Sjamanen Wijsheid


Sjamanen Wijsheid

Sjamanen zijn helers van energie. Zij doen dit door de verbinding met de Spirit wereld te leggen, met het onderbewustzijn, met jouw Spirit en het collectieve BewustZijn, de stroom van de Goddelijke Liefde. Alles heeft een Spirit. Een ander woord voor Spirit is ook wel ''energie''. Dieren dragen een Spirit, planten, mensen, maar ook voorwerpen, woorden, gedachten, overtuigingen én eten.

Wanneer wij niet goed in verbinding zijn met onze Ware Zelf, onze Spirit, onze ware natuur, zwemmen wij vaak tegen de stroom van de Universele energie in. Hierdoor verliezen wij juist aan energie in plaats van dat wij versterken in kracht en levensenergie. Energieverlies en gebrek in ons veld, alsook de aanwezigheid van veel ''oude'' energie, kan zorgen voor veel emotionele, geestelijke en lichamelijke klachten. Veel ziek zijn, verkouden, moe, burn-out, hoofdpijn, maar ook huidproblemen en ernstige ziektes kennen hun oorsprong in een verstoord energetisch veld. Alles is energetisch te genezen.

Door jouw energie te zuiveren en versterken, hetgeen Sjamanen voor jou doen, raak jij dichter bij jouw Ware Zelf, bij jouw Spirit, jouw natuur, jouw oorsprong. Jij versterkt in Eigenwaarde, Eigen Kracht, Zelfvertrouwen en Zelfliefde.

Sjamanen kunnen vele middelen gebruiken om jouw energie te helen, om jou weer terug in ''alignment'' te brengen met jouw Ware Zelf, met Spirit. Tegenwoordig hebben wij natuurlijk hele andere middelen tot onze beschikking dan dat de Indianen vroeger hadden toen de moderne technologie nog niet bestond. Toen de Indianen nog leefden met het ritme van de Maan en de kracht van de Zon(ne energie) werd gebruikt voor heling. Hier lees jij meer Indianen wijsheid.

Zo kan iedere ''moderne'' Sjamaan een andere manier van energie heling aanbieden met andere middelen die daarvoor worden gebruikt. De basis zal echter altijd hetzelfde zijn bij een Sjamaan: energieheling door de verbinding met jouw Spirit, jouw onderbewustzijn, jouw Ware Zelf, zodat jouw Spirit de Sjamaan kan vertellen wat jij nodig hebt aan heling.

Ik werk als Sjamaan met verschillende manieren om jouw energie te helen. Ik werk veel met de Spirits van krachtdieren, Plant medicijnen en edelstenen voor heling van jouw energieveld. Alsook gebruik ik veel geur, kleur en geluid en word ik door de Engelen ondersteund. Ik gebruik ook veel woorden, middels het schrijven van gratis spreuken en teksten, om jouw energie mee te helen. Op de homepagina kun je de handleiding ''Vind jouw Spirit, 10 manieren om jouw Ware Zelf te vinden op Sjamanistische wijze'' downloaden waarin je nog meer Sjamanistische manieren van energieheling kunt terugvinden. Kleuren hebben ook allemaal een unieke trilling en kunnen jou ook helpen om jouw energieveld te helpen helen. In een artikel wat ik schreef over kleurentherapie lees jij daar meer over.


Wil jij weten wat ik voor jouw energieheling kan betekenen? Kijk dan eens op de pagina ''Leven met de Maan'' of de pagina van de losse 1 op 1 sessies. Voor heling van een trauma bied ik Soul retrieval aan. Wat dat precies is lees jij hier.


Vind jouw Spirit


Liefs,
Avalon

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required