Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 14 augustus 2020 ♡

d11e54c7f6jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 14 augustus 2020 ♡

“Ik laat los”

Mijn ochtend zat boordevol met allemaal inzichten over mijn uitstelgedrag. Zo schuif ik al een tijd voor me uit om mijn nieuwe website www.vindjouwspiritacademie.nl af te maken, terwijl ik hierover alle inzichten al heb binnengekregen! “Ja, komt morgen wel”, heb ik mezelf al zo vaak horen zeggen..

Ik heb een overload aan app-berichten en zie soms door de bomen het bos niet meer. Dus echt een kwestie van prioriteiten stellen. Vanochtend bracht Spirit een treffende YouTube video op mijn pad, van een super inspirerende man die me deed denken aan mijn tweelingziel, die ook een tijdje soortgelijke video’s heeft gemaakt, maar daar weer mee gestopt is. Want zo gaat het wanneer we in en uit verbinding met onze Hogere Zelf raken, we zetten niet door omdat we blijven twijfelen aan onszelf.

Ik zette vandaag dus door en maakte de website zo goed als AF. Vanaf vandaag lees je er dus de inhoud van beide programmá´s voor jou als tweelingziel. Mijn nieuwe aanbod waar ik SUPER enthousiast over ben!! 2 programma´s die beide aanvangen per oktober!

Dat twijfelen aan zichzelf wat mijn tweelingziel doet, is een spiegel naar mezelf. Want ik raak ook nog in en uit verbinding met mijn Hogere Zelf. De ene keer luister ik wel en de andere keer ga ik de weg van mijn menselijke geest, welke weg altijd beperkt is en het gehele plaatje niet kan overzien. Dat kan alleen de heilige geest.

Ik werd daar vandaag dus weer goed in “getest”. Ik zet dat tussen haakjes, want er bestaat eigenlijk niet zoiets als een “test”. Het is hoe wij dat zelf ervaren. Alsof we iets “fout” kunnen doen, wat ook een menselijk beschouwen is van onze realiteit. Er bestaan eigenlijk alleen maar “ervaringen”.

Vandaag heb ik voor het eerst weer echt tijd voor mezelf genomen, door naar El Cotillo te gaan, alleen met mezelf. Normaal ben ik altijd met Guapa, wat me toch vaak wat stress geeft omdat Guapa niet goed gesocialiseerd is en dus in veel situaties heel erg overprikkeld raakt waardoor haar gedrag vrij intens kan raken.

Ik nam alle tijd om in de rondte te wandelen. In de auto voelde ik al dat ik naar het strand ging om me te verbinden met de voorouders. Wat voelde ik me vrij van geest. Rustig en blij. Ik keek naar de Kite surfers en moest aan mijn tweelingziel denken die dat doet. Ik zag ook kano’s op het water! Dit was Spirit die tegen mij zei: “droom, mijn lieve kind, droom!”, want ik heb al zoveel kano’s op mijn pad gehad de laatste tijd!

Ik werd vanochtend zelfs wakker met de ingeving van Spirit - in de vroege en late uren is de connectie het sterkste - dat ik als “buitensport instructeur” de mensen van het retreat ook mee ga nemen met kano varen! Fantastisch! Want dat past zo bij mij! Na mijn carrière als strafrecht advocaat, ben ik namelijk ook nog een tijdlang Tourleider geweest in Amsterdam, alsook op Tenerife, waar ik de gasten van het surf camp mee kano varen nam om de dolfijnen te zien. Heerlijk vind ik dat om op en in het water te zijn!

Ik deed erna mijn boodschappen, heerlijk rustig op mijn gemak en kwam op precies het juiste moment weer de supermarkt uit. Hoe “toevallig”! Mijn oog werd direct getrokken naar een paarse Volkswagen bus! Wauwie! Mijn “droombus”!

Vanaf mijn werk op Tenerife in de zomer van 2017, ben ik begonnen met te dromen van het wonen in een bus, waarmee ik dan surf Camps af zou kunnen gaan. Ik maakte die zomer ook een collage met mezelf in de bus, met een hond en mijn gitaar. Ik maakte ook een collage van een bus met een stel erin die samen aan het reizen waren en samen gitaar speelden en aan het surfen waren.

Nooit gedacht dat mijn tweelingziel dit allemaal zou doen, alleen maar kunnen hopen en wensen!

Ik sprak met de vrouw van de Volkswagen bus, wat natuurlijk weer helemaal zo moest zijn. Ze is eigenaresse van de Herbolaria (kruidenier) hier op het eiland, genaamd: “Pachamama”! Ik zeg al een tijd tegen mezelf dat ik daarheen wil! Weer een signaal van Spirit om langs haar winkel te gaan. Zo brengt Spirit alle zielen op je pad die voor jou bedoeld zijn om te ontmoeten. Daarom is het zo belangrijk om naar je innerlijke leiding te luisteren en jóuw hogere plan te volgen, niet het plan van je tweelingziel of de buurman! Jullie komen vanzelf weer bij elkaar wanneer de tijd daar rijp voor is, vertrouw daar maar op!

Ik heb lang gedacht dat ik eerst een kleinere bus zou gaan kopen en daarmee zou gaan reizen. Ik dacht er ook over om de bus te verven! Bleek dat deze prachtige vrouw haar bus had laten verven op het eiland en me het contact daarvan kon geven! Wauw! Zo brengt Spirit je écht alles waar je om vraagt!

Alleen dan is het nog een kwestie van VOELEN of dit wel passend is voor jou. Mijn onderbuikgevoel zegt sterk dat deze bus te klein zal zijn voor mij om in te gaan wonen full-time en dat ik beter kan doorsparen voor een grotere bus die ik super graag helemaal om wil laten bouwen naar mijn smaak! Ik heb laatst zelfs tegen mijn tweelingziel gezegd dat wij bedoeld zijn om dit samen aan te gaan dit project! Die schrok zich een ongeluk en rende hard weg!! Het raakte hem flink in zijn wonden, maar wegrennen deed hij eigenlijk niet. Hij was juist eerlijk naar mij dat dit allemaal niet zijn plannen zijn, waaruit ik kon opmerken dat hij nog niet in overgave is aan zijn hogere leiding.

Want wanneer je in overgave bent aan je hogere leiding, aan Spirit, dan heb je geen “eigen plannen” meer en bedenkingen. Dan “volg” je de ingevingen die je van Spirit krijgt. Natuurlijk blijft het belangrijk om niet alleen je “gevoel te volgen”, maar ook je verstand te gebruiken. Je gevoel is je Feminine energie en je verstand je Masculine energie. Beide zijn belangrijk om jouw buitenwereld te manifesteren ingevolge je hogere plan. Alleen is het belangrijk dat beide energieën samenwerken met elkaar.

Wanneer ze niet samenwerken, bedenk ik zelf wat ik nodig heb. Zoals mijn eigen gedachte was dat ik eerst in een kleinere bus zou gaan reizen en deze bus dan later zou kunnen gaan verhuren hier op het eiland.

Tuurlijk, het is een geniaal idee, al zeg ik het zelf, maar dat betekent nog niet dat dit het plan van Spirit is voor mijn / ons leven. Dit plan laat zich meer en meer aan me zien, nu ik mijn krachten als “ziener” heb versterkt. Ik “zie” mijn eigen hogere plan nu veel beter, alsook alle andere hogere plannen, onder andere met behulp van opening van de Akasha Kronieken, wat jij ook zelf kunt leren met het boek van Linda Howe waarin je het openingsgebed vindt!

Mijn grote droom is om samen te reizen met mijn partner. Dat was al mijn droom nog voordat ik mijn tweelingziel ontmoette en überhaupt wist dat hij mijn tweelingziel was. Mijn collage dateert van zomer 2017 en mijn tweelingziel ontmoette ik in januari 2018. In December 2018 wist ik pas dat hij mijn tweelingziel was! Doordat mijn gidsen mij dat hebben ingefluisterd.

En wat een twijfel heb ik gehad voor lange tijd of hij het écht wel was! Wel / niet, misschien was het wel die man, of die leuke Spanjaard! Die twijfel had puur te maken met het niet vertrouwen en geloven in de Spirit wereld, welk vertrouwen en geloof inmiddels Rock Solid is geworden. Dus ik begrijp heel goed de twijfels van mijn tweelingziel. Hij voelt de connectie momenteel niet en dat is helemaal zoals het moet zijn voor hem. Die twijfel gaat hem namelijk “activeren” om te “zoeken”. Om zich te gaan verdiepen in wat een tweelingziel nu eigenlijk is en wat deze reis inhoudt. Want ook zijn doelgroep zijn tweelingzielen, maar dan de mannen. Dat heb ik hem al een tijd geleden verteld, maar hij blijft in ontkenning daarvan. En dat is angst. Angst voor het onbekende. Angst om niet goed genoeg te zijn, om onvoldoende kennis te hebben van deze doelgroep.

Maar dat is wat het Inca Sjamanisme inhoudt: de Divine Masculine energie (adelaar) en de Divine Feminine energie (condor) die gaan samenwerken binnenin ons. Wat betekent dat onze intuïtie gaat samenwerken met onze ratio en we daarmee de wereld zullen kunnen veranderen als helers in meer liefde en licht, zoals Nelson Mandela dat al zolang voor de wereld wenst, ook vanuit de andere dimensie.

Ik heb mijn tweelingziel daarom helemaal losgelaten om hem de ruimte te kunnen geven om op eigen kracht een keuze te maken. Om zelf te beslissen of hij zijn intuïtie wil volgen en daarmee zijn tweelingzielen pad, of dat hij kiest voor zijn leven in Frankrijk, waarvan hij al weet dat dit niet passend voor hem voelt (vertelde hij mij). Ik beweeg hem in energie en spreek tot hem via onze spirituele verbinding, want al mijn gedachten bereiken hem via de spirit wereld, bewust en onbewust. Wees je er dus bewust van wat je uitzendt naar de ander!

Door naar El Cotillo te gaan volgde ik mijn hogere plan. Ik volgde mijn roeping van de voorouders. Ik had eigenlijk afgesproken om met andere honden te gaan wandelen, maar dat heb ik afgezegd. Ik zat in de auto terug en zei toen tegen mezelf: “ik wil niks meer plannen! Het werkt niet! Ik wil niks meer plannen!”, natuurlijk op een aantal dingen voor mijn werk na. Als Sjamaan brengt de wind me waar ik zijn moet om op het juiste moment de juiste mensen te ontmoeten. Dat gaat gewoonweg niet wanneer ik mijn hele agenda van te voren vol plan met van alles en nog wat! De natuur “ontstaat”. Ontmoetingen zullen dus ontstaan wanneer ze door Spirit bedoeld zijn om te ontstaan!

Zo hoorde ik thuis tot 3 x de naam van mijn vriendin Kate. Ik bedacht me toen of ik haar moest bellen of langs haar huis moest gaan. Ik open met Guapa de poort van het complex hier, voila, staat daar precies op het juiste moment Kate voor de poort met haar honden, vriendjes van Guapa. Iedereen blij en georganiseerd door spirit! En hoe prachtig dat Kate het in mijn bijzijn (en met een fles champagne achter haar kiezen) aandurfde om haar honden van de lijn af te laten in de Duinen, wat ze echt nooit durfde en deed. Wat een prachtige stap uit haar comfortzone!

Wanneer het bestemd is, trek je het dus aan. Zo hoef ik niet de hele tijd te denken over of ik nu een kleine of een grote bus ga kopen. Ik hoef alleen maar de beslissing te nemen dat ik Spirit mij laat brengen wat ik nodig heb op dat moment en erop vertrouw dat dit goed voor mij is. Niemand kent mij beter dan mijn gidsen, zelfs ikzelf niet!

Ik hoef dus ook mijn aandacht niet op mijn tweelingziel te richten in de buitenwereld om hem “warm” te houden en in verbinding met mij. Ik kan geheel mijn eigen gang gaan en mijn innerlijke leiding volgen en erop vertrouwen dat we weer op elkaars pad zullen komen wanneer de tijd daar juist voor is. Dat mag wel blijken met alle wonderen die dagelijks op mijn pad komen door mijn sterke verbinding met Spirit en het volgen van mijn hogere leiding.

Ben jij in overgave? Regel jij je leven, of laat je naar je toekomen wat je nodig hebt? “Zoek” jij zelf mensen op internet? Plekken? Of vraag je aan Spirit en laat je op je afkomen wat voor jou is op het juiste moment?

We willen vaak te snel regelen. We gaan op vakantie en boeken dan het liefste al een jaar van te voren het hotel. Zo begon mijn eerste backpack-reis naar Thailand oktober 2015. Met het boeken van het hostel. Totdat ik na de eerste 4 dagen al merkte dat niks ging zoals ik het zelf gepland had! Dus het vooraf boeken liet ik snel weer los. Die reis heb ik ontzettend het vertrouwen in mijn gevoel versterkt. Shabby hostels die ik last-minute afzegde omdat het totaal niet goed voelde. Andere bestemmingen dan wat ik gepland had omdat ik fantastisch mooie zielen had ontmoet om mee samen te reizen voor een tijdje. Een vriend die naar me toekwam en daarmee uit zijn comfortzone ging en zijn passie weer heeft mogen aanwakkeren voor het reizen en het kiezen voor zijn dromen, waardoor ik wat langer op dezelfde plek bleef.

Let it flow. Let it go.

De aankomende nieuwe maan in Leeuw gaat ons weer een extra boost aan kracht geven en activatie om nu écht in overgave te raken en onze hogere leiding te gaan volgen. Wat betekent jóuw innerlijke leiding, dat is de kracht van Leeuw. Dus ook wanneer jouw gevoel zegt dat je jezelf wilt terugtrekken van je tweelingziel in de buitenwereld omdat de ander nog te “vast” zit in de patronen, vertrouw daar dan op! Geloof in jullie samenkomst wanneer de tijd daar klaar voor is en jij je innerlijke werk verricht.

Kom in actie op jóuw hogere plan en laat de ander even lekker bungelen ;-) Jij bent niet verantwoordelijk voor het welzijn van de ander. Geef jouw tweelingziel de ruimte om zijn (haar) eigen vader en moeder te zijn en te zorgen voor het eigen innerlijke kind. Zorg jij maar goed voor die van jou.

De vrouw die ik ontmoette in El Cotillo droeg een “Sugiliet” een prachtige paarse steen die jou helpt bij vermoeidheid en het verwerken van verdriet. Sugiliet brengt jouw Llanqay (buikgebied) en Yachay (hoofd) in verbinding met elkaar, zodat je meer gaat leven vanuit je hogere plan en naar je onderbuikgevoel gaat luisteren, in plaats van enkel naar je malende herhalende destructieve gedachten.

Sugiliet maakt meer “open”, zodat je beter in staat zult zijn om te ontvangen. De spirit van Sugiliet brengt ook je hoofd meer tot rust en helpt dus goed bij het loslaten van malende gedachten wanneer je gaat slapen. Sugiliet vormt ook een paarse koepel om je aura heen en helpt je zo beter te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze steen helpt je dus ook om je meer los te maken van de emoties en mogelijke problemen die je tweelingziel ervaart, zodat je beter de focus op jezelf kunt richten en in verbinding raakt met jóuw hogere plan.

Je kunt met Sugiliet mediteren door de steen in je hand te houden, of draag de spirit bij je door middel van een ketting. Het beste is om één steen per keer als ketting te dragen om de werking ervan te versterken.

Liefs,
Avalon


Wil je meer informatie over het tweelingzielen proces lezen? Kijk dan op www.vindjouwspiritacademie.nl, waar je meer leest over de Q´ero profetie van de Condor (Feminine energie) en de Adelaar (Masculine energie) en de twee programmá´s voor tweelingzielen die beide aanvangen op 1 oktober 2020.

Volg de academie op www.instagram.com/vindjouwspirit_academie. Mijn eigen instagram waar je binnenkort gave actie videós kunt zien van mijn leven als Sjamaan, volg je via www.instagram.com/avalon.sjamaan. Ik kondig daar ook alle blogs aan.

Je kunt je ook inschrijven voor de Maanbrief die je tijdens iedere Volle en Nieuwe Maan ontvangt met de laatste updates en het Maangebed voor tweelingzielen.