Gratis weggevers!


Hoe leuk is het om van alles gratis weg te geven? Ik word daar ontzettend blij van. Vooral als ik daar een ander blij mee kan maken. We staan immers allemaal in verbinding met elkaar. Wanneer ik jou heel met de stroom van de Liefde, heel ik met jou mee.

Gratis e-book ''Vind jouw Spirit''

Om jou te helpen jouw Spirit te vinden kun je hier het gratis e-book downloaden ''Vind jouw Spirit, 10 manieren om op Sjamanistische wijze jouw Ware Zelf te vinden''.


Gratis ''gebedpakket'' voor het helen van jouw chakra's

Ik maakte voor jou een pakket vol met gebeden waarin je voor de schoonmaak en het helen cq versterken van elke chakra een spreuk en beschrijving vindt. Zo vind je een gebed voor jouw aarding (vertrouwen), de verbinding met jouw Hart, jouw keelchakra, enzovoorts. De gebeden kun jij zo vaak gebruiken als jij dat zelf wilt. De voorkeur gaat uit naar hardop oplezen, maar in je hoofd oplezen werkt ook!


Gratis WhatsApp spreekuur elke woensdagavond

Elke woensdagavond vindt er een gratis WhatsApp spreekuur plaats van 19:00 tot 20:00 uur. Elke week met een ander thema om de verbinding voor jou met Spirit te versterken. De thema's die elke maand terugkomen zijn: krachtdieren, edelstenen, plant medicijnen en fysieke klachten.

Tijdens het spreekuur kun je mij jouw vraag stellen waarop ik jou van een antwoord voorzie van jouw Spirit. Jij ontvangt daarmee helende energie van mij die jouw verbinding met Spirit versterkt.

Let op! Voor het spreekuur hanteer ik een aanmeldsysteem. Aanmelden kan alleen op de woensdag zelf via de post die ik plaats op Instagram en FaceBook. Zorg er dus voor dat je de notificaties aanzet! Of in geval van FaceBook de pagina op ''als eerste weergeven'' zet. Ik hanteer ''wie het eerst komt, het eerst maalt'' en raadpleeg Spirit wie ik van helende energie mag voorzien die avond. Diezelfde avond ontvang je van mij een antwoord.

Volg mij op Instagram en/of FaceBook om de updates van het spreekuur te volgen.


Gratis Live Webinars

Met regelmaat geef ik gratis live webinars over hoe ik van Advocaat naar Sjamaan ben gegaan middels Soul Retrieval. In dit webinar leer jij van mij wat Soul Retrieval is en hoe jij dat zelf kunt toepassen om jouw Spirit te vinden én jouw Unieke Zielsmissie! Aan het einde van het webinar maken we een Sjamanistische reis met alle deelnemers waarin ik de verbinding met Spirit voor jou versterk.

De data en aanmeldlink als er weer een webinar door mij georganiseerd wordt tref je hieronder aan.

GEEN WEBINARS GEPLAND


Gratis Maangebeden

Elke week schrijf ik een Maangebed voor jou passend bij de verschillende standen van de Maan(-energie), om de verbinding met Spirit voor jou te versterken. De gebeden ontvang je van mij wekelijks in de Maanbrief waarvoor jij je hier kunt inschrijven. Je leest ze ook op volgorde terug op de pagina ''Leven met de Maan'' én ik post de aankondiging ervan op Social Media.


Vind jouw Spirit