Sjamanen Wijsheid


Sjamanen Wijsheid

Sjamanen zijn helers van energie. Zij doen dit door de verbinding met de Spirit wereld te leggen, met het onderbewustzijn, met Spirit. Alles heeft namelijk een Spirit. Een ander woord voor Spirit is ook wel ''energie''. Dieren dragen een Spirit, planten, mensen, maar ook voorwerpen, woorden, gedachten, overtuigingen én eten.

Wanneer wij niet goed in verbinding zijn met onze Ware Zelf, onze Spirit, betekent het dat wij energie in ons veld met ons mee dragen die niet van ons is. Die niet ''vibreert'' met de frequentie van wie wij werkelijk zijn: Liefde (ook wel Licht). Deze lagere frequentie energie kan zorgen voor veel fysieke en mentale klachten. Veel ziek zijn, verkouden, moe, burn-out, hoofdpijn, maar ook huidproblemen, ernstige ziektes en zelfs beroertes kennen hun oorsprong in een verstoord energetisch veld.

Door jouw energie te zuiveren en versterken, hetgeen Sjamanen voor jou doen, raak jij dichter bij jouw Ware Zelf, bij Spirit. Jij raakt weer heel in energie. Jij raakt weer op de frequentie van wie jij werkelijk bent.

Sjamanen kunnen vele middelen gebruiken om jouw energie te helen, om jou weer terug in ''alignment'' te brengen met jouw Ware Zelf, met Spirit. Tegenwoordig hebben wij natuurlijk hele andere middelen tot onze beschikking dan dat de Indianen vroeger hadden toen de moderne technologie nog niet bestond. Toen de Indianen nog leefden met het ritme van de Maan en de kracht van de Zon(ne energie) werd gebruikt voor heling. Hier lees jij meer Indianen wijsheid.

Zo kan iedere ''moderne'' Sjamaan een andere manier van energie heling aanbieden met andere middelen die daarvoor worden gebruikt. De basis zal echter altijd hetzelfde zijn bij een Sjamaan: energieheling door de verbinding met jouw Spirit, jouw onderbewustzijn, jouw Ware Zelf, aan te gaan. Zodat jouw Spirit de Sjamaan kan vertellen wat jij nodig hebt aan heling.

Ik werk als Sjamaan met verschillende manieren om jouw energie te helen. Ik werk veel met krachtdieren, Plant medicijnen en edelstenen voor heling van jouw energieveld. Ik gebruik echter ook veel woorden, middels het schrijven van gratis spreuken en teksten, om jouw energie mee te helen, alsook begeleide meditaties en Ayurveda voor jouw voeding. Kleuren hebben ook allemaal een unieke trilling en kunnen jou ook helpen om jouw energieveld te helpen helen. In een artikel wat ik schreef over kleurentherapie lees jij daar meer over. Of bestel de handleiding ''Chakra schoonmaak op Sjamanistische wijze'' (inclusief een begeleide meditatie voor jouw Chakra schoonmaak), waarmee jij zélf jouw Chakra's kunt schoonmaken met behulp van Plant medicijnen, geuren en kleuren, edelstenen en zelfs fysieke Yoga oefeningen.

Wil jij van de Spirit wereld weten wat jij op dit moment nog te leren hebt of jouw aandacht naartoe mag brengen voor jouw heling? In een reading kan ik voor jou verbinding maken met jouw Spirit. Of misschien heb jij een hele hoop vragen en wil jij van mij één op één live heling ontvangen en alle boodschappen en kracht voor jou van de Spirit wereld. Vraag dan een Skype sessie bij mij aan.


Ik heb voor jou ook een aantal handleidingen gemaakt
inclusief helende meditatie, waarmee jij dichter bij jouw Spirit raakt.
Alle handleidingen vind jij in de webshop.


Ga naar de webshop


Ik wens voor jou dat jij jouw Spirit weer mag vinden en het leven zal gaan leiden wat voor jou bestemd is. Onthoud lieve Ziel, alles gebeurt altijd op exact het juiste moment wanneer jij dat nodig hebt in jouw helingsproces. Vertrouw daar maar op.


Liefs,
Avalon