Sjamanistische groepsreizen

(online en live)


Een Sjamanistische reis is een reis door de 5e dimensie heen met onze Geest. De dimensie van de Spirit wereld. Tijdens deze reis zul jij een deel van jouw Ziel weer hervinden onder mijn begeleiding. Er vindt Soul Retrieval plaats waardoor jij meer in alignment raakt met jouw Ziel(smissie). Wanneer jouw Ziel zich van binnenuit heelt, zal dit zich vanzelf op de juiste tijd in jouw buitenwereld gaan manifesteren.

Tijdens en na een Sjamanistische reis kan er van alles bij jou gebeuren. Je kunt je misselijk voelen, of juist heel licht, of verdrietig, blij, van alles. Jouw emoties komen vrij zodat er ruimte wordt gemaakt voor heling van jouw Ziel. Jouw Ziel bevindt zich in de emotionele laag van jouw energieveld.

Naast dat ik Sjamanistische reizen aanbied in 1 op 1 Soul Retrieval Skype sessies, kun je ook een reis meedoen (of meerdere) in groepsverband. In verbinding met de hele groep maken wij online samen een reis om bij ons allemaal Soul Retrieval te kunnen laten plaatsvinden. Omdat wij allemaal met elkaar verbonden zijn in Spirit, in Liefde, versterken wij met ieders energie de prachtige reizen. Wanneer jij meer individuele aandacht en heling wilt raad ik jou een 1 op 1 sessie aan.

Hoe gaat een reis in het werk?

Een Sjamanistische reis maken wij in een staat van meditatie. Een staat waarin onze Geest zich in ruststand bevindt. Ik ga daarvoor in een trance en de overige deelnemers aan de reis in meditatiestand. Dat kan zittend, liggend, relaxt, ontspannen zijn, maar daar kun je mogelijk ook moeite mee hebben of krijgen wanneer je het moeilijk vindt om de rust op te zoeken binnenin jouzelf. Alles wat er gebeurt bij jou is helemaal oké.

Het fijne aan deze reis is dat we de reis samen maken in verbinding met elkaar, dat doen we in een geheime FaceBook groep waarin ik Live zal gaan om op een persoonlijke manier verbinding met jou te kunnen maken. Jij als deelnemer kunt mij zien, maar ik jou niet. We maken de reis samen, maar toch ook alleen, want jij bevindt je gewoon op jouw fijne plek thuis zodat jij in rust aan de Sjamanistische reis kunt deelnemen. Hoe jij je voor een reis kunt aanmelden lees je verderop.

Jij hoeft geen ervaring te hebben met mediteren om te kunnen deelnemen. Het is ook niet erg wanneer jij in slaap valt, het helende effect van de reis blijft dan hetzelfde. Vind jij het moeilijk om stil te zitten? Ook dat geeft niet. Luister maar naar wat jouw lichaam nodig heeft tijdens de reis. Vind jij het moeilijk om te visualiseren? Doe helemaal wat voor jou goed voelt. Je mag erop vertrouwen dat er precies gebeurt voor jou wat jij nodig hebt op dat moment in jouw helingsproces.

Jij hoeft jou alleen maar te laten leiden door mijn stem en te ervaren wat er tijdens de reis gebeurt. Tijdens de reis voer ik een Sjamanistisch ritueel uit, waarbij ik gebruik maak van de kracht van het gebed, de kracht van Grootmoeder Maan, van krachtdieren, edelstenen, de energie van de Engelen, onze voorouders - zo kan het zijn dat een Sjamaan zich laat zien aan mij tijdens de reis om ons te helpen een deel van onze Ziel te kunnen helen.

Bij elke reis word ik begeleid door mijn eigen gidsen en mijn totemdieren Moeder Beer, Uil, Bizon, Adelaar en Vlinder. Elke reis is weer bijzonder. Het kan zelfs voorkomen dat een krachtdier zich meldt met een boodschap voor een specifieke Ziel. Zo kreeg ik tijdens een reis een boodschap van krachtdier Dolfijn door, welke boodschap niet alleen voor de hele groep was, maar nog specifieker voor een deelneemster die daardoor haar passie weer hervondt doordat dat deel van haar Ziel zich mocht helen.

''Lieve Avalon, dankjewel voor de mooie belevenis. Door de dolfijn heb ik weer besloten met de dolfijnen te gaan werken, heb hun verwaarloosd. Je bent een engel op aarde voor ons. Een heel goed voorbeeld dat ik weer wil gaan zijn en lang is weggeweest''.

Deze prachtige Ziel werkte in het verleden met dolfijnen en zelfs haar hele website is daarop ingericht. Wauw, wat een prachtige synchroniciteiten en puzzelstukken vielen er voor deze mooie Ziel op haar plaats.

Andere ervaringen:

''Mooi, een angst stuk lekker los kunnen laten''.

''Ik werd intens misselijk, dus ik moest tussendoor even het geluid uitzetten. Anders moest ik overgeven. Phoe!''.

''Dankjewel, inzichten gekregen!''

''Super krachtig, dankbaar!''

Hoe meld ik me aan voor een groepsreis?

De data van alle groepsreizen vind je in de webshop, daar kun je ook direct een groepsreis bestellen met betaling via iDeal. Alle ''standaard'' groepsreizen kosten € 16,- per reis en vinden 2 keer per maand plaats elke Volle en Nieuwe maan, zodat ik de energie van Grootmoeder Maan kan gebruiken voor ons helingsproces. Themareizen zoals het ontmoeten van jouw kracht- of totemdier of jouw gids(en), daar betaal je € 22,- voor. Deze reizen worden 1 of 2 keer per maand op een willekeurige datum georganiseerd. Je kunt ook direct alle beschikbare standaard-reizen kopen met korting, daarvoor vind je ook een link in de webshop.

Stap 2 is dat jij je aanmeldt via het inschrijfformulier wat je ook in de webshop vindt, zodat je op de lijst komt te staan voor de reis die je hebt gekocht. Een dag voordat de reis begint ontvang jij van mij per e-mail een link van een geheime FaceBook -groep waar jij jouzelf lid van kunt maken. Een uur voordat de reis begint ontvang je van mij per e-mail een reminder dat ik Live ga zodat je er op tijd bij bent en aanwezig kunt zijn in de groep.

Ik begin elke reis met het vertellen van het thema en waar we onze aandacht en daarmee energie tijdens de reis op gaan richten zodat dat binnenin ons kan groeien en versterken. Ik deel met jou mijn eigen ervaringen met de energie van het moment en vertel jou wat voor invloed Grootmoeder Maan kan hebben op jouw buitenwereld. Omdat ik voor ons allemaal dienst doe als afvoerkanaal, zo kun je dat zien, kan het voorkomen dat ik fysiek en mentaal al voorafgaand aan de reis tekens van de Spirit wereld doorkrijg en energie voor ons zal afvoeren en aarden. Ook dit proces zal ik met jou delen.

Kun je er niet bij zijn op het tijdstip van de reis? Dan kun je de reis nog tot 48 uur daarna bekijken in de groep, zo vaak als dat jij dat wilt. Na 48 uur maak ik de groep weer leeg om deze klaar te maken voor de volgende reis. Jij wordt dan verwijderd uit de groep. Alleen wanneer jij alle reizen hebt gekocht blijf jij lid van de groep tot en met de laatste reis.

''Dank je lieve Avalon !! Ik heb de replay verschillende malen beluisterd, was prachtig, heb hem beluisterd totdat het hoesten ophield. Dus alle oude energie weg nu. Was echt fantastisch, heel hartelijk dank !!''.

Het maakt dus niet uit wanneer jij deelneemt aan de groepsreis. Het helende effect ervan is net zo krachtig tijdens, als erna.

Los van het betreffende thema vindt er tijdens elke reis een chakra schoonmaak plaats en versterk ik jouw verbinding met Spirit door Soul Retrieval bij ons allemaal te laten plaatsvinden.

In de webshop kun jij jouw reis / reizen bestellen, vergeet jezelf erna niet in te schrijven op de deelnemerslijst (je wordt na betaling vanzelf teruggeleid naar de webshop voor invullen van het formulier).

FAQ

> Maakt het uit dat ik in slaap ben gevallen tijdens de reis?
Nee, dat maakt niks uit. Het helende effect van de reis blijft hetzelfde; er vindt alsnog Soul Retrieval plaats.

> Ik kan er niet bij zijn op het tijdstip van de reis, maar wil toch graag deelnemen, kan ik de Live uitzending terugkijken?
Ja dat kan. Tot 72 uur na de reis kun jij in de geheime groep de reis terugkijken.

> Ik kan er niet bij zijn op het tijdstip van de reis, is het helende effect dan hetzelfde?
Ja, het maakt niet uit wanneer je deelneemt aan de reis. Het helende effect blijft hetzelfde.

Voor andere vragen kun jij contact met mij opnemen via WhatsApp op 0641114625 of per e-mail op info@vindjouwspirit.nl.