Afnemende Maan: "antwoorden komen binnen"

“Antwoorden komen binnen"

Gewapend met mijn praatstok om me te verbinden met de voorouders en in mijn Native kleding, vertrok ik afgelopen week met mijn lieve buurman naar het dorp voor het ophalen van mijn prachtige handgeschilderde drum.


21129458edjpg

Ik was al ruim 6 maanden niet meer in het dorp geweest, omdat ik de angst had om overprikkeld en daarmee “uit verbinding” te raken. Het is er te druk voor me. Ik hoor mezelf dan gewoon niet meer.

Ik nam mijn praatstok die me met de voorouders verbindt en de buurman mee, omdat ik mijn lichaam verlaat wanneer er teveel prikkels om me heen zijn. Ik raak dan de controle kwijt over wat er allemaal om me heen gebeurt en voel me extreem onveilig.

Dit proces noemen ze “dissociatie”, we raken het contact kwijt met ons lichaam. Onze energie schiet vanuit ons lichaam, helemaal naar ons hoofd, waar we onszelf vervolgens overladen en overprikkelen met allerlei angstgedachten.

Ik heb dit eigenlijk altijd al gehad. Mijn moeder zei vroeger altijd al: “je loopt te zweven”. Na mijn zware mishandeling is het erger geworden. Door de angst die ik op dat moment voelde, raakte ik een groot deel van mijn ziel kwijt uit mijn lichaam.

We voelen daardoor het contact met ons lichaam niet meer, waardoor we onze grenzen blijven overschrijden. We zijn niet goed geaard.

Verslavingen, mannen, andere zelf-saboterende patronen. Ik heb er allemaal aan meegedaan. Zo kan ik nog steeds urenlang doorwerken, zonder de pijn in mijn rug te voelen en mezelf rust te geven. Ik overschrijd daarmee keer op keer mijn eigen grenzen, wat een gebrek is aan zelfrespect en zelfliefde.

Mijn buurman die mee was, hielp me om te aarden. Door zijn aanwezigheid moest ik namelijk ook aanwezig zijn. Ik voelde me daardoor veiliger om middenin de prikkels toch in mijn lichaam aanwezig te kunnen zijn.

Wanneer we niet in ons lichaam zijn, krijgen negatieve entiteiten de kans om bezit te nemen van ons lichaam. We hebben dan lege plekken, die zij kunnen innemen.

Wat een zegening mijn lieve buurman Mark, die me hielp met mijn tassen te dragen. Me met de auto overal naartoe wilde rijden. In mijn arm kneep, toen ik het even te moeilijk kreeg met aan de ene kant harde muziek uit een auto, een rij met mensen voor me bij het postkantoor en allerlei auto's om me heen die me passeerden. Er bestaan nog zulke prachtige mensen!


de90b43662jpg

Eenmaal thuis van het dorp, hoorde ik weer allerlei stemmen die me van alles probeerden wijs te maken.

Ik leer nu hoe ik mezelf daar goed tegen kan beschermen en het onderscheid te maken tussen wat echt is en wat niet. Tussen stemmen in mijn hoofd en mijn werkelijke gevoel en waarheid. Deze lessen geef ik door met het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee ik jou ontwaak als “Death Walker”: gids voor de dolende zielen. Jij leert o.a. van mij hoe je door de onderwereld kunt navigeren, op een veilige manier en hoe jij zelf dolende zielen kunt begeleiden naar het hiernamaals.

Zo werd ik afgelopen week op het pad gebracht van een vriendin die hier verderop woont. Op gevoel en op wat ik hoorde kwam ik bij haar huis uit.


f53c600c0bjpg

Haar overleden vader bleek bij me te zijn en mijn hulp nodig te hebben om heling te kunnen verkrijgen met zijn plots achtergebleven gezin. Hij was namelijk plotsklaps omgekomen in een auto-ongeluk. Geschept toen hij op de fiets zat, wat voor de ziel een intense shock teweegbrengt, waardoor ze in 1 klap uit hun lichaam schieten.

Wanneer dit gebeurt, heeft de ziel vaak niet door dat ze overleden zijn, want de middenwereld (tussendimensie) lijkt op onze aarde. Ze kunnen gewoon nog boodschappen doen en bij een restaurantje gaan eten. Ze blijven dan eigenlijk maar wat in de rondte dolen. Want hun leven gaat niet meer vooruit. Ze herhalen gewoon hun dagelijkse bezigheden.

Sommige zielen komen bij ons als Sjamanen om hulp vragen om naar het licht te worden begeleid. Wanneer de Sjamaan dit als taak uitvoert, wat niet alle Sjamanen doen, heet dat een “Death Walker”.

Sommige Sjamanen voeren (Ayahuasca) ceremonies uit voor de begeleiding van de levende zielen terug het lichaam in en houden zich niet bezig met de doden.

Ik wel en ik geniet ervan.. of is dat raar om te zeggen, ha. Ik kan niks anders zeggen dan dat deze taak me op het lijf is geschreven met mijn “maan in schorpioen”.

Ik houd ervan om in emoties te graven en in wonden te porren, zodat ze kunnen worden geheeld. Dieper, want er zit nog wat pus in!!

Dit is ook een krachtig kenmerk van een HEYOKA. Een HEYOKA is bij de Natives een “super empaat”, ook wel een “tegengestelde clown” en voelt, hoort en “ziet” gemakkelijk door de illusie heen bij zichzelf en bij anderen.

Het gemakkelijk zien van de waarheid, gebruikt de HEYOKA vervolgens om de ander te spiegelen, zodat de ander activeert om aan de eigen wonden te werken en het bewustzijn te kunnen verhogen.

Hiermee helpen HEYOKA’S een betere wereld te creëren, vanuit het talent om anderen aan het lachen te maken én de waarheid te spreken, ondanks de reactie van de ander.

“I swear to tell the truth, and nothing but the truth, so help me God”.

Ik geloof dat mijn tweelingziel dat inmiddels wel heeft ondervonden. Want geen enkel gesprek kan ik voeren, zonder te vertellen wáárom iets gebeurt en welke patronen hij aan het herhalen was. Ja hey.. je bent Sjamaan, of je bent het niet!

“Ja, dat begrijp ik wel. Dat komt helemaal doordat...”. Of: “je wilt het anders, maar je bent zelf de enige die daar wat aan kunt doen. Je blijft zelf je patronen herhalen”. Ik probeerde mezelf telkens overeind te houden en niet mee te gaan in zijn negatieve energie. Dit kostte me vooral veel energie en ik merkte dat ik daardoor eigenlijk niet goed mezelf kon zijn.

Het ging niet zoals hij wilde in zijn leven, hij kon zijn pad niet vinden, maar dat was ook geheel omdat hij zijn focus niet had op waar het nodig was. Hij was aan het daten telkens met een nieuwe vrouw. Hij begon het ene nieuwe project na het andere en steeds weer nieuwe samenwerkingen, waardoor wat hij zelf wilde niet kon groeien. Daar kwam hij niet bij, vanwege alle rumoer om hem heen.

De energie van anderen blokkeerde zijn innerlijke visie. Hij was met onzinnige dingen eigenlijk bezig, wat hem afleidde van zijn hogere doel.

Zoals ik van alles en nogwat doe voor mijn werk en dan niet aan mezelf toekom! Constant maar nadenken over alles wat nog moet gebeuren! Aan rust! Waardoor ik me laat leiden door wat er om me heen gebeurt en niet van binnenuit, vanuit mijn eigen stem en hogere leiding.

De vader van mijn vriendin wilde graag afscheid nemen van zijn familie en door mij begeleid worden naar de Hanaq Pacha, de bovendimensie waar het lichter is dan in de middenwereld, de Kay Pacha genaamd bij de Q’ero.

Na eerst een gesprek te hebben gevoerd met zijn vrouw, die achtergebleven was, stond ik hem toe om bezit te nemen van mijn fysieke lichaam. Dit was voor mij de eerste keer, dat ik zo’n sterke duw voelde richting zijn vrouw.

Ik voelde dat ik haar wilde omhelzen. Dat deed ik eerst van voren en even later ook van achteren, door mijn armen om haar heen te slaan.

Ik huilde, want ik voelde zijn verdriet en zijn afscheid. Ik omhelsde erna zijn dochter, die er ook van moest huilen. De gehele familie vond heling door dit laatste afscheid, wat ze niet konden doen, doordat hij plotsklaps was weggenomen.

Hierdoor kan de ziel eindelijk worden losgelaten en overgaan naar het licht zodat de ziel zich kan herenigen met andere overleden dierbaren. Zijn moeder wachtte op hem.

We spraken nog even een tijdje over hem en over het boek wat zijn vrouw aan het schrijven is. Ze vertelde me dat ze een cottage heeft in Zweden, wat helemaal afgelegen ligt. Er wonen amper mensen omheen en ze heeft niet eens gordijnen! Ze doet alles zelf en is geheel op zichzelf aangewezen.

Wat een moed! Dacht ik nog! Ik grapte dat ik nu wel begreep waarom haar overleden man nog steeds rondjes bivakkeerde om haar woning heen! Hij probeerde haar te beschermen.

Ze vertelde eigenlijk mijn droomleven. Ik ben inmiddels begonnen aan het schrijven van mijn boek, maar kan in mijn huidige appartement gewoon niet de rust en ruimte ervoor vinden.

Ik spring de hele dag van hot naar her, ben constant afgeleid en doe van alles tegelijk. Waardoor de dingen die moeten gebeuren, steeds maar blijven liggen!

Als HEYOKA ben ik super gevoelig, waarvan ik me nu realiseer dat een druk appartementen complex gewoon niet meer past voor mij. Er is constant beweging om me heen, wat ik allemaal voel, hoor en zie.

Ik wil zo graag een plekje voor mezelf in alle rust. Aan het water mijn boek schrijven. Niet sociaal hoeven zijn met niemand, wanneer ik net een ceremonie heb uitgevoerd en half instort omdat het aanroepen van alle spirits, zoveel energie van me vraagt.

Mijn eigen groenten en fruit verbouwen. Lekker in mijn eigen tuin werken. Fijne krachtplekken bezoeken en mensen tegenkomen om te mogen helpen ontwaken.

De afnemende maan en de herfstperiode staan gelijk aan elkaar op het medicijnwiel en zijn beide de fase dat de natuur loslaat. De bomen ontdoen zich van hun bladeren en zo mogen wij ons ook ontdoen van onze oude huid.

Bij de deur omhelsde ik zijn vrouw nog een laatste keer en floepte eruit: “I love you”.

We namen nog wat foto’s samen voor de herinnering. Erna was het tijd om te gaan. Ik liep eerst een veldje op om de Samin Chakuy uit te voeren, het schoonmaak ritueel van de Q’ero om alle spirits uit mij te verwijderen die niet van mij waren. Erna heb ik me in stilte teruggetrokken om weer tot mezelf te kunnen komen, want het vraagt veel van mijn energie om mijn lichaam uit te lenen en dat onderschat ik nog altijd.

Ik weet dus dat wat ik mag loslaten het overschrijden van mijn grenzen is én drukke aangelegenheden.

Ik heb zolang getwijfeld aan of ik niet gewoon weer in staat moet kunnen zijn om de stad in te gaan! Als een “normaal” mens. Maar ik val nu eenmaal niet onder die noemer (wat is normaal?). Ik kan niet meer zoals mijn buurman doet, de hele dag aaneengeschakeld van alles ondernemen en met allerlei mensen afspreken.

Ik heb rust nodig en ruimte voor herstel. Na een zware ceremonie. Tussen mijn werk door, wanneer mijn laptop en de straling mijn energieveld afbreekt. Na een wandeling op straat, met allemaal prikkels. Ik verlies veel energie en mag mezelf daarom vaker in rust en stilte terugtrekken, zónder me schuldig te hoeven voelen!

Maar vooral heb ik nu besloten dat de stad niet meer voor mij is. Winkelen is niet meer voor mij (vond ik vroeger altijd geweldig). Drukte is niet meer voor mij. Geen verjaardagen meer met druk gegil van kinderen, maar rust en ruimte om op te laden tussen mijn werkzaamheden voor dolende zielen door.

Ik mag dat oude deel van mezelf nu eindelijk loslaten. Ik hoef niet meer terug naar hoe ik was. Ik mag eindelijk vooruit als hoe ik ben.

De dag nadat ik weer in de stad was geweest en daarmee acceptatie had gevonden van wie ik wérkelijk ben en van mijn beperkingen als Heyoka, kwamen de Elohim engelen bij me in de ochtend.

Ik lag zoals iedere ochtend op mijn yoga mat om te gaan mediteren en gebruik dan mijn Khuya’s (mijn medicijnstenen) uit mijn mesa, mijn medicijnbundel, om mijn chakra’s te openen en me met de voorouders te verbinden. Op die manier verwijder ik hucha (zware energie) uit mijn chakra’s, zodat er weer stroming kan plaatsvinden en ik mijn energetisch lichaam kan opvullen met Sami (lichte energie).

De Elohim engelen waren al geruime tijd bij mij, maar ik was me daar nooit eerder bewust van! Zij zijn van de hoogste Engelenorde en dragen daarom de meest zuivere pure energie. Ik heb er een boek over besteld, dus zal binnenkort meer vertellen over mijn ervaringen met hen.

Ik heelde een deel van mezelf, dat doodsbang is om teveel te geven in een nieuwe relatie, waardoor ik mijn tweelingziel onbewust op afstand houd. De gids van mijn tweelingziel, “Guy”, kwam bij me en vertelde me dat mijn tweelingziel net zoveel moeite heeft om zich kwetsbaar op te stellen als dat ik dit heb. Maar dat er natuurlijk ook niks kan ontstaan tussen ons, wanneer we allebei onze bescherming hoog houden.

Ik huilde vanuit mijn tenen, gaapte me een ongeluk van alles wat eruit wilde aan hucha en voelde dat dit er gewoon uit moest komen. Ik wil dit loslaten. Mijn angst voor verbinding. Mijn angst om teveel van mezelf te geven in een relatie en vervolgens weer gekwetst te raken. Wauw, wat zit dit diep. Na een leven lang met alleen maar “projecten” als vriendjes en door de laatste zwaar mishandeld te zijn geweest, is mijn vertrouwen in anderen flink verdwenen.

Van Black Elk ga ik de komende winter leren om mezelf nog beter te beschermen en mijn kanaal-zijn nog meer te open, tijdens de 7 heilige pijp-inwijdingen van de Lakota Oglala-Sioux (rites). Black Elk was de laatste Sjamaan en Ziener van de Lakota en staat nu vanuit de spirit dimensie Sjamanen bij in hun ontwaken en hun groei als spiritueel leider en Ziener.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma geef ik deze inwijdingen en mijn kennis en wijsheid door. Deze winter mogen we met de groep deelneemsters ons nieuwe begin als Death Walker starten!

*het programma vangt iedere lente opnieuw aan. Meer informatie lees je hier.

Na al deze inzichten te hebben verkregen en mijn verhoging in bewustzijn, voel ik dat ik klaar ben voor mijn nieuwe hoofdstuk deze winter. Gisteren vond er weer een sessie met de psychologe plaats, welke sessie daarom direct de laatste was voor mij.

Op mijn vraag of EMDR mij zou kunnen helpen, schudde de psychologe als direct NEE met haar hoofd. "Nee", zei ze, "jouw angsten zijn normaal Avalon, voor het proces waar je doorheen gaat. Die mogen er gewoon zijn".

Wauw.. wat was dat een verlichting voor me. Ik hoef niet langer te vechten tegen mezelf. Ik mág bang zijn, want angst is ook onderdeel van mij. Ze gaf ook nog aan dat mijn angsten niet groot genoeg zijn voor EMDR. Zo voelde ik dat zelf ook. Na heel wat stappen gemaakt te hebben op mijn pad als Sjamaan, ben ik nu echt in harmonie met mezelf aan het raken. Met wie ík wil zijn, met wie ik ben.

Dat gaat niet over een nacht ijs, maar kost tijd. En die tijd die heb ik en geef ik mezelf.

Ik ben gestopt met het persoonlijk op te vatten. Ik heb nergens schuld aan. Alsook mijn tweelingziel niet. Ik zie nu in, hoe alles gepland is en moe(s)t gebeuren!

De Witte Broederschap verzocht me om gisteren op de Facebookpagina van mijn tweelingziel te kijken. Ik heb hem op "uit" staan, zodat ik niet telkens geconfronteerd word met wat hij doet, waardoor ik wegraak van ons hogere plan doordat ik mezelf zou gaan blokkeren met van alles wat ik zou gaan bedenken over onze samenkomst. Alle doemscenario's ging ik liever uit de weg!

Ik zag dat hij zijn eigen praktijk is gestart in Frankrijk, waar hij woont. Als "therapeut en masseur", met een Sjamanistische inslag. Hij gaat energetisch werk doen! YES! Als eerste dacht ik: "oh nee.. hoe gaat hij nu ooit terugkeren dan naar het eiland waar we bedoeld zijn om samen als Sjamanen te gaan werken?". Direct erna verkreeg ik inzichten van mijn gidsen, die me in lieten zien, dat ondanks de prachtige stap die hij hiermee maakt naar toewijding naar zichzelf, hij zichzelf nog "therapeut" noemt en niet Sjamaan.

Hierin heeft hij nog een groei door te maken en ik ook. Vanochtend na het afsluiten van het traject met de psychologe, voelde ik me zó vrij! Dat ik voor de eerste keer hier, in mijn volle Native kleding, met mijn drum de berg opsteeg om de inwijding van mijn nieuwe drum te ontvangen, die je speciaal met een ceremonie dient in te wijden zodat je er medicijnkracht aan toekent.


5be8c1609cjpg

We maken nu dus allebei de stap naar toewijding naar onszelf! YES! De Queen of Pentacles die ons vertelt: je harde innerlijke werk loont!

De Divine Masculine wil de sprong gaan wagen het nieuwe in en wordt daarvoor nu bewogen om het oude los te laten.

Wat mag jij loslaten deze afnemende maan cyclus, zodat je het nieuwe kunt gaan verwelkomen in je leven met de aankomende nieuwe maan cyclus en winterperiode die voor de deur staat?

0f769f6bfcjpg


ANTWOORDEN KOMEN BINNEN

Jij wacht al lang, op vooruitgang in jullie tweelingzielenreis. Telkens wanneer je dacht dat het beter ging tussen jullie, trok de ander de stekker er weer uit, of overviel jou zelf veel angst, waardoor jij je weer onbewust terugtrok uit jullie verbinding.

Je bent al een tijdje op zoek naar antwoorden. Niet alleen van de ander, wat wil de ander nou? Maar ook ten aanzien van jouw eigen hogere pad. Welke richting ga ik nu op?

Antwoorden komen binnen deze afnemende maan cyclus. We gaan op weg naar 31 oktober, op welke datum alle antwoorden bij jou binnen zullen zijn - aan het licht zullen zijn - voor wat betreft jouw hogere pad. Tenminste.. wanneer jij je ervoor openstelt om deze te ontvangen!

Zo nam ik vandaag een massage, om via mijn masseuse beter in mijn lichaam te kunnen raken en antwoorden te kunnen ontvangen. We dienen daar dus wel zelf moeite voor te doen! "Ga naar buiten om je hoofd leeg te maken", hebben we al vaker gehoord ;-) Nu is de tijd om het te doen!

Al geruime tijd vraag ik me af, hóe ik het allemaal ga organiseren.. in een bus wonen, op mijn mooie stuk grond in Tindaya.. Ik dacht dat dit volgend jaar pas voor mij zou gaan plaatsvinden, totdat de eigenaar van mijn woning me vorige week belde en me vertelde dat hij in januari weer terug wilde keren naar zijn woning, wat hij als vakantieadres gebruikt.

Vanaf dat moment ging alles voor mij in stroomversnelling! Ik voelde zo helder dat het tijd voor mij is om Corralejo te verlaten! Helemaal met alle inzichten die ik de afgelopen tijd heb verkregen door het traject met de psychologe en vanuit de Witte Broederschap, wíst ik dat het tijd voor mij is om verder te gaan. Terug naar de natuur!

Tindaya gebeurt dus helemaal niet volgend jaar.. en de bus ook niet dan pas.. maar DIT JAAR al! De Witte Broederschap vertelde me gisteren dat het van groot belang was, dat ik vandaag een massage nam, omdat de definitieve antwoorden voor mij zouden gaan binnenkomen over mijn verhuisdatum én de bus!

Op de tafel overkwam me een vlaag van een warm gevoel via mijn hartchakra en zág ik welke bus het wordt!!! Ik zag het echtpaar voor me van wie de bus is en vernam zelfs via mijn masseuse als kanaal, wannéér ik de bus zal gaan tegenkomen! WAUW! Antwoorden kwamen binnen! Wordt vervolgd ;-)

Het is tijd voor een nieuw begin tussen de tweelingzielen, welk nieuwe begin al een tijdje wordt aangekondigd door de Tarot.

Ik zie tussen jullie een vriendschap ontstaan. Ik hoor dat er wordt nagedacht over het nemen van een stap richting jou, door jou te bellen. Een nieuw begin wil jouw Divine Masculine organiseren, van een betere communicatie met elkaar. "Op zachtere toon", hoor ik. Dit zal beginnen over de telefoon, maar het kan ook via een video chat gebeuren! Onverwachts! Wanneer jij jouw tweelingziel al wat beter kent, zal een video chat tussen jullie ontstaan. Misschien wel vanaf het vakantieadres van de ander!

De gehele herfst mogen we nemen om het oude hoofdstuk af te sluiten. Net zoals we dat iedere afnemende maan doen. Voor onszelf, maar ook in de relatie met onze tweelingziel. Er komt een einde aan een hoofdstuk van eenzaamheid.

Mercurius gaat straks weer geheel direct en uit de "after fase", wat betekent dat er weer ruimte komt voor heldere communicatie, die deze afnemende maan week al zal ontstaan. En dit keer (meer) vanuit onze ware zelf. Niet langer jezelf anders voordoen, niet langer bang zijn om bepaalde dingen te zeggen en de ander daarmee voor het hoofd te stoten. Daarmee houd je jezelf klein.

Wees de prachtige Hoge Priesteres die je bent!

De Spirit van krachtdier Leeuw vertelt ons dat er een periode aan zal komen voor ons van meer energie. Meer energie om te doen wat we leuk vinden en daardoor ook meer te kunnen geven aan anderen. Meer te kunnen delen vanuit onze hogere zelf.

De kracht van Leeuw is het zijn van de koning van de Jungle. Leeuw maakt zichzelf niet kleiner voor NO-ONE! Doe dat niet, lieve tweelingziel. Maak jezelf niet langer klein omdat je erbij wilt horen. Mijn psychologe zei gisteren: "Avalon, mensen zullen altijd een mening en oordeel hebben over van alles en iedereen. Het is aan jou, om je daar niet langer iets van aan te trekken".

Wees als Leeuw en brul je waarheid. No matter who can hear and see it!

RECLAIM YOUR POWER!

Aho lieverds, Mitakuye Oyasin.

Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen en steun vinden bij elkaar op deze vaak lastige reis van ontwaken?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.