Sjamanistische audio reizen


De webshop staat vol met Sjamanistische online audio reizen, waaronder ook het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma waarmee je leert samenleven met de Maan standen en jouw verbinding met Spirit daardoor versterkt. Maar wat is nu een Sjamanistische reis?

Een Sjamanistische reis is een reis door de Spirit (5e) dimensie heen, de wereld van jouw gevoel en emoties en de wereld van jouw geest. Deze reis maken wij in meditatie. Jij hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren, maar je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding als Sjamaan.

Je kunt voor jezelf een fijne plek maken waar je de meditatie wilt ondergaan. Dat kan liggend, maar mag ook zittend. Alle Sjamanistische audio reizen in de webshop duren tussen de 20 en de 60 minuten. Hoelang de reis duurt kun je in de webshop terugvinden.

Wat gebeurt er tijdens een reis?

Tijdens iedere reis vindt er Sjamanistische extractie plaats van ''hucha''. Hucha betekent in het Quechua ''zware energie''. Deze energie dragen wij vanuit onze vorige levens nog altijd bij ons en blokkeert ons chakra systeem. Het verzwakt ons energieveld en blokkeert onze verbinding met Spirit, waardoor het voor ons moeilijk is om in ''Ayni'' met Spirit te zijn, in ''right relationship'', of wel in goede verbinding met onszelf en de Spirit wereld, want wij zijn onlosmakelijk verbonden aan de Spirit wereld. Energie is wat wij zijn.

Tijdens een reis open ik als Sjamaan voor jou jouw chakrasysteem met de kracht van intentie en de sturing van mijn geest. Dit doe ik onder begeleiding van mijn gidsen, de ''Apu's'', de heilige berg Spirits uit Peru en mijn totem- en krachtdieren. Ik open jouw hart chakra zodat de liefde - helende energie met een hoge energetische frequentie - door jou heen kan stromen zodat jouw hoofd beter in verbinding met jouw hart zal raken en jij jouw regenboogpad zult gaan bewandelen, jouw zielmissie hier op aarde. Ik breng je weer in verbinding met jezelf, de liefde die jij bent.

Wanneer wij niet goed in verbinding staan met de universele levensenergie, met de Goddelijke liefde, ontbreekt het ons aan kracht, aan vertrouwen, aan richting, aan een doel, aan de kracht om actie te ondernemen en ons leven te veranderen. Deze kwaliteiten bevinden zich namelijk allemaal in ons chakra systeem. De man en vrouw in ons (Divine Masculine en Divine Feminine) werken dan niet samen en zijn uit balans. Er vindt dan een gevecht plaats tussen ons denken (ratio is mannelijke energie) en ons gevoel (vrouwelijke energie). Ofwel tussen ons hoofd en ons hart. We overdenken veel, in plaats van dat we durven te handelen vanuit ons hart(sgevoel).

Wanneer wij wel goed in verbinding staan met deze hogere kracht, voeren we onze zielsmissie uit, weten we waarvoor we hier op aarde zijn. Zijn we vervuld van zelfvertouwen, moed, kracht en doorzettingsvermogen. We hebben geduld, uithoudingsvermogen en begrip en creëeren en manifesteren gezamenlijk met de Goddelijke Wil, ingevolge ons Hogere plan. We manifesteren liefde! Waaronder een relatie met onze tweelingziel! Want dat is de hoogste vorm van liefde, die automatisch voor jou zal ontstaan wanneer jij thuiskomt bij jouzelf. Meer over de kracht van manifesteren kun je hier lezen.

Hoe meer Soul Retrieval er bij jouw plaatsvindt - heling en aarding (landen) van jouw ziel (in jouw lichaam) - hoe meer jij je zal durven overgeven aan de stroom van jouw Hogere plan, aan jouw zielsmissie, waar je steeds meer van zal gaan ontdekken, onder begeleiding van jouw gidsen, met wie de verbinding steeds sterker zal raken via jouw intuïtie en gevoel. Aan de roep van jouw prachtige liefdevolle hart. Meer begrip en berusting zul je krijgen waarom dingen zo gaan zoals ze gaan, ook met jouw tweelingziel. Acceptatie van jouw Hogere plan is het belangrijkste om liefde te manifesteren, op welk vlak dan ook (geld is ook liefde!).

De Sjamanen noemen dit een Sjamanistische dood en wedergeboorte. Om als Sjamaan werkzaam te kunnen zijn in het aardse leven, is het belangrijk dat de Sjamaan de verbinding met Spirit integreert op aarde. Dat de verbinding met Spirit blijvend is en altijd aanwezig, ondanks alle prikkels van de aardse moderne westerse buitenwereld. Dat de verbinding met de eigen binnenwereld sterk en solide is en daarop wordrt gevaren.

De reizen helpen jou om jouw geest te veranderen en versterken, zodat jij daarmee een andere buitenwereld voor jezelf zult gaan manifesteren: in lijn met wie je wérkelijk bent. Jouw Sjamanistische krachten zullen gaan ontwaken en jij zult meer en meer weten en herinneren wie jij bent.

Sjamanisme is namelijk voor iedereen. We zijn namelijk allemaal in staat om onszelf te verbinden met onze ware natuur en ons Hogere Plan hier op aarde te integreren, inclusief het samenkomen met jouw tweelingziel! Wij hebben allemaal de potentie om ons met de voorouders te verbinden en onze kracht- en totemdieren.

Ik heb in 2 jaar tijd, sinds mijn ontwaken in april 2018, een Sjamanistische dood & wedergeboorte doorlopen om mezelf gereed te maken om andere zielen op dezelfde wijze te helpen helen en ontwaken. Om hen te helpen terug te komen bij de verbinding met hun Spirit zodat zij hier op aarde hun mooiste leven kunnen gaan manifesteren in co-creatie met Spirit. Daarvoor is een sterke verbinding met Spirit nodig, welke verbinding ik voor jou versterk tijdens de Sjamanistische reizen. Als ook heel en begeleid ik nu andere prachtige zielen in hun missie als Sjamaan. Dat doe ik met het jaarlijkse Vind jouw Spirit-programma. Meer over dat programma lees je hier.

Wil je meer lezen over mijn Sjamanistische dood en wedergeboorte? Dat kan hier.

SJAMANISTISCHE AUDIO REIZEN VOOR TWEELINGZIELEN

Tweelingzielen kunnen een week voorafgaand aan iedere Volle en Nieuwe Maan een audio reis downloaden in de webshop om de verbinding met hun tweelingziel in Spirit te versterken. De verbinding tussen jouw eigen Divine Masculine en Feminine energie, tussen jouw hoofd en jouw hart. Tijdens de Volle en Nieuwe Manen is de verbinding met onze tweelingziel altijd het sterkst. Zo kun je weleens hebben ervaren dat er ineens weer communicatie tussen jullie plaatsvindt precies rondom deze Manen, of dat je ineens wordt plat gebombardeerd met tekens en signalen rondom de Volle of Nieuwe Maan.

De reizen helpen ons om in eenheid te raken met onze hogere zelf en daarmee ook in harmonieuze eenheid in onze buitenwereld met onze tweelingziel. Want dat is de hoogste vorm van liefde en dat mag jij jouzelf toestaan om te mogen ontvangen! Wij helen ons eigen hart, waardoor we meer open komen te staan voor de liefde en meer aanwijzingen van Spirit op ons pad kunnen ontvangen voor het manifesteren van onze zielsmissie en ons hogere plan. We versterken de verbinding op Sjamanistische wijze met onze gidsen, met de voorouders en met kracht- en totemdieren. We verkrijgen inzichten van Grootmoeder Maan die ons in de juiste richting leiden en helpen met het doorbreken van onze karma-patronen.

Download een gratis Sjamanistische reis

Heb je nog nooit een Sjamanistische reis meegemaakt? Dan kun je hier een gratis reis downloaden.

Sjamanistische reis bestellen