Het Dagboek van een Sjamaan 1 november 2020 “blijf je openstellen”

Het Dagboek van een Sjamaan 1 november 2020

“Blijf je openstellen”

Gisteravond vond de Live Masterclass via Zoom plaats, met Q&A en baarmoeder zegening. We waren meter 20 prachtige vrouwen in totaal en werden tijdens deze Sjamanistische reis weer bijgestaan door de voorouders en alle totemdieren en overleden dierbaren die bij ons zijn als onze gidsen.  

Omdat het Samhain was, namen we speciaal een moment om de voorouders te vereren, die ons iedere womb healing weer van intensieve heling voorzien vanuit de spirit wereld.

Zo brachten ze gisteren hun handen naar ons hoofd, waardoor ik vanochtend zo ontzettend veel verschil merkte in mijn ratelende gedachten. Het was verrassend rustig! Ik liep in de Duinen met Guapa telkens te zingen, ik gooide met de bal, zonder telkens na te denken over dat ze daardoor overprikkeld kon raken. Ze mocht gewoon spelen van me. Eindelijk!

Wat een andere energie bevinden we ons in vandaag. Gisteren was de energie voor mij ontzettend zwaar en bedrukkend. Mijn gedachten bleven maar malen. Ik had moeite met loslaten.

Iedere Masterclass opnieuw stress ik ineens of er wel voldoende deelneemsters mee zullen doen. Zo bijzonder, want iedere Masterclass is het weer zo dat in de laatste 2 dagen de meeste aanmeldingen binnenkomen. Mijn zorgen en stress zijn dus geheel niet nodig! Waarom herhaal ik deze gedachtenstroom en patronen toch steeds?  

Zo hoorde ik een tijdje terug Will Smith zeggen dat hij nog steeds iedere ochtend wakker werd met de angst of ze wel genoeg geld hadden. Hij heeft altijd tekort gehad en dit patroon droeg hij nog steeds bij zich, want ik geloof dat Will Smith toch echt niet bang hoeft te zijn om geld tekort te komen!!

Maar wanneer we angst ervaren, is dat voor degene die het ervaart heel reëel. Terwijl angst in onze gedachten niet meer dan een illusie is, die bij ons een gevoel veroorzaakt waardoor we stagneren en onszelf blokkeren. Zo kreeg ik gisteren na de Sjamanistische reis het inzicht dat ik de afgelopen maanden zo goed als “paralysed” ben geweest. Verlamd.  

Ik kwam gewoon niet in actie. Nergens op. Ik zat volledig “vast” in mijn oude patronen. Gisteren kreeg ik tijdens de reis het inzicht van Adelaar, toen we op het Oosten waren van het medicijnwiel, dat het voor mij echt nodig is om meer te bewegen. Direct begon ik tijdens de reis te dansen en mijn lichaam te bewegen, waardoor ik de energie direct weer door mij heen voelde stromen.

Wanneer we ons lichaam niet bewegen, geven we geen uiting aan de energie die door ons heen wil stromen. We blokkeren de energie. Niet alleen door bewegen, maar ook door uiting als het schrijven van gedichten, het schrijven van blogs en readings bijvoorbeeld, kan de energie een creatieve uitweg vinden door ons lichaam heen. Spirit werkt op die manier door ons heen.

Maar dat kan dus alleen maar wanneer we LOSLATEN. Dat was het thema van de Masterclass van gisteravond, waarin we onder andere bespraken hoe je familie karmische patronen doorbreekt.

Doordat ik de man en vrouw binnenin mijzelf ben gaan versterken, heeft mijn tweelingziel ook de keuze voor zichzelf gemaakt door in de Alpen te gaan wonen, alleen, na 5 jaar met huisgenoten en te hebben gezworven.  

En wat liet ik veel los gisteren, waardoor ik me vandaag zoveel lichter voel! In mijn hoofd! Dank voorouders dat jullie ons hierin dragen en de energie voor ons afvoeren!

We staan op dit moment collectief voor een groot kruispunt van het maken van een keuze tussen een hogere energie frequentie of een lagere energie frequentie. Gisteren tijdens de Masterclass kwam dit ook aan de orde.

Een hogere energie frequentie is onze ware zelf en trekt onze tweelingziel aan in de buitenwereld. Een lagere energie frequentie stoot af en houdt onszelf klein en daarmee de scheiding (discussie / strijd) met onze tweelingziel in de buitenwereld in stand.

Ik heb mezelf lang “klein” gehouden, vanuit mijn angst en gevoel van onveiligheid voor de hogere frequentie energie. Ik liet heling toe, maar tot op zekere hoogte. Iedere keer was die muur daar weer, om mijn hart heen. Ik merk dat die muur nu aan het afbreken is en zo goed als is verdwenen.

Dat betekent niet dat ik alles toelaat, maar wel dat ik nu “opensta” met mijn geest en hart, voor andere wegen dan die ik zelf bedacht heb. Ik heb losgelaten.  

Dat is de collectieve boodschap: “blijf je openstellen, je tweelingziel kan heel anders zijn dan jij verwacht”. En dus niet alleen jouw tweelingziel, maar jouw gehele leven kan anders gaan zoals jij dat zelf hebt gepland. Spirit weet wat nodig is voor jou om uitvoering aan jouw én jullie gezamenlijke hogere plan te geven. Geniet toch gewoon van het leven, zolang je nog niet in actie wordt gezet door wat je voelt.  

Zo denk ik al heel lang na over de startdatum van de nieuwe programma’s het Vind jouw Spirit programma en het Medicijnwiel-jaarprogramma voor tweelingzielen (Divine Feminines).  

Vanochtend luisterde ik naar mijn hogere leiding en legde ik de engelen tarot kaarten. Ik verbond me daarmee met de helende energie (hoge frequentie) van de engelen, waardoor ik prachtige boodschappen kon doorkrijgen en mijn kanaal opende voor heling. Waaronder de boodschap: “wacht op het juiste moment”. Ik raakte in de flow en kreeg ineens de gedachte om op internet op te zoeken wanneer Mercurius weer direct zou gaan lopen.

En ja hoor.. ik las dat Mercurius in retrograde veel getwijfel teweeg kan brengen en dat het beter is om enige (belangrijke) beslissing uit te stellen tot Mercurius weer direct gaat lopen.

Dat verklaarde dus helemaal waarom de gang van zaken rondom de programma´s steeds maar niet helder raakt bij me! Het is de juiste tijd nog niet!

Zo wilde ik gisteren de Zoom meeting opnemen, maar dacht ik dat het niet kon via de app. Word ik vanochtend wakker en zoek ik op Google op hoe je met de app kunt opnemen. Dit is een intuïtieve gedachte die mijn gidsen me ingeven. Lees ik daar dat het wél gewoon kan! Ik open de app en ja hoor.. nu stond er wel een optie in de app om op te nemen! Ik moest daarvoor gewoon een instelling aanpassen wat ik gisteren had gedaan.

Het was dus nog niet de tijd om de uitzending op te nemen. Want als het de tijd had geweest, dan had ik eerder wel “geactiveerd” geraakt om de boel in gang te gaan zetten en onderzoek te gaan doen. Ik nam mezelf alweer van alles kwalijk, dat ik “had moeten uitzoeken van tevoren”, maar zo zie je dus.. dat was een oordeel naar mezelf.

Alles komt goed, wanneer we ons overgeven aan Spirit.

We bevinden ons momenteel op de eerste dag van de maand november met een 11-trilling. Dat betekent “manifestatie tijd”. Zichtbaarheid in onze buitenwereld. Keltisch nieuwjaar! We hebben daarvoor lang genoeg opgebouwd in energie de afgelopen cyclus van het medicijnwiel, welke energie nu rijp genoeg is om te worden geoogst.

Gesprekken van hart tot hart zullen voor een deel van het collectief daarom deze herfst kunnen gaan plaatsvinden. Simpelweg omdat jij jouw eigen hart naar jouzelf hebt geopend. Omdat jij een goede moeder (archetype van de Volle maan die we iedere Volle maan versterken binnenin ons) voor jezelf bent geworden.

Compassie, vriendelijkheid en verzachting brengen jou tot acceptatie van wie jij bent. Het is deze energie die onze Divine Masculine uitnodigt om weer terug te keren. Het is de moederschoot. De schoot van creatie, van kundalini-energie, van onvoorwaardelijke liefde die de ander kan dragen, zonder de zorgen van de ander mee te gaan dragen.

Want wij worden immers allemaal door ons Pachamama gedragen. Wanneer Pacha Kamaq (vader spirit) door ons heen mag werken en de hogere energetische frequentie tot uiting kan brengen hier op aarde, bevinden wij ons in eenheid. Wanneer alle werelden één zijn geworden, alle dimensies, bevinden wij ons in eenheid.

Wanneer wij onszelf overgeven aan alles zoals dat wil ontstaan door ons heen, zijn we er klaar voor om terug naar de moederschoot te keren en te worden wedergeboren. Tezamen met onze tweelingziel in een geheel nieuw leven. Een leven van samenzijn in onvoorwaardelijke liefde. No more break-ups, no more hartzeer, maar commitment, naar onszelf en daarmee naar de ander.

Maar daarvoor dienen we wel eerst een Sjamanistische dood te sterven. We dienen onze lagen af te pellen, totdat we klaar zijn voor deze harmonie met Spirit én Pachamama. Totdat we van onszelf mogen landen hier op aarde en onszelf toestaan om gewoon te mogen zijn.

Jouw Sjamanistische dood en wedergeboorte doorlopen we met het medicijnwiel-jaarprogramma (of tweelingzielen-jaarprogramma ik twijfel nog even wat langer over de naam totdat Mercurius weer direct is!!). Binnenkort meer INFO op de nieuwe website!!

Liefs,

Avalon


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


Maanbrief voor tweelingzielen

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.