Het afwijzen van mijn tweelingziel

e67f0ca1a9jpg

Vorige week heb ik na lange lange tijd amper tot geen contact met mijn tweelingziel, ineens een video chat met hem gehad. Al zolang trok ik dit in de Tarot kaarten, maar ik geloofde het maar telkens niet, want hoe kun je nou ineens een video chat met iemand hebben terwijl je in de buitenwereld amper contact hebt gehad met diegene? De blog over de video chat lees je hier.

Mijn tweelingziel en ik hebben elkaar ontmoet op het eiland Fuerteventura, maar nooit een relatie met elkaar gehad. En eerlijk gezegd hebben we elkaar maar weinig gesproken in de 3-D ''buitenwereld''. Ik heb altijd een keisterke verbinding met mijn intuïtie gehad als Waterman, ik luisterde er alleen vaak niet naar! Totdat ik dat wel begon te doen, waardoor ik op Fuerteventura ineens een man ontmoette die nadien mijn tweelingziel bleek te zijn.

Sinds ik weet dat hij mijn tweelingziel is, wat ik van mijn gidsen te horen kreeg, een jaar na onze ontmoeting in januari 2018, ben ik me bewust bezig gaan houden met wat de tweelingzielen reis nu eigenlijk inhoudt. Ik kwam erachter dat dit mijn zielsmissie is hier op aarde: andere tweelingzielen helpen ontwaken en leren over de tweelingzielen reis. Dit is het Peruviaanse Sjamanisme, ook wel het ''Inca Sjamanisme'' genoemd. Meer hierover kun je lezen op de Vind jouw Spirit-academie website, die ik kort geleden heb opgericht voor tweelingzielen om te leren over deze bijzondere reis!

Ik houd mij ook bezig met manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht. Ik mocht daarin weer een mooie les krijgen met mijn tweelingziel die ik graag met jullie deel!

Ik kijk met regelmaat Tarot readings van andere readers. Daarin zag ik met regelmaat omhoog komen: ''jullie gaan eerst samenwerken en dan groeit de relatie uit tot romantiek''. Ik heb deze boodschap meerdere keren voorbij horen komen en begon dat toen te geloven. Terwijl mijn éigen verbinding met Spirit heel iets anders zei! Mijn gevoel zei namelijk dat we niet eerst gaan samenwerken, maar direct alles tegelijk zullen gaan doen. Samenwerken als Sjamanen én een romantische relatie met elkaar beginnen én onze gezamenlijke zielsmissie gaan beginnen: reizen samen in de bus om spirituele plekken te bezoeken ten behoeve van de activatie van de ''leij lijnen'', de krachtvelden van moeder aarde. Dat is namelijk mijn pad als Alto Mesayoq (sjamaan), maar ook zijn pad. Alleen is hij daarvan nu nog in ontkenning en gaat hij het naar binnen keren en zijn verbinding met spirit uit de weg.

Doordat ik die video's geloofde, vertrouwde ik niet op mijn éigen verbinding met Spirit. En mijn éigen gevoel. Waardoor ik iets manifesteerde in mijn buitenwereld, wat niet met mijn gevoel matchte en dus niet met mijn hogere plan. Ons gevoel is de 5e dimensie, de verbinding met het collectief, met spirit en onze onderbuik. Ons hoofd is de 4e dimensie en onze aardse wereld is de 3e dimensie.

Doordat ik de boodschap van de video geloofde, begon ik dit uit te zenden naar mijn tweelingziel met mijn gedachten via de spirit dimensie. Ik begon tegen hem te ''spreken'', doordat ik dacht dat het de bedoeling was dat we eerst zouden gaan samenwerken.

Wat wij uitzenden met onze gedachten draagt een bepaalde vibratie en trekken wij aan in onze buitenwereld. Dit is de wet van de aantrekkingskracht. Wat gebeurde er dus.. nu komt het spannende deel ;-)

Na de video chat, bood ik mijn tweelingziel een traject aan om samen met mij de Qoto Kuna te gaan doen. Dit is een Inca inwijding. Meer over deze inwijding die ik geef met het Vind jouw Spirit-programma lees je hier.

Boven mijn verwachting, accepteerde hij mijn aanbod en gaf hij aan het 7 weken traject met mij te willen doen om zijn verbinding met Spirit te kunnen versterken. Ik was helemaal enthousiast en door het dolle heen! ''YES!!'' Dacht ik. Onze relatie gaat eindelijk naar een dieper level van verbinding! Ook dit trok ik al een tijdje met de Tarot. Vooruitgang! Het wiel draait weer!

Gisteren had ik met mijn tweelingziel weer een Zoom-sessie, want ondanks dat hij over de Qoto Kuna enthousiast was, had hij zijn twijfels en wilde hij graag meer informatie ontvangen. Prima, zo gevraagd zo gebeurd.

Voordat we de sessie aangingen kreeg ik door dat ik hem een bericht moest sturen over onze verbinding als tweelingzielen en wat ons hogere plan inhoudt. Dat het de bedoeling is dat we samen gaan reizen en samen gaan werken, maar dus ook gaan wonen in de bus die we samen gaan laten verbouwen tot een huis. En dat wakkerde mega angst bij hem aan. Logisch natuurlijk, want ik ben ook echt HEEL ENG :p

''Hé'' dacht hij.. ''hier heb ik niet voor getekend met het aangaan van de Qoto Kuna met haar!''. Dus wilde hij eerst in gesprek over de tweelingzielen verbinding en wat nu precies de bedoeling is. In ons Zoom-gesprek heb ik hem dat allemaal uitgelegd. Zijn eerste reactie was: ''maar je kunt meerdere tweelingziele hebben toch?''. Naaaa. Alsof je een dolk in mijn hart steekt! Hoezo zou je meerdere tweelingzielen wíllen hebben? Deze vraag zat me niet lekker. Vervolgens maakte hij de opmerking dat hij ''al wist welk pad hij zou kiezen''.

Ik had bij hem aangegeven dat er 2 paden zijn. Het pas van onze ''vrije wil'' en het pad van ons ''hogere plan''. Het laatste pad is een pad van overgave aan wat Spirit van ons vraagt en het leven vanuit ons hart en gevoel, in vol vertrouwen! Het eerste pad is een pad van controle en het zelf willen bedenken van onze buitenwereld, zonder de inzichten van spirit en te luisteren naar wat voor ons werkelijk bestemd is hier op aarde. Hij bewandelt het eerste pad en ik het tweede. Hij heeft dan ook een ontzettende geldblokkade momenteel, veel stress en chaos in zijn leven en ik een supergoed lopend en groeiend bedrijf, een eigen appartament, lief hondje en ik woon op het eiland van zijn dromen. Je zou toch denken dat de keuze dan wel makkelijk zou zijn! Maar zo werkt het niet wanneer je vol zit met angst. Dat doorbreek je niet zo gemakkelijk. Angst wil namelijk worden gehoord, gezien en gevoeld en zolang hij dat uit de weg gaat, zal het niet verdwijnen en blijft hij in dezelfde cirkel ronddolen.

Ik stelde hem voor een keuze: of je pad in Frankrijk met de 2-jarige Sjamanistische opleiding waar je voor hebt gekozen, vanuit je menselijke (beperkte) geest en eigen gedachten, OF de Qoto Kuna met mij en je - ons - hogere plan samen bewandelen en terugkeren naar Fuerteventura.

Hij gaf aan geen keuze te willen maken, omdat dit te snel voor hem was en hij meer informatie nodig had. En dat is ook zo. De collectieve energie is er nog niet klaar voor.

Ik gaf daarop aan dat het oké was en we alsnog met het traject zouden beginnen en hij het dan halverwege wel zou gaan voelen, ook zijn verbinding met mij, wat een directe spiegel is van zijn eigen verbinding met de spirit wereld. We spraken af de volgende dag - vandaag - met het traject te beginnen. Wauw! Dacht ik. Zo snel kan het dus ineens gaan!

Ik liep naar het zoute zwembad om mijn energieveld te zuiveren na onze sessie waarin ik zijn energie heb overgenomen en diende af te voeren. Wanneer ik dit niet bewust doe, blijf ik zijn zwaarte met me meedragen. Ik gebruik voor het afvoeren ook altijd een ''khuya'', een medicijnsteen. waar ik zijn hucha (zware energie) in blaas die ik uit zijn kanaal heb weggenomen middels sjamanistische extractie (uitzuigen met de kracht van mijn geest).

Eenmaal bij het zwembad kwamen er allemaal gedachten in me op die tegen me zeiden: ''wat hij doet is niet eerlijk'', ''hij maakt geen keuze en dus geen commitment naar zijn hogere plan'', ''hij vertrouwt niet voldoende'', maar bovenal hoorde ik: ''hij gebruikt jou nu als kanaal om verderop te komen voor zijn eigen zielsmissie''. En dat was waar! Want zo voelde dat ook echt voor mij! Dit was mijn hart die tegen mij sprak en mijn gidsen die me waarschuwden voor de ''red flags''. Mijn ogen waren in één klap open! Want is dit wat ik wilde?

Toen ik weer thuis was heb ik hem direct een bericht gestuurd dat het voor mij niet goed voelde om door te gaan met dit traject. Ik heb hem eerlijk gezegd dat ik in zijn energieveld de oneerlijke vibratie voelde en dat ik voelde dat hij nog heel erg op ''ik-gewin'' uit is en niet op wat het beste is voor het collectief en dus het hogere plan. Hij heeft moeite met loslaten en dat is oké, maar niet aan mij om hem daarbij te helpen als zijn moeder, als ''redder''. Dat houdt juist zijn karmische patronen (familiekarma) in stand!

Want we zijn hier allemaal om te leren om thuis te komen bij onszelf, bij onze eigen verbinding met spirit. Maar zolang we het kanaal van de ander blijven gebruiken voor onze inzichten en helende energie, zal dat niet gebeuren. Het is tijd voor hem nu om zélf de actie te ondernemen door kaarten te leggen, door de natuur in te gaan, alleen! Door ceremonies te doen en zijn energieveld te zuiveren zodat hij goed verbonden is met de spirit dimensie. Hij mag er nu écht moeite voor gaan doen.

Wat ik hem al meerdere keren heb verteld, maar nu dan echt de laatste keer door middel van woorden via whatsapp.

Onze verbinding zal er altijd zijn in spirit en daar ga ik nu enkel en alleen mee werken door hem via mijn gedachten te begeleiden en te ''sturen'' in de juiste richting. Ik ga onze harten met elkaar verbinden zodat we in de buitenwereld ook in harmonieuze eenheid met elkaar zullen raken. Zowel samenwerkend als Sjamanistisch koppel, als in een romantische relatie. Want onze Spirit babies wachten op ons en ik ben inmiddels al 35 en mijn baarmoeder begint te klingelen haha!

Het is nu aan hem en hem alleen om de sprong te wagen. En dat geldt ook voor mij, want we zijn directe spiegels van elkaar. Dus wanneer hij niet beweegt en de sprong niet durft te nemen, doe ik dat kennelijk ook niet. En dat klopt. De balans bij mij is nog ver te zoeken tussen mijn Feminine en Masculine energie. Ik werk, werk en werk en bevind me daarmee vooral in de 3e dimensie, in de aardse realiteit. Spirit roept al maaaaanden tegen me dat ik meer rust dien te nemen en de controle mag loslaten, wat ik iedere Maan cycli meer heb gedaan, tot aan dit punt.

Tot aan dat ik nu zó sterk heb gevoeld dat we er nog niet klaar voor zijn en ik - en hij ook - eerst zelf de eigen verbinding met spirit mag gaan opzoeken en versterken. We mogen beide onze energie in onze eigen zielsmissie gaan channelen. In ons eigen bedrijf. Hij mag nu vooral aan de slag gaan met zijn website en zichtbaarheid en ik mag nu vooral aan de slag gaan met juist een stapje terug te doen en minder te werken en meer los te laten.

Ik mag dus meer van de Masculine energie (actie ondernemen) naar de Feminine energie gaan (rust en meer passief en afwachten) en hij meer van de Feminine energie - die bij hem sterker aanwezig is - naar de Masculine energie, zodat hij meer in actie zal komen en zal leren vertrouwen en geloven in zijn eigen verbinding en eigen ''kanaal- en Sjamaanzijn''.

Ik weet dat we bij elkaar zullen komen op Divine Timing. Dat voel ik namelijk al heel lang en heel sterk. Op dit gevoel mag ik leren vertrouwen en steunen. Op mijn éigen verbinding met spirit. Ik mag loslaten. Zodat op de juiste timing in mijn buitenwereld kan aankomen wat voor mij bedoeld is, inclusief een harmonieuze relatie met mijn tweelingziel, die er klaar voor zal zijn om samen te werken, wonen, leven, reizen: alles!

Dat betekent dat ook ik voor het kruispunt nu sta, tezamen met de rest van het tweelingzielen collectief: ''gaan we ons hart volgen en vertrouwen we op onze eigen verbinding met spirit?'', of ''blijven we doorgaan zoals we altijd hebben gedaan en vanuit ons hoofd manifesteren wat niet in lijn is met ons hogere plan?''.

We hebben allemaal een vrije wil gekregen van God. De keuze is dus altijd aan onszelf.

Wat kies jij?

Liefs,
Avalon


MAANBRIEF
Wil je iedere Nieuwe en Volle Maan de Maanbrief voor Tweelingzielen ontvangen? Schrijf je dan in met de onderstaande link:

https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de tweelingzielen tarot facebook-community als Divine Feminine (ladies only)? In deze groep vind je dagelijks een Tarot reading terug om jou meer te leren over de tweelingzielen reis en een platform te bieden om je eigen reis te delen met andere Divine Feminines. Lid worden kan hier:

https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share