online reading & healing pakketten


Soul retrieval-pakket


''Ik ben jou zo ontzettend dankbaar voor de begeleiding bij het proces waar ik nu in zit. Dankbaar voor de herkenning en de inzichten die je aanreikt, de persoonlijke boodschappen en de positiviteit die je uitstraalt en waarmee je mij diep van binnen hebt geraakt. Je bent een wijs mens, zonder oordeel, met een enorme krachtige energie. Je persoonlijke aanpak geeft meteen vertrouwen. Niet alleen in jou, maar ook in mezelf. Je hebt me zoveel inzichten gegeven en liet me vooral ook zelf ervaren en ontdekken. Je voelt uitstekend aan wat ik nodig heb en hebt me dichterbij gebracht bij een gebalanceerde versie van mezelf''.

Voor de duur van minimaal 4 weken ontvang jij van mij energieheling en begeleiding in jouw helingsproces middels de Sjamanistische techniek van Soul retrieval. Wat deze techniek precies inhoudt kun jij hier uitgebreid lezen.

Gedurende onze levensweg (alsook onze vorige levens) verzamelen wij en versplinteren wij onze energie. Wij versplinteren onszelf want wij zijn energie, wij zijn Spirit. Zo kan het voorkomen - in dit of een vorig leven - dat jij een trauma hebt ervaren waaraan jouw energie nog wegvloeit uit jouw veld waardoor jij aan Eigen Kracht verliest en daarmee jouw Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en Zelfliefde ook niet kan versterken.

Zo droomde ik op mijn 33-jarige leeftijd over een meisje door wie ik op de lagere school heel erg gepest ben, toen ik in groep 5 zat. Zo ver terug kan dat dus gaan en zo diep kan dat nog geworteld zitten in ons onderbewustzijn.

De delen van jouw Ziel die jij verloren bent geraakt aan een (al dan niet onbewust plaatsgevonden) trauma of gedurende jouw vorige levens herstel ik voor jou en haal ik terug naar jouw eigen energie(veld). Daarmee versterk ik jouw Eigen Kracht, jouw Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en de Liefde voor jouzelf. Jij raakt dichter bij jouw Spirit.

Onze Zielsmissie kan zich pas openbaren aan ons wanneer wij aandacht besteden aan het helen van onze emotionele laag. Daar waar onze Ziel zich bevindt. Hoe meer jij kunt gaan loslaten (tijdens de sessies en daarbuiten), hoe meer ruimte jij aan jouw Ziel zult geven, hoe dichter jij bij jouw Spirit raakt en jouw Hart weer kan gaan spreken om jou op jouw pad te begeleiden. Door onze emotionele laag te helen, helen we ook onze geestelijke én lichamelijke laag. Fysieke klachten en ziektes zullen op die manier als sneeuw voor de zon verdwijnen (afhankelijk van jouw klachten mogelijk wel langer dan met 4 weken). Jij raakt weer sterk(er) en gezond(er).

Inhoud pakket

Elke week ontvang jij van mij een 1 op 1 online Skype reading & healingsessie van 2 uur waarin ik jouw energie lees en heel op Sjamanistische wijze met een Sjamanistisch ritueel. Tijdens deze sessie ontvang jij van mij boodschappen van de Spirit wereld (jouw eigen Spirit, jouw onderbewustzijn). Wij praten over waar jij in jouw dagelijkse leven tegenaan loopt, of wanneer jij een trauma wilt verwerken over jouw trauma zodat ik jou BewustZijn kan geven.Ik vertel jou hoe jij kunt loslaten en dichter bij jouw Spirit kunt komen. Aan het einde van de sessie zuiver en versterk ik jouw energie middels een begeleide meditatie waarin ik met mijn Geest (Spirit) energie richt naar de plekken waar jij verzwakt bent in jouw energie(veld).

In die 4 weken mag je mij tussendoor vragen stellen over jouw helingsproces (per whatsapp). Ik ben de gehele 4 weken in energie met jou verbonden. Ik krijg daardoor voor jou als kanaal boodschappen van de Spirit wereld door die jij weer van mij doorkrijgt. Dat kunnen boodschappen van krachtdieren zijn, waar ik mee werk als Sjamaan, of boodschappen van de Engelen waar ik dagelijks door word begeleid en verbinding mee leg. Getallen met een Engelenboodschap kunnen er op jouw pad komen, of bij mij doorkomen voor jou, het kan zijn dat ik geuren of kleuren voor jou doorkrijg, plant medicijnen, edelstenen, berichten van voorouders of overleden dierbaren. Jouw eigen verbinding met de Engelen kan versterken. Van alles kan zich voordoen. Het zal precies zo gebeuren zoals voor jouw helingsproces nodig is op dat moment.

''Wow, ik voel me helemaal licht en zelfs een beetje euforisch. Er zijn zoveel puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Heb echt het gevoel dat jij mij nog meer gaat helpen dan dat je nu al hebt gedaan. Dankjewel!''.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van de kracht van Edelstenen en Kristallen, krachtdieren, geluid van een klankschaal voor jouw aarding en verschillende soorten wierook voor heling van jouw chakra's. Alles wat ik in mijn energieveld breng helpt jouw energie te zuiveren en versterken nu ik mijzelf energetisch met jou verbind. Alsook is Aartsengel Rafaël met zijn helende energie bij elke sessie aanwezig. Elke sessie kan weer anders zijn, met andere Edelstenen, andere krachtdieren, andere boodschappen, geheel wat ik voor jou doorkrijg op basis van wat jij op dat moment nodig hebt. Jij mag je daar aan overgeven en hoeft alleen maar open te staan om helende energie te ontvangen.

''Wow, got a message in a shape of a number 2244, quite impressive; it really answers a few of my questions''.

Dromen duiding

Een belangrijk onderdeel van het pakket is dromen duiding. De Spirit wereld brengt ons vele boodschappen voor ons helingsproces in onze dromen nu wij in onze slaap weer verbinding maken met de Bron. Onze Spirit, onze hogere Zelf, verlaat ons lichaam en keert tijdens onze diepe slaap terug naar de Bron waar het zich oplaadt met bronenergie.

Voor jouw helingsproces en Soul retrieval is het van uiterst belang dat wij aandacht besteden aan onze dromen en vooral de personen die daarin voorkomen. Onze dromen vertellen ons precies wie en wat wij emotioneel nog niet hebben losgelaten en mogen verwerken. Door jouw droom aan jou uit te leggen breng ik het deel van jouw onderbewustzijn in jouw bewustzijn waardoor jij kunt gaan helen en verwerken.

Niet gevreesd als jij jouw dromen moeilijk kunt onthouden. Daar dicht ik dan een prachtige spreuk voor.

Kosten

De kosten van dit pakket bedragen voor 4 weken € 1.750,- (incl. btw). Voor dit pakket is gespreide betaling NIET mogelijk. De betaling dient te zijn voldaan (en door mij ontvangen) voor aanvang van de eerste sessie.


Leven met de Maan-pakket


Ik ben voor jou een pakket aan het ontwerpen om jouw energie weer met dat van jouw ware natuur gelijk te laten lopen zoals de Indiaanse Sjamanen vroeger leefden. Grootmoeder Maan beheert alles met haar krachtige energie en heeft een ontzettend grote invloed op onze emoties en onze vrouwelijke energie (zelfzorg, compassie, vriendelijkheid naar onszelf; zelfliefde). Wanneer jij jouw energie leert te helen en aante passen aan het ritme van Grootmoeder Maan zul jij niet langer meer tegen de stroom in worstelen, maar met de natuurlijke stroom mee zwemmen. Energie kan flowen, waardoor jouw buitenwereld overeenkomstig voor jou zal flowen. Niet langer zul jij aan energie verliezen, maar juist aan Eigen Kracht winnen, aan Eigenwaarde, aan Zelfvertrouwen en aan Zelfliefde. Jij raakt dichter bij jouw Spirit. Terug naar jouw ware natuur.

Binnenkort tref je meer informatie over dit pakket op deze pagina aan. Wil je van de inhoud, kosten en startdatum op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan deze pagina voor de nieuwsbrief in. Meer informatie over wat Leven met de Maan doet voor jouw energie(heling) en het vinden van jouw Spirit. kun jij vinden op de Leven met de Maan-pagina.

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required