Edelstenen


Edelstenen


Edelstenen worden sinds dag en dauw (al voor de bijbelse tijd) gebruikt voor heling van onze energie. Edelstenen dragen namelijk net zoals Plant medicijnen een hoge frequentie van energie. Door de juiste edelstenen te gebruiken voor jou in jouw helingsproces kun jij de energie aan jouw veld toevoegen die jij op dat moment nodig hebt. Denk daarbij aan de energie van eigenwaarde, overvloed, moed, rust, beter naar jouw behoeftes kunnen luisteren en nog veel meer. Edelstenen staan er ook om bekend om fysieke klachten te helpen helen. Zo gebruik ik zelf een Bergkristal rutielkwarts die ik ter hoogte van mijn borst draag voor mijn ademhalingsproblemen.

Een overzicht van verschillende stenen en hoe jij deze stenen kunt gebruiken (bijvoorbeeld in water) tref jij hieronder aan. Wil jij graag weten welke steen jij op dit moment zou kunnen gebruiken voor jouw helingsproces? Dan kun je dat door mij middels een reading voor jou laten vaststellen. Jij kunt ook naar een edelstenen winkel gaan en jouw intuïtie jou laten vertellen welke steen jij op dat moment nodig hebt. Jouw aandacht wordt daar dan vanzelf naartoe getrokken.

Jij treft de stenen voor het gemak aan op volgorde van de desbetreffende chakra waarvoor zij werken. Sommige stenen werken voor meerdere chakra's, ik plaats de beschrijving dan onder de chakra die voor mij het meest leidend is voor het gebruik van deze stenen (doch vertrouw op jouw eigen gevoel!).

Meer edelstenen nieuws ontvangen en andere Sjamanen wijsheid? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief.


Hart chakra

Jade
Rozenkwarts

Keelchakra

Aquamarijn
Maansteen
Turqoise


Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required