Sjamanistische online reizen


De webshop staat vol met Sjamanistische online reizen en ik geef ze ook live. Maar wat is nu een Sjamanistische reis en hoe doe je daaraan mee?

Een Sjamanistische reis is een reis door de Spirit (5e) dimensie heen, de wereld van jouw gevoel en emoties en de wereld van jouw geest. Deze reis maken wij in meditatie. Jij hoeft hiervoor niet te kunnen mediteren, maar je alleen maar over te geven aan mijn begeleiding als Sjamaan.

Je kunt voor jezelf een fijne plek maken waar je de meditatie wilt ondergaan. Dat kan liggend, maar mag ook zittend. Alle Sjamanistische reizen duren tussen de 30 en de 60 minuten. Hoelang de reis duurt kun je in de webshop terugvinden.

Wat gebeurt er tijdens een reis? Tijdens een reis open ik als Sjamaan voor jou jouw chakrasysteem. Ik open jouw hart chakra zodat de liefde door jou heen kan stromen. De liefde is helende energie met een krachtige hoge energetische frequentie. De energie die afkomt van Grootmoeder Maan. De universele levensenergie, het Christus Bewustzijn. Jij hebt hier altijd toegang toe, alleen hebben vele zielen nog geblokkeerde chakra's (energieknooppunten) in hun energieveld waardoor de energie niet goed kan stromen.

Wanneer wij niet goed in verbinding staan met de universele levensenergie, met de Goddelijke liefde, ontbreekt het ons aan kracht, aan vertrouwen, aan richting, aan een doel, aan de kracht om actie te ondernemen en ons leven te veranderen.

Wanneer wij wel goed in verbinding staan met deze hogere kracht, voeren we onze zielsmissie uit, weten we waarvoor we hier op aarde zijn. Zijn we vervuld van zelfvertouwen, moed, kracht en doorzettingsvermogen. We hebben geduld, uithoudingsvermogen en begrip en creëeren en manifesteren gezamenlijk met de Goddelijke Wil, ingevolge ons Hogere plan. We manifesteren liefde! Waaronder een relatie met onze tweelingziel. Meer over de kracht van manifesteren kun je hier lezen.

Hoe meer Soul Retrieval er bij jouw plaatsvindt - heling van jouw ziel - hoe meer jij je zal durven overgeven aan de stroom van jouw Hogere plan, aan jouw zielsmissie, waar je steeds meer van zal gaan ontdekken, aan de begeleiding van jouw gidsen, met wie de verbinding steeds sterker zal raken via jouw intuïtie en gevoel. Aan de roep van jouw prachtige liefdevolle hart. Meer begrip en berusting zul je krijgen waarom dingen zo gaan zoals ze gaan, ook met jouw tweelingziel. Acceptatie van jouw Hogere plan is het belangrijkste om liefde te manifesteren, op welk vlak dan ook (geld is ook liefde!).

Webshop

Mijn aanbod van Sjamanistische online reizen vind je in de webshop. Je vindt daar onder andere chakra reizen per chakra, waarmee je die desbetreffende chakra kunt helen en versterken. Meer over hoe chakra's werken kun je lezen door de chakra reis in de webshop aan te klikken per chakra. Je vindt er ook een audio reis met gebed voor het helen van jouw familiekarma. Meer leren over hoe familiekarma van invloed is op de relatie met jouw tweelingziel kan hier.

Je vindt er ook het Manifesteren met Grootmoeder Maan Sjamanistische healing programma voor het manifesteren van jouw droomleven, inclusief jouw zielsmissie, geldflow én een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel! Meer over dit programma lees je hier.

Alle audio reizen zijn onbeperkt geldig en kun jij zo vaak gebruiken als jij dat wilt.