Nusta Karpay Godinnen-inwijdingen


Tijdens het Vind jouw Spirit-programma wat twee keer per jaar aanvangt, meer daarover lees je hier, wijd ik jou in door middel van de Nusta Karpay, Munay-Ki en Qoto Kuna.

De Nusta Karpay is een eeuwenoude Peruviaanse Sjamanistische wijze om jou te verbinden met jouw Godinnenenergie. De Nusta inwijdingen helpen jouw chakra systeem te openen, opschonen en versterken, door jou op Sjamanistische wijze te helen en te verbinden met de energie van de Nusta's.

De afgelopen 2 jaren, sinds april 2018, heb ik het pad van de pampa mesayoq en alto mesayoq bewandeld om mijzelf gereed te maken om anderen met de Nusta Karpay te mogen inwijden en helen. Het pad van de pampamesayoq is het pad van de verbinding met moeder aarde. Ik leerde mij eerst met moeder aarde verbinden: ik leerde mijn Divine Feminine energie te versterken, waardoor ik terecht ben gekomen op het pad van de alto mesayoq: het pad van de rechtstreekse verbinding met spirit. Heling van de Divine Masculine energie. Ik heb vervolgens beide paden naast elkaar bewandeld en doe dat nu nog steeds, want we zijn immers nooit uitgeleerd en uitgeheeld in de verbinding met onze ware zelf, de liefde.

Ik ben in directe verbinding met moeder aarde en spirit opgeleid tot paqo (Peruviaanse Sjamaan), ik heb dus geen opleiding tot Sjamaan gedaan, maar ben op eigen kracht teruggekomen bij mijn ware zelf, geheel onder begeleiding van de Spirit wereld. Ik leerde zo mijn vertrouwen en waarde versterken, waardoor ik nu anderen kan begeleiden in hun pad tot het terugkomen bij de eigen krachten als Sjamaan en hen de tools en trics meegeef om zelf als healer aan de slag te gaan, volledig op eigen kracht, onder begeleiding van de Spirits die jou zullen helpen bij jouw healingwerkzaamheden.

Het Vind jouw Spirit-programma richt zich daarom op het opleiden van Sjamanen, om jou de inwijdingen te laten ondergaan in 8 weken tijd (7 inwijdingen en opening van de wiracocha, jouw 8e chakra), zodat jij daarmee wordt klaargemaakt voor jouw missie als Sjamaan en vervolgens zélf deze inwijdingen kunt gaan doorgeven, doordat jouw verbinding met Spirit is versterkt en jij in samenwerking met Spirit jouw helingen kunt gaan verrichten. Wanneer wij in co-creatie met Spirit werken, stroomt onze buitenwereld oneindig. We komen nooit meer iets tekort en raken in een staat van overvloed. Zowel geestelijk als fysiek in kracht, maar ook in ons werk en ons inkomen. Geld is namelijk ook gewoon energie.

De Nusta Karpay

De Nusta Karpay bestaat uit 7 chakra inwijdingen, Nusta inwijdingen, die ervoor zullen zorgen dat jouw 8e chakra zich zal openen, de chakra waarin al jouw kennis uit vorige levens is opgeslagen. Wanneer deze chakra zich opent zul jij terugkomen op jouw zielenpad en de stappen gaan ondernemen om jouw zielsmissie te gaan leven en te laten groeien zoals dat voor jou bedoeld is.

Gedurende het programma, meer daarover lees je hier, gaan we gezamenlijk met de groep van Divine Feminines de ceremonies uitvoeren vanaf huis.

Hieronder lees je een beschrijving van de verschillende Nusta's.

1. Nusta Mama Ocllo, verbonden aan de wortelchakra: aarding en vertrouwen. Zaden van licht die ik bij jou zal planten zodat jouw mindset zal veranderen en jij vanuit een ander perspectief zal gaan kijken (meer eigen kracht) waardoor jij andere dingen in jouw leven zal gaan aantrekken en manifesteren.
2. Nusta Donia Mujia, Mama Serena, Anchanchu, verbonden aan de 2e sacrale chakra: het element water, emoties, acceptatie, verzachting van de ego, zodat jij jezelf toe zult gaan staan om meer te mogen ontvangen en daarmee jouw leven te veranderen in onvoorwaardelijke liefde. Meer zijn, minder doen. Meer achterover leunen en ontvangen!
3. Nusta Mama Simona, verbonden aan de 3e chakra de zonnevlecht: verbinding met je voorouderlijn van medicijnvrouwen, jouw eigen kracht, identiteit en eigenwaarde. Jouw doel hier op aarde en daarmee de vormgeving van jouw zielsmissie en jouw eigen bedrijf.
4. Nusta Dona Teresa, verbonden aan het hart chakra: opening van het hart, harmonie met spirit, jouw hogere zelf en daarmee de verbinding met anderen. Harmonie met jouzelf betekent harmonie met jouw omgeving en het kunnen laten zijn van al dat is. Het betekent herleving van jouw verbinding met de natuur. Samenwerking tussen de man en vrouw in jou (Divine Masculine en Feminine energie) en daarmee het leven van jouw hogere plan hier op aarde. Zodra het hart zich opent kom jij thuis bij de liefde.
5. Nusta Maria Sakapana, verbonden aan het keel chakra: element wind (lucht), communicatie met spirit en anderen, transparant zijn, uiting van jouw waarheid. Het laten zien en horen van jouw waarheid, van jezelf. Het allerbelangrijkste als ondernemer om te gaan staan voor jouw zielsmissie, wat anderen daar ook van mogen denken. Om jezelf te promoten, te laten horen en zien, zo vaak als nodig is!
6. Nusta Huana Huaman Tik'lla, vebonden aan het 3e oog: innerlijke visie, jouw leven vanuit jouw visie co-creëren met spirit, de kracht van zieners. Gezamenlijk gaan wij jouw bedrijf co-creëren met Spirit en jouw visie daarvan versterken zodat het vanuit jouw binnenwereld waarheid kan gaan worden in jouw buitenwereld! Alles wat je kunt zien, kun je manifesteren!
7. Nusta Tomasa Huaman Tik'lla, verbonden aan de kruin chakra: transformatie, integratie en balans. Verbondenheid met de samenleving. Samen één. Integratie van jouw hogere plan: jouw transformatie. Je niet meer eenzaam voelen, maar gesteund door jouw gidsen. We doen dit samen en die verbondenheid zul je gaan voelen en gaan uitvoeren in jouw leven. Wanneer de ander gelukkig is, ben jij dat namelijk ook en zul je alles ontvangen wat voor jou bedoeld is in dit leven.

De Nusta Karpay is de eerste Inca inwijding die je van mij gedurende 7 weken zult ontvangen tijdens het Vind jouw Spirit-programma. Je kunt de inwijdingen ook los bestellen in de webshop en ontvangt de sjamanistische reizen (audio transmissies) dan in jouw e-mail, met daarbij een korte beschrijving van hoe jij de sjamanistische reizen kunt ondergaan gedurende 7 weken.

Bestellen