Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 13 augustus 2020 ♡

fecd968c2cjpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 13 augustus 2020 ♡

“Een dag vol met uitdagingen voor het doorbreken van mijn geldblokkade”

Vanochtend begon super rommelig en onrustig. Ik maakte een overheerlijke espresso van mijn nieuwe koffie die ik gisteren bij die leuke speciaalzaak had gekocht, van die lieve man “Guillermo”. Ik vraag altijd naar de naam van degenen met wie ik spreek, omdat ik dat persoonlijker vind. Ik vraag ook vaak naar de naam van de overleden dierbare, wanneer dit te sprake komt, zodat ik mijzelf beter kan verbinden met de Spirit van diegene en de boodschappen beter doorkrijg en kan doorgeven.

Afijn.. ik had al sinds de dag ervoor in mijn hoofd dat ik wééééér terug ging naar de hoofdstad: Puerto del Rosario. Ik benadruk “weer”, omdat ik mezelf telkens tegenhoud van het kopen van dingen die ik nodig heb voor uitvoering van mijn hogere plan, waardoor ik uiteindelijk iedere keer weer terug moet!

Dit heeft alles te maken met mijn geldblokkade en daarmee een gebrek aan aarding. Want onze geldblokkade is verbonden aan “stroming” en stroming houden we nog vaak tegen, doordat we oordelen over onze emoties en van onszelf niet mogen voelen. We vluchten dan terug in ons hoofd, waardoor we de aanwezigheid hier op aarde verliezen en onszelf terugtrekken in onze “fantasie wereld”. Eigenlijk in de Spirit wereld, maar wanneer ons kanaal en onze keel en kruinchakra nog niet goed open is, kunnen we soms niet altijd het verschil bemerken tussen werkelijk verbinding te hebben met Spirit, of onszelf te verliezen in onze eigen herhalende destructieve gedachten.

Ik was aan het treuzelen en aan het uitstellen om te mediteren en mijn Tarot kaarten te pakken. Ik had totáál geen focus vanochtend! Ik doe dan altijd tig dingen tegelijk en door elkaar heen. Één grote chaos kan ik je vertellen.. een beetje hoe mijn huis er momenteel uitziet..

Ik kan mezelf dan niet goed horen en geen beslissing maken. Een vicieuze cirkel waar ik dan in raak. Ik hoor mezelf niet, dus maak ik geen beslissing. Ik maak geen beslissing, dus blokkeer ik de energie en hoor ik mezelf niet!

Ik ging op het bed liggen en deed wat Sjamanistisch ademwerk, dat kwam door van mijn gidsen. Ik hoorde toen dat ik wél naar Puerto del Rosario ging. Dit keer wist ik dat het kwam vanuit mijn gidsen, vanuit verbinding, dus kwam ik direct in actie. Dit heeft dus alles te maken met geloof. Wanneer je niet gelooft, stagneer je. Niet geloven = twijfel in jouw ware zelf. Altijd. Equals: gebrek aan aarding! Want onze geest twijfelt, onze buik niet. Verbind je met je buik en je bent weer in het hier en nu, zonder oordeel (mindful), uit je hoofd en in je lichaam.

Eenmaal in Puerto del Rosario hoorde ik: “ga naar de Electrón”. “HOEZO?!”, dacht ik! Dus ik ging niet! Mijn ratio zei: “je gaat kijken bij de Movistar voor een telefoon”. Bij de Movistar bleken ze de telefoon helemaal niet te hebben, dus liep ik door naar de Electrón die ze ook daar in het winkelcentrum Las Rotondas hebben, maar dan de kleinere variant. Zie ik daar een GOPRO!

Waaaaauw! En vooral: JEEJ! Want ik was even geleden bij de grote Electrón en daar hadden ze geen GoPro! Een aantal jaren geleden kwam de GoPro omhoog bij me om te kopen, maar dat heb ik nooit doorgezet. Ik vond de camera te duur, maar ook geloofde ik niet echt dat ik de camera zou gaan gebruiken. En de actie die ik ondernam was nou niet zoooo spectaculair om gefilmd te worden met een actie camera!

Ik oordeelde, ik geloofde niet en ik wilde er geen geld aan uitgeven. Ik zond lage frequentie energie uit en blokkeerde mezelf daarmee, mijn ware zelf. Want geld is ook alleen maar energie. Geld kun je dus ook MANIFESTEREN wanneer je bewust weet hoe! En dat doe ik nu al een tijdje.

Alleen is het natuurlijk veel fijner en “veiliger” wanneer er geld binnenkomt en minder wanneer het eruit gaat! Helemaal komend uit een gezin waarin geld altijd schaars is geweest. Deze overtuiging draag ik deels nog met me mee, al is mijn cashflow sinds 2018 echt zó veranderd en toegenomen! Enkel en alleen omdat ik mijn overtuiging t.o.v. geld heb veranderd.

Ik gaf dus weer flink wat geld uit vandaag! Want toen ik eenmaal begon met uitgeven bleef het maar stromen! Al mijn manifestaties kwamen binnen! Zo heb ik een tijd geleden bedacht dat ik beter een groot dekbed kon kopen voor in de bus, omdat ik in de bus samen met mijn tweelingziel ga wonen. Die gedachte had ik al toen ik het dekbed kocht voor het bed hier in huis. Ik aarzelde en uiteindelijk kocht ik het dekbed dus niet. Alsook niet het onderdeel om de GoPro op mijn fiets te monteren.

Ik had al zoveel gekocht! Maar ook raakte ik weer vast in mijn strijd tussen mijn hoofd en gevoel. Ik zei tegen mezelf: “je hebt de bus nog niet, dus wacht gewoon!”, maar aan de andere kant weet ik ook dat Spirit je dingen laat kopen, zonder dat je hoeft te weten waarom! En dit was wel echt een mooie aanbieding ook. Als het op je pad komt, dan brengt Spirit het vaak ook nog eens gratis of voor een echt passende prijs!

Eenmaal in de auto hoorde ik: “waarom heb je het nou niet gewoon gekocht?”. Ja, waarom eigenlijk niet? Ik bedacht me dat ik in Amsterdam nog van alles heb liggen, zoals allemaal aardewerk, wat ik echt niet meer ga gebruiken. Dus waarom heb ik het dan gekocht toen? Dit soort vragen houden me vaker bezig en eigenlijk weg van overgave en vertrouwen. Want met het analyseren over “het waarom” en “het hoe”, gebruik ik mijn hoofd en niet mijn onderbuikgevoel.

Uiteindelijk ben ik de hele dag in de weer geweest met van alles te regelen en te kopen. Ik was blij dat ik weer wegreed, want ik houd er echt niet meer van om zo midden in de drukte te zijn. Er zijn dan teveel spirits om me heen die ik voel, hoor en ervaar, waardoor ik het super moeilijk vind om in verbinding met mezelf te blijven.

Mij maak je het gelukkigst met in de natuur te zijn. Omgeven van een hoge energetisch frequentie. Muziek maken, zingen, surfen, met de honden spelen en wandelen en in de avond naar de zonsondergang kijken. Dat is mijn leven.

En daar ben ik hard naar op weg. Van Amsterdam naar Fuerteventura verhuisd. Het is nu enkel nog een kwestie van tijd voordat de bus op mijn pad zal komen en ik mijn omgeving zal gaan veranderen naar een hoge energetische frequentie: de natuur. Welke omgeving ik nodig heb om meer heling te kunnen verrichten voor het tweelingzielen collectief. Als kanaal ben ik constant bezig met het afvoeren van energie en daar heb ik ons Pachamama voor nodig.

Dit gebeurt in de herfstperiode, het Westen op het Inca medicijnwiel, waar Chocachinchi (jaguar) ons bijstaat met hart opening. In de herfst laten we los. De Masculine en Feminine in ons komen dan weer in een rustiger vaarwater en gaan binnenin ons weer samenwerken, wat zich spiegelt naar onze buitenwereld doordat we in de herfstperiode weer de kans kunnen hebben op samenkomst met onze tweelingziel. In een harmonieuze relatie! Doordat we zelf voldoende innerlijk werk hebben verricht met het doorlopen van het medicijnwiel.

Het is dus noodzaak voor ons dat we dóórlopen naar de volgende windrichting, wanneer het seizoen er klaar voor is om te veranderen. Wanneer we dat niet doen, gaan we tegen de collectieve energie in werken en blokkeren we onze hogere zelf. Dat betekent op het gebied van manifestatie en onze zielsmissie en ons bedrijf, dat het noodzakelijk is om in de zomerperiode je stappen te nemen voor het in bloei laten staan van jezelf en daarmee ook je bedrijf. De zomer is de periode van ACTIE ONDERNEMEN. De periode van de Masculine energie, want dat is de actie energie binnenin ons. Dit spiegelt zich naar buiten naar jouw Masculine, jouw tweelingziel.

Wanneer jíj geen actie onderneemt op jouw zielsmissie. Je oude “ik” niet durft los te laten en jezelf klein blijft houden. Met andere woorden: je creëert je aanbod niet, je maakt je website niet (als zelfstandig ondernemer), je laat jezelf niet voldoende zien, je promoot jezelf niet, dan kom je dus NIET in beweging en jouw tweelingziel in de buitenwereld ook NIET.

De keuze is reuze! En de keuze is aan jou! Wat hoor je al zolang rondzoemen in je hoofd? Waaraan durf jij je niet volledig over te geven? Oordeel je nog over jezelf? Gebruik jij je kanaal voor de heling van anderen?

Zwarte toermalijn kwam ook nog tot mij (de 3e hanger van mijn kettingen) met een collectieve boodschap: “bescherm jezelf voor lage energetische frequenties”. Helemaal wanneer je in de stad woont met allemaal tram banen en elektriciteitsmasten om je heen, is het een MUST, om zwarte toermalijn door je huis heen te verspreiden zodat er een krachtveld om jou heen kan worden gecreëerd, waarin jouw energieveld beschermd is tegen straling!

Ik kocht ook nog een super dope headphone!! Ook die kocht ik jaren geleden niet omdat ik de bluetooth versie te duur vond! Wauw, wat een doorbraken en wat ben ik veranderd en gegroeid zeg!

Reflecteer jij ook even voor jezelf op je eigen groei en je sterke punten vandaag?

Liefs,

Avalon Sjamaan

Wil je meer informatie over het tweelingzielen proces lezen? Kijk dan op www.vindjouwspiritacademie.nl, waar je meer leest over de Q´ero profetie van de Condor (Feminine energie) en de Adelaar (Masculine energie) en volg mij op www.instagram.com/vindjouwspirit_academie. Mijn eigen instagram waar je binnenkort gave actie videós kunt zien van mijn leven als Sjamaan, volg je via www.instagram.com/avalon.sjamaan