Ben jij een Sjamaan?

792cb71767png

BEN JIJ EEN SJAMAAN?

Zie je eruit als een Sjamaan?
Gedraag jij je wel als een “echte Sjamaan”?
Wat doe je eigenlijk allemaal als Sjamaan?
Hoe word je Sjamaan?
Maakt het allemaal wat uit hoe je het noemt?

BEN IK EEN SJAMAAN?

Hoe weet je nou of jij een Sjamaan bent van binnen? Of jouw missie hier op aarde is om als Sjamaan andere mensen te gaan helen?
Misschien voel jij al een tijdje, of pas sinds kort, “vibraties” die bij jou iets wakker maken wanneer jij iets over het Sjamanisme leest, of over Indianen, of veren ziet, of trommel geluiden hoort.

Onze voorouders waren Indianen, waaronder er ook vele Sjamanen leefden. Steeds meer Zielen worden nu wakker en ontdekken dat zij een Sjamanen ziel in zich hebben. De ziel van een heler met als missie het helen van de energie van andere mensen door de verbinding met de Spirit wereld te leggen.

Je kunt eigenlijk wel stellen dat álle Lichtwerkers deze zelfde missie hebben: met hun licht (door er gewoon te zijn) én acties, andere mensen naar een hoger bewustzijn brengen. Gewoon Zijn, maar jouzelf niet laten zien door je te verstoppen in jouw kamer zal namelijk jouw Licht niet verspreiden. Andere zielen wakker maken. Het zijn de “acties” die zullen uitwijzen hoe jouw missie zich voor jou zal ontvouwen.

Er zijn vele helers die de ziel kunnen hebben van een Sjamaan, maar in dit leven ervoor hebben gekozen om deze krachten op een andere manier en onder een andere “naam”, in deze nieuwe wereld te “promoten”. Wat met hen vibreert en dus overeenstemt met hun specifieke missie. Wij dragen allemaal een unieke energie frequentie wat betekent dat wij allemaal een uniek pad zullen bewandelen met daarbij een unieke missie en de klanten en mensen die ons onze lessen leren en die wij mogen helpen, die zich al in ons energieveld bevinden. Wanneer het (onderdeel van) jouw pad is om de energie van het woord “Sjamaan” te gaan dragen, zal jij dit voelen. Jij zult de overtuiging hebben (of gaan maken) dat jij met die naam kracht binnenhaalt in jouw veld.

Het weer leren voelen is het doel van alle zielen hier op aarde. Het openen van het Hart voor de goddelijke liefdesstroom. Wanneer wij dit voelen versterken gaan wij steeds meer vanuit ons Hart leven en daarmee de missie van onze ziel volgen. Steeds dichter bij ons Licht (onze Spirit) stralen wij steeds meer energie uit waardoor wij - door enkel te zijn met een hoge frequentie energieveld - anderen al helpen in BewustZijn te verhogen en daarmee hun energie helen.

BewustZijn kunnen Lichtwerkers overdragen via woorden, via meditatie, via boeken, via spreuken en handleidingen zoals ik dat zelf doe en door 1 op 1 sessies of afstandshelingen voor groepen, maar ook middels Reiki. De kern van de overdracht is het Zijn. Een comedian als Kevin Hart en een zanger als Freddy Mercury of een powervrouw als Jada Pinkett Smith dragen ook allemaal BewustZijn aan ons over. Door naar Kevin Hart te kijken ervaren we zijn energie van vreugde en zijn passie om anderen aan het lachten te maken. Dat is zíjn kracht. Door naar Jada te kijken ervaren we de passie en energie om anderen de waarheid te willen leren, om onderwerpen aan te snijden die raken, dat is háár kracht met haar Red Table talks. En door naar Freddy te luisteren ervaren we zijn passie voor muziek maken en de mensheid daarmee te raken. Zij alle drie zijn Goddelijk geïnspireerd en staan in hun kracht door te doen waar zij blij van worden. Dáármee raken zij het Hart van anderen. Zij staan in hun EIGEN kracht.

In welke vorm jij jouw unieke energie frequentie, jouw BewustZijn, wilt overdragen als Lichtwerker, is jouw unieke missie. Heb geen haast met jouw missie, want juist door jouw lessen te leren zal jij dichter bij het licht raken.

Jouw reis ís jouw missie. Mensen leren van jou, jij inspireert en straalt Licht uit wanneer jij de rauwe versie van jouzelf bent. In het donker leren wij onze lessen zodat wij onze energie, ons Licht, kunnen versterken en daarmee de reikwijdte op kunnen rekken (en dus veel meer zielen kunnen helpen ontwaken). Wat is eenheid zonder dualiteit?

Tijdens jouw reis ontmoet jij de mensen die voor jouw lessen nodig zijn. Jij gaat naar de plaatsen die voor jouw lessen nodig zijn. Jij verliest mensen die niet meer voor jouw lessen nodig zijn. Jij neemt afstand van materie die jij voor jouw lessen niet meer nodig hebt. Alles is vergankelijk in het leven: “Anicca” noemt het Boeddhisme dat. Laat het los wanneer jij het los mag laten. Door eraan vast te houden, wat het ook is, kan de energie niet meer flowen en raak jij “vast” in jouw leven.

Ben jij een Sjamaan? Wie weet. Is het belangrijk voor het uitdragen en overdragen van jouw licht? Nee. Wat is dan wel belangrijk voor het kunnen overdragen van mijn energie om anderen te helpen helen? JEZELF ZIJN (Ware Zelf). In jouw EIGEN kracht staan. Het pad volgen dat jij diep van binnen al die tijd al voelt. Waar jij jaren geleden al over droomde. Jouw passies na te jagen. Dingen doen waar jij blij van wordt. Jouw energie helen. Jouw Licht terugvinden. Jouw Spirit.

Jij wilt graag andere mensen “actief” helpen, want dat is waarom jij hier bent. “Ik moet de wereld helpen een betere plek te maken”. Jij helpt de wereld en andere mensen echter pas wanneer jij jouzelf kunt helpen. Wanneer jij van jouzelf leert houden, zoveel dat jij Liefde in overvloed hebt, ga jij vanzelf meer Licht uitstralen en help jij mensen door gewoonweg jouzelf te Zijn. Door ER te Zijn. In al jouw Liefde en Licht.

Heel eerst jouzelf voordat jij jouw kracht weggeeft aan anderen. Versterk jouw energieveld met energie met de trilling van vreugde, van lol, van plezier, van Liefde, van daadkracht, van doorzettingsvermogen, van vuur, van LICHT. Van alle hoge trillingen van energie die jou dichter bij jouw Spirit brengen doordat zij jouw energieveld zuiveren en versterken. Lees boeken met een hoge trilling, neem deel aan afstandshelingen, gebruik spreuken om jouw oude overtuigingen (lagere energie) uit jouw veld los te trillen zodat er ruimte wordt gemaakt voor nieuwe energie met een hogere trilling.

Vind jouw Spirit lieve Ziel. Jouw unieke missie zal zich vanzelf uitwijzen. Do the inner work, and be you, that’s all there is to it.

Ik maakte voor jou een gratis handleiding voor jouw energieheling: “Vind jouw Spirit, 22 manieren om jouw Ware Zelf te vinden”, die kun je hier downloaden: https://in03.hostcontrol.com/resources/c9ddd49d6530a2/a81aea1bf7/file-object/Handleiding%20''Vind%20jouw%20Spirit''.pdf

Ga ik veren dragen als Sjamaan? Als jij daar blij van wordt.
Ga ik eruitzien als een Indiaan? Als jij daar blij van wordt.
Moet ik trommels gebruiken als Sjamaan? Als jij daar blij van wordt.
Ga ik zweethut ceremonies organiseren? Als jij daar blij van wordt.
Ga ik werken met plant medicijnen? Als jij daar blij van wordt.
Ga ik astraal reizen? Als jij daar blij van wordt.
Ga ik dolende zielen begeleiden? Als jij daar blij van wordt.

Bepaal zelf, onder innerlijke leiding van de Goddelijke Liefde, jouw Hart en jouw Spirit, jouw eigen identiteit lieve Ziel. Kies wat voor jóu goed voelt. Wat met jóu resoneert. Niet voor de buurman, niet voor jouw vrienden, jouw ouders, nee. Alleen voor jou. Wees UNIEK. Want dat ben je. Er is niemand op deze Aarde met dezelfde energie frequentie als jij. JIJ BENT UNIEK. Zeg het maar tegen jezelf: IK BEN UNIEK.

Misschien is het de bedoeling dat jij als Sjamaan sieraden gaat maken met natuurlijke materialen gebaseerd op het Sjamanisme. Misschien is het de bedoeling dat jij zoals de Indianen dat waren een “verteller” wordt en jouw verhaal in een boek gaat delen met de wereld. Misschien ga jij dansles geven (bij de Indianen werd heel veel gedanst), maar dan in een modern jasje. Misschien wel salsa! Misschien wel breakdance! Misschien ga je schilderijen maken gebaseerd op het Sjamanisme. Misschien doe jij wel helemaal niks met het Sjamanisme. Hoe dan ook, zal jij door jouzelf steeds meer te laten zien jouw Licht steeds meer gaan verspreiden. Jouw bereik wordt groter door jouzelf te laten zien en horen. Door jouzelf te Zijn.

Jij bent alles wat jij denkt dat jij kunt Zijn. Jij bent een oneindig Goddelijk wezen lieve Ziel. De Goddelijke kracht kent geen grenzen. Jij bent dus ook alles wat jij denkt NIET te zijn! Wees je bewust van overtuigingen die jou vasthouden in lagere energie, weg van jouw hogere Zelf, en werk daar aan. Hoe doe ik dat? Door jouw energie te helen.

Hecht waarde aan jouw binnenwereld lieve Ziel. Het is vanuit daar dat jouw buitenwereld zich zal ontplooien. Geheel conform de energie die jij uitstraalt. Straal jij kracht uit? Dan trek jij kracht aan. Straal jij eigenwaarde uit? Dan trek jij mensen en situaties aan die zichzelf ook op waarde schatten. Straal jij uit dat jij het niet waard bent om Liefde te ontvangen? Dan ontvang jij niks (geld is ook energie en dus ook Liefde). Straal jij onzekerheid uit, dan trek jij onzekerheid aan. Spiegels. Alleen maar spiegels komen wij tegen.

Wat zie jij wanneer jij in jouw spiegel kijkt?

Vind JOUW Spirit, met JOUW unieke missie en energiefrequentie. Jij hebt lang genoeg de menigte gevolgd in de illusie. Time to rise and shine ON YOUR OWN. Heb geen haast. Waardeer wat je hebt en leer jouw lessen. Weet dat ondanks dat jij - als eenheid op jouzelf staat - jij altijd in verbinding met de mensheid bent, want daarvoor ben jij immers hier. Om jouw prachtige Hart te kunnen openen en weer één te raken met alles en iedereen om jou heen. Verbonden in energie. Zijn. Voor een betere wereld.

Zoek eerst de eenheid in jouzelf,
dan volgt de buitenwereld vanzelf.

Houd jouzelf niet langer klein,
jouw licht en kracht is zo ontzettend welkom. Schijn!

Op de hoogte blijven van universeel Energie Nieuws, Maan journalen en andere Sjamanen Wijsheid zoals plant medicijnen, krachtdieren en mijn Dagboek als eigenzinnige UNIEKE Sjamaan? Schrijf je in voor de (2x per maand incl. Maan spreuk) nieuwsbrief en ontvang direct de link naar de gratis handleiding “Vind jouw Spirit, 22 manieren om jouw Ware Zelf te vinden”. Inschrijven kan via https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

Wees niet zo streng voor jouzelf lieve Ziel. Jij bent al genoeg. Jij doet al meer dan genoeg. Alles zal zich openbaren en manifesteren op jouw eigen tijd. Harder werken en nog meer doen, draagt daar niks aan bij. Het levert juist stress op, wat jou alleen maar weghoudt van jouw Ware Zelf.

Er is maar één remedie in dit leven. En dat is Liefde. Ook voor jouzelf.

Geniet en LEEF.

Liefs,
Avalon