet ik dat onze harten er nu klaar voor zijn, om die van elkaar te verrijken.
Dus, bel maar, Mijn Liefste, ook al heb ik jou in geen tijden gesproken. Ik sta inmiddels nergens meer van te kijken.
Ik geloof in magie en dat wat bedoeld is zal gebeuren.
En kies er alleen nog maar voor om díe gedachte, mijn wereld te laten kleuren!

Tot snel,
Mijn Liefste, ik wacht op je bel.

Jouw Liefste”

Liefs,
Avalon Sjamaan


Jullie liefste ;-) Toch???!