Sjamanistische online reizen


De webshop staat vol met Sjamanistische online audio reizen, waaronder ook het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma en ik geef ze ook LIVE. Maar wat is nu een Sjamanistische reis en hoe doe je daaraan mee?

Een Sjamanistische reis is een reis door de Spirit (5e) dimensie heen, de wereld van jouw gevoel en emoties en de wereld van jouw geest. Deze reis maken wij in meditatie. Jij hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren, maar je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding als Sjamaan.

Je kunt voor jezelf een fijne plek maken waar je de meditatie wilt ondergaan. Dat kan liggend, maar mag ook zittend. De LIVE reizen, inclusief het webinar duren 1,5 uur. Alle Sjamanistische audio reizen in de webshop, duren tussen de 20 en de 60 minuten. Hoelang de reis duurt kun je in de webshop terugvinden.

Wat gebeurt er tijdens een reis? Tijdens een reis open ik als Sjamaan voor jou jouw chakrasysteem. Ik open jouw hart chakra zodat de liefde door jou heen kan stromen. De liefde is helende energie met een krachtige hoge energetische frequentie. De energie die afkomt van Grootmoeder Maan. De universele levensenergie. Jij hebt hier altijd toegang toe, alleen hebben vele zielen nog geblokkeerde chakra's (energieknooppunten) in hun energieveld waardoor de energie niet goed kan stromen. Ik breng jou weer in verbinding met jouzelf, de liefde die jij bent.

Dat doe ik onder andere door als Sjamaan de kracht van kracht- en totemdieren te gebruiken en de kracht van de voorouders. Ieder dier brengt ons een specifieke kracht voor heling.

Wanneer wij niet goed in verbinding staan met de universele levensenergie, met de Goddelijke liefde, ontbreekt het ons aan kracht, aan vertrouwen, aan richting, aan een doel, aan de kracht om actie te ondernemen en ons leven te veranderen. De man en vrouw in ons werken dan niet samen en zijn uit balans. Er vindt dan een gevecht plaats tussen ons gevoel en ons denken, onze ratio. Ofwel tussen de vrouw (gevoel) en de man (ratio) in ons.

Wanneer wij wel goed in verbinding staan met deze hogere kracht, voeren we onze zielsmissie uit, weten we waarvoor we hier op aarde zijn. Zijn we vervuld van zelfvertouwen, moed, kracht en doorzettingsvermogen. We hebben geduld, uithoudingsvermogen en begrip en creëeren en manifesteren gezamenlijk met de Goddelijke Wil, ingevolge ons Hogere plan. We manifesteren liefde! Waaronder een relatie met onze tweelingziel. Meer over de kracht van manifesteren kun je hier lezen.

Hoe meer Soul Retrieval er bij jouw plaatsvindt - heling en aarding (landen) van jouw ziel (in jouw lichaam) - hoe meer jij je zal durven overgeven aan de stroom van jouw Hogere plan, aan jouw zielsmissie, waar je steeds meer van zal gaan ontdekken, onder begeleiding van jouw gidsen, met wie de verbinding steeds sterker zal raken via jouw intuïtie en gevoel. Aan de roep van jouw prachtige liefdevolle hart. Meer begrip en berusting zul je krijgen waarom dingen zo gaan zoals ze gaan, ook met jouw tweelingziel. Acceptatie van jouw Hogere plan is het belangrijkste om liefde te manifesteren, op welk vlak dan ook (geld is ook liefde!).

De Sjamanen noemen dit een Sjamanistische dood en wedergeboorte. Om als Sjamaan werkzaam te kunnen zijn in het aardse leven, is het belangrijk dat de Sjamaan de verbinding met Spirit integreert op aarde. Dat de verbinding met Spirit blijvend is en altijd aanwezig, ondanks alle prikkels van de aardse moderne westerse buitenwereld. De reizen helpen jou om jouw mindset te veranderen zodat jij daarmee een andere buitenwereld voor jezelf zult gaan manifesteren: in lijn met wie je wérkelijk bent. Jouw Sjamanistische krachten zullen gaan ontwaken en jij zult meer en meer weten en herinneren wie jij bent.

Sjamanisme is voor iedereen. We zijn namelijk allemaal in staat om onszelf te verbinden met onze ware natuur en ons Hogere Plan hier op aarde te integreren, inclusief het samenkomen met jouw tweelingziel! Wij hebben allemaal de potentie om ons met de voorouders te verbinden en kracht- en totemdieren.

Ik heb in 1,5 jaar tijd een Sjamanistische dood doorlopen om mezelf gereed te maken om andere zielen op dezelfde wijze te helpen helen en ontwaken. Om hen te helpen terug te komen bij de verbinding met hun Spirit zodat zij hier op aarde hun mooiste leven kunnen gaan manifesteren in co-creatie met Spirit. Daarvoor is een sterke verbinding met Spirit nodig, welke verbinding ik voor jou versterk tijdens de Sjamanistische reizen.

Wil je meer lezen over mijn Sjamanistische dood en wedergeboorte? Dat kan hier.

SJAMANISTISCHE LIVE REIZEN VOOR TWEELINGZIELEN

Voor Tweelingzielen vindt er iedere Volle en Nieuwe Maan een LIVE-reis plaats in een besloten facebook-groep.

Iedere Maan(d) reizen we samen met een groep van tweelingzielen om de verbinding met onze tweelingziel in Spirit te versterken, om meer in harmonieuze eenheid te raken met onszelf en daarmee ook in harmonieuze eenheid in onze buitenwereld met onze tweelingziel. Wij helen daarmee ons eigen hart, waardoor we meer open komen te staan voor de liefde en meer aanwijzingen van Spirit op ons pad kunnen ontvangen voor het manifesteren van onze zielsmissie en ons hogere plan. We versterken de verbinding op Sjamanistische wijze met onze gidsen, met de voorouders en met kracht- en totemdieren.

Het webinar vangt aan om 19:45 uur op de dag van de Volle en de Nieuwe Maan. Na het webinar volgt de live Q&A en daarna beginnen we met de reis. In totaal duurt het tot circa 21:15 uur. In het webinar leer ik jou meer over de tweelingzielen reis en het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel en jouw droomleven, waaronder jouw zielsmissie! Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de live Q&A mij vragen te stellen.

Je kunt meedoen aan een enkele reis, of een lidmaatschap per maand bestellen waarmee je allemaal bijzondere en leuke extra's krijgt!

Lidmaatschap Tweelingzielen reizen

Met een lidmaatschap doe je per maand mee aan de Sjamanistische Tweelingzielen LIVE reizen & webinars tijdens de Volle Maan en de Nieuwe Maan. De reizen vinden plaats in een besloten facebook-groep met allemaal gelijkgestemde tweelingzielen.

Als lid krijg je toegang tot een beveiligd deel van mijn website, waar je tijdens de Wassende Maan en Afnemende Maan een extra sjamanistische audio-reis onder begeleiding van een krachtdier aantreft welk dier jou van een specifieke kracht zal voorzien. De dieren melden zich bij mij vlak van tevoren met de kracht die op dat moment nodig is om te helpen ontwaken en versterken in het collectief. Met de reizen zul jij meer aarden en jouw energieveld versterken zodat er meer integratie kan plaatsvinden van jouw hogere plan hier op aarde.

Als lid kun je tot 5 dagen na de LIVE-reis de reis nog in de groep herhalen. Je blijft gedurende de gehele maand van het lidmaatschap lid van de groep.

Per e-mail krijg je na jouw bestelling een aantal bestanden in jouw e-mail. Een bestand met de link naar de facebook-groep, alsook een bestand met het wachtwoord voor het beveiligde deel en de maan kalender waarop je kunt zien wanneer het wassende en afnemende maan is. Je kunt met de link en het wachtwoord zelf de audio-reizen downloaden op het beveiligde deel van mijn website.

Maak je tijdig lid van de facebook-groep! Tot 19:00 uur op de avond zelf accepteer ik lidmaatschapsverzoeken.

Losse reizen (audio & live)

Wil je liever een enkele audio reis bestellen per krachtdier? Dat kan ook. De audio reizen onder begeleiding van de krachtdieren schaf je los aan voor € 16,50 per stuk en de Nieuwe en Volle Maan-reizen (LIVE) voor € 25 per stuk.

Je vindt in de webshop ook reizen voor jouw chakra heling per chakra.

Een enkele LIVE reis bestel je in de webshop. Na jouw bestelling ontvang je dan de link naar de facebook-groep in jouw e-mail.

Download een gratis Sjamanistische reis

Heb je nog nooit een Sjamanistische reis meegemaakt? Dan kun je hier een gratis reis downloaden.

LIVE-reis bestellen

Wil je meedoen aan een Live-reis? De agenda van de reizen vind je hieronder. Een reis bestellen kan via de webshop. Je ontvangt dan in jouw e-mail na jouw bestelling de link naar de Facebook-groep. Je bestelt daar ook het lidmaatschap. Maak je tijdig lid van de facebook-groep zodat ik je tijdig kan accepteren. Voor 19:00 uur uiterlijk op de avond zelf!