Maan spreuken


Maan Journalen met Spreuken

Op deze pagina plaats ik voor jou Spreuken voor jouw energieheling die jij kunt oplezen voor jouzelf tijdens de Volle Maan en de Nieuwe Maan en soms ook tijdens de Wassende of de Afnemende Maan. Aan de spreuken is helende energie verbonden die ervoor zal zorgen dat energie die jou weghoudt van jouw Ware Zelf en de Liefde, losgetrild wordt uit jouw energieveld.

De Maan is vrouwelijk en heeft daardoor met haar energie veel invloed op onze emoties en daarmee onze energie. Gelet op dat moeder Maan de zee en oceaan van eb naar vloed kan veranderen, begrijp jij wellicht wat voor sterke invloed de energie van de Maan op jou heeft nu jij voor 70% uit water bestaat. Jouw hongergevoel kan veranderen, jouw slaap, jouw stresslevel en nog veel meer waar de Maan allemaal invloed op uitoefent. De Maan kent haar eigen tijden voor het naar binnenkeren, om te rusten, en om jouw energie juist naar buiten te richten, sociale uitjes te ondernemen, actief te zijn, tatoeages te laten zetten, jouw haren te knippen of juist niet te wassen. De Maan heeft zelfs invloed met haar energie op het slagen van operaties.

Het loslaten van relaties, materie of welke vorm van energie dan ook, gaat bij de afnemende Maan energie veel makkelijker dan tijdens de wassende Maan. Nieuwe projecten start je bijvoorbeeld juist weer met behulp van de energie van de Nieuwe Maan. Wanneer jij het ritme van de Maan leert kennen leer jij jouzelf kennen. Jouw ware natuur. Jij zwemt dan niet meer tegen de Universele energiestroom in, maar vaart daarop mee waardoor jij in energie verhoogt en daarmee in Zelfliefde, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en Eigen Kracht.

Twee keer per maand tref jij op deze pagina een Maanspreuk aan voor jouw energieheling die ik via Instagram en FaceBook zal aankondigen. Je kunt je ook voor de nieuwsbrief inschrijven dan ontvang je de spreuk tezamen met meer Sjamanen wijsheden per e-mail.

Wil jij leren leven met de krachtige energie van Grootmoeder Maan? Binnenkort verschijnt er op mijn website meer informatie over het ''Leven met de Maan-pakket'', waarin ik jouw energie op Sjamanistische wijze heel en jou leer om jouw ritme aan te passen aan dat van Grootmoeder Maan zodat jij zal verhogen in energie en daarmee in Eigenwaarde, Eigen Kracht, Zelfvertrouwen en Zelfliefde zal versterken. Jij raakt dichter bij jouw Ware Zelf. Na afloop van mijn begeleiding heb jij zelf het BewustZijn gekregen van de Maan-energie en ben jij in staat dit toe te passen in jouw leven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gesteld van de inhoud, startdatum en de kosten. Meer informatie zal binnenkort ook verschijnen op de ''Leven met de Maan-pagina''. Wil jij al direct met jouw heling aan de slag? Een losse helingsessie boeken kan ook. Meer informatie daarover lees je op de 1 op 1 sessies-pagina.Januari 2019

6 januari Nieuwe Maan in Steenbok


December 2018
7 december Nieuwe Maan in Boogschutter
22 december Volle Maan in Kreeft

November 2018
7 november Nieuwe Maan in Schorpioen
23 november Volle Maan in Tweelingen
30 november Afnemende Maan

Augustus 2018
11 augustus Nieuwe Maan

Juli 2018
5 juli Afnemende Maan in Vissen

Juni 2018
13 juni Nieuwe Maan

Mei 2018
21 mei Wassende Maan
29 mei Volle Maan
29 mei Volle Maan deel II

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required