Sjamanistische online reizen


De webshop staat vol met Sjamanistische online audio reizen, waaronder ook het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma en ik geef ze ook LIVE. Maar wat is nu een Sjamanistische reis en hoe doe je daaraan mee?

Een Sjamanistische reis is een reis door de Spirit (5e) dimensie heen, de wereld van jouw gevoel en emoties en de wereld van jouw geest. Deze reis maken wij in meditatie. Jij hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren, maar je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding als Sjamaan.

Je kunt voor jezelf een fijne plek maken waar je de meditatie wilt ondergaan. Dat kan liggend, maar mag ook zittend. De LIVE reizen, inclusief het webinar duren 1,5 uur. Alle Sjamanistische audio reizen in de webshop, duren tussen de 30 en de 60 minuten. Hoelang de reis duurt kun je in de webshop terugvinden.

Wat gebeurt er tijdens een reis? Tijdens een reis open ik als Sjamaan voor jou jouw chakrasysteem. Ik open jouw hart chakra zodat de liefde door jou heen kan stromen. De liefde is helende energie met een krachtige hoge energetische frequentie. De energie die afkomt van Grootmoeder Maan. De universele levensenergie, het Christus Bewustzijn. Jij hebt hier altijd toegang toe, alleen hebben vele zielen nog geblokkeerde chakra's (energieknooppunten) in hun energieveld waardoor de energie niet goed kan stromen.

Wanneer wij niet goed in verbinding staan met de universele levensenergie, met de Goddelijke liefde, ontbreekt het ons aan kracht, aan vertrouwen, aan richting, aan een doel, aan de kracht om actie te ondernemen en ons leven te veranderen.

Wanneer wij wel goed in verbinding staan met deze hogere kracht, voeren we onze zielsmissie uit, weten we waarvoor we hier op aarde zijn. Zijn we vervuld van zelfvertouwen, moed, kracht en doorzettingsvermogen. We hebben geduld, uithoudingsvermogen en begrip en creëeren en manifesteren gezamenlijk met de Goddelijke Wil, ingevolge ons Hogere plan. We manifesteren liefde! Waaronder een relatie met onze tweelingziel. Meer over de kracht van manifesteren kun je hier lezen.

Hoe meer Soul Retrieval er bij jouw plaatsvindt - heling van jouw ziel - hoe meer jij je zal durven overgeven aan de stroom van jouw Hogere plan, aan jouw zielsmissie, waar je steeds meer van zal gaan ontdekken, aan de begeleiding van jouw gidsen, met wie de verbinding steeds sterker zal raken via jouw intuïtie en gevoel. Aan de roep van jouw prachtige liefdevolle hart. Meer begrip en berusting zul je krijgen waarom dingen zo gaan zoals ze gaan, ook met jouw tweelingziel. Acceptatie van jouw Hogere plan is het belangrijkste om liefde te manifesteren, op welk vlak dan ook (geld is ook liefde!).

De Sjamanen noemen dit een Sjamanistische dood en wedergeboorte. Om als Sjamaan werkzaam te kunnen zijn in het aardse leven, is het belangrijk dat de Sjamaan de verbinding met Spirit integreert op aarde. Dat de verbinding met Spirit blijvend is en altijd aanwezig, ondanks alle prikkels van de aardse moderne westerse buitenwereld.

Een Sjamanistische dood is tegenwoordig niet alleen maar voor Sjamanen, maar voor iedereen. Sjamanisme is voor iedereen. We zijn namelijk allemaal in staat om onszelf te verbinden met onze ware natuur en ons Hogere Plan hier op aarde te integreren, inclusief het samenkomen met jouw tweelingziel!

Ik heb 1,5 jaar een Sjamanistische dood doorlopen om mezelf gereed te maken om andere zielen op dezelfde wijze te helpen helen en ontwaken. Om hen te helpen terug te komen bij de verbinding met hun Spirit zodat zij hier op aarde hun mooiste leven kunnen gaan manifesteren in co-creatie met Spirit. Daarvoor is een sterke verbinding met Spirit nodig, welke verbinding ik voor jou versterk tijdens de Sjamanistische reizen.

Wil je meer lezen over mijn Sjamanistische dood en wedergeboorte? Dat kan hier.

LIVE REIZEN voor tweelingzielen

Voor Tweelingzielen vindt er iedere Volle en Nieuwe Maan een LIVE-reis plaats in een geheime facebook-groep.

Iedere Maan(d) reizen we samen met een groep van tweelingzielen om de verbinding met onze tweelingziel in Spirit te versterken, om meer in harmonieuze eenheid te raken met onszelf en daarmee ook in harmonieuze eenheid in onze buitenwereld met onze tweelingziel.

Tijdens de webinars leer jij van mij van alles over familiekarma en het manifesteren van jouw droomleven en jouw tweelingziel met de wet van de aantrekkingskracht.

Je kunt meedoen aan een enkele reis, of een lidmaatschap per maand bestellen waarmee je allemaal leuke extra's krijgt!

Een enkele reis bestel je in de webshop. Na jouw bestelling ontvang je dan de link naar de facebook-groep in jouw e-mail. Het lidmaatschap kun je daar ook bestellen. Na jouw bestelling ontvang je dan in jouw e-mail dezelfde link + een wachtwoord naar een beveiligd deel op mijn website waar je toegang krijgt tot de schrijfopdrachten en de sjamanistische auio mini-reizen elke wassende en afnemende maan. Zo kun je gedurende de hele maand Soul Retrieval voor jezelf laten plaatsvinden en jouw verbinding met Spirit versterken.

Download een gratis Sjamanistische reis

Heb je nog nooit een Sjamanistische reis meegemaakt? Dan kun je hier een gratis reis downloaden. De reizen die LIVE worden gegeven en die in de webshop duren ongeveer 45 minuten.

LIVE-reis bestellen

Wil je meedoen aan een Live-reis? De agenda van de reizen vind je hieronder. Een reis bestellen kan via de webshop. Je ontvangt dan in jouw e-mail na jouw bestelling de link naar de Facebook-groep. Maak je daarvan tijdig lid zodat ik je tijdig kan accepteren.