Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 15 augustus ♡ “vastzittende woede komt vrij”

3b02030ecbjpg

Hay Dagboek van een Sjamaan ♡ 15 augustus 2020 ♡

“Vastzittende woede komt vrij"

Vanochtend stond ik erg vermoeid op. Op de een of andere manier wordt het steeds later dat ik naar bed ga en ga slapen, waardoor ik steeds vermoeider wakker word in de ochtend! Want kleine Guapa is iedere ochtend gewoon om 7:30 uur wakker hoor en al helemaal gereed om naar buiten te gaan, daar waar ze met haar vriendjes en vriendinnetjes kan spelen!

Als lucht element heb ik altijd al de grootste moeite gehad om mijn vuur aangewakkerd te krijgen in de ochtend, mijn motor. Als ik niet - zo goed als direct - mijn lichaam beweeg na het opstaan, ben ik zoooo traaaaag als stront! Ik doe daarom nu sinds kort weer iedere ochtend yoga voordat ik de deur uitga met Guapa, om me te centreren en verbinden, mijn geest te focussen, maar vooral om mijn vuur (twin flame) aan te wakkeren. Ofwel mijn eigen kundalini energie.

Alleen vanochtend was ik moe! Mijn lichaam deed pijn, dus besloot ik geen yoga te doen, maar gewoon eens een kop koffie met lekkere amandelmelk schuim te maken met mijn nieuwe melkopschuimer! Ook dat “ritueel” helpt me focussen en haalt me uit mijn hoofd.

Ik had ook gisteren een YouTube video gezien van een man die zijn ritueel had ingeruild voor een kop “snelle” koffie en die zei dat hij net zo productief was daarmee! Dus dat ging ik ook eens uitproberen! En verrek! Ik hoefde inderdaad niet 30 minuten te besteden aan van alles, maar een kop geweldige koffie maken en ademhalingsoefeningen voor het opdrinken ervan werkte net zo goed! Wel deed ik toch nog maar wat yoga, want ik voelde de energie echt flink vastzitten in mijn lijf.

Maar ik hoef dus niet langer het “echte werk”, ofwel mijn aarding, steeds uit te stellen door langere rituelen te doen! Het maakt me alleen maar trager eerlijk gezegd.

Ik nam vandaag de Nieuwe Maan-reis (Womb rite) op en hoorde mezelf tijdens de reis zeggen: “misschien is jouw vuur juist wel te hoog en houd je teveel woede nog vast”. Even ter verduidelijking: wanneer ik een sjamanistische reis opneem voor het tweelingzielen collectief, channel ik daarvoor de boodschappen van Spirit. In mijn eigen energieveld (bewustzijn!) werken deze boodschappen dan DIRECT door.

Wat een woede kwam er door de Nieuwe Maan-reis bij me vrij! Wauw! Ik had echt geen flauw idee dat ik nog zoveel woede en frustratie in me vasthield! Waardoor mijn energie dus niet goed stroomde. Want lagere frequentie energie zoals woede en frustratie blokkeert de helende stroom van liefde en daarmee de verbinding met mijn ware zelf, met spirit.

Ik voelde dat ik na de reis naar het strand wilde gaan. Ik voelde dat ik water nodig had, want ik had inderdaad teveel vuur in me. Als Sjamaan (P´aqo) heel ik met het tweelingzielen collectief mee, dus de boodschappen die ik van spirit doorkrijg, zijn ook vaak voor mijzelf bedoeld en een spiegel.

Ik twijfelde nog even naar welk strand ik wilde gaan. Mijn hoofd zei het hondenstrandje, maar mijn onderbuikgevoel zei het andere strand waar het rustiger is. Door het Sjamanistische ademwerk wat ik tijdens de Nieuwe Maan-reis heb gedaan, was de verbinding met mijn onderbuikgevoel flink versterkt! Met gemak volgde ik dus dit keer mijn gevoel. Wat een zegen!

Wat een woede kwam er bij me vrij. Het begon al in de auto. Ik was zó boos op arme Guapa, die er helemaal niks aan kon doen. Ze is heel erg bang voor de auto en kruipt dan onder de stoel, maar tijdens het rijden is dat gewoon gevaarlijk. Dus stopte ik om haar weer op de bank te krijgen. Maar ik werd er zo boos om! Ik schrok gewoon van mezelf! En ook tijdens het wandelen naar het strand. Ik was ineens weer zo naar, dat ik naar werd van mezelf! Guapa reageert dan direct op mijn energie en rende lekker weg. “Doei mama! Als je zo doet bekijk je het maar!”. Ik geef haar groot gelijk!

Pas nadat ik in het water was geweest ebde het boze gevoel weg. Nog steeds heb ik geen flauw idee waarom ik zo boos werd. Ik denk dat er echt een hoop hucha (zware energie) vastzat bij me, wat er op die manier uitkwam omdat ik geen andere uitlaatklep ervoor heb gebruikt, zoals sporten (komt ook terug in de audio reis) of dansen, of keihard zingen en schreeuwen ofzo.

Aan het einde van onze wandeling speelde ik nog even met de bal op het strand met Guapa. Dat is echt haar favoriete spel. Ik gooi de bal ver weg en zij sjeest erop af en dan maakt ze zó´n “zand slide” waarmee ze het halve strand omploegt. En dan gaat ze eigenlijk gewoon liggen met de bal en moet mama de bal komen halen! Leuk spel.. vindt mama ook.

Ik voelde dat ik de vrouw die op het strand lag moest aanspreken, dus dat deed ik. Ik zeg dan altijd wat in me opkomt en wordt daar eigenlijk geheel in begeleid door mijn én haar gidsen. Ze vertelde me dat ze graag van werk wil veranderen van werken in hotels naar iets anders. “YES!”, dacht ik. Weer een mooie tweelingziel aan het ontwaken waar ik naartoe ben gebracht voor het geven van helende energie, zodat zij meer vertrouwen krijgt in haar gevoel en de stappen gaat nemen op haar regenboogpad.

Haar gidsen gaven het woord “reiki” aan me door, dus gaf ik bij haar aan dat ze kon gaan werken met reiki. Bleek dat ze in juni de cursus “reiki 1” heeft gedaan en daar al een begin mee heeft gemaakt. Dit was dus haar bevestiging om hiermee door te gaan! Dit is haar pad!

Ze had een prachtige robijn om haar nek hangen. Ik kreeg ook voor haar door dat ze met edelstenen kan gaan werken en met deze combinatie anderen ook kan leren en onderwijzen (in de toekomst) hoe reiki werkt en hoe anderen met edelstenen kunnen werken.

De gidsen van de ander vertellen mij altijd het hogere plan van diegene, zoals dat ook is neergelegd in jouw Akasha Kronieken (de database van jouw ziel). Jouw gidsen weten alles al voor jou, wat voor jou in de sterren staat geschreven! Jij hoeft het advies alleen maar op te gaan volgen, zoals ik naar allerlei plekken ga om anderen te helpen ontwaken. Dat is onderdeel van mijn missie als Alto mesayoq. Op www.vindjouwspiritacademie.nl lees je daar meer over.

Zo kreeg ik vanochtend van mijn gidsen - via mijn vader - het inzicht dat ik met de Lente Equinox naar “Avalon” ga in Glastonbury! Wauw! Dit is echt mijn droom en nodig voor het activeren van de ley lijnen daar en het meer helpen ontwaken van mijn ziel. Want dat gebeurt er wanneer we allerlei spirituele krachtplekken bezoeken.

Ik dacht alleen dat ik pas in de zomer zou gaan, met de zomerzonnewende. Mijn vader stuurde me een bericht met: “het wordt tijd dat je de Hill van Avalon gaat beklimmen”. Hij heeft dat zelf ook gedaan met zijn camper. Ik opende mijn internet browser en begon - vanuit de flow - op Avalon te zoeken en zag toen de combinatie met “lente equinox” en toen wíst ik het. De boodschap kwam bij me binnen: “je gaat al in februari weg en niet pas in de zomer”.

Tranen stroomden over mijn wangen, want dit is zó´n grote droom van mij. Het is thuiskomen voor mij. Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik aan het eiland Avalon verbonden was. Ik was er Hoge Priesteres in een vorig leven en doe nu eigenlijk weer hetzelfde als wat ik in dat leven deed. Het Godinnen eiland Avalon stond namelijk bekend als “appel eiland”, waar vrouwen werden opgeleid als Hoge Priesteres en hun Godinnenkracht werd versterkt door mij.

Ik heb een soortgelijk leven gehad in Egypte, maar dan als “death walker”, verbonden aan Anubis die ook Sjamaan was, een leven als de oudste dochter van Jezus en María Magdalena, genaamd “Aleiah”. Ik zag een foto die geschetst was van Aleiah en legde daarnaast mijn eigen foto van vroeger. De gelijkenissen zijn gewoon eng! Jezus is dan ook veel bij mij om me te begeleiden. Alsook had ik een leven bij de Q´ero indianen als Sjamaan. Welke voorouders ook veel bij mij zijn als gidsen.

Nu in dit leven doe ik weer hetzelfde. Ik ontwaak de Godinnenkracht in jou als Divine Feminine én ik leid jou op als Sjamaan. Alleen doe ik het in dit leven geheel online! Dat is toch prachtig hoe dat werkt!

Spirit geeft mij dus vooruitzichten uit mijn hogere plan en doet dat ook met jouw hogere plan tijdens bijvoorbeeld de 1 op 1 sessie, of wanneer wij elkaar gewoon spreken en ontmoeten, zoals dat gebeurde met “Piera”, zoals de vrouw heette.

De spirit van edelsteen Robijn zie ze droeg, brengt ons de kracht van aarding en werkt op het hart chakra. De steen stimuleert passie, spontaniteit en overvloed. De steen wakkert het enthousiasme voor het leven aan, voor jouw hogere plan.

Ze droeg ook een Amethyst, welke steen ik zelf ook graag draag om mijn hoofd meer tot rust te laten komen. Helemaal in combinatie met Amazoniet brengen beide stenen een hoop rust in het hoofd en verbinding met onze hogere zelf zodat we gemakkelijker helder kunnen nadenken vanuit verbinding.

Guapa had het ook naar haar zin met het omploegen van het strand.

Ik merk dat ik echt “klaar ben” met het ingaan tegen mijn hogere plan. Ik word soms zo moe van mezelf en mijn worsteling! Ik liet vandaag flink los door ook een lekker middagdutje te doen. Even niet langer in “werkmodus” zoals ik dat van mezelf steeds moet, maar gewoon even de radar uitgeschakeld.

Dit in “werkmodus” staan, zie ik terug bij veel lichtwerkers. Alsof we nu onze roeping hebben gevonden en zo snel mogelijk de gehele wereld moeten verlichten. Een mooie droom, maar natuurlijk niet realistisch. Dit heeft te maken met een gewonde masculine energie binnenin ons.

Ik heb dat altijd al sterk gehad, vanuit mijn “vaderwond”. Ik moest altijd presteren van mezelf en bezig blijven. Telkens maar in actie-modus staan is een geblokkeerde zonnevlecht chakra. Want waar is de compassie? Waar blijft het gevoel (2e chakra en hart)? Woede blokkeert compassie. Frustratie blokkeert compassie. Oordelen blokkeren compassie.

Met het element water heel je dat en laat je los. Dus dompel je onder in zout water. Ga lekker in bad, zwem, loop langs water iedere dag. Laat het element water (Feminine energie) jou helpen om je emoties meer de ruimte te geven, zodat je geen “knal momenten” hoeft te ervaren.

Als ik mijn boosheid eerder zou hebben gezien of hebben mogen voelen van mezelf, of hebben mogen loslaten door mijn energieveld te reinigen en niet steeds in “doe-modus” te hoeven staan, dan hoeft er ook niets te knallen.

Sta jezelf toe om te mogen voelen en als een zoutzak op de bank te zitten. Soms is dat gewoon écht even nodig, voor de overactievelingen onder ons.

Ben je juist niet vooruit te branden en erg passief? Dan is je vuur juist te laag en heb je teveel Feminine energie in verhouding tot masculine energie (ondernemen). Eet pittig eten, sport, beweeg en verwarm jezelf, dat helpt allemaal om je vuur meer tot leven te brengen. Gebruik Robijn als edelsteen en wakker je passie aan!

Hoe is jouw balans in jouw dag? Hoe wakker jij jouw vlam aan? Waar ben jij “klaar” mee?

Liefs,
Avalon


Wil je meedoen met de Womb rite (sjamanistische nieuwe maan-reis) die plaatsvindt op 19 augustus? Meer info lees je hier.