Sjamanistische online groepsreizen

(live-uitzending via Facebook-groep)


Iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan vindt er een Sjamanistische online groepsreis plaats waarmee ik onze Zielen help om meer te ontwaken en de verbinding met de Spirit wereld te versterken. Iedere reis heeft een eigen thema en een eigen ''focus'' waar wij de aandacht op richten zodat dit specifieke thema binnenin ons kan groeien en bloeien.

Een Sjamanistische reis is een reis door de 5e dimensie heen met onze Geest. De dimensie van de Spirit wereld. Tijdens deze reis vindt er Soul Retrieval plaats waardoor jij meer in verbinding raakt met jouzelf, de Spirit wereld en in lijn raakt met jouw Ziel(smissie). Alles wat wij willen manifesteren in onze buitenwereld, manifesteren wij namelijk van binnenuit met de kracht van onze Geest en ons gevoel. Van uiterst belang is het daarom om in lijn te zijn met dat gevoel, zodat we manifesteren wat we wérkelijk willen en niet wat we zelf hebben bedacht dat het beste voor ons zou zijn.

Tijdens en na een Sjamanistische reis kan er van alles bij jou gebeuren. Je kunt je misselijk voelen, of juist heel licht, of verdrietig, blij, van alles. Jouw emoties komen vrij zodat er ruimte wordt gemaakt voor heling van jouw Ziel. Jouw Ziel bevindt zich in de emotionele laag van jouw energieveld.

Naast dat ik Sjamanistische reizen aanbied in 1 op 1 Soul Retrieval Skype sessies, kun je ook een reis meedoen (of meerdere) in groepsverband. In verbinding met de hele groep maken wij online samen een reis om bij ons allemaal Soul Retrieval te kunnen laten plaatsvinden. Omdat wij allemaal met elkaar verbonden zijn in Spirit, in Liefde, versterken wij met ieders energie de prachtige reizen. Wanneer jij meer individuele aandacht en heling wilt raad ik jou een 1 op 1 sessie aan.

Hoe gaat een reis in het werk?

Op het aangegeven tijdstip open jij de Facebook-groep en krijg je een melding dat ik live ga en je aan die uitzending kunt deelnemen. Verder hoef je alleen maar mijn stem te volgen!

Een Sjamanistische reis maken wij in een staat van meditatie. Een staat waarin onze Geest zich in ruststand bevindt. Ik ga daarvoor in een trance en de overige deelnemers aan de reis in meditatiestand. Dat kan zittend, liggend, relaxt, ontspannen zijn, maar daar kun je mogelijk ook moeite mee hebben of krijgen wanneer je het moeilijk vindt om de rust op te zoeken binnenin jouzelf. Alles wat er gebeurt bij jou is helemaal oké en mag je gewoon laten gebeuren en observeren. Geef je maar over.

Het fijne aan deze reis is dat we de reis samen maken in verbinding met elkaar. Gezamenlijk vormen wij met onze energie een krachtveld voor moeder Aarde om heling te kunnen laten plaatsvinden. We maken de reis samen, maar toch ook alleen, want jij bevindt je gewoon op jouw fijne plek thuis zodat jij in rust aan de Sjamanistische reis kunt deelnemen.

Voordat de reis aanvangt tref je in de groep al een schrijfopdracht en visualisatie meditatie (mini-reis) aan om de energie bij jou al te kunnen laten stromen en daarmee jouw bewustzijn te vergroten.

Jij hoeft geen ervaring te hebben met mediteren om te kunnen deelnemen. Het is ook niet erg wanneer jij in slaap valt, het helende effect van de reis blijft dan hetzelfde. Vind jij het moeilijk om stil te zitten? Ook dat geeft niet. Luister maar naar wat jouw lichaam nodig heeft tijdens de reis. Vind jij het moeilijk om te visualiseren? Doe helemaal wat voor jou goed voelt. Je mag erop vertrouwen dat er precies gebeurt voor jou wat jij nodig hebt op dat moment in jouw helingsproces.

Jij hoeft jou alleen maar te laten leiden door mijn stem en te ervaren wat er tijdens de reis gebeurt. Tijdens de reis voer ik een Sjamanistisch ritueel uit, waarbij ik gebruik maak van de kracht van het gebed, de kracht van Grootmoeder Maan, van krachtdieren, edelstenen, de energie van de Engelen, onze voorouders en nog veel meer Spirits die ons behulpzaam willen zijn en willen begeleiden tijdens de reis.

Bij elke reis word ik begeleid door mijn eigen gidsen en mijn totemdieren. Elke reis is weer net zo bijzonder. Het kan zelfs voorkomen dat een krachtdier zich meldt met een boodschap voor een specifieke Ziel. Zo kreeg ik tijdens een reis een boodschap van krachtdier Dolfijn door, welke boodschap niet alleen voor de hele groep was, maar nog specifieker voor een deelneemster die daardoor haar passie weer hervondt doordat dat deel van haar Ziel zich mocht helen.

''Lieve Avalon, dankjewel voor de mooie belevenis. Door de dolfijn heb ik weer besloten met de dolfijnen te gaan werken, heb hun verwaarloosd. Je bent een engel op aarde voor ons. Een heel goed voorbeeld dat ik weer wil gaan zijn en lang is weggeweest''.

Deze prachtige Ziel werkte in het verleden met dolfijnen en zelfs haar hele website is daarop ingericht. Wauw, wat een prachtige synchroniciteiten en puzzelstukken vielen er voor deze mooie Ziel op haar plaats.

Tweelingzielen online groepsreizen € 18

Elke Wassende Maan en Afnemende Maan organiseer ik een online groepsreis voor Tweelingzielen om de relatie met jouzelf en die met jouw Tweelingziel te helen zodat jij een Liefdevolle relatie in jouw leven zal gaan manifesteren. Meer over deze reizen lees je op de Tweelingzielen-pagina.

Themareizen ''ontmoet jouw gidsen'' € 25

Elke maand vindt er ook een themareis plaats.

Hoe sterk is jouw verbinding met de Spirit wereld? Hoor en/of zie jij de boodschappen die jouw gidsen jou geven om jou op jouw pad te begeleiden? Ken jij magie in je leven? Vertrouwen in dat het allemaal wel goedkomt? Voel jij je gesteund door de aanwezigheid van jouw gidsen? Creër jij een magisch leven voor jouzelf?

Vanuit vorige levens hebben wij veel zware energie meegenomen, welke energie wij nog altijd bij ons dragen. Deze energie blokkeert onze chakra's en zorgt ervoor dat de verbinding met de Spirit wereld blokkeert. We voelen ons niet goed verbonden met onszelf, ervaren moeite met de verbinding in de buitenwereld. Voelen ons soms eenzaam, rusteloos en stuurloos. Alsof we vastzitten en de uitweg niet meer kunnen zien.

Tijdens deze themareis gaan we een bijzondere meditatieve visualisatie reis maken door de dimensie van de Spirit wereld heen: de Droom wereld. Dit is een andersoortige reis dan die wij maken tijdens de Sjamanistische online groepsreizen tijdens de Nieuwe en Volle Maan. We ontmoeten in deze dimensie elfjes, feeën, vele krachtdieren, maar ook ontmoet jij jouw gidsen, daar ga ik jou bij helpen. Je kunt ze horen en mogelijk zelfs zien in jouw verbeelding!

Tijdens deze reis versterk ik voor jou ook de verbinding met jouw gidsen, zodat in het dagelijkse leven jij jouzelf beter kunt laten begeleiden en meer om hulp kunt gaan vragen aan jouw gidsen. Meer inzichten, meer boodschappen, meer sturing, meer hulp voor jou. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen lieve Ziel. Jouw gidsen zijn altijd bij jou en staan tot jouw beschikking wanneer jij daar om doet vragen.

Bestellen van de reis kan via de webshop.

Hoe meld ik me aan voor een groepsreis?

De data van alle groepsreizen vind je in de webshop, daar kun je ook direct een groepsreis bestellen met betaling via iDeal. Je ontvangt dan direct de link naar de Facebook-groep in jouw webbrowser om jouzelf lid te kunnen maken van de groep.

Kun je er niet bij zijn op het tijdstip van de reis? Dan kun je de reis nog tot 72 uur daarna bekijken in de groep, zo vaak als dat jij dat wilt. Het helende effect daarvan is hetzelfde. Je kunt de reis ook nabestellen.

''Dank je lieve Avalon !! Ik heb de replay verschillende malen beluisterd, was prachtig, heb hem beluisterd totdat het hoesten ophield. Dus alle oude energie weg nu. Was echt fantastisch, heel hartelijk dank !!''.

FAQ

> Maakt het uit dat ik in slaap ben gevallen tijdens de reis?
Nee, dat maakt niks uit. Het helende effect van de reis blijft hetzelfde; er vindt alsnog Soul Retrieval plaats.

> Ik kan er niet bij zijn op het tijdstip van de reis, maar wil toch graag deelnemen, kan ik de Live uitzending terugkijken?
Ja dat kan. Tot 72 uur na de reis kun jij in de geheime groep de reis terugkijken.

> Ik kan er niet bij zijn op het tijdstip van de reis, is het helende effect dan hetzelfde?
Ja, het maakt niet uit wanneer je deelneemt aan de reis. Het helende effect blijft hetzelfde.

Voor andere vragen kun jij contact met mij opnemen via WhatsApp op 0641114625 of per e-mail op info@vindjouwspirit.nl.