Maan gebeden


Maan gebeden

Op deze pagina plaats ik voor jou gebeden voor het vinden van jouw Spirit die jij kunt oplezen voor jouzelf tijdens de Volle Maan en de Nieuwe Maan en soms ook tijdens de Wassende of de Afnemende Maan. Aan de gebeden is helende energie verbonden die ervoor zal zorgen dat energie die jou weghoudt van jouw Hogere Zelf, van de Liefde, losgelaten wordt.

De Maan is vrouwelijk en heeft daardoor met haar energie veel invloed op onze emoties en daarmee onze energie, onze Ziel. Gelet op dat moeder Maan de zee en oceaan van eb naar vloed kan veranderen, begrijp jij wellicht wat voor sterke invloed de energie van de Maan op jou heeft nu jij voor 70% uit water bestaat. Jouw hongergevoel kan veranderen, jouw slaap, jouw stresslevel en nog veel meer waar Grootmoeder Maan allemaal invloed op uitoefent. Grootmoeder Maan kent haar eigen tijden voor het naar binnenkeren, om te rusten, en om jouw energie juist naar buiten te richten, sociale uitjes te ondernemen, actief te zijn, tatoeages te laten zetten, jouw haren te knippen of juist niet te wassen. De Maan heeft zelfs invloed met haar energie op het slagen van operaties!

Het loslaten van relaties, materie of welke vorm van energie dan ook, gaat bij de afnemende Maan energie veel makkelijker dan tijdens de wassende Maan. Nieuwe projecten start je bijvoorbeeld juist weer met behulp van de energie van de Nieuwe Maan. Wanneer jij het ritme van de Maan leert kennen leer jij jouzelf kennen. Jouw ware natuur. Jij zwemt dan niet meer tegen de stroom in, maar vaart daarop mee waardoor jij in energie verhoogt en daarmee in Zelfliefde, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en Eigen Kracht. Jij heelt daarmee jouw Ziel en vindt jouw Spirit.

Twee keer per maand tref jij op deze pagina een Maan gebed met helende energie aan bijpassend bij de huidige stand van die Maan. Door het oplezen van het Maan gebed wend jij de energie aan om de verbinding met jouw Spirit te versterken. Wat jou niet meer dient aan energie zal losraken uit jouw energieveld door de helende energie verbonden aan het gebed.

Via Instagram en FaceBook zal ik aankondigen wanneer het gebed online staat. Je kunt je ook voor de nieuwsbrief inschrijven dan ontvang je het gebed tezamen met meer Sjamanistische wijsheid, waaronder gechannelde boodschappen van krachtdieren, planten en edelstenen, per e-mail.

Lees wat met jou resoneert en gebruik voor jouw helingsproces wat met jou resoneert. Jouw eigen innerlijke leiding gaat altijd voor.


Februari 2019
4 februari Nieuwe Maan in Waterman
18 februari Volle SuperMaan in Maagd

Januari 2019

6 januari Nieuwe Maan in Steenbok
21 januari Super Volle Bloedmaan (met maansverduistering) in Leeuw

December 2018
7 december Nieuwe Maan in Boogschutter
22 december Volle Maan in Kreeft

November 2018
7 november Nieuwe Maan in Schorpioen
23 november Volle Maan in Tweelingen
30 november Afnemende Maan

Augustus 2018
11 augustus Nieuwe Maan

Juli 2018
5 juli Afnemende Maan in Vissen

Juni 2018
13 juni Nieuwe Maan

Mei 2018
21 mei Wassende Maan
29 mei Volle Maan
29 mei Volle Maan deel II

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required