Het Tweelingzielen WhatsApp Consult


Je hebt altijd al het gevoel gehad dat er iemand rondloopt die als een deksel op jouw potje past. Dat voel je goed lieve Ziel. Alle Zielen zijn namelijk bij incarnatie in tweeën gesplitst en hebben daardoor een ''Tweelingziel''. Jouw Tweelingziel is de andere helft van jouw Ziel en dus eigenlijk jou en jij bent de ander. De delen van jullie Ziel zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De Tweelingzielenreis als Ziel is een speciale reis voor de evolutie van de Ziel en bestaat uit veel ''running and chasing'', omdat er nog veel angsten verwerkt dienen te worden en vooral de grootste angst doorbroken dient te worden willen we met onze Tweelingziel samen kunnen zijn. Onze angst voor de Liefde.

Jouw Tweelingziel maakt met de energie die jouw Twin uitstraalt delen in jouw Ziel wakker waardoor jij (meer) gaat ontwaken. Zo werd ik zelf in april 2018 wakker na een ontmoeting met mijn Tweelingziel in januari 2018.

Let the rollercoaster ride begin! Omdat jullie elkaar telkens raken in jullie pijnstukken wordt er veel gerend en gechased door jullie allebei (!). Onze Tweelingziel is namelijk altijd een spiegel van onze buitenwereld, zoals eigenlijk elke persoon en relatie dat is die wij tegenkomen en ervaren. Geheel om de Ziel te helpen wakker te worden.

Ik ben zelf ook onderdeel van een Tweelingziel en maak daarom naast mijn eigen persoonlijke innerlijke reis, ook mijn Tweelingzielenreis. Op mijn YouTube kanaal kun je binnenkort mijn Tweelingzielen- en persoonlijke reis volgen, waar ik ook veel zal vertellen over de Tweelingzielen dynamiek en de te leren lessen. Onderdeel van mijn Zielsmissie als Sjamaan is ook het helpen helen en ontwaken van de Zielen die bestemd zijn om met hun Tweelingziel te herenigen in dit leven.

Je kunt bij mij daarom een Consult aanvragen om mij jouw vragen over jouw Tweelingziel te stellen zodat ik de Spirit verbinding tussen jullie kan versterken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vragen als ''is deze persoon mijn tweelingziel?'' of ''waarom heb ik geen contact met mijn Tweelingziel?'', ''welke lessen heb ik (nog) te leren zodat ik (weer) samen met hem/haar kan zijn?'', of ''hoe zorg ik ervoor dat mijn Tweelingziel mij gaat zien?'' en nog veel meer andere vragen. Je mag het ook openlaten en de Spirit wereld jou laten vertellen wat jij nodig hebt op jouw pad om weer herenigd te kunnen raken met jouw Tweelingziel.

Ook wanneer jij jouw Tweelingziel nog niet hebt ontmoet of twijfels hebt over of het iemand is die je mogelijk al eerder hebt ontmoet kan ik de Spirit wereld voor jou raadplegen.

Door het Consult zul jij weer een deel van jouw Ziel helen middels Soul Retrieval wat jou dichter bij de Liefde brengt binnenin jou en daarmee dichter bij de Liefde in jouw buitenwereld, waaronder jouw Tweelingziel.


Aanvragen en betalen (€ 45)

Is heel simpel!

Stap 1: stuur mij een WhatsApp met jouw vragen daarin op 0641114625
Stap 2: betaal het Consult ad. € 45,- via de betaallink die je van mij krijgt toegestuurd
Stap 3: je ontvangt van mij binnen 72 uur jouw antwoord (maar meestal gewoon dezelfde dag nog) door middel van een door mij ingesproken Voice Message