HÉT DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 19 juli 2021 “het openen van mijn hart voor de ware liefde”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, maandag 19 juli 2021

“Het openen van mijn hart voor de ware liefde”

Zo hee! Wat een pittige week was het voor mij afgelopen week.. het was één grote emotionele rollercoaster voor me, met het weer opduiken van allerlei oude pijnstukken waarvan ik dacht dat ik deze allaaaaang onder de grond verborgen had!

Met het Vind jouw Spirit-programma waren we bezig met de 5e inwijding van de Munay-Ki rites, de inwijding van de “Pampa Mesayoq”, ook wel de “hoeder van de dag” genoemd.

De Munay-Ki is een belangrijke inwijding bij de Q´ero (Peruviaanse Native Amerikanen / de INCA) om het hoofd in lijn te brengen met het hart.

Nog al te vaak bedenken we zelf allerlei oplossingen, vanuit onze eigen gedachten. Maar wanneer we niet in verbinding staan met Spirit, zijn deze gedachten beperkt. Wij kunnen namelijk niet weten en zien, zonder de wijsheid van Spirit te raadplegen.

De inwijding van de Munay-Ki (9 weken) helpt jou om het pad van jouw hart te gaan volgen en om je daaraan over te geven. Angsten die jou ervan weerhouden om stappen te zetten in de juiste richting, verdwijnen naar de achtergrond. Op deze manier ga jij het pad bewandelen van jouw tweelingziel, zodat jullie paden zich weer kunnen gaan kruizen voor jullie hereniging!

Wanneer jij namelijk niet op het pad van je hart bent, is jouw tweelingziel dat ook niet en vice versa! Zo is het pad van het hart van mijn tweelingziel, hier op het eiland Fuerteventura. In de zomer van 2020 (rond deze tijd!) bevestigde hij dat via een Zoom videogesprek ook aan me: “Fuerteventura is mijn thuis”.

Op dit moment woont hij in Frankrijk en is hij eigenaar geworden van een tweede restaurant daar. Hij schreef zelfs een post waarin hij zei: “ik voel me thuis hier”.

Au, dat kwam even hard aan bij me! Wat ik dan direct doe is naar buiten gaan en mijn hoofd legen door een rondje te lopen. Zo aard ik in mijn lichaam en verbind ik me direct weer met mijn spirit.

Ik herinnerde me toen dat hij in de winter van 2020-2021 in de Alpen heeft gewoond in zijn eigen appartement, alleen! Wat voor hem als weegschaal (hele sociale mensen) een grote karma doorbraak was, nu hij alle jaren ervoor heeft gezworven in zijn bus, dan wel samenwoonde met huisgenoten!

Toen schreef hij óók dat hij zijn plek had gevonden, waar hij ging blijven: de Alpen. Dat duurde de winter en toen vertrok hij weer. Want als je niet op je pad bent, dan blijf je onrustig en zoekende naar de plek waar je thuishoort.

Ik wist dus dat ik dit niet serieus moest nemen en keek er gelukkig weer doorheen, met de hulp van mijn spirit.

We hebben op dit moment al even een tijdje geen contact gehad. Ik heb me volledig teruggetrokken van hem, nadat ik vorig jaar zomer bijna met hem was gaan samenwerken als Sjamanen! Ik had hem aangeboden om hem in te wijden in de Qoto Kuna, de 3e inwijding die onderdeel is van het Vind jouw Spirit-programma (en ook los te bestellen), zodat zijn verbinding met het pad van de sterren weer kon herleven voor hem.

Maar daarmee zou ik hem onbewust zijn gaan “dragen”. Want hij dient zijn eigen pad te leren bewandelen, zonder mijn hulp. Hij dient zijn eigen keuzes te leren maken, zonder dat ik hem iets aanbied. Zijn keuze dient vanuit zijn hart te komen, vanuit zijn gevoel en niet vanuit zijn denken.

Hij zei me vanuit zijn onzekerheid: “ik hoop dat je wel kunt begrijpen dat ik niet zomaar toewijding aan jou kan geven”. Wat ik zeker wel begreep, want we kenden elkaar nog niet zo goed. We hebben namelijk nooit een romantische relatie met elkaar gehad en kennen elkaar ook niet als vrienden. En om dan met iemand samen te gaan werken, ook met het oog op een romantische relatie samen, is dan een sprong te ver. Dat zag ik later ook in. Ook dat ik te snel wilde gaan en daarmee mijn patroon aan het herhalen was!

Uiteindelijk heb ik vertrouwd op mijn gevoel en na ons 2e zoomgesprek gezegd dat ik niet met hem kon gaan samenwerken, omdat ik voelde dat zijn intentie niet juist was. Over en weer is er toen waarheid gesproken wat een hoop voor mij heeft verhelderd.

Hij vertrouwde nog niet voldoende op zijn gevoel, anders had hij zonder alles te willen weten wel de sprong gewaagd om samen te gaan werken met mij. Want wanneer iets goed voelt, dan ga je ervoor toch? Daarvoor is hart-opening nodig, zodat de stem van het hart luider kan spreken, wat we ontwaken met de Munay-Ki.

Het pad van het zuiden op het medicijnwiel, de richting van de zomer, is het pad van “liefde en vertrouwen”. Dit dienen wij als tweelingzielen allereerst binnenin onszelf te vinden. We waren er dus beide nog niet klaar voor in de zomer vorig jaar, omdat het medicijnwiel nog niet zover was!

Want ook ik (we zijn elkaars tweelingziel, dus hij is mijn directe spiegel. Let op: de één is nooit “verder” dan de ander), ben nog niet geheel in lijn met mijn ware pad, met mijn ware zelf. Anders had ik nu al wel in een bus gewoond ;-)

Wanneer we zover zijn, dan zal het als vanzelf ontstaan omdat het vanuit de flow van ons hart zal komen. We (ik..) hoeven dan niks te “forceren” of analyseren, omdat het hart gewoon vóelt dat het goed zit en we tijdens het bewandelen van het pad op het medicijnwiel van “liefde en vertrouwen” deze zomer, in vertrouwen af durven te gaan op ons gevoel!

Vorig jaar trok ik telkens de kaart “video chat” en had ik ineens in juli en augustus 2 Zoom-video calls met hem! Dit jaar trek ik steeds de kaart uit het truth deck: “phone convo”, dus kom maar op met je belletje deze zomer!!

c5e4013eb5jpg


Als Pampa Mesayoq houd ik me bezig met rituelen, om zo de verbinding met Pachamama te versterken. De Pampa Mesayoq wordt “de hoeder van de dag” genoemd, omdat deze Sjamaan zich bezighoudt met of de mensheid “in ayni” is met Pachamama. Wat “in goede relatie” betekent met ons Pachamama.

Mijn Sjamanenstenen "Moki en Boji", die de Divine Feminine en de Divine Masculine energie vertegenwoordigen (de condor en de adelaar) staan mij altijd bij en helpen mij bij het afvoeren van hucha (zwaarte). De rechter is Moki en de kleinere met de lijnen erop is Boji. (Dit zijn de Spaanse namen ervoor).

De Donutsteen die op mijn altaarkleed ligt is een Heliotroop. De kracht van de donut helpt mij om mezelf één te voelen met alles en iedereen. Het is de kracht van de Munay-Ki, het in harmonie zijn met mezelf en de wereld om mij heen.

Heliotroop wordt ook wel bloedsteen genoemd. Bloedsteen verenigt tegengestelde krachten en helpt mij daarom om het licht in mij te omarmen, maar ook het donker. Het brengt de polariteiten bij elkaar: de Divine Masculine (DM) en Divine feminine (DF). Bloedsteen werkt kalmerend (DF) en activerend (DM) tegelijkertijd. Zonder het één, kan het ander niet bestaan. Wanneer we onze schaduwkant niet zien, dat wat nog verborgen ligt in ons onderbewustzijn, blokkeren we onze emoties en is er geen ruimte voor het licht om te stromen! We kunnen dan niet in actie komen, omdat we geen energie hebben!

Gisteravond stond ik in de douche uit volle borst het nummer van Pocahontas te zingen, om de energie te zuiveren met liefdevolle woorden, nu mijn buren ruzie aan het maken waren. Door hun ruzie zakte de energetische trilling van de aarde, waar iedereen om hen heen last van ondervindt. Dat kunnen we zuiveren, wanneer we ons daar bewust van zijn.

Reden waarom we als tweelingzielen, als Sjamanen, allemaal op een bepaalde plek terechtkomen, waar we nodig zijn om de energie te zuiveren. Hier werken we onze karma uit, totdat we klaar zijn - energetisch - om naar het volgende level te gaan, waarin onze buitenwereld in de herfst mee zal veranderen. Hoe het medicijnwiel werkt voor tweelingzielen, leer je van mij met het medicijnwiel-jaarprogramma. Zeer aan te raden wanneer je als reader aan de slag wilt voor het uitbreiden van jouw kennis als tweelingziel!

Als hoeder van de dag, verbind je je dagelijks met moeder aarde, waardoor je met haar hulp, de energie kunt bewegen door jou heen. Hiermee verander jij jouw buitenwereld, in het leven wat jouw ziel graag wilt leiden. Je gaat vanuit je hart creëren en manifesteren!

Door je met Pachamama te verbinden, “landt” (ontwaakt) jouw tweelingziel in jouw lichaam en daarmee landt jouw ziel hier op aarde en ontwaakt jouw tweelingziel in jouw buitenwereld op zijn of haar pad, welke paden weer naar elkaar toe leiden!

De Munay-Ki haalt je uit je hoofd, waardoor je meer in actie komt op dat wat je graag wilt manifesteren in jouw leven. Je begint meer en meer jouw éigen droomleven te creëren! Het pad van jouw hart!


0f5c1239efjpg

Ik begon op maandag met het leggen van een medicijnwiel op een nieuwe plek, wat dichterbij mijn huis. Het is hier erg heet overdag en eigenlijk ook in de namiddag om met Guapa de duinen in te banjeren om naar het medicijnwiel te gaan.

Het voelde zo goed om me weer te verbinden met Pachamama door middel van mijn ritueel! Het was er echt weer even bij ingeschoten met alle stress van de geluidsoverlast van de buren (waar ik nu geen last meer van heb, jeej!) en alles wat ik nog moest doen, wat dan maar in mijn hoofd blijft hangen.


75831c5836jpg

Op dinsdag maakte ik een zandmandala en werkte ik met Skull energie, welke energie een grote kracht heeft om ons te bewegen naar een Sjamanistische dood: het achterlaten van het oude deel van onszelf, wat ons weghoudt van ons hogere pad, onze zielsbestemming. Wanneer je mij op social media volgt, heb je die mogelijk wel voorbij zien komen.

Wat een kracht die zandmandala! Wauw! Met een zandmandala beweeg je jouw energie. De zandmandala heeft de kracht om jou volledig op te schonen en “in reset” te brengen, waardoor er ineens allemaal oude stukken naar de oppervlakte komen. Overtuigingen, oordelen, brokken aan vastzittende energie die gezien willen worden en willen worden losgelaten!

Ik was dan ook vrij moe deze week en liep meer in de rondte te sjokken, dan dat ik mijn vrolijke zelf was! Ik vergeet soms hoe krachtig de werking van rituelen is en ben mezelf dan aan het veroordelen waarom ik zo moe en “lui” ben. Maar het lichaam en vooral de geest hebben ook rust nodig! Juist van rust laden we weer op!

Op woensdag nam ik een rustdag en maakte ik mijn huis schoon en deed ik wat readings ter voorbereiding voor de aankomende Volle Maan op 24 juli a.s.


a6cb44f10djpg

Op donderdag voerde ik mijn ceremonie uit van de Munay-Ki, om mijn intentie opnieuw uit te zenden naar spirit. Deze ceremonie voor de hereniging met mijn tweelingziel bekijk je hier.

Op zaterdagavond vond er na een hoop schoonmaakwerk met de zandmandala, bij mij een grote doorbraak plaats!

Ik was de dag ervoor naar de supermarkt geweest met de buurvrouw en vol-le-dig overprikkeld geraakt in alle drukte! Maar ik moest wel, want er zijn bepaalde dingen die ze alleen daar hebben. Dit gaf me weer het inzicht dat ik gewoon zeer gevoelig ben voor energie, want daar zit de supermarkt vol mee! Hoe meer er om mij heen "beweegt" aan energie, hoe minder goed ik me kan concentreren.

Als HSP´er ontbreekt het filter in ons brein, waardoor alle impulsen, geluiden, geuren, enzovoorts, direct binnenkomen, zonder eerst te filteren of het "nodig" is voor ons. Een filter die mensen die geen HSP hebben, wel hebben. Mezelf daarin te zien is eigenlijk pas sinds enige tijd begonnen. Ik blijf het lastig vinden om het "onderscheid" te maken met anderen en me te realiseren dat Guapa (die ook HSP is) en ik gewoon anders in elkaar zitten.

Ik duw mezelf nog vaak in bepaalde situaties, vanuit het oordeel naar mezelf, maar heb na al het schoonmaakwerk met de zandmandala nu wel echt gezien dat ik hele andere dingen nodig heb dan "de gemiddelde mens", waardoor ik mezelf dat nu eindelijk - zonder oordeel! - kan gaan geven!

Geef jij jezelf die ruimte? Rust je meer als HSP´Er? Vergeet ook niet dat werken met energie óók nog eens extra uitput! Laad jezelf op en neem die ruimte voor jezelf in!

Zaterdag liep ik naar buiten met guapa aan het einde van de dag en kwam de buurvrouw me tegemoet met haar hond: het beste vriendinnetje van guapa. Waar ik voorheen me zou laten leiden doordat “spirit dit georganiseerd heeft” zo samen wandelen, vóelde ik nu wat IK nodig had! De zandmandala had ruimte gemaakt bij mijn zonnevlecht chakra, mijn éigen kracht!

Ik ging dus niet meer af op wat me werd gebracht, maar ik voelde dat ik alleen wilde wandelen met Guapa! Wauw! Door mijn wandeling alleen en het kiezen voor mezelf, won ik ontzettend aan kracht en voelde ik me toen ik thuiskwam helemaal opgeladen en fijn! Ik had de tijd genomen om mijn emoties de ruimte te geven en te zien, door rustig aan te wandelen met mezelf in stilte, naar het medicijnwiel, waar ik de week begon.

Ik sprak mijn dankwoord uit en blies op mijn fluit om mijn 3e oog meer te openen (toon A) en erna slenterden we terug naar huis. Eenmaal thuis voelde ik me ontzettend goed over mezelf en had ik daardoor voldoende kracht om gezond te eten (en niet te overeten) en mijn avondritueel uit te voeren! Ik douche en smeer me altijd lekker in, omdat ik als Vata (ayurveda) een droge huid heb van nature.


8bb9981851jpg

De Spirit van krachtdier Pauw heeft een belangrijke boodschap voor ons allemaal:
Pauw waarschuwt ons en zegt: ''jij maakt zélf jouw eigen levensverhaal''.
''Richt jij jouw energie met jouw gedachten,
op jouw zwakheden of jouw krachten?''.

Wat Pauw ons wil laten weten,
is dat we de schoonheid van het leven niet mogen vergeten.
Pauw vertelt ons om naar de positieve kanten van het leven en haar schoonheid te kijken,
elke donkere zijde heeft altijd een lichte kant. Jij kiest zelf waarmee jij jouw leven wilt verrijken.

Pauw is trots en laat zich graag zien met haar prachtige veren,
van het gedrag van Pauw kunnen wij mensen nog veel leren.
Dat wij trots mogen zijn op wie wij zijn,
inclusief ons verleden, onze ''fouten'' en onze pijn.

Pauw zegt: ''kom op lieve Ziel, belicht al jouw sterke kwaliteiten, laat je zien, spreid jouw veren,
jij hebt de wereld zoveel te brengen en te leren.
Door jouzelf steeds maar weer zo klein te maken,
zal jouw Licht en kennis nooit de wereld in kunnen raken.
Jij hebt zoveel moois in jou om met anderen te delen,
zoveel mensen kun jij met jouw Licht op hun pad helpen helen.
Daarvoor is het belangrijk dat jij jouw angsten overwint,
dat jij jouzelf Liefde geeft en goed zorgt voor jouw innerlijke kind.
Door Liefdevol en met compassie tegen jouzelf te praten,
zodat het kind in jou steeds meer de controle en angst voor onveiligheid durft los te laten.
En weer vanuit het Hart durft te gaan leven.
Pas wanneer jij zelf overvloed ervaart, kun jij anderen onvoorwaardelijk geven.

Richt jouw aandacht niet op de wereld daarbuiten,
het is alleen daarbinnen dat jij het kind in jou in jouw liefdevolle armen kunt sluiten.
Het is van binnen waar jouw Hart moet helen,
door in jezelf te leren geloven en vol van vertrouwen te raken dat jouw moment écht zal komen waarop jij onvoorwaardelijk de Liefde met anderen durft te delen.
En jij weer plezier leert kennen, want och, wat wil het kind in jou gewoon weer leren genieten van het leven en onbezorgd leren spelen.
Keihard lachen, luchtigheid en plezier maken, wauw, wat fijn.

Lieve tweelingziel, accepteer alles van jouzelf, jij bent zo gewenst hier op Aarde, jij mag er precies zoals je bent zijn.
houd jezelf niet langer meer klein.
Laat jouw grootsheid zien, laat jouw Licht stralen.
Beloof jezelf dat jij áltijd alles uit het leven zal halen.''

Meer boodschappen van krachtdieren kun je hier lezen.

IK BEN HOOGSENSITIEF! Stuurde ik gisteren per voice message naar mijn moeder. En daar mag ik de ruimte aan geven! Ik houd van stilte! Ik heb veel rust nodig en routine! Dat mag! Zonder oordelen naar mezelf dat ik “meer onder de mensen moet zijn”.

Wat een zegen!! Ik mag mijn hooggevoeligheid omzetten in mijn talent!

Dat vertelt mij dat mijn Divine Masculine in ACTIE is op zijn hogere pad! De stappen die ik neem om meer met mezelf te zijn, betekent het toelaten van mijn Divine Feminine. Dit zorgt ervoor dat ik ruimte maak voor mijn Tweelingziel in mijn leven. Voor mijn EIGEN (tweeling)ziel, die rust en ruimte nodig heeft om zich goed te kunnen voelen.

Die plezier wil mogen ervaren en compassie en vreugde door middel van muziek, zang, dans, waar ik telkens geen ruimte voor voelde omdat ik mezelf nog zo vaak in situaties begaf die mijn energieveld schaadden!

Het medicijnwiel is dus flink in beweging! Want ik heb in tijden niet zo een groot TOWERmoment gehad dat leidde tot een groot brok aan hucha (zwaarte en oordelen) dat ik losliet! No more drama for me!


a001930d03png

Je kunt tijdens de Volle Maan weer meedoen aan de INCA baarmoeder-zegening, om jou te helpen de sprong te wagen voor het ontvangen van zegeningen! Wij zélf dienen daarvoor de keuze te maken en de energie te bewegen in de juiste richting van ons hart! Het pad van onze tweelingziel!


Meedoen kan hier.

Deze week beginnen we aan de inwijding van de “Alto Mesayoq”, dit is de inwijding van “de hoeder van wijsheid”.

In plaats van ons met moeder aarde te verbinden deze week, verbinden we ons met de frisse lucht en de energie van de bergen. De Alto Mesayoq is namelijk de Sjamaan die de “hogere wijsheid” beheerst en spreekt. Die in verbinding staat met de “Apus”, de heilige berg spirits uit Peru en die hun wijsheid deelt met de mensheid.

Het is de Sjamaan die onderwijst en leiding geeft vanuit de hogere stem, als brug tussen de mensheid en de spirit wereld. Door ons met “lucht-energie” te verbinden, verkrijgen we meer inzichten over ons hogere pad. We openen meer ons hogere bewustzijn, de “Hanaq Pacha” zoals dit bij de Q´ero wordt genoemd. We verkrijgen meer hogere wijsheid op ons pad.

Wij kunnen állemaal contact leggen met de Apus, maar niet iedereen staat hier voldoende voor “open”. Dit is namelijk een staat van je geest, welke staat van geest we bij jou veranderen en openen, met het Vind jouw Spirit-programma.

Op 8 augustus tijdens de Leeuwenpoort vindt er ook een belangrijke INCA inwijding plaats voor het ontwaken van jouw tweelingziel in de verbinding met jou als zijn / haar tweelingziel. Deze inwijding heet de “Mosoq Karpay” en wordt door mij, vanwege de kracht ervan, slechts eenmaal per jaar gegeven.7f25329d0c 2jpg

Deze inwijding noemen we ook wel “de negende zonne-inwijding” en is de inwijding van de “nieuwe tijd”, waar we nu naartoe gaan met de mensheid. Het ontwaken van onze Lemurische krachten en “de terugkeer naar huis”, zodat de aarde en de mensheid meer verlicht kan raken. Daarom zijn wij tweelingzielen hier!

In Peru gaven de Sjamanen deze inwijding voor het regenseizoen in augustus ieder jaar.

Deze inwijding is SPECIFIEK voor tweelingzielen en SPECIFIEK voor Divine Feminines (vrouwen) en wordt door mij in 2021 voor het EERST in deze vorm gegeven! Wat je hebt gelezen over de Mosoq Karpay op andere websites mag je loslaten, zodat jij deze inwijding met een heldere beginnersgeest kunt ondergaan en zal ontvangen wat voor jou bedoeld is!

Ik krijg vragen als: "wat gebeurt er met mijn tweelingziel, wanneer ík deze inwijding onderga?".

Jouw tweelingziel zal tijdens deze inwijding ook de Mosoq Karpay ontvangen, of de ander zich daar bewust van is of niet. Dit vindt plaats tijdens de Sjamanistische (audio) reis die wij gezamenlijk maken met onze tweelingziel. Op 11 juni 2021, de dag na de nieuwe maan, ontving ik zelf de Mosoq Karpay met mijn tweelingziel in de Zonnetempel van Cuszco.

Let op: dit betekent niet "automatisch" dat jouw tweelingziel direct bij jou op de stoep zal staan. Een inwijding begint altijd met het planten van het zaadje, wat zal gebeuren met de Mosoq Karpay. Wat er nadien gebeurt in jullie reis, is geheel afhankelijk van of jij zélf de stappen neemt om het zaadje te laten groeien! Wanneer jij na de inwijding je aandacht elders richt, krijgt het zaadje geen water en groeit jouw lemurische kracht niet. Je raakt dan weer van je pad als heler af.

Deze regel geldt ook voor de baarmoeder-inwijdingen tijdens de nieuwe maan, alsook de zegeningen tijdens de volle manen. De actie en focus is altijd aan onszelf!

Je kunt de inwijding nu al bestellen en je inschrijven voor de mailinglijst. Meer info lees je hier.

Deze week gaat de eerste mailing eruit vol met Lemurische kennis en hogere wijsheid ter energetische voorbereiding van de tweelingzielen op de Mosoq Karpay.

Liefs,

Avalon Sjamaan

& Ituha, als Hoge INCA priesteres


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.