leven met de maan


Leven met de energie van Grootmoeder Maan


Je hebt vast weleens van die dagen gehad dat je superhoog in energie was en stuiterend de dag door ging. Onrustig in je hoofd, veel dingen vergeten, chaos in je hoofd en om je heen. Goede kans dat het toen Volle Maan was. De Maan waarbij de energie het hoogste is en wij daardoor ook een flinke stoot aan hoge energie in ons energieveld binnenkrijgen.

Grootmoeder Maan heeft namelijk een ontzettend grote invloed op onze emoties. Als zij de zee en oceaan van eb naar vloed kan laten bewegen, stel je dan eens voor wat haar energie doet met het water in ons. Wij bestaan voor 70% uit water en onze tweede sacrale chakra (heiligbeen) is de chakra van onze emoties met het element water. De energie van Grootmoeder Maan beoefent daar dus een grote invloed op uit.

Grootmoeder Maan kent 4 verschillende standen en wisselt ook nog eens om de 2 à 3 dagen van sterrenbeeld. Zo heb je mogelijk weleens gehoord ''de Maan staat in Tweelingen''. Dat betekent dat de Maan in het sterrenbeeld van tweelingen staat die dag, wat óók weer invloed heeft op jouw emoties en gedrag. De Maan versterkt dan de energie van tweelingen en daarmee ook de kenmerken, alsook het element waar het sterrenbeeld voor staat. In dit geval ''lucht''.

In mijn eigen helingsproces van Advocaat naar Sjamaan (mijn verhaal lees je hier), heb ik mijzelf met een Sjamanistische reis geheeld aan de hand van de standen van de Maan. Ik leerde hoe ik de energie van Grootmoeder Maan in mijn voordeel kon gebruiken en leef sindsdien met haar energie mee, in plaats van ertegen in. Ik liet op de juiste momenten emoties los en vrijkomen, waardoor mijn energie weer kon stromen, omdat er ruimte kwam voor energie met de frequentie van de Liefde, voor energie van de Bron, waardoor ik in energie verhoogde en mijn Spirit vond.

Door dit proces elke maand te herhalen zuiver(de) ik mijn energieveld en versterk(te) ik mijn Eigen Kracht. Ik verhoog(de) daarmee mijn Eigenwaarde. De Liefde voor mijzelf blijft maar groeien. Wauw wat maak ik een krachtige keuzes nu voor mijzelf, waar ik dat een aantal jaren geleden, zelfs nog een aantal maanden en weken geleden, nog niet deed. Ik doe geen concessies meer, omdat ik nu eindelijk ook vóel wat ik waard ben. Mijn vastzittende emoties in de vorm van overtuigingen hebben ruimte gemaakt voor nieuwe krachtige overtuigingen die mijn Eigenwaarde hebben versterkt. Na heel wat jaren niet geweten te hebben hoe mijn emoties werken, kan ik ze nu ervaren, zien, horen en loslaten. Ik geef ze de ruimte. Wat een verlichting.

Leven met de Maan-pakket

Binnenkort verschijnt er het ''Leven met de Maan-pakket'' waarin ik jou 8 weken lang heel en begeleid om jouw energie weer met dat van Grootmoeder Maan gelijk te laten lopen. Niet langer tegen de stroom in worstelen, maar met de stroom mee. Niet langer verliezen aan energie, maar winnen aan Eigen Kracht, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en Zelfliefde.

Na 8 weken heb jij zelf het BewustZijn verkregen en ben jij zelf in staat om jouw energie op dat van de Maan aan te passen en met haar ritme gelijk te lopen.

Wil jij op de hoogte blijven van de inhoud, kosten en startdata van dit pakket? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required