Het Dagboek van een Sjamaan 12 oktober 2020 "mijn transformatie rondt zich af''

Het Dagboek van een Sjamaan

12 oktober 2020: “mijn transformatie rondt zich af”

Gisteren was wederom een wat onrustige dag voor mij. Ik merk dat ik de laatste weken echt up en down ben met mijn energie. Ik ben zo ontzettend emotioneel, vooral omdat ik geen goede uitlaatklep heb om mijn energie los te laten. Zoals de afnemende maan en de herfstperiode op het medicijnwiel dat van mij vragen.

Ik was alweer begonnen aan een nieuw project, waar ik mezelf weer opnieuw mee aan het afleiden was. Weg van mijn kern. Weg van wat nu écht belangrijk is en gezien wilde worden.

Één van mijn grote dromen is het bouwen van mijn eigen bus, samen met mijn tweelingziel. Ik heb hier visioenen over gehad en weet zo diep van binnen, dat dit is wat voor ons samen bedoeld is. Alleen wilde ik het nu al gaan manifesteren. Deze cyclus van het medicijnwiel. Maar daar zijn we beide nog helemaal niet klaar voor.

Ik heb met mijn tweelingziel weinig “geschiedenis” in ons leven hier op aarde. We hebben elkaar ontmoet in januari 2018 en sindsdien eigenlijk maar een paar keren kort gesproken en zelfs amper gezien! We hebben geen romantische relatie gehad en kennen elkaars persoonlijkheid eigenlijk helemaal niet zo goed.

Hoe “realistisch” is het dan dat we halsoverkop zouden gaan samenwonen al deze cyclus (herfstperiode)?

Oké.. ik mag blijven dromen. Maar als ik diep van binnen reik en aan mijn hart vraag of ik dat ook wil, wat is dan het antwoord?

Mijn antwoord is dat ik helemaal niet halsoverkop met iemand wil gaan samenwonen die ik persoonlijk nog helemaal niet goed ken. Of dit nu mijn tweelingziel is of niet. Ik herken hierin ook het herhalen van mijn patroon ten opzichte van de bevestiging van mannen. Dan dramde ik door bij een man totdat hij zei: ‘’wat wil je nu dat ik zeg? Dat we een relatie hebben samen?’’. “JA! Dat wil ik!”, snikte ik dan. “Oké, dan hebben we bij deze een relatie”, zei mijn vriendje de Coke snuiver(t). “Oké..”, antwoordde ik beduusd. “Goh.. nou dat ging zo moeilijk niet. Maar wil ik dit eigenlijk wel?”.

En dan sloeg de angst weer toe. Ik wilde helemaal geen relatie met een coke snuiver die amper aandacht voor mij had en telkens een slappe kreeg halverwege dat we sexy time hadden, omdat zijn coke voorraad op was! Ik was toch wel meer waard dan dat?! En dus kwam ik er weer op terug toen hij weer weg was, nadat ik wat ademruimte had gehad en me realiseerde dat ik enkel de bevestiging van hem wilde dat ik het waard was voor hem, maar niet de daadwerkelijke relatie! Gelukkig leefden we al in het app tijdperk, dus was het “uitmaken” van iets dat net een uur begonnen was, vrij gemakkelijk. Natuurlijk ging onze “relatie” erna bergafwaarts en bleef ik worstelen om zijn aandacht totdat we het maar verbraken. Of eigenlijk hij mij volgens mij niks meer terugstuurde en amper nog wat liet horen.

Een herhalend patroon in mijn historie van 35 lentes jong. En zo ook weer met mijn tweelingziel! Want wat wil ik nu echt? We hebben nog nooit gezoend, dus ik hang me eigenlijk alleen maar op aan het beeld wat ik heb van ons beide samen, terwijl dit beeld op dit moment geheel niet matcht met de aardse realiteit. Hebben we wel chemie samen? Daar kan ik alleen maar achter komen door hem weer te ontmoeten en daarmee dus uit mijn hoofd te komen en te landen hier op aarde. Welk proces van Soul retrieval ik nog altijd aan het saboteren ben.

Tot gisteren leefde ik namelijk nog steeds in mijn droom van het manifesteren van een bus die ik samen met hem – DEZE winter – zou gaan bouwen. Hij zou terugkeren naar het eiland deze herfst, halsoverkop op mij verliefd raken en we zouden direct in het schuitje springen samen, of in ons geval in de bus met een machtig mooi project ;-)

“NOT! ALARM ALARM!”, zei mijn overleden Oom Ben gisteren tegen mij. Hij probeert al een tijd zoveel aan mij duidelijk te maken, maar kwam er telkens niet goed doorheen, door mijn dikke beschermlaag van mijn eigen menselijke geest en herhalende gedachten.

Gisteren was hij jarig. Ik werd wakker en aaide Guapa, die met haar toetige snoetje direct al omhoog kijkt zodra mijn ogen zijn geopend en ik heb bewogen: “mama aaien!’’. Tijdens het aaien kwam de herinnering tot me hoe mijn moeder me belde om te vertellen dat mijn Oom Ben was overleden. Wat een schok was dit voor ons beide. Hij was pas 50 en dit hadden we totaal niet zien aankomen. Een hartstilstand. Zijn zoon (mijn neefje) heeft hem gevonden, met het schuim op zijn mond en probeerde hem te reanimeren, maar zonder resultaat. Het was zijn tijd om te gaan, vertelt hij me. Hij had belangrijk werk te verrichten, waaronder mij bij te staan vanuit de spirit dimensie, werk dat hij nooit zou kunnen doen wanneer hij nog zou leven.

Dank je Oom Ben, voor al je steun. Ik hou van je <3

Ik wist niet dat hij gisteren jarig was en hoorde dat erna pas van mijn moeder, waarna ik de hele dag af en aan gedacht heb aan hem wat me veel steun, inzichten en helende energie heeft gegeven.

Ik mag minimaliseren, was de boodschap voor mij.

En dat begon met het inzicht dat ik gisteren van hem, de voorouders en de Apus kreeg, toen ik tot hen sprak en bad om begeleiding en inzichten.

Het is namelijk nu afnemende maan en herfstperiode. Op het medicijnwiel is dat het moment van LOSLATEN en het afronden van projecten, waarvoor we het zaadje hebben geplant (gekregen) de afgelopen winterperiode.

Wat bij ons in ons leven heeft gespeeld sinds januari, mag dus nu afronding krijgen, zodat onze buitenwereld met onze binnenwereld mee kan gaan veranderen.

Deze cyclus van het medicijnwiel herhaalt zich op deze manier ieder jaar. Dat betekent dus dat ieder jaar in de herfstperiode onze buitenwereld er klaar voor is om mee te veranderen met onze binnenwereld, waaronder het manifesteren van een harmonieuze relatie met onze tweelingziel. De herfst is namelijk in spirit, in energie, het moment waarop de Divine Masculine en Divine Feminine, binnenin ons samen gaan werken en in een rustiger vaarwater terechtkomen. Dit uit zich in onze buitenwereld één op één met onze tweelingziel, die de spiegel is van onze eigen energie.

“Afronding” betekent dus NIET het moment voor het starten van nieuwe projecten. Zoals ik daarmee bezig was door allerlei video’s te kijken van van conversions en stelletjes die samen aan hun bus bouwen.

Gisteren lag ik op mijn rug in het zand in de Duinen. Ik maakte daarmee verbinding met moeder aarde en gaf mijn Masculine energie (stroomt langs onze ruggegraat), de ruimte om te rusten en niks te “doen’’. Ik sta normaal namelijk vrijwel altijd in “actie-modus” en dus altijd AAN, wat mijn geest oververmoeid maakt, keer op keer. Hierdoor ontstaan er bij mij iedere keer weer burn-out verschijnselen. Want alles overdenken kost ontzettend veel energie!

Toen ik op de grond lag konden de inzichten bij me binnenkomen. Mijn geest was vrij voor een moment. En raar maar waar, was het eigenlijk een ontzettende opluchting dat ik niet weer een nieuw project hoef aan te gaan, want ik ben gewoon moe. Moe van al het “moeten doen” van mezelf. Ik wil meegaan in de herfst-energie die zegt: ‘’laat maar los, we will take care of you’’, waardoor ik juist een stapje terug kan doen, in plaats van vol vooruit. Rust! Daar verlang ik al zolang naar!

En zo ook mijn tweelingziel die zichzelf nu heeft teruggetrokken in de bergen.

Voor het eerst in onze “geschiedenis” als tweelingzielen van nu bijna 2 jaar (in december 2018 hoorde ik van mijn gidsen voor het eerst dat hij mijn tweelingziel is), heb ik het gevoel dat ik hem heb losgelaten. Ik werd vanochtend wakker met het gevoel dat ik geen waarde meer hecht aan onze verbinding, in de zin van “ik moet een relatie met hem manifesteren!”. Ik heb werkelijk waar rust gevonden in hoe het nu is en accepteer wat er door Spirit bij me wordt gebracht. Ik voel een scheiding tussen ons en dat voelt fijn! Het voelt alsof ik mijn eigen kracht nu betreed, in plaats van aan hem “hang”.

Gisteren tijdens het douchen kreeg ik het visioen dat het tóch een kleinere bus zal gaan worden eerst. Dat ik tóch mijn droomwagen: een volkswagen T3 mét een kekke kleur, zal gaan aantrekken op mijn pad om in te wonen.

Ik had dit visioen al zo vaak ontvangen, maar iedere keer week ik er toch weer vanaf. Ik ben een keer naar El Cotillo geleid om daar 2 bussen te zien, waarvan 1 met een hefdak. Ik wíst toen en voelde toen zo sterk: dit is Spirit die mij nu de mogelijkheden toont van een kleinere bus. Erna hoorde ik: ‘’je gaat je bus tegenkomen in El Jablito’’ en werd ik naar El Jablito gebracht en parkeerde ik mijn auto naast een volkswagen T3 die helemaal compleet was en alles had wat ik graag wilde. Ik wist het toen, ik voelde het en werd superblij van deze bus. “Daar kon ik met gemak in wonen!”, dacht ik nog.

En toch week ik er weer vanaf en bedacht ik mijn eigen manifestatie. Ik vervolgde mijn weg met mijn vrije wil, wat telkens een bus aantrok waarvan ik dácht dat het de bedoeling was voor dit moment, maar wat telkens toch niet goed voelde! En nu weet ik waarom.

Het is dus belangrijk dat jouw manifestaties komen vanuit de Goddelijke wil en dat jij alles keer op keer “matcht” met jouw gevoel erbij. Zo ook wanneer jouw tweelingziel terugkeert in jouw leven. Wanneer jij maar telkens blijft aanvoelen dat het niet goed voelt en er allerlei angsten omhoog komen bij je, zorgen en paniek, dan is het de juiste tijd nog niet voor jullie samenkomst en ben je niet met jezelf in harmonie. Je gaat dan dus in tegen je “hogere gevoel” dat zegt: je bent meer waard dan dit, het is de juiste tijd nog niet, let go.

DE MAAND OKTOBER

We staan op dit moment op een heel groot collectief kruispunt.

Geloof jij in jouw eigen gevoel? Of laat jij je nog langer leiden door de buitenwereld en wat je ziet en hoort daar? Al dan niet via anderen.

Het getal 1+0 (oktober) kenmerkt een energie van een NIEUW BEGIN, welke nieuwe begin ieder jaar weer terugkeert met het doorlopen van het medicijnwiel. Dit nieuwe begin kun jij zélf sturen en creëren, wanneer je bewust het medicijnwiel gaat doorlopen en “mee heelt” met de maanstanden en de seizoenen (medicijnwiel-jaarprogramma: aanvang deze herfst).

Jouw geloof in jouw gevoel is de verbinding met de spirit dimensie: het leven in 5-D. Afgaan op wat je ziet in je buitenwereld is de verbinding met de aardse realiteit: 3-D.

Bij tweelingzielen matchen deze werelden nog niet met elkaar, omdat het hart nog niet voldoende open is van beide. Er zijn nog niet voldoende cycli van het medicijnwiel doorlopen (al dan niet bewust!). Pas wanneer jouw binnenwereld in harmonie is, manifesteer je namelijk ook harmonie in je buitenwereld. Dat betekent samenkomst met jouw tweelingziel, in welke vorm dan ook, mét commitment van jullie beide aan jullie hogere pad – gezamenlijk!

Bewust jouw helingsproces doorlopen met het medicijnwiel, brengt deze beide werelden met elkaar in harmonie: de kracht van de Sjamaan.

Vanaf het Aquarius 2020-jaar van verlichting en activatie van de lichtwerkers (tweelingzielen), komen er steeds meer tweelingzielen bij elkaar om de krachten te bundelen voor de heling van de mensheid en moeder aarde. Dit is immers waarvoor jullie naar de aarde zijn teruggekeerd. Maak dít dus jouw hogere doel en niet de fysieke relatie met de ander! Maak COMMITMENT aan jouw hogere regenboogpad!

Wanneer er één paar van de groepsziel samenkomt, volgen er steeds meer tweelingzielen paren. Het ene paar straalt namelijk kracht uit en hoge energetische vibratie, waaronder de vibratie van hoop en moed voor de anderen, om hun pad met doorzettingsvermogen en moed voort te zetten.

BELANGRIJKE DATA OKTOBER 2020

13-14 oktober: Mars die nog steeds retrograde loopt, staat het dichtste bij de aarde.

Dit betekent dat voor de tweelingzielen de frustratie en het innerlijke vuur hoog op kan lopen. Als het ware drukt Mars de woede en pijn bij jou naar buiten. Pas deze dagen dus op dat je NIET vanuit je impuls handelt. Houd je meer op de achtergrond en trek jezelf wat meer terug uit menselijke relaties (helemaal tov jouw tweelingziel).

Beweeg je lichaam voldoende en drink voldoende water om het vuur door jou heen te kunnen channelen en het ten goede te gebruiken voor jezelf. Naar het strand of op het zand zijn, helpt je te verkoelen (aardse energie) en tempert daarmee je innerlijke vuur.

Mars in retrograde leert ons tot medio november om NIET vanuit impuls te handelen, maar te wachten, geduld te hebben, te overdenken (niet teveel) ;-) voordat we beslissingen nemen. Het is GEEN goed moment om grote investeringen te doen en deze herfst sowieso niet om nieuwe projecten te starten.

13-14 oktober: Mercurius retrograde

De planeet van communicatie gaat op dezelfde data ook verschuiven naar retrograde, dat betekent dat Mercurius in vertraging gaat, waardoor we worden afgeremd om te kijken naar onze manier van communiceren.

Allereerst intern. Hoe communiceren wij met ons hart? Met onze buik? En met ons hoofd? Wat vertellen onze gedachten tegen ons? Zijn onze gedachten in lijn – in harmonie – met wat we voelen en willen?

Door stil te staan bij de kracht van deze planeet, kunnen we onze lessen op het gebied van communicatie (met onze hogere zelf) integreren.

Hieronder valt ook communicatie naar en in onze buitenwereld. Hoe jij met jezelf communiceert is de spiegel van hoe jij met en in je buitenwereld met anderen communiceert.

Word je snel boos? Ben je vaak geërgerd? Spreek je minachtend tegen jezelf (met je gedachten)? Roddel en klaag je? ( à een hele belangrijke!).

Woorden en emoties dragen een energetische vibratie. De woorden die jij uitspreekt laten jouw energieveld op een bepaalde frequentie trillen (vibreren), waarmee jij aantrekt. Het ligt nooit bij de ander, maar richt de spiegel naar jouzelf en stop met projecteren. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen emoties, voor je gevoelens, gedachten en daarmee wat je creëert en aantrekt in je leven!

Mercurius gaat op 3 november weer direct lopen. Het is de laatste keer retrograde van dit jaar, dus maak er goed gebruik van door veel te reflecteren en te werken met de kracht van intentie (dit doen we tijdens iedere Sjamanistische Nieuwe Maan womb rite).

Keer telkens weer opnieuw terug naar je hartcentrum en je buik, wanneer je teveel in je hoofd zit. Doe ademhalingsoefeningen, ga naar buiten om je hoofd leeg te maken (ook in regen en kou: commitment aan je ware zelf!) en trek jezelf terug uit communicatie die uit de hand dreigt te gaan lopen.

Wanneer jij bepaald werk hebt waar je veel met mensen in aanraking bent, kunnen discussies gemakkelijk ontstaan. Wees de observator. Wees de ‘’wijze vrouw’’, welk archetype ik bij jou iedere Sjamanistische Nieuwe Maan womb rite versterk.

De wijze vrouw bevindt zich in het Noorden op het medicijnwiel. De plek van stilte, waar we de vreugde vinden, binnenin onszelf. De plek van observatie van onze buitenwereld. Van anderen. De kracht van de Sjamaan is het kunnen “(door)zien ‘’, van de buitenlaag van mensen. Van de woorden die ze uitspreken.

Dit geldt ook voor jouw tweelingziel. Doorzie de woorden van de ander. Versterk de oude wijze vrouw in jou!

Wanneer Mercurius in retrograde is, kunnen mensen uit het verleden weer terugkomen in ons leven. Dit kan voor jou een herhalende karmische les zijn, dus herken jouw patroon hierin en doe het anders dit keer. Het kan ook jouw tweelingziel zijn die terugkeert in jouw leven, maar ook vanuit jullie karmische lessen met elkaar.

Ga dus iedere keer na bij jouw éigen gevoel, door jouw éigen spirit te raadplegen, jóuw overleden dierbaren, jóuw gidsen, meesters en leraren, jóuw totemdieren, of het goed voelt voor JOU.

Wanneer je jezelf als uitgangspunt neemt sta je in je kracht en ga je niet mee in de energie van anderen. Je hoeft jezelf niet te rechtvaardigen. Je mag je gevoel volgen, wat de ander daar dan ook van mag denken of zeggen. Laat de woorden je niet raken en kijk door de sluier heen.

Er wordt op dit moment in het tweelingzielen collectief nog steeds een masker gedragen door beide partijen. Welk masker pas zal kunnen plaatsmaken voor het uitspreken van de waarheid (voor ieder op een ander niveau van heling en hart opening), wanneer Mercurius weer direct loopt en het interne werk in samenwerking met Mercurius is afgerond.

Op de dagen dat een planeet verschuift, is het belangrijk om voldoende tijd voor jezelf te nemen tussen de bedrijven door! Meditatie, veel buiten wandelen, zwemmen in de open lucht, het helpt je allemaal om naar binnen te keren voor reflectie en aarding.

Mercurius gaat retrograde in de tekens schorpioen en weegschaal: water en lucht elementen.

Met Schorpioen leer je daarom om je ‘’steken’’ te staken en je eigen emoties meer te zien. Schorpioenen hebben de grootste moeite om kwetsbaar te mogen zijn en hun hart te openen naar anderen. Ze steken eerder dan dat ze hun ware gevoel laten zien.

Weegschaal is een sociaal sterrenbeeld en echt een mensenmens. Wanneer jij merkt dat dit de afgelopen tijd bij jou totaal niet zo is geweest, geeft Mercurius jou deze retrograde cyclus de spiegel voor hoe jouw balans is tussen het ‘’onder de mensen zijn’’ en alleen-zijn. Ook wanneer dit andersom is bij jou en jij de laatste tijd mogelijk juist voornamelijk onder de mensen bent geweest en weinig alleen.

Weegschaal is balans en trekt daarmee de balans meer recht tussen het zijn met en in jouw binnenwereld (feminine-energie) en het aanwezig zijn in jouw buitenwereld (masculine-energie).

Hoe dit voor jou uitwerkt, hangt ook helemaal af van hoe jij energetisch in elkaar zit, hoe de planeten stonden tijdens jouw geboorte en in welke maan en onder welk totemdier jij op het medicijnwiel bent geboren. Alsook wat je ascendant is en Maan teken.

Zo heb ik als Maan teken Schorpioen. Wat betekent dat deze Mercurius in retrograde meer effect heeft op mij. Mijn totemdier is Otter, welk dier verbonden is aan het lucht element. Als waterman heb ik veel lucht in mijn energie, waardoor het voor mij een grote uitdaging is om geaard te zijn.

Mijn grote les van deze Mercurius in retrograde die ik mag gaan doorvoeren nu, voor eens en voor altijd! Dagelijks de Duinen in om mijn ceremonie uit te voeren met het medicijnwiel buiten, zoals ik dit al zolang voel om te gaan doen: COMMITMENT naar mijn hogere pad en de oude wijze vrouw die tot mij spreekt! De stilte in.

16 oktober: SUPER Nieuwe Maan in Weegschaal

Op 16 oktober hebben we de tweede SUPER Nieuwe Maan in een reeks van 3 achter elkaar. Deze Nieuwe Maan staat om 21:32 uur aan de Hemel, precies ten tijde van de Sjamanistische womb rite.

Zoveel Super Nieuwe Manen achter elkaar hebben het effect van een raket die ons afvuurt in onze nieuwe richting. In combinatie met de energie van dit 2020-jaar heeft het nog eens een éxtra activerende werking voor de tweelingzielen om op het pad van hun zielsmissie te raken.

LET OP: dit is niet van alles ‘’doen’’ in jouw buitenwereld en ondernemen. Dat komt vanuit jouw westerse georiënteerde energie en “gewonde” Masculine, vanuit de disconnectie tussen jou en de Spirit wereld.

Het is de missie van de ziel om TE LANDEN in het lichaam, waardoor de buitenwereld vanzelf zal gaan ontstaan geheel op het juiste moment.

Nog teveel proberen we allerlei processen te sturen.

Geluk en succes komt niet voort vanuit jouw buitenwereld en hoe belangrijk jij daarin bent, maar vanuit in welke mate jouw ziel zich in jouw lichaam bevindt en hoe de verbinding met jouw buikgebied en hartcentrum is.

Vóel jij? Voel jij werkelijk? Of raas je nog steeds door met van alles en nogwat in je buitenwereld?

Deze SUPER Nieuwe Maan in Weegschaal verlangt van ons dat we STOPPEN en STILSTAAN. Met Mercurius retrograde daarbij in weegschaal én ook nog eens de Super Nieuwe Maan in weegschaal, worden we geactiveerd om een BALANS te creëren tussen het aanwezig zijn met onze gedachten en aandacht in onze buitenwereld en het stil zijn van onze gedachten en geest, in onze binnenwereld.

De Divine Masculine versus de Divine Feminine.

Ga eens bij jouzelf na: richt ik mijn aandacht vooral naar buiten? Of richt ik mijn aandacht vooral naar binnen?

Waar bevind ik mijzelf in mijn lichaam? Is dat vooral in mijn hoofd, of is dat meer in mijn buik- en hartcentrum?

Wanneer jij veel overdenkt en zorgen hebt en scenario’s schrijft, jezelf afzondert (isoleert), of juist maar doorraast in je buitenwereld waar je zoveel mogelijk controle probeert uit te oefenen over de gang van zaken en hoe jouw leven verloopt, is het noodzakelijk dat je de verbinding met je buikgebied en je hartcentrum versterkt.

Dat doen we tijdens iedere Nieuwe Maan met de womb rite: ‘’13e rite van de Munay-Ki’’, een belangrijke Inca-inwijding voor het schoonmaken van ons baarmoeder- en buikgebied (1e, 2e en 3e chakra), zodat onze bovenste chakra’s (de verbinding met de Kosmos) zich meer kunnen versterken, waardoor ons hart zich weer zal openen.

Iedere Sjamanistische reis (womb rite) begint met een Masterclass voor tweelingzielen om jou een versterkt bewustzijn en heling te geven over hoe jij in harmonie raakt met jezelf en daarmee met jouw tweelingziel in de buitenwereld. Iedere Masterclass heeft een nieuw onderwerp waardoor jouw bewustzijn over jouw tweelingzielenproces groeit.

Na de Masterclass kun je vragen aan mij stellen tijdens het Q&A moment die ik direct zal beantwoorden.

We sluiten de uitzending af met een Sjamanistische reis (womb rite), waarin ik de hucha (zwaarte) uit jouw baarmoeder- en buikgebied uitzuig, zodat er nieuwe zaden bij jou kunnen worden geplant door Spirit, voor de hereniging met jouw tweelingziel en het manifesteren van jouw “aardse” zielsmissie.

Tijdens iedere reis vindt er opnieuw “Soul retrieval” plaats, wat betekent dat ik uit de andere dimensies delen van jouw ziel terughaal en in jouw lichaam breng, zodat jouw ziel meer op aarde zal gaan landen en jij de stappen zult gaan nemen om jezelf in lijn te brengen met jouw regenboogpad.

Iedere Nieuwe Maan versterk ik bij jou het archetype van “de oude wijze vrouw’’, waardoor jouw vertrouwen en geloof in de verbinding met de spirit wereld zal toenemen en je steeds meer zult gaan creëren vanuit je hartsverbinding, in plaats van vanuit je hoofd (en daarmee je eigen beperkende gedachten en overtuigingen).

Alle uitzendingen vinden plaats via ZOOM.

Na je bestelling in de webshop ontvang je van mij automatisch een link voor de uitzending in je mailbox in een WORD-bestand. Check op tijd of je deze link ontvangen hebt. Tot een uur voor de uitzending kan ik jou nog de link toesturen, erna ben ik in voorbereiding voor de reis.

Doe je mee op 16 oktober? Je aanmelden kan met de link hieronder.

Liefs,
Avalon


https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Masterclass-Q&A-en-Womb-rite-•-Nieuwe-Maan-in-Weegschaal/p/243381268/category=0