Het Dagboek van een Sjamaan 11 januari 2021 “een belangrijke poortdag”

Het Dagboek van een Sjamaan 11 januari 2021 “een belangrijke poortdag”

Wat een inzichten mocht ik de afgelopen dagen weer verkrijgen. Sinds de winterzonnewende van 21 december zijn we met Pachamama naar een hele andere energie gegaan en ik merk ontzettend de verandering die deze shift bij mij teweeg heeft gebracht.

Je moet het zo zien: de aarde is naar een hogere energetische frequentie gegaan, wat betekent dat we op een frequentie van meer licht “vibreren” met de gehele aarde. De lichtwerkers, de tweelingzielen, hebben daaraan bijgedragen door hun eigen energetische frequentie te verhogen. Zodat moeder aarde daarin mee kon gaan.

De tweelingzielen voeren als kanaal de hucha (zwaarte) af van de samenleving. Dat doen we eigenlijk allemaal, maar niet iedereen is zich daar bewust van. Omdat we allemaal aan elkaar verbonden zijn door de stroom van spirit, de stroom van de liefde, de collectieve geest, nemen we gemakkelijk elkaars emoties en gedachten over.

Degenen die zich daar niet bewust van zijn, zijn veelal de “een dags zielen”. Misschien herken jij dit in je vader of moeder. Dan heeft die ziel ervoor gekozen om niet te ontwaken in dit leven als lichtwerker, maar mee te gaan in de aardse dimensie, in de buitenwereld.

Ook dat is voor de ziel nodig om het karma te veranderen. Karma is een energetische frequentie. Het betekent dat jouw buitenwereld mee verandert, wanneer jíj jouw eigen energetische frequentie verandert en daarmee dus jouw karma. Want karma is niks meer of minder dan: wat je uitzendt, trek je aan. Het is dus niet iets slecht.

De tweelingzielen dienen mee te gaan in deze hogere frequentie. Wat zich bij mij mega heeft geopend de afgelopen dagen. We bevinden ons op dit moment nog tot aan de nieuwe maan in steenbok op 13 januari 2021, in de afnemende maan fase. Dit is de fase waarin wij bewogen worden om los te laten. Om vooral de controle los te laten over het zelf creëren van onze buitenwereld.

POORTDAG

Het is vandaag de poortdag 11-1, wat betekent dat de sluier dunner is met de spirit wereld. Brand vandaag een kaarsje voor jouw overleden dierbaren en bedank hen dat ze jou bijstaan met inzichten en tekens en signalen.

Spreek met de Engelen door je engelenkaarten te gebruiken. Dompel jezelf onder in water zodat het water je emoties kan laten stromen. Ga naar buiten en wandel in de natuur. Verlicht jezelf op deze dagen. Ook als dat betekent dat je het even nodig hebt om alleen te zijn.

Je hoeft niet altijd sociaal te zijn en “aan” te staan om anderen te helpen (helen).

Je bent ook mens en mensen raken moe. Rust uit.

Op deze dag worden de tweelingzielen meer geactiveerd om naar binnen te keren. Helemaal in lijn met de nieuwe maan die eraan komt op 13 januari en daarmee een stille en lage energie.

Dat is ook wat aarding is. De aarde beweegt niet. Ze is stil en zwaar.

De donkere maan morgen leent zich ook goed voor heling en reflectie en vooral veel loslaten. Je kunt op deze avond voor jezelf een mooi ritueel uitvoeren voor het loslaten en afvoeren van je hucha (zwaarte).

Verbrand oude gewoontes op papier of blaas ze in een Khuya (medicijnsteen) die je aan Pachamama offert die avond.

MIJN DAGBOEK

Door mee te gaan in wat spirit van mij vroeg de afgelopen dagen, konden mijn gidsen me begeleiden naar de plekken waar ik zijn mocht.

Ik schreef het gisteren al op mijn Instagram. Mij volgen daarop kan hier. Ik werd naar de buurvrouw begeleid die kanker heeft. Ik wandelde met haar hond en heelde haar door met mijn rechterhand (de hand van geven) op de tumor, licht (Sami) in te stralen bij haar. Ze vertelde me dat haar pijn gestopt was toen mijn hand op de zijkant van haar borst lag.

Voorheen had ik veel angst hiervoor. Want ik raakte vol, en vol en voller met de energie van anderen. Ik huilde soms aan één stuk door en wist niet waarom! Ik was zo bang om steeds moe te zijn zoals ik dat ervoer wanneer ik een reading deed.

Dat kwam omdat ik mezelf niet goed zuiverde. Ik aardde de energie niet goed. Ik aardde mijn eigen energie niet goed. Mijn ziel, mijn eigen vuur, was dus niet voldoende aanwezig in mijn lichaam, waardoor ik niet voldoende eigen kracht had. Hierdoor raakte ik telkens leeg en overprikkeld en ging ik mijn zielsmissie uit de weg.

Gisteren mocht ik weer ervaren hoe fijn ik het vind om anderen te helen! Ook met de Akasha Kronieken 1 op 1 ademwerk-sessie waar ik recent weer mee begonnen ben. Wauw wat word ik er blij van, want de Akasha kronieken hebben zó´n ontzettende helende kracht!

Ik weet dat in mijn nabije toekomst ligt dat ik hier op het eiland Fuerteventura de plaatselijke Sjamaan zal worden. Ik zal anderen helen face to face door hand oplegging en het scannen van hun lichaam op hucha (zwaarte) en energetische blokkades en trauma´s. Ik wist dit al 2 jaar geleden toen ik begon te ontwaken in april 2018.

Het is nu dan eindelijk de tijd daarvoor. Wat betekent dat mijn gidsen mij klaar genoeg vinden om een “level up” te gaan als heler, als Sjamaan. Het is tijd voor mijn Sjamanistische wedergeboorte deze lente en het afronden van mijn initiatie als Sjamaan.

Ik moest mezelf eerst leren versterken, beschermen, mijn eigen grenzen leren kennen, niet langer “hangen” aan de buitenwereld en hechten aan de mening van anderen. Ik moest leren om stevig te staan en mezelf te zuiveren, iedere keer weer opnieuw. Hier moest regelmaat in komen. Ik moest míjn manier vinden om Sjamaan te kunnen zijn, want wanneer ons energieveld daar niet sterk genoeg voor is, kunnen we zelf ziek worden. De tumor die ik heel bij anderen, mag geen plek krijgen in mijn eigen lichaam.

Alles gebeurt dus met een reden lieve tweelingziel. Ook in jouw tweelingzielenreis. Wanneer je dat nog niet voldoende kunt inzien en je woede blijft projecteren op je buitenwereld (met andere woorden je buitenwereld de schuld geeft van jouw vervelende gevoelens), dan heb je nog dieper af te reizen binnen in jezelf om de wortel van jouw pijn te helen.

Zolang je blijft hechten aan de uitkomst in je buitenwereld, bevindt jij je in de “verkeerde” wereld, de dimensie die wij als ziel hebben uitgekozen als leerschool. Keer terug naar huis, naar de 5e dimensie, naar je gidsen in de spirit wereld en vraag om begeleiding. Spreek met hen. Laat hen je helen zodat je jezelf kunt klaarmaken voor je zielsmissie.

Je tweelingziel komt vanzelf naar jou terug, wanneer jíj het werk doet!

Ik heb op dit moment bewust geen contact met mijn tweelingziel. De laatste keer dat ik hem sprak was met zijn verjaardag op 4 oktober. En dat was niet eens een “gesprek”, want een gesprek is een dialoog en ik die hem whatsapp berichten stuurt en hij die niet reageert is een monoloog ;-)

Dan is het aan mij om een keuze te maken. Hij gaf door zijn niet reageren een sterk signaal af dat hij niet klaar is voor wat ik hem vertel en voor contact met mij. En dat is he-le-maal oké! Want dat is het zielscontract dat ik met hem heb uitgekozen. Op deze manier helen wij met elkaar. Stap voor stap helpen wij elkaar zo om onze ziel terug te krijgen in ons lichaam. Om te landen hier op aarde.

Want als hij niet zo stil was geweest aan de andere kant, had ik niet in rap tempo mijn lessen geleerd met hem als spiegel. Ik besta uit een masculine-energie als waterman en “laat het kaas niet van mijn brood eten!”. Zodra ik me ervan bewust begon te raken dat ik mezelf klein maakte voor hém. Voor hém! (Zo ging het even in mijn hoofd). Kon ík actie ondernemen op mijn eigenwaarde.

Mijn eigenwaarde is de kracht van mijn energieveld, waarmee IK aantrek. Als ik nog steeds mijn focus en verwachting op hem had gehad, dan had ik nu niet voldoende kracht gehad om mijn initiatie als Sjamaan af te ronden en iemand met kanker te helpen helen.

DUS: step up your game Divine Feminine!

Wanneer jouw tweelingziel weer in een nieuwe relatie stapt, dan betekent het dat jíj jezelf meer dient terug te trekken van de buitenwereld. Dat je nog niet klaar bent om uit het medicijnwiel te stappen en je dieper naar je baarmoedergebied dient af te reizen voor het schoonmaken van de pijn die je daarin vasthoudt (dat doe ik voor jou met de sjamanistische reizen en ademwerk-sessies).

Hoe vaak ik deze les niet heb gekregen door mijn tweelingziel die in en uit relaties ging! Zijn laatste relatie is nu verbroken en van mijn vriendin hier, die goed met hem bevriend is, hoorde ik dat hij zich nu realiseert dat hij voor zichzelf moet leren denken en beslissen. Daar heeft hij als weegschaal extra moeite mee, want weegschalen zijn über sociale sterrenbeelden en laten zich leiden door de buitenwereld en de mensen om hen heen.

Had hij tot dit besef gekomen als ik hem had blijven voeden met inzichten? Of moest hij opnieuw steeds tegen de lamp lopen met al zijn vriendinnen zodat hij eindelijk zou leren om voor zichzelf te kiezen?

Het verbreken van het contact tussen ons droeg dus als geen ander bij aan dat hij zijn eigen shit together moest leren krijgen. Ik ben niet zijn moeder.

Januari is de maand voor mij (en het collectief) om te aarden. Daar heb ik mijn tweelingziel niet bij nodig. Het is de maand om zélf het werk te gaan doen en me over te geven aan mijn hogere leiding. Waarvan de nieuwe maan in steenbok op 13 januari hét ultieme nieuwe begin is.

Hét begin voor mij van het bewaken van mijn grenzen. Van het zijn van heler ook hier op het eiland. Van het uitvoeren van sjamanistische rituelen om mezelf schoon te maken na een heling. Van het uitrusten om te herstellen na een heling. Sjamanen vallen niet voor niets soms als een vaatdoek op de grond na een ritueel. Het is intensief en vergt veel energie. Het is hét moment voor mij om samen te werken met mijn gidsen voor de heling van de mensheid. Een moment waar ik lang voor heb gebeden om daar de durf voor te hebben. Het is nu zover!

Mijn tweelingziel zal zich na zijn realisatie ook meer gaan bezighouden met het verbinden met zichzelf. En “zichzelf” is helende energie. Is hogere frequentie energie. Wat betekent dat hij meegaat in wat pachamama van hem vraagt en zichzelf dus toestaat om te landen in zijn lichaam, om te aarden.

Hij zal zich daardoor gaan realiseren wat híj wil, vanuit zijn diepe binnenste. Waar híj zich goed bij voelt. Wat zíjn hart wilt. En ik kan alleen maar hopen voor hem dat hij kiest voor zijn éigen geluk, in plaats van wat anderen bij hem aandragen. Want ik weet dat zijn hart hem terug naar het eiland en naar mij zal leiden. Stap voor stap.

Ik vertrouw. Ik weet. Ik geloof. Ik zal daar niet vanaf wijken door wat de buitenwereld mij vertelt. Welke reader dan ook. Zoek áltijd het antwoord binnenin jezelf!

DE TAROT

De poortdag energie van 11-1, tezamen met de donkere maan van 12-1 en de nieuwe maan van 13-1, brengen ons de grote shift waar we met het collectief als tweelingzielen al zolang op aan het wachten zijn.

WE GAAN NAAR BINNEN.

Waar naar binnen? :p

We verschuiven met de nieuwe energie naar de 5e dimensie. De spirit dimensie. De dimensie van onze binnenwereld!

Dat betekent dat jij mogelijk deze afnemende maan gebeurtenissen in jouw buitenwereld op je pad hebt gekregen om jou daarnaar toe te bewegen, of te duwen, wanneer je niet wilde loslaten! Dan komt er Divine intervention!

Want je móet mee naar de hogere energetische frequentie. En als je dat niet vrijwillig doet, volgen er “tower momenten”. De ene na de andere om jou naar de juiste energie te bewegen!

Zo had ik een paar dagen terug een flink towermoment, waardoor ik me volledig bewust raakte van hoe belangrijk het is om mezelf erna goed te zuiveren en mijn gidsen daarom om hulp te vragen!

Dit towermoment krijgt jouw tweelingziel ook, wanneer de ander tegen de stroom in blijft gaan. De energie zal duwen en het zal niet fijn aanvoelen.

Dit kan zich manifesteren in het verliezen van een baan. In het verliezen van een dierbare. In het verbreken van een fijne vriendschap. In heftige ruzies en discussies. Spirit zal ons brengen wat wij op dat moment nodig hebben om ons perspectief te veranderen.

Om niet langer te kijken vanuit de “reptielenstaat” van ons brein en daarmee af te gaan op wat we zien in de buitenwereld, maar te gaan kijken vanuit de “Inca staat” van ons brein, door af te gaan op wat we voelen en zien VAN BINNEN.

Lapis lazuli als edelsteen kun je gebruiken om jouw eigen hogere visie meer te kunnen openen (je 3e oog), maar ook dat van anderen en het grotere geheel te kunnen (over)zien. Wanneer we zien hoe alles met elkaar verbonden is, begrijpen we. Onze kruin chakra opent zich en we voelen ons verbonden. We weten. We berusten. Alles ís al goed en bestaat al voor ons, alleen in de andere dimensie.

Dit is de wet van het manifesteren. De wet van de aantrekkingskracht. Je gaat aantrekken zodra je het al gaat leven wat je wilt aantrekken. Zodra je frequentie hoog is en je volledig gelooft in dat het er al is voor jou / jullie.

Wanneer je dus leeft alsof jullie gescheiden zijn, is dat wat je manifesteert. Alles zit al IN ons en daar gaan we met deze nieuwe maan naartoe.

HALLELUJAH.

Want dat brengt verlichting! Het brengt “closure”, een kaart die in de YouTube reading voor de nieuwe maan omhoog kwam (die bekijk je hier).

Het is belangrijk dat we leren vertrouwen op onze eigen gevoelens, maar vooral ook deze eerbiedigen.

Wat voel jíj? Los van jouw tweelingziel. Wat voel jíj, los van jouw werk. wat heb jíj als individu nou nodig? Wat vertelt jouw hart je?

Tijdens de poortdag vandaag kun je daar meer inzichten over verkrijgen door je te verbinden met je gidsen. Mediteren is op dit soort dagen altijd belangrijk.

Deze dagen verschuiven we naar de verbinding met de spirit wereld, wat betekent dat de balans tussen de man en vrouw in ons, de Divine Masculine en de Divine Feminine-energie in ons (the Lovers) zal worden rechtgetrokken!

Niet langer gaan we alleen maar af op wat we buiten ons zien (the hierophant), maar we raadplegen onze eigen binnenwereld.

Wat denk je dat er voor jou zal gebeuren wanneer jíj kiest voor je eigen geluk en de weg van je hart? Hoe zou jij je voelen? Stop eens met lezen, haal adem en visualiseer dat eens voor jezelf. Waar ben je? Met wie? Wat doe je?

Intense gevoelens van geluk kun je zélf creëren. Vanuit je eigen binnenwereld. Stop met zoeken buiten jezelf.

“Lieve Aartsengel Michaël, help me mijn emoties met liefde te begrijpen en te uiten”.

Vind voor jezelf een uitlaatklep voor je emoties. Pas dan kan het weer stromen. Pas dan komt het wiel voor jullie zielscontract weer in beweging. Wanneer jij zélf jouw eigen kundalini energie weet op te wekken. Je kunt je gelukkig voelen, NO MATTER WHAT.

Het maakt niet uit hoe je buitenwereld eruitziet, voor het gevoel wat je van binnen kunt ervaren. Dit is een kwestie van onthechting van wat je kent en je buitenwereld. Van reptielenbrein naar Inca staat (wat wordt bewerkstelligd bij jou met het medicijnwiel-jaarprogramma en Vind jouw Spirit-programma).

Wanneer jij jezelf toestaat om jouw oude zelf een sjamanistische dood te laten sterven, pas dán kun je worden wedergeboren.

De Prince of swords geeft tot slot nog aan: communiceer!

Mercurius, de planeet van communicatie, loopt momenteel in het sterrenbeeld Waterman. Dit sterrenbeeld is als geen ander “verbonden” met de spirit wereld. Maak van deze opening gebruik door ervoor te gaan zitten om je te verbinden. Gebruik je tarot kaarten (stof ze af ;-)).

Wanneer jij niet begint (nieuwe maan in steenbok), beweegt er niets in je buitenwereld.

We bevinden ons nu ook bijna in de voorfase van Mercurius die eind januari retrograde gaat lopen. Dat betekent dat we weer een nieuwe aantal weken de ruimte krijgen om onze verbinding met onszelf en de spirit wereld te versterken.

Voor mij is dat echt de les van UITRUSTEN. Ik blijf maar bezig, want tja.. er is altijd wel wat te doen of iemand te helen of te beantwoorden of te schrijven of muziek te luisteren enzovooooooorts!

Dus deze nieuwe maan spreek ik de intentie uit om meer te mogen rusten van mezelf! Ik reis daarmee af naar het Noorden op het medicijnwiel, wat de plek is van de stilte. Ik vind graag meer stilte binnenin en met mezelf. Meer zijn, minder doen.

Ik weet dat wanneer ik deze balans meer rechttrek, ik meer ruimte geef aan mijn tweelingziel om terug te kunnen keren vanuit zíjn eigen kracht.

We bevinden ons nog steeds in de winter. De periode van reflectie, rust en bezinning, zodat onze eigen feminine-energie kan groeien binnenin ons en ons energieveld overeenkomstig daarmee kan versterken.

Laat je verwachtingen t.a.v. je tweelingziel dus los. Ook de ander heeft deze nieuwe maan nodig om de eigen stappen te nemen voor aarding en manifestatie van het eigen droomleven.

We komen vanzelf weer op elkaars pad wanneer de paren daar klaar voor zijn. Ieder paar afzonderlijk en toch ook allemaal in verbinding met elkaar. Want het ene paar creëert een sneeuwbaleffect voor de andere paren.

SPREEK JE WAARHEID UIT zegt Spirit. Want daarmee help je anderen te helen. WEES JEZELF zegt Spirit. Want je bent helemaal goed zoals je al bent.

Boodschap van jouw DM:

“Mijn Liefste,

Weet dat je niet langer hoeft te huilen.
Ik zal me niet langer achter mijn pijn en wonden blijven verschuilen.
Ik heb gevoeld dat de tijd voor mij is gekomen,
dat ik zélf de verantwoordelijkheid dien te gaan dragen voor het waarmaken van míjn dromen.
Ik weet dat ik zelf de moeite ervoor dien te doen, om de liefde voor mezelf weer te laten stromen.
Daar ga ik dus de komende tijd mee aan de slag, zodat mijn hart meer voor de liefde open kan raken.
Mijn Liefste, beloof je mij dat jij ook deze stap zult maken?

Jouw Liefste”

Accepteer je pad en rust uit lieve tweelingziel.

Het ís allemaal al oké.

Liefs,
Avalon Sjamaan


Sjamanistische audio reis nieuwe maan in steenbok

Meedoen met de Sjamanistische nieuwe maan audio-reis voor de hereniging van Tweelingzielen kan hier.


Akasha Kronieken 1 op 1 sessie

Wil je bij mij een 1 op 1 sessie aanvragen? Meer over de Akasha Kronieken lees je hier.

Kun je de sessie niet bestellen? Dan zit ik tijdelijk vol en kondig ik op social media aan wanneer de sessie weer te verkrijgen is.

Volg mij op social media: www.instagram.com/avalon.sjamaan en de Vind jouw Spirit-academie voor de hereniging van tweelingzielen via: www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

FaceBook: www.facebook.com/vindjouwspirit.nl

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.