Het Dagboek van een Sjamaan 15 december 2020 “het einde van het eclipsseizoen: pffff!”

Het Dagboek van een Sjamaan 15 december 2020

“Het einde van eclipsseizoen: pffffff!!!”

Wauw! Wat een mega pittige energie dit eclipsseizoen!! Ik ging ineens van een trage stront-stand, naar een stand van gaan gaan gaan, knallen knallen knallen!  

Ik kreeg allerlei data door van mijn gidsen, een foto van mijn droombus, goed nieuws over mijn tweelingziel, waardoor ik ineens een mega stuiterende boost kreeg ik het ondernemen van actie!

Dat was ook echt wel nodig, want de afgelopen tijd had ik alles zo laten liggen en verslonsen.. zelfs mijn huis durf je niet in te komen. Guapa´s haren dwarrelen overal, afwas is opgestapeld, kleding ligt overal en nergens en mijn altaar is een zooitje (dat laatste vind ik nog het ergst!!).  

Flink tijd dus nu om te gaan OPRUIMEN. Om de laatste week nu van het herfstseizoen op het medicijnwiel, LOS TE LATEN, wat we niet langer kunnen gebruiken in ons leven. Waaronder personen, spullen, maar vooral ook oude gebruiken en patronen! Saboterend gedrag!

Daar heb ik mijn hele leven al last van gehad: mezelf saboteren wanneer iets goed ging of ik gelukkig raakte. Dan ben ik eindelijk in mijn flow en dan BOEM, ben ik er ineens weer volledig uit! Zo bizar hoe dat bij mij gaat.

Dat heeft echt te maken met mijn ascendant en maanteken. Mijn ascendant is kreeft en mijn maanteken schorpioen. Allebei water elementen (de t9 maakte er “watermeloenen” van hihi mjammmm!). En al dat water maakt me onstabiel. Het maakt me de ene keer dit en de andere keer dat. Dan ben ik daarbij ook nog een lucht element, die de neiging hebben om veel van gedachten te veranderen, omdat lucht altijd in beweging is. Daarbovenop, ben ik ook nog hoogbegaafd, waardoor ik helemaal de hele dag door allemaal verschillende (en nieuwe) inzichten krijg én als klapper op de vuurpijl stond planeet Mars bij mijn geboorte in het teken Ram, wat dubbel vuur element is, waardoor ik geneigd ben impulsief te handelen op alle nieuwe ideeën die binnenkomen.

Zo heb ik laatst al mijn huur opgezegd en heel stoer al een datum genoemd dat ik de woning ga verlaten, waarvan ik me nu realiseer dat ik daarin te snel ben geweest. Vuur!!!

Maar geen man overboord, want ik heb nog tot eind december om de bus te kunnen kopen en ik voel dat dit wel gaat lukken. Dus na een appje aan de eigenaresse van mijn huurwoning, ga ik weer terug het vertrouwen in en verder met mijn grootse nieuwe project van de nieuwe academie website voor de hereniging van tweelingzielen. Yes, mijn passie!

WINTERZONNEWENDE: DE AQUARIUS AGE

Op 21 december gaan we volledig over met het collectief naar het tijdperk van de Waterman. Dit is een BIG BIG deal, want het betekent dat we met DE GEHELE WERELD verschuiven van een lagere energetische frequentie naar een hogere frequentie, die van de spirit wereld: de 5e dimensie. Hiervoor waren we in het Vissen-tijdperk, wat een energie was van het helen en zien van onze emoties en het creëeren van emotionele stabiliteit (waar vissen moeite mee hebben). We leerden het afgelopen tijdperk meer naar een feminine-energie te gaan door uit onze hardheid te komen met de samenleving. Waarvoor we met de samenleving allerlei harde lessen kregen (TRUMP aan de macht) om ons naar een andere energie te helpen verschuiven.

Waar wij als lichtwerkers eerst moeten voelen om het anders te doen (soms keihard op ons bek moeten gaan), gebeurt dat in de samenleving net zo. Nederland heeft nu besloten (alsook omringende landen) om een strenge lock-down te doen. We hebben eerst moeten leren en voelen, voordat we actie ondernamen om Corona te bestrijden. Geheel in lijn met de opbouw en de voorbereiding van het Waterman-tijdperk waar we op 21 december officieel in verschuiven.

Vissen was all about emotions de ruimte leren geven en Waterman is het spirituele tijdperk. YES! (Ik ben een Waterman ;-)).

Het betekent dat de tweelingzielen IN RAP TEMPO nu in lijn worden gebracht met hun zielsmissie. Waarbij de 2 tweelingzielen programma´s zullen ondersteunen door de Sjamaan in jou te ontwaken. Ik wacht nog steeds op het juiste moment voor de lancering ervan! ;-) Ze noemen het ook wel “engelengeduld”?

Ook daarin wilde ik weer te snel. Totdat mijn gidsen me gisteren zeiden dat het nog niet gereed is. Wat betekent dat ik moet wachten totdat mijn gidsen me groen licht geven.  

Op deze manier manifesteer ik mijn buitenwereld in overgave aan mijn binnenwereld. Ik luister dus naar mijn gidsen voordat ik actie onderneem. Oké.. niet altijd ;-) zegt Koos, die binnenkort huisloos is hahaha. Maar van iedere keer op ons bek gaan, leren we weer een beetje meer toch?

Dit is een voorbeeld van de energie waar we naartoe gaan. Het is niet meer wij denken en wij doen, maar het wordt: spirit zegt, wij voelen, wij luisteren en wij doen. Dus geen vuur, vuur en nog eens vuur, alleen aan het werk, maar lucht, water, vuur en vooral KOSMOS-energie én aarde-energie! Dat laatste zorgt ervoor dat we stoppen en stilstaan voordat we beslissen. Waar sommige zielen juist weer heel goed in zijn, juist omdat ze zoveel aarde-energie al hebben.

Mijn tweelingziel zijn ascendant is bijvoorbeeld stier. Dat is een aarde-element en daarom is hij trager in het ondernemen van actie. Hij wordt afgeremd door de aarde-energie. Wat niet per se een verkeerd iets is.  

Net zoals bij mij, ontbreekt bij hem het vuurelement in zijn energieveld, wat ervoor zorgt dat we allebei traag in actie komen en veel moeite moeten doen om ons lichaam te bewegen en daarmee onze energie.

Wij verbinden daarom meer vanuit het intellectuele en spirituele met elkaar dan vanuit het aardse en het seksuele (water en vuur).

Het in lijn raken vanaf 21 december, betekent dat de twee werelden: onze droomwereld (spirit dimensie: ons hogere plan dat al bestaat) overgaat in de aardse dimensie: onze buitenwereld.  

Voor sommige tweelingzielen betekent dit dat zij een verschuiving zullen maken naar hun zielsmissie, al dan niet al met elkaar.

Voor anderen betekent het dat de energie hen duwt om het nu anders te gaan doen en nu allereerst voor zichzelf te kiezen. Zo heb ik een vriendin hier op het eiland, die nu mega geconfronteerd wordt met haar eigen patronen in spiegel tot haar tweelingziel, die haar vooral gebruikt op dit moment.  

Hij is dus nog niet klaar voor onvoorwaardelijke liefde, wat betekent dat zij dat ook nog niet is. Hij is haar spiegel.  

Dit leer je versterken binnenin jezelf, met het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee jij in een jaar tijd jouw sjamanistische dood en wedergeboorte doorloopt en aan de hand van het medicijnwiel een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel leert te manifesteren.

Zo doorliep ik het afgelopen jaar intens mijn helingsstukken. Onder andere door Sjamanistisch ademwerk ontdekte ik zoveel binnenin mezelf weet nog “vastzat”, waar ik echt totaal geen idee van had dat dit mij zo blokkeerde! Een brok aan emoties wat drukte op mijn eigen seksuele energie, waardoor ik geen flow had in mijn leven. Ik dacht overal over na en blokkeerde mezelf daarmee in het actie ondernemen op al mijn mooie ideeën.  

Het ademwerk opende volledig mijn buikgebied zodat het weer kon gaan stromen, waardoor ik éindelijk weer in actie begon te komen en begon los te laten door mijn projecten af te ronden. Wauw, wat een groot stuk was dit voor mij in mijn helingsproces!

Ik had dus ook steeds geen flow van inkomen, omdat dit ook samenhangt met de stroming in ons baarmoeder- en buikgebied! Als die stroming er niet is, stroomt ons inkomen ook niet en hebben we geen (financiële) zekerheid. Niet van wonen, maar ook niet van werk bijvoorbeeld. Dit is een gebrek aan AARDING.  

Ik ben de afgelopen paar dagen flink onder de radar geweest weer, omdat ik dácht dat ik zaken nu al af moest ronden. Ik ben nog nooit zo hard aan het werk geweest in zo´n korte tijd!! Oh jawel.. als strafrecht advocaat toen ik in de avonden nog zat te werken aan dossiervoorbereiding voor de zitting van de dag erna. Wat een leven.. GEEN LEVEN. Klokje rond werken.  

Gisteren kreeg ik met de nieuwe maan het inzicht dat het nog niet zover is, maar heb ik dus wel zo goed als alles nu klaar! HA! Alles gebeurt met een reden, ook wanneer we die reden (nog) niet goed kunnen zien.  

DE TAROT VOOR DE TWEELINGZIELEN

“The hanged man”!!

Overgave is de energie waar we ons nu in bevinden met het collectief. The hanged “man”, wat betekent dat de man in ons ruimte gaat maken voor de vrouw in ons. Voor de energie van liefde, compassie, vriendelijkheid en zorgzaamheid. Voor een hogere energetische frequentie, zodat we daarmee aantrekken in onze buitenwereld wat al even op onze wensenlijst staat.

Wat daarvoor nodig is, is loslaten. Dat is de herfstenergie. Het loslaten van onze eigen plannen, onze eigen ideeën voor ons leven en bovenal ons eigen TEMPO. Er IS namelijk al een hoger plan. Wat we alleen maar waar kunnen maken, precies zoals dat voor ons bedoeld is, wanneer we wachten op de cue van de spirit wereld om in actie te komen.  

Dit is het samenwerken van de adelaar en de condor in ons. De profetie van de Q´ero Indianen: de masculine- en feminine-energie die weer samenwerken, wat leidt tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met onze tweelingziel in onze buitenwereld.

DAT is de aquarian age. Het tijdperk van vriendelijkheid, samenwerken, vernieuwing, verbinding: de kwaliteiten van de Waterman.

Het tijdperk van VERNIEUWING, wat betekent dat we het anders gaan doen dan hoe we het altijd hebben gedaan en kennen. HOE DAN OOK, want we kunnen niet om de energie heen!

Dat blijkt alleen al uit wat er allemaal gebeurt nu in de samenleving met het Corona virus. Nederland die nu op slot zit, wat wij hier op het eiland al achter de rug hebben. We gaan het dus anders doen en gaan deze lijn ook voortzetten, want de herinnering van Corona zal bij ons allemaal blijvend zijn.  

Velen van ons zijn gedwongen om het nu anders te gaan doen. Waaronder mijn tweelingziel die in Frankrijk een lang leve de lol leven weer leidde, tot Corona insloeg en hij zich zorgen begon te maken over zijn fysieke werk.  

Toen ik hem sprak de laatste keer vertelde ik hem dat hij online kan gaan werken als Sjamaan. Ik zou alles ins en outs met hem kunnen delen, want ik heb immers al mijn eigen online bedrijven die als een speer aan het groeien zijn!

Net zoals ik deze kennis voor het manifesteren met Spirit met jou deel in het Vind jouw Spirit-programma, welk programma jou helpt met het manifesteren van jouw eigen bedrijf als Sjamaan aan de hand van het Inca-medicijnwiel.

Hij was alleen nog niet klaar om te ontvangen en ook niet om in actie te komen op zijn zielsmissie. Zijn emoties en zwaarte blokkeerden zijn lagere chakra´s nog en misschien bij jou ook wel, zoals dat ook bij mij het geval was.

Maar we gaan nu met de aarde naar de hogere frequentie, wat betekent dat we er nú wel klaar voor zijn om die sprong te wagen! Collectief!

Voor iedereen betekent het weer iets anders, groot of klein, maar hoe dan ook ontwaken we dit jaar nog! Dat betekent dat ALLE lichtwerkers nu geactiveerd zullen raken om hun energetische frequentie te gaan verhogen door naar binnen te gaan keren (THE SUN = ACTION TIME!).

2021 gaat namelijk een jaar worden van VERLICHTING. Voor ons allemaal betekent dat: lichter leven. Wat voor de één een grotere verschuiving zal zijn dan voor de ander, gelet op hoe diep we ons bevinden in de verbinding met de onderwereld (ons onderbewustzijn).

Maar HOE DAN OOK, raken we in 2021 in een lichtere energie, want ons Pachamama is gereed daarvoor, dus mogen wij daarin meegaan. Alsook de tweelingzielen paren die gereed zijn voor samenkomst!  

Want ook dat betekent verlichting. Wanneer het “voorbij” is, de onzekerheid en het niet weten, ervaar je simpelweg meer rust en harmonie. Al is de gehele les van de ziel natuurlijk om juist te leren dat het al oké IS en we diep van binnen al weten en kunnen voelen hoe het zit.  

Krachtdier Hond op de Sun kaart, vertelt ons dat “loyaal zijn” aan onszelf de prioriteit mag krijgen de aankomende winter-periode.

Dat betekent loyaal zijn aan wie jij bent (hoge energetische frequentie van de liefde) en wat jij nodig hebt!  

Dus, Mijn Liefste, wat heb jíj nu nodig om jezelf te kunnen zijn?  

Volg dat gevoel. Vertrouw op jouw visie voor jezelf. Neem de stappen daartoe en geef je over aan je hart door te luisteren. Dit keer zal het écht anders voor je zijn.

De 4 van zwaarden is een energie van RUST. Van balans. Van het stil zijn om inzichten te ontvangen, waarmee we nadien aan de slag kunnen gaan. Zo verschuiven we steeds meer en meer in lijn met ons hogere plan, doordat we steeds beter leren om te wachten en te rusten, alvorens we in actie komen op onze ideeën.  

Ook jouw tweelingziel gaat meer doordacht aan het werk nu. Het wordt vooral gevoeld nu wat wil worden gedaan. Dat is het Waterman tijdperk. Het is de spirituele verbinding die zal gaan overheersen, waardoor we ons gevoel meer zullen gaan volgen en onze briljante ideeën (ik zit er vol mee, al zeg ik het zelf…), nu eindelijk ook zullen gaan uitvoeren!!

De nieuwe maan in boogschutter tezamen met de laatste zonsverduistering van dit jaar heeft daar ook een goede boost en stroming in gegeven. Eind december is het eclipsseizoen helemaal afgerond en kunnen we de rust ingaan. De laatste 2 weken van december zijn vooral voor de losse eindjes.

Het zal raar en anders zijn met de feestdagen in Nederland met alle strenge regels die nu gelden! Maak er wat moois van lieverds. Ook met weinig kunnen we tevreden zijn en gelukkig! Het is maar net waar we onze gedachten op richten.

Er gaan in onze buitenwereld nog wel wat shifts plaatsvinden deze laatste 2 weken van december. Meer shifts in korte tijd dan wat we de afgelopen maanden hebben doorgemaakt!!

Want we hebben nog de 2 planeten Jupiter en Saturnus die op 19 december naar het sterrenbeeld Waterman verschuiven. NA 200 JAAR in een aarde-element te hebben gelopen!

WAUW, WAUW en nog eens WAUW! Als dit niet voor mega grote verschuivingen zal gaan zorgen weet ik het ook niet meer!!

Ook onder de tweelingzielen. Er zal namelijk hierdoor INEENS van alles open gaan breken in onze relatie met de ander. Omdat dit zal gaan openbreken in de relatie met onszelf! In hoe wíj samenwerken met de spirit wereld. In hoe wíj in overgave zijn aan het luisteren naar onze hogere leiding.  

Het is “de terugkeer van de Divine Masculine” in onze buitenwereld (night of Coins) voor het collectief, op grote schaal! Maar dit keer een vernieuwde Divine Masculine, zoals te zien is in onze samenleving. We hebben onze hardheid meer laten varen door Corona en zijn naar elkaar meer in verbinding en zachtheid geraakt. De feminine-energie is haar optocht aan het maken met het Waterman-tijdperk van verbinding en verlichting!

Collectief gezien zal dit zich uiten doordat we met de aarde naar een andere manier van “zijn” zullen gaan. Doordat Pachamama hierin verschuift en daarmee de samenleving, zullen de tweelingzielen daarin mee verschuiven, nu wij immers de voorlopers zijn en “trekkers” van het collectief.  

Vele tweelingzielen zullen in hun leiderschapsrol gaan stappen omdat dit nodig is voor 2021.  

Het virus zal in de zomer van 2021 meer tot rust zijn gekomen met de inentingen die ervoor verkrijgbaar zijn. Mensen worden hiermee gerustgesteld door te weten dat ze geholpen kunnen worden wanneer ze het virus onder de leden hebben. Dit werkt door in de groepsgeest en daarmee de collectie energie, doordat ze meer rust daardoor zullen ervaren in hun hoofd. Mensen durven dan weer meer naar buiten te gaan en zich meer met elkaar te verbinden.

We gaan naar een GEHEEL NIEUWE AARDE lieverds. Het moment waar we met het tweelingzielen collectief zolang naartoe hebben gewerkt, is nu eindelijk hier.  

NEW LOVE IS COMING.

Gegarandeerd.

Liefs,
Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share

SOCIAL MEDIA

Volg je mij al op social media? Ik kondig daar ook al mijn nieuwe blogs aan.

www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

Www.instagram.com/avalon.sjamaan

Www.facebook.com/vindjouwspirit.nl

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae