Het afsluiten van mijn oude ''liefdesleven''

456a5f8f9bjpg

HET AFSLUITEN VAN MIJN OUDE ''LIEFDESLEVEN''

Wauw.. ik telde laatste de mannen met wie ik seks heb gehad en dat zijn er zo ongeveer 34 geweest. Voor elk levensjaar één!

Dat ik mijn aandacht richtte op mannen om mij liefde te geven begon al op jonge leeftijd. Met een afwezige vader en een moeder die zelf goed vastzat in haar angstpatronen, nam ik de verantwoordelijkheid voor hen beider liefde volledig op me. Waardoor ik zelf tekort kwam. Ik wist niet hoe ik mijn hart moest openen voor de liefde. Vele lichtwerkers groeien op in een gezin dat niet in staat is tot onvoorwaardelijk liefhebben, vanwege het eigen verleden en de eigen zware energie die zij bij hen dragen. Niet alleen de ouders zijn karmische verbindingen, maar ook de zussen, broers of kinderen.

Gedurende ons leven hier op aarde mogen wij leren om deze (ver)bindingen los te laten. Want voorwaardelijke liefde zijn bindingen en geen verbindingen. Voorwaardelijke liefde houdt alleen van je wanneer jij liefde teruggeeft, wanneer jij mij bevestigt in dat ik geliefd ben en goed genoeg ben zoals ik ben en ik het goed doe in mijn leven. Dat is de band die we bij vele ouders en kinderen terugzien, maar ook bij broers en zussen en geliefden.

De karmische band die ik met mijn ouders had was gebaseerd op voorwaardelijke liefde. Het was gebaseerd op binding en een slechte hechting. Wanneer de ander geen verbinding met het eigen hart kan maken, is onvoorwaardelijke liefde simpelweg niet mogelijk. Verbinding komt dan niet tot stand.

Dus begon ik dat te zoeken in mijn buitenwereld. Ik had altijd bevestiging nodig van anderen. Was ik wel leuk genoeg? Wilde de kinderen uit de straat wel met me spelen? Ik werd vaak buitengesloten, gepest en trok me dan terug. Terug mijn veilige kluis in, daar waar ik niet gekwetst kon raken.

MIJN EERSTE VRIENDJE

Dit gedrag vertoonde ik ook met mannen. Op 12-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste tongzoen. Van een wildvreemde jongen op straat. Ik sliep bij een vriendinnetje van een vriendin en sloot me op in de badkamer. Ik vond het verschrikkelijk! Zo'n natte lap in je mond van een ander! Hoe kon iemand dat nou leuk en lekker vinden?!

Niet lang daarna echter volgde mijn eerste vriendje. Ik was 14 toen ik jongens meer begon te ontdekken en de aandacht die ik van hen kreeg. Op mijn 16e jaar kreeg ik mijn eerste echte lange relatie. 3,5 jaar ben ik met deze jongen geweest. Ik wenste al een tijdje voor een vast vriendje. Dat zag ik om me heen en wilde ik ook. Dat zou me gelukkig maken. Dan hoorde ik erbij.

Met deze jongen heb ik een fantastische tijd gehad. Hij was een vuur element en vol van passie en ondernemen. We hadden veel lol met elkaar, maar botsten ook geregeld. Vooral omdat ik aandacht nodig had. En veel bleek. Wanneer ik dat niet kreeg begon ik een flinke scene. Huilen, weglopen, alles erop en eraan, om zijn aandacht te kunnen krijgen, maar vooral ook om hem een schuldgevoel te bezorgen dat hij mij geen aandacht gaf. Een tijdje geleden kreeg ik hier het bewustzijn van, wat me moeite heeft gekost om mezelf hiervoor te vergeven. Ik moest echt inzien dat dit mijn patroon was wat ik vanuit vorige levens en in dit leven in mijn jeugd had opgebouwd. Ik moest inzien dat ik geen schuld had aan hoe hij zich heeft gevoeld in onze relatie. Ik sprak mijn waarheid niet uit, ik wist niet wat gevoelens waren en kon niet voelen. Mijn deel in de relatie ben ik gaan inzien en kon ik loslaten. Ik droom wel nog vaak over hem, als teken dat ik mijn verleden aan het afsluiten ben en er vrede mee heb.

Maar dit was slechts het begin, deze jongen, van een onstuimig leven met mannen. Na dit vriendje ben ik relatie in en uit gegaan. Ik kon niet alleen zijn. Ik ging ook niet af op wat ík wilde. Ik liet me gewoon door de eerste beste veroveren (met weinig moeite) en begon dan al snel een relatie met die jongen. Zo ontmoette ik een vriendje in de bar toen ik dronken was, had ik een relatie met de beste vriend van een vriendin, flirtte ik met collega's met wie ik seks had tussen de relaties in n ontmoette ik mijn volgende vriendje weer via via. Ik ging af op wie mij aandacht gaf en daar stortte ik me dan helemaal op. Want diegene had mij lief. Diegene vond mij leuk. Diegene gaf mij ''liefde''!

Mijn laatste relatie duurde 2,5 jaar. Met deze jongen heb ik ook samengewoond een jaar. Na die relatie ben ik een lange tijd vrijgezel gebleven. Ik had een flinke deuk opgelopen in mijn eigenwaarde van deze relatie en was mezelf volledig kwijtgeraakt. Weer sprak ik mijn waarheid niet uit en maakte ik mezelf kleiner om aan zijn wensen te voldoen.

Je zou denken dat het vanaf daar beter zou gaan op het gebied met mannen, maar niks is minder waar. Al duurde mijn ''relaties'' daarna wel telkens korter. Ik had eerder door dat het niet werkte en ik me weer ergens had ingestort en kapte daarom de relaties veel sneller af. Ik koos eerder voor mezelf en mijn eigen geluk. Het type relatie veranderde ook. Ik koos nu voor mannen die mij nodig hadden. Aan wie ik liefde kon geven. Die ik kon helpen hun leven op de rit te krijgen.

SEKS WERD MIJN DRIJFVEER

Zo nam ik een wildvreemde jongen in huis met wie ik vooral een seksuele klik had. Al na een paar dagen begon het verkeerd te gaan. Ik richtte mijn aandacht volledig op hem en verwachtte van hem dat hij een baan zou zoeken, zou stoppen met blowen, met alcohol zou minderen en iets zou gaan maken van zijn leven. Hij woonde ten slotte bij mij in en ik betaalde alles, van de ww-uitkering die ik zelf toen had en mijn baantje als fitnesstrainer. Na een paar dagen liep dat stuk en hij vertrok. Wat maar beter was ook voor beide.

Vanaf die periode ben ik begonnen met dagboeken bij te houden en wauw... ik moet zo ontzettend lachen om mezelf als ik teruglees hoeveel ik bezig was met mannen. Mijn aandacht was echt alleen maar op mannen gericht. Was de ene nog niet uit the picture schreef ik alweer over een ander. Ik las het terug en wist soms niet eens meer wie het was over wie ik had geschreven!

Goed stand-up comedy materiaal bracht het wel. Zo las ik telkens weer terug: ''wauw, deze jongen heeft echt alles wat ik zoek in een man! Hij is lief, hij is zorgzaam..enz..enz..''. Tot twee weken later de roze bril weer afging en ik ook een beetje genegeerd had dat hij een wietplantage thuis had en elke dag knetterstoned was en aan de bier zat. Dan schreef ik weer: ''ik twijfel.. ik weet niet of deze man het wel is''. En zo ging het dan een tijdje heen en weer totdat ik de stekker er weer uittrok. Op naar de volgende! Maar ondertussen besteedde ik wel veel van mijn tijd aan die man en gaf ik daardoor geen aandacht aan de dingen die er wel toededen, zoals mijn werk en mijn zelfontwikkeling.

IK GING UIT OM MANNEN TE SCOREN

Ik ging uit om mannen te scoren. Om aandacht te krijgen. Mijn avond kon flink verpest zijn als ik geen aandacht van een man had gekregen. Ik dronk ook veel zodat ik me altijd vrij genoeg voelde om met mannen te zoenen of ze mee naar huis te nemen. De ene na de andere man werd wakker in mijn bed. Soms weer dezelfde die ik dan in een dronken moment wanneer ik me eenzaam voelde ging appen om langs te komen. Het was een verslaving geworden.

Eind 2015 begon ik met reizen en ontdekte ik Tinder. Ik sprak met wildvreemde mannen af via die app, waar ik een hoop plezier en avontuur mee beleefde. In beginsel sprak ik af in de hoop op een vaste relatie. Mensen trouwen via Tinder dus het was mogelijk, ik hield mijn hoop. Totdat ik toch wel begon te ontdekken dat de meeste mannen uit waren op seks. En who blames them. Ik faciliteerde het. Ik kon niet klagen over mannen die alleen maar seks wilden en zich niet konden verbinden, want ik kon dat zelf helemaal niet. Ik was zoekende naar liefde, buiten mezelf. Voor heel wat jaren.

Met mijn laatste ''vriendje'' ging het mis. Ik was helemaal verknocht aan deze jongen want de seks was echt geweldig. Zo intens had ik het nog nooit meegemaakt. En seks stond voor mij voor liefde, alsook voor hem. Want dat was de frequentie die ik uitstraalde, dus dat trok ik aan in mannen. 3 maanden heb ik een ''relatie'' met deze jongen gehad, wat je eigenlijk geen relatie kon noemen. Ik hield hem zoveel mogelijk verborgen voor de buitenwereld en wilde geen commitment richting hem aangaan. Diep van binnen zei mijn gevoel namelijk heel sterk ''pas op voor deze jongen en stop hiermee'', maar daar luisterde ik niet naar. Ik had liefde nodig en bij zijn ouders thuis, waar hij woonde, kon ik helemaal opgaan in de illusie die ik had gecreëerd. Ik hoefde niet aanwezig te zijn in de wereld waarin ik het zo moeilijk vond om te aarden en me geliefd te voelen.

Tijdens oudjaar 2016-2017 mishandelde hij mij fysiek. Met 2 blauwe ogen verliet ik zijn huis na een dag opgesloten te zijn geweest bij hem thuis. Dat was de druppel. Ik had genoeg gehad van alle ellende. Mijn grens was bereikt. Dat was de dag dat ik besloot te stoppen met drinken én met mannen. Ik was genezen. Meer over mijn mishandeling lees je hier.

Totdat het gemis weer begon op te spelen en ik tóch weer de liefde in mijn buitenwereld begon te zoeken. Een aantal mannen zijn hierna nog de revue gepasseerd. Dit keer was het anders. Dit keer had ik seks en kapte ik het direct erna af. Ik had mijn ''fix'' gehad en voelde direct erna dat dit niks ging worden verder en wilde er dan ook geen aandacht meer aan geven.

MIJN ONTWAKEN

April 2018 was de omslag voor mij. April 2018 ontwaakte ik. In maart 2018 had ik nog seks gehad met een jongen van 22 die ik had ontmoet tijdens een dansevent. Ook toen ging nog door mijn hoofd heen ''ja! Dat wil ik! Een jongen die kan dansen!''. Ik wist het gewoon niet en probeerde maar steeds alles met mijn geest te bedenken wat bij me zou passen. April 2018 ontwaakte ik en heb ik dat losgelaten. Mijn hart begon meer tegen me te spreken en eiste van mij dat ik stopte met al het vluchten wat ik deed.

Mijn hart eiste dat ik de aandacht naar binnen ging keren, aan mezelf ging geven en mijn hart begon te helen. ''Waarom vertoonde ik dit gedrag?'', dat wilde mijn hart aanpakken en zo geschiedde. Was het nu klaar met de mannen? Neenee..

In juni 2018 kwam ik achter het fenomeen ''tweelingziel''. Wauw, ik wist het wel! Er bestaat iemand die precies bij mij past! Dat heb ik altijd al gevoeld! Dus begon ik een nieuwe zoektocht. Dit keer niet naar zomaar een man, nee, dit keer naar mijn tweelingziel. Ik had al gevoeld op welke vlakken we zouden klikken, dus had al best een idee van hoe hij zou (kunnen) zijn.

Ik had Tinder inmiddels van mijn telefoon verwijderd al een tijd. Voor een dag installeerde ik het weer na het krijgen van een ingevingen matchte ik met een spaansje jongen. Gevonden!! Dacht ik weer. En weer stortte ik me op dat deze jongen het vast moest zijn. Alles wat ik wilde in een jongen had hij. Weer die roze bril op. Gelukkig duurde het dit keer maar 3 dagen en stond ik veel beter in verbinding met mijn gevoel. Al vrij snel voelde het niet goed voor mij en kapte ik het af. Eindelijk, dacht mijn hart en mijn gidsen, ze luistert!

IK ONTDEKTE WIE MIJN TWEELINGZIEL WAS

In december 2018 kreeg ik van mijn gidsen intuïtief ingegeven wie mijn tweelingziel is. Ik had hem al ontmoet in januari van dat jaar, toen ik aan het reizen was op Fuertevntura. Hij was de eerste man tegen wie ik mijn waarheid uitsprak, mijn gevoelens toonde en zei dat ik hem leuk vond, maar dat bewustzijn had ik niet op dat moment. Hij was eigenlijk weer één van de velen die bij mij voorbij kwam waarvan ik dacht ''is dit hem?'' wat ik snel na onze ontmoeting alweer losliet, nu hij aangaf iemand uit Frankrijk te daten. Ik vertel over mijn ontmoeting met hem op mijn Youtube kanaal.

Sinds ik meer bewustzijn heb verkregen over het ''tweelingzielenschap'' ben ik mijn tweelingzielen pad aan het bewandelen, wat betekent dat ik mezelf heel in spiegel tot hem. Ik heb inmiddels geleerd de liefde geheel binnenin mijzelf te zoeken. Ik raak steeds meer in eenheid met mezelf, wat er voor zorgt dat ik en mijn tweelingziel ook dichter bij elkaar zullen komen in de fysieke wereld. We zijn nu niet bij elkaar, omdat onze zielen ervoor gekozen hebben om elk afzonderlijk van elkaar te helen. Alsook zijn we beide nog in afscheiding van ons Hogere Zelf. Hij bevindt zich nu aan het begin van zijn ontwakingsproces, zoals ik dat zelf vorig jaar heb doorlopen.

Vanochtend kreeg ik door dat onze frequenties niet matchen met elkaar. Ik heb sinds dat ik weet dat hij mijn tweelingziel is een ontzettend sterke verbinding gekregen met zijn emoties. Want onze tweelingziel is de andere helft van onze eigen ziel. We delen daarmee dezelfde emoties. Ik vóel dus heel sterk waar in zijn helingsproces hij is.

Ik organiseer daarvoor nu ook tweelingzielen reizen om de verbinding tussen tweelingzielen in Spirit, in energie, te versterken, ten behoeve van het ontwaken van het collectief. Jouw bewustzijn van jouw tweelingzielen pad raakt daarmee versterkt wat jou meer inzichten geeft ten aanzien van jouw tweelingziel en het pad dat jullie samen, doch mogelijk afzonderlijk van elkaar, bewandelen in spiegel tot elkaar. Zelfs de naam van jouw tweelingziel kan doorkomen of bevestigd worden, relaties raken geheeld van tweelingzielen die al bij elkaar zijn en knopen worden doorgehakt ten aanzien van karmische relaties. Echt prachtig wat het allemaal teweeg brengt. Meer informatie over deze reizen en over tweelingzielen lees je hier.

Een tijdlang heb ik mijn focus gericht gehad op het bij elkaar willen komen in de fysieke wereld, totdat ik meer de verschuiving maakte naar mijn gevoel, naar de 5e dimensie, waar ik nu voel dat het nog geen tijd is voor hem en mij.

Hij is nu aan het ontwaken en ik richt mijn aandacht op mijn bedrijf en het uitvliegen uit mijn moederlijk huis. Na een tijdlang de relatie tot mijn vrouwelijke energie te hebben geheeld in relatie tot mijn moeder, is nu voor mij de tijd gekomen om dit hoofdstuk af te sluiten en achter mij te laten. Ik ben mijn eigen vader en moeder geworden en draag nu de verantwoordelijkheid voor mijn eigen emoties en alleen die van mij. Dat betekent dat ik zo min mogelijk anderen nog ongevraagd help of gevoelens van anderen overneem zodat de ander zich beter voelt. Ik heb ook geen moeite meer met nee zeggen. Ik heb de liefde in mezelf teruggevonden waardoor ik weer in verbinding met mezelf sta en weet wat het pad is wat ik mag bewandelen.

DE ENERGIESHIFTS IN JULI

De maand juli waar we nu naartoe gaan is er één vol van grote energieshifts. Een maand voor persoonlijke ontwikkeling, waarin we mogen leren om zélf de verantwoordelijkheid te dragen voor onze eigen liefde. Om de karmische banden die we nog hebben met ouders of andere familieleden door te snijden. Zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen emoties, ook wanneer dit vervelende emoties zijn. Die hoeven we niet van hen over te nemen om ze op die manier voor hen te kunnen oplossen. Zij mogen voelen en wij mogen onze eigen emoties (leren) voelen. Dat is de 5e dimensie. De dimensie van de liefde, van Spirit, van het gevoel. Ons innerlijk weten raakt sterker en onze intuïtie. Want dat hebben we nodig om in verbinding met ons gevoel te kunnen staan.

Voor de tweelingzielen betekent het dat de man weer in zijn eigen kracht mag komen te staan, zonder zich daarvoor afhankelijk van de vrouw op te stellen. Welke vrouw dan ook, zijn moeder, zijn zus, zijn tweelingziel. Voor de vrouw geldt dit hetzelfde. Zij mag haar eigen vader en moeder zijn, zonder aandacht (liefde) nodig te hebben van een man in haar buitenwereld, of haar moeder/ander familielid waarmee een ongezonde hechting nog in stand is.

Ook zullen onze dromen weer gaan opleven in de maand juli. Onze verlangens. Onze wensen. De Nieuwe Maan in Kreeft op 2 juli is er namelijk één van emoties. Van het gezinsleven, van samenzijn, waar kreeft voor staat. Van liefde.

We willen weer liefde toelaten in onze buitenwereld. Echte liefde dit keer. Die matcht met onze binnenwereld. We hebben niet voor niets zo hard gewerkt de afgelopen maanden aan onze innerlijke wereld. Ondanks dat er nog angst kan opspelen, zijn we nu volwassen. We zijn meer zeker van onszelf en weten wat we nodig hebben. We kennen onze grenzen en durven die ook aan te geven. Ons zelfvertrouwen is versterkt en onze eigenwaarde en dat stralen we ook uit.

Met de focus op ons eigen leven en het plezier wat we hebben erin en de kracht die we uitstralen wanneer we plezier hebben, trekken we de juiste partner aan in ons leven. Voor degenen die het tweelingzielen pad bewandelen, hun tweelingziel. Precies op het juiste moment, wanneer beide partijen matchen in frequentie en het niet anders kan dan dat ze naar elkaar toe worden getrokken (en stiekem ook geduwd door Aartsengel Michaël die het tweelingzielen collectief helpt te ontwaken).

Geheel in lijn met de grote shifts in juli mocht ik mijn oude ''liefdesleven'' afsluiten. Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk van liefde in mijn leven!

Heb vertrouwen lieve Ziel. Jouw hart weet precies wanneer jij er klaar voor bent.

Liefs,
Avalon

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA

Ik schrijf over mijn eigen tweelingzielen reis op mijn instagram en facebook pagina's, alsook plaats ik youtube video's waarin ik over mijn eigen reis vertel.

MEEDOEN MET LIVE ONLINE SJAMANISTISCHE REIZEN VOOR SOUL RETRIEVAL

In de maanden juli en augustus organiseer ik nog LIVE Sjamanistische reizen via een besloten facebook-groep. Elke wassende en afnemende maan voor tweelingzielen en elke nieuwe en volle maan een reis om de huidige maanenergie bij jou te kunnen aarden.

Tijdens beide reizen vind er Soul Retrieval plaats en raakt jouw verbinding met de Spirit wereld en de liefde in jouzelf versterkt. Jouw energieveld raakt versterkt, waardoor jouw energetische frequentie verhoogt en jij in jouw buitenwereld meer liefde aan zult gaan trekken. Jouw hart zal zich tijdens elke reis meer openen en helen doordat wij veel loslaatwerk doen van oud zeer en zware energie.


Voor elke reis krijg ik van Spirit een thema door. Het thema van de nieuwe maan reis op 2 juli, die tezamen valt met de totale zonsverduistering, is ''onafhankelijkheid'' en daarmee ''eigen verantwoordelijkheid'' en ''eigen kracht''. Geheel in lijn met de verschuiving die binnenin ons mag plaatsvinden in de maand juli: versterking van onze EIGEN kracht!

Meedoen met de LIVE reizen die plaatsvinden via facebook, kan door de reis te bestellen via de webshop.

AUDIO REIZEN

Wil je liever niet live meereizen? In de webshop vind je ook audio reizen. De reizen zijn onbeperkt geldig en kun jij beluisteren voor jouw Soul Retrieval op jouw gewenste moment.