Mijn vorige levens


Sinds mijn ontwaken in april 2018 is er vanuit de Spirit wereld steeds meer informatie voor mij beschikbaar gekomen over mijn vorige levens. Zoveel verschillende dingen die ineens met mij deden resoneren, waarvan ik wist: ik ben daar eerder geweest! Er is iets met dat land, er is iets met die vriendin en nog veel meer kliks die bij mij plaatsvonden.

Want dat is wat er gebeurt wanneer jij ontwaakt, jij krijgt steeds meer van jouw herinneringen terug als Ziel. Van jouw vorige levens als Ziel, want alleen jouw lichaam, jouw voertuig, hier is anders, maar van binnen ben jij nog hetzelfde: Spirit.

Ook specifieke gebeurtenissen begon ik te herleven emotioneel. Ik raakte aan het huilen door verschillende dingen waarin mijn Ziel herkenning vond. Ik schreef zo rond mijn 16e jaar een gedicht vanuit het oogpunt van een verkrachtte vrouw, ik heb een verschrikkelijke klik met de Spaanse cultuur en met de Indianen. Toen mijn verbinding met Spirit sterker raakte kwam er van alles weer terug waardoor ik mijn Zielsmissie weer herinnerde. Waardoor ik wist wat voor mij bedoeld was in dit leven en dat begon te leven.

Zo ben ik in 3 verschillende vorige levens Sjamaan geweest en mocht deze herinnering in dit leven weer terugkomen zodat ik het Sjamanisme weer kon gaan beoefenen en gebruiken voor de heling en het ontwaken van de Ziel(en). Alsook ontdekte ik dat ik een Hoge Priesteres ben geweest in een Keltisch leven en raakte ik weer in verbinding met Merlijn de Magiër, die als mijn leraar optreedt en al die tijd al bij mij is geweest. Ik had er alleen geen herinnering meer van, dat ik al eerder met Merlijn heb samengewerkt. Het eiland Avalon in Glastonbury is uit de periode van King Arthur, waar Merlijn optrad als hoeder en ''opleider'' van de koning. Merlijn heeft koning Arthur zijn magie geleerd en krachten gegeven. Vlak voordat deze herinnering bij mij ontwaakte, was er ook Drakenenergie op mijn pad gekomen, die ik gebruikte tijdens de Sjamanistische online groepsreis voor de heling en het helpen ontwaken van de Zielengroep. Ook de Vuurdraak is al die tijd al bij mij geweest en heb ik in mijn vorige leven veel mee gewerkt en een hechte band mee gehad. Wauw, wat een wereld ging er voor mij open toen al deze herinneringen terugkwamen!

Ik gebruik ook het openen van de Akasha Kronieken om mijn vorige levens meer in detail te weten te kunnen komen. Zo ontdekte ik waar mijn geldblokkade vandaan komt en kon ik dit helen, alsook het familiekarma met mijn moeder. Hieronder een globaal overzicht van mijn vorige levens:

> Lemurië Atlantis, als Hoge Priesteres;
> Siberische Sjamaan;
> Hoge Priesteres van Isis in Egypte;
> Een arm leven met Heksen- en Sjamanenkracht in Israël;
> Keltische Godin, Hoge Priesteres, Heks & Sjamaan in Europa, Galicië en op het eiland Avalon;
> Sjamaan bij een Indianen stam in Peru, Cuba en Costa Rica (de Indianen zijn nomaden);
> Heks, helderziende en Spion in Frankrijk in de Middeleeuwen.

Over mijn geldblokkade ontdekte ik dat mijn laatste leven dat van een Spion was in Frankrijk. Ik kreeg ''bloedgeld'' uitbetaald voor mijn werkzaamheden, maar wilde dat niet aannemen omdat ik niet vrijwillig in de positie van Spion was terechtgekomen. Ik wees dus telkens het geld af, waardoor ik in dit leven nog steeds moeite ondervind met het ontvangen van geld. Geld is lange tijd in mijn ogen ''vies'' geweest en ''kwaad''. Alsook ontdekte ik waarom ik zoveel moeite heb met de band met mijn moeder. In Lemurië ben ik zussen geweest met mijn moeder en met haar man geweest. Ik heb de Liefde van haar afgenomen en daardoor een ontzettend groot schuldgevoel gecreëerd, wat in al mijn levens heeft doorgewerkt in dat ik me verantwoordelijk voel voor de Liefde van mijn moeder.

Ik ontdekte en ontleedde ook de blokkade op mijn sacrale chakra, op mijn seksualiteit en waarom ik het zo moeilijk vind om het leven te accepteren en met de flow mee te gaan (en daarmee controle los te laten). Ik stelde de vraag aan de Kronieken waarom ik altijd zo'n moeite met gezag heb, zowel mannelijk als vrouwelijk. Het antwoord daarop was dat ik in mijn leven in Israël door een groep mannen ben verkracht om mij het zwijgen op te leggen, ik sprak de waarheid uit wat niet werd getolereerd in die tijd, alsook nog in 2 andere levens maakte ik een verkrachting mee. Op mijn 16e, 18e en 19e jaar. Niet zo vreemd dus dat ik zo'n afkeer heb ontwikkeld van de mannelijke energie en daarmee ook het mannelijke geslacht. Ik heb jarenlang de grootste moeite gehad met het vertrouwen van mannen, met mezelf te durven laten zien, met kwetsbaarheid, het uitspreken van mijn gevoelens, met mezelf veilig te voelen in het bijzijn van mannen of vrouwen met een sterke mannelijke energie. Inmiddels heeft dat zich mogen helen.

De informatie over mijn vorige levens heeft mij vooral rust gebracht. Meer rust en acceptatie nu ik weet waar mijn patronen en gedrag vandaan komt. Ik ben mij er nu van bewust waar het vandaan komt, dus kan ik het nu ook bewust aanpakken en helen binnenin mij.

Wil jij ook meer weten over jouw vorige levens?

Op de pagina ''Akasha Kronieken'', kun je meer lezen over de Akasha Kronieken die ik ook voor jou kan openen.