Tarot toekomst readings

Wat is mijn zielsmissie hier op aarde? Kom ik samen met mijn tweelingziel? Wat heb ik nog te leren? Hoe kan ik mijn vertrouwen en geloof in mezelf en mijn reis versterken? Zijn allemaal vragen die met de Tarot kaarten voor jou beantwoord worden. Je kunt een reading aanvragen voor jouw eigen missie, zowel als jouw tweelingzielen reis om te weten te komen waar jullie op dit moment in jullie zielscontract zijn.

Ik lees de kaarten intuïtief, wat betekent dat ik vanuit Spirit de antwoorden voor jou doorkrijg. Je krijgt bij iedere reading ook altijd een prognose van jouw (nabije) toekomst, ook die met jouw tweelingziel.

Tweelingzielen reis

LET OP: in een Tarot reading stel ik niet vast wie jouw tweelingziel is, dat doe ik alleen met de Akasha Kronieken.

Wat is jullie proces en gaat er vooruitgang komen in jullie situatie?

Ik leg de kaarten intuïtief, wat betekent dat ik vanuit Spirit voor jou en over jouw tweelingziel berichten doorkrijg aan de hand van de Tarot kaarten. Ik lees voor jou de energie van jouw tweelingziel en vertel jou over de ontwikkelingen die in jouw nabije toekomst kunnen gaan plaatsvinden. In deze reading hoor je ook wat jouw blokkades zijn en waar jij aan mag werken voor jouw eigen welzijn en het manifesteren van jouw eenheid en daarmee jouw tweelingzielen relatie in jouw buitenwereld.

Je kunt ook meer informatie verkrijgen over de karmische relatie van jouw tweelingziel en het familiekarma wat je zelf nog uit te werken hebt. Spirit geeft jou ook een prognose van de (nabije) toekomst. Tijdens een reading krijg ik via de kaarten ook boodschappen door van jouw tweelingziel die ik aan jou door zal geven.

Jij ontvangt jouw legging van mij per e-mail middels een link naar een video voor jou. Sla de video direct op, want de link vervalt na een paar dagen!

Zielsmissie

Met een Tarot toekomst reading kun je ook meer informatie ontvangen over jouw zielsmissie.

Wat kom ik hier doen op aarde? Wat mag ik brengen? Wat is de blauwdruk van mijn ziel? Zijn vragen die in de reading beantwoord worden door Spirit. Je krijgt ook door welke blokkades er bij jou nog spelen en hoe jij dit kunt helen binnenin jouzelf om jouw zielsmissie te kunnen gaan manifesteren en leven. Spirit vertelt jou ook hoe jouw nabije toekomst eruit zal zien wanneer jij de nodige stappen onderneemt.

Jij ontvangt jouw legging van mij per e-mail middels een link naar een video voor jou. Sla de video direct op, want de link vervalt na een paar dagen!

Na jouw bestelling ontvang je per e-mail een bestand met daarin wat ik van jou nodig heb voor jouw reading.

Kosten

Voor een reading van 30 minuten betaal je € 50,-. Aanvragen kan via de webshop.

Ik heb gemiddeld een wachttijd van 10 tot 14 dagen.