Sjamanistische online reizen


Iedere VOLLE en iedere NIEUWE maan vindt er een Sjamanistische reis plaats, LIVE via ZOOM, die je kunt bestellen in de webshop. Tijdens de Volle Maan is dat een Masterclass voor tweelingzielen (Divine Feminines: ladies only) en een ''Womb blessing'' en tijdens de Nieuwe Maan is dat een Masterclass en ''Womb rite'', ook wel de ''13e rite van de Munay-Ki'' genoemd. Het verschil tussen deze helingen lees je hieronder.

De Volle en Nieuwe Manen is de sluier met Spirit het dunste en daarmee ook de verbinding met onze Tweelingziel, want daarmee zijn wij in Spirit ten slotte al samen. Deze telepathische verbinding kunnen wij tijdens deze Manen sterker waarnemen, alsook voelen we de emoties van de ander meer. Beide Manen zijn daarom uiterst geschikt om de verbinding met onze Tweelingziel in Spirit te versterken. Want wanneer wij de Divine Masculine energie (de man) en de Divine Feminine energie (de vrouw) binnenin ons verenigen, manifesteren we daarmee in onze buitenwereld een harmonieuze relatie met onze tweelingziel.

WOMB RITE: Nieuwe Maan

Tijdens iedere Nieuwe Maan vindt er een rite plaats, een ''inwijding''. Dit is een zuivering, versterking en opening van jouw baarmoeder gebied. Deze reis is gericht op een nieuw begin. Op het ''baren'' van nieuw leven. Deze reis is een ''initiatie'', zoals dat bij de Sjamanen wordt genoemd en is gericht op creatie van het nieuwe en jouw daarbij behorende intentie en de inzichten die je daarvoor mag verkrijgen.

Vanuit vorige levens hebben vrouwen veel verdriet en pijn meegenomen, die we nog altijd bij ons dragen in ons baarmoeder / buikgebied. Denk hierbij aan kwaad wat is aangedaan aan de Indianenstam waarvan jij onderdeel was in een vorig leven, het verbannen of verbrand zijn als heks voor het beoefenen van magie, je kinderen van je afgenomen, groepsverkrachtingen, stenigingen en nog veel meer haat en verderf. De wereld was donker en de vrouwelijke energie, de compassie en de liefde, had geen plek op de wereld.

Tijdens deze rite versterken wij de Feminine energie weer in jou. De liefde en compassie. De energie die zegt: jij mag zijn wie je bent. Jij mag je stem laten horen. Jij mag jouw licht laten schijnen. Jij bent waardevol hier op aarde. Jij mag jezelf weer zijn: de prachtige en krachtige Godin die je bent, en je hoeft dit leven niet langer te vrezen voor de oordelen van de buitenwereld.

Deze rite behelst de energie van de winter, van het Noorden op het Inca medicijnwiel. Het element aarde. Van de stilte. Van het ademhalen. Van het verbinden met Pachamama. Van het inademen. Van het mogen zijn. En wordt vertegenwoordigd door Sewar Kinté en Hert op het medicijnwiel. De dieren die ons innerlijke vreugde en compassie leren.

Het is het archetype van ''de wijze vrouw''. Je leert je meer tot je eigen innerlijke wijsheid, tot je eigen innerlijke Godin, keren en op jouw gevoel, intuïtie, ingevingen en innerlijke visie te vertrouwen en geloven.

Tijdens de winter periode en ook de Nieuwe Maan, worden de zaden voor jouw zielsbestemming gepland door de inzichten die jij daarvoor ontvangt van Spirit. Dit doe ik voor jou tijdens iedere Womb rite.

Deze rite wordt bij de Q'ero stam ook wel ''de 13e rite van de Munay-Ki genoemd.

Munay staat voor jouw hart gebied en ''Munay-Ki'' betekent ''ik hou van je''.

WOMB BLESSING: Volle Maan

Een blessing is een zegening van ons baarmoeder gebied. Wij eren tijdens deze reis ons baarmoeder gebied, ons buikgebied, ook wel Llanqay genoemd bij de P'aqos, de Sjamanen van de Peruviaanse Q'ero Indianen stam.

Nog al te vaak luisteren wij niet naar ons onderbuikgevoel. We negeren de signalen die onze buik afgeeft en staan niet goed in verbinding met ons lichaam en daarmee ons onderbewustzijn en onze kern.

De womb blessings zijn er specifiek op gericht om de Masculine energie in jou te versterken. Om de energie van het ''actie ondernemen'' bij jou in werking te krijgen. Jouw eigen kracht (als ondernemer). Daarvoor is het nodig dat je loslaat en verandering durft aan te brengen in je leven. Dat je patronen zoals verslavingen en ongezonde hechting doorbreekt en daartoe actie onderneemt.

Alsook actie op het gebied van het manifesteren van jouw zielsmissie én een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel, waar beide type reizen op gericht zijn.

Het archetype van de Volle Maan is ''de goede moeder''. Wat betekent dat je tijdens deze reis bewogen wordt om nu écht goed voor jezelf te gaan zorgen en jezelf de liefde te geven die je verdient door in beweging te komen in jouw buitenwereld! Mogelijk letterlijk én figuurlijk voor jou. Want wanneer jij niet uit je hoofd komt en jezelf toestaat om te aarden (om aanwezig te zijn in het hier en nu, zonder oordeel naar jezelf) en je prachtige ideeën in acties om te zetten, manifesteer je niets van wat jouw hart verlangt! Ook niet een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel!

De Volle Maan staat op het Inca medicijnwiel gelijk aan de periode van de Zomer in het Zuiden. Het element vuur. Jouw zonnevlecht chakra. Jouw innerlijke vuur, jouw ''Twin Flame''.

Als Sjamaan neem ik bij jou tijdens alle reizen hucha (zware energie zoals pijn, verdriet, oordelen en negatieve overtuigingen) weg en voer dat via mijn lichaam als kanaal af in de aarde. Ik vervang deze energie voor ''Sami'', helende lichte energie, waardoor jouw gedachten (jouw hoofd: Yachay) meer in lijn zullen raken met jouw gevoel (buik en hart) en jij meer je hart zult durven te volgen (jouw Hogere Plan). De onrust en ''strijd'' / onenigheid tussen jou en jouw Divine Masculine (van binnen en van buiten) zal daarmee eindigen.

Tijdens alle reizen worden wij bijgestaan door de Voorouders. De P'aqos (Peruviaanse Sjamanen) en de Apus (heilige berg spirits van Peru) begeleiden ons vanuit de Spirit wereld. Ik bewandel het pad van de Alto Mesayoq, wat betekent dat ik rechtstreeks voor jouw soul retrieval, verbinding maak met de Spirit wereld.

Tijdens iedere reis hoor je mij op de audio ook de heilige ruimte openen, door de 4 windrichtingen en alle totemdieren aan te roepen van het Inca medicijnwiel. Jouw overleden dierbaren kunnen zich ook bij mij melden, de Spirits van edelstenen, alsook zijn de Engelen altijd bij ons om ons van boodschappen en helende energie te voorzien en ons te helpen ons energieveld te versterken en de man en vrouw in ons te helpen verenigen en samenwerken.

''In augustus voor het laatst contact gehad met haar (mijn tweelingziel) en daarna een innerlijk besluit genomen om echt eerst innerlijk werk te verrichten. Na 3 jaar van opruimen dacht ik er komt nooit een eind aan en toch is het in versnelling gegaan na de audioreizen van Avalon. Nadat ik degene was die meestal contact opnam, kreeg ik gister een berichtje: hoe het met me ging! Voel me krachtig, vol vertrouwen en heb het gevoel dat ik leef''.

HOE DOE IK MEE AAN EEN SJAMANISTISCHE REIS?

1. je gaat naar de webshop en zoekt op ''nieuwe maan'' of ''volle maan'' en krijgt dan alle Maan-reizen te zien met de datum erbij;
2. je koopt de eerstkomende Maan-reis;
3. je ontvangt een bestand in je e-mail met daarin de link naar ZOOM-event (deze link is niet om te delen met een ander, ik check tijdens het event alle namen);
4. je zorgt ervoor dat je de ZOOM-app op je telefoon hebt geïnstalleerd (of dat alles gereed is via je computer);

5. om 20:00 uur op de avond zelf, of even daarvoor al, gebruik je de link om deel te nemen aan het LIVE-event, door voor 20:00 uur plaats te nemen in de "virtuele wachtruimte". Je wordt dan vanzelf door mij toegelaten tot het event!


LET OP: heb je geen link ontvangen? Check dan eerst je spambox. Zit daar niks in? Zorg er dan voor dat je TIJDIG met mij contact opneemt om de link alsnog van mij te verkrijgen. Tot maximaal een uur voor de reis beantwoord ik nog berichten. DAARNA NIET MEER!

Je kunt voor jezelf een fijne plek maken met een altaar (een foto van jouw overleden dierbare(n) bijvoorbeeld / totemdieren / kaarsjes / een veer / edelstenen), waar je de reis wilt ondergaan. Dat kan liggend, maar mag ook zittend. Alle reizen duren 2 uur en beginnen met een Masterclass voor tweelingzielen over de huidige energie en ontwikkelingen en het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel, gevolgd door een LIVE Q&A moment, voor het LIVE stellen van jouw vragen aan mij en aansluitend de Womb healing (sjamanistische reis), zoals hierboven beschreven.

Ik zie jouw graag tijdens een Live-reis!

Indien je mee wilt doen aan het tweelingzielen-jaarprogramma of Vind jouw Spirit-programma, waarbij de Masterclasses en Womb healings zijn inbegrepen, kijk dan hier.