Het Dagboek van een Sjamaan 1 december 2020 “de opening van de eclips-poort”

Het Dagboek van een Sjamaan 1 december 2020

“De opening van de eclips-poort: het afsluiten van de sjamanistische Live-reizen en het begin van een nieuw hoofdstuk voor mij”

Wat een prachtige Sjamanistische reis was het gisteren als afsluiter van een hoofdstuk voor mij. We waren met 20 vrouwen aanwezig tijdens de live-uitzending via Zoom en wat vind ik het toch steeds weer leuk wanneer ik iedereen zie en me met iedereen kan verbinden door als Death Walker helende boodschappen van ieders overleden dierbaren en tweelingziel te mogen doorgeven.

Op 19 november 2020 emigreerde ik naar het prachtige Canarische eiland Fuerteventura. De eerste 1,5 week zat ik toen in een appartement, waarvan ik niet had gezien dat er geen wifi was. Dat terwijl ik toen ook al Sjamanistische live-reizen gaf, maar dan via FaceBook.

“Oh neeeeee!”, de stress begon! Ik moest dan maar een ander appartement boeken om daar de live reis te kunnen geven en boekte toen een hotel. En zo begon het hoofdstuk van het geven van de sjamanistische reizen vanuit hotels.

Inmiddels zijn we een jaar verder op het medicijnwiel en breekt daarmee een geheel nieuw hoofdstuk voor mij aan, van het loslaten van de live-vorm van de Sjamanistische reizen.

Ik voel al zolang dat ik grootser werk wil gaan doen waarmee ik veel meer tweelingzielen kan bereiken. Dat betekent dat ik dus iets moet loslaten wat ik ook erg leuk vind om te doen, om ruimte te kunnen maken voor nóg leukere dingen om te kunnen doen. Ik luister daarmee naar mijn gevoel en ben er nu klaar voor – energetisch – om de volgende sprong te kunnen gaan wagen en mezelf meer naar de achtergrond te begeven zodat ik me meer en beter met de voorouders kan verbinden.  

NOW IS THE TIME!

Ik vind het spannend en ook best wel eng, want ik merk dat ik helemaal de controle uit handen moet geven om mijn grotere manifestaties te kunnen ontvangen, zoals de terugkeer van mijn tweelingziel.

Ik zat gisteren in flinke worsteling vast, waarin ik mezelf ontzettend duwde om nu alles in één keer gereed te maken. Er drukte zoveel op me vanuit de buitenwereld. Mijn droombus die ik wil kopen, het pupje, mijn tweelingziel die ik wil kunnen ontvangen en mijn bedrijf dat nu een flinke verandering doorgaat en daarmee ook mijn aanbod met de 2 tweelingzielen programma´s.

Vanochtend tijdens mijn Sjamanistisch ademwerk kwam er weer zoveel emotie bij me vrij. Gisteren ook al na de reis een flink brok bij mijn zonnevlecht chakra omdat we met Aartsengel Michaël energetische koorden hebben doorgesneden. Na flinke buikpijn erdoor te hebben ervaren, kwam er vanochtend weer een hele brok hucha (zware energie) vrij!

Ik “zag” ineens hoe ik de controle probeerde te behouden door gisteren alleen maar van alles te doen. Hoe ik oordeelde naar mezelf dat ik het zo lang had laten liggen. Ik móest van mezelf in actie komen gisteren, maar vandaag zag ik dat dit helemaal niet haasje repje nodig was!

Want dat is wat Sjamanistisch ademwerk voor je doet. Het opent je innerlijke oog. Het verbindt je met je buikgebied, waardoor je beter voelt wat voor jou bedoeld is en hoe het mag zijn. Je landt in je lichaam.

Van dit voelen was ik weggegaan. Ik had me geheel laten leiden door mijn gidsen en gaf mezelf helemaal aan hen over, maar daarbij verloor ik de verbinding met mezelf. Met mijn persoonlijkheid. Met mijn masculine-energie en wat ík nodig heb, als individu en niet het collectief als geheel.

Daar is ego voor, om ons te beschermen. Al die tijd mocht ego er van mij niet zijn, waardoor ik mijn eigen grenzen niet bewaakte en niet afging op wat ík nu nodig had en wilde. De eclips van gisteren in combinatie met het ademwerk heeft dit bij mij geopend.  

Het is tijd voor het nieuwe!

Iedereen die het afgelopen jaar live-reizen heeft meegedaan wil ik bedanken voor hun inzet en hun toewijding. Ik heb de reizen met plezier samen gedaan en zet de reizen ook voort, maar dan in een andere vorm, waarbij we dit keer samen in energie zullen zijn, in plaats van in de buitenwereld. Geheel zoals het wil zijn.

Het is dus tijd voor een groots nieuw begin (the fool). Niet alleen voor mij, maar voor het gehele collectief. Ook onze tweelingziel staat nu voor dit kruispunt om te KIEZEN. Want het stoppen met de live reizen is voor mij een keuze geweest om de richting nu te kiezen die beter voelt voor mij. Het betekent dat ik daarmee mijn hart meer mag volgen van mezelf en durf te vertrouwen op dat ik – ook wanneer ik niet steeds “aanwezig” ben in de buitenwereld en de Tweelingzielen Tarot-groep, nog steeds zal aantrekken wat voor mij bedoeld is. Want zo werkt de energie!

We gaan met dit eclipsseizoen in de harmonie-maand december, dus een groot stuk familiekarma doorbreken (3 of cups) waardoor we meer zullen verschuiven naar onze binnenwereld (the hermit). Daar waar alle antwoorden al te vinden zijn!

Ik hoef me dus niet telkens af te vragen hoe het zal gaan, hoe ik het moet doen, wat ik allemaal moet regelen. Ik hoef alleen maar te voelen en het innerlijke beeld bij mezelf op te roepen om te weten hoe het al IS. Dat betekent dat ik nu volledig BLIND mag vertrouwen op dat spirit – de energie – haar werk zal doen, wanneer ik de stappen volg die ik voel en hoor. Ik mag er dus op vertrouwen dat wat voor mij bedoeld is, in mijn leven zal komen, op precies het juiste moment. ALLES!

Dat betekent ook dat ik het steeds communiceren over de programma´s dien los te laten. Ik bleef maar wisselen van begin data, omdat ik bang was. Ik móest van mezelf allerlei aankondigingen doen zodat ik iedereen iets mee kon geven als houvast.Maar ook de programma´s zullen op het juiste moment ontstaan en degenen voor wie ze bedoeld zijn er op het juiste moment van op de hoogte raken. Vertrouwen.

Want ook communiceren wil gebeuren in het NU. Zo kan ik dus wel vooraf een gesprek met mijn tweelingziel willen voeren om van alles te bespreken waarin hij me bevestiging kan geven van wat ik eigenlijk diep van binnen al voel (waarmee ik mezelf de zekerheid wil geven dat het goedkomt tussen ons), of ik kan loslaten en erop vertrouwen dát het goedkomt tussen ons, precies op het juiste moment. En dit vanzelf zal ontstaan. Dat laatste betekent dus het loslaten van enige verwachting.

Want NEW LOVE IS COMING en dat vóel ik. Al zolang! Dus de toren mag ik laten breken. Wat betekent dat ik volledig mag keren naar mijn eigen binnenwereld, waar ik precies kan voelen wat de bedoeling is voor mijn toekomst.

Dít is ONTWAKEN (the sun). Dít is éigen kracht. Dit is het verbinden met mijn kern. Met het licht in mij.

En wanneer ik hierin consistentie breng, door iedere keer weer terug te keren naar míjn eigen kern, naar míjn helder weten en verbinding met de spirit wereld, neem ik de juiste stappen op mijn pad. Stopt mijn getwijfel en manifesteer ik alles tegelijkertijd.

Mijn Liefste,

Let the tower break. Je weet hoe het zit, haal je aandacht naar binnen.

Laat ons nieuwe begin daar maar beginnen.

Jouw Liefste

Op naar een heel nieuw hoofdstuk van samenwerking!!

Liefs,

Avalon