Ervaringen


Sjamanistische online groepsreizen voor tweelingzielen

''Hoi lieve Avalon, wat een reis gisteren! Vond het heel intens. Vandaag heel moe en weet met mijn lichaam geen blijf. Vanmorgen de reis terug beluisterd en nadien terug dutje gedaan. Was blijkbaar nodig! En nogmaals dank voor gidsen die je benoemde. Ik heb namelijk vorige week gevraagd om hun zich bekend te maken en kreeg steeds ''M'' te zien en twijfelde steeds, is het Aartsengel Michaël? Er zijn zoveel Maria's? En nu weet ik het''.

''Gisteravond was bijzonder.. de pijn die ik heel bewust nog eens doorvoelde, zowel lichamelijk (mijn been deed echt weer zoveel zeer als alle jaren hiervoor, terwijl de pijn afneemt), maar ook emotioneel. Het zover verwijderd zijn van mezelf, klem voelen in die relatie en mezelf kwijt zijn. Tezamen gaf dit veel tranen!! En jij benoemde dat je pijn voelde. Daarna meldde zich mijn totemdier. Kreeg kippenvel wat je daarover zei! En krachtdieren kwamen langs.. Uil, wolf en eenhoorn. Zo bijzonder weer dat ik vooraf nav jouw altaar foto's uil een eenhoorn al had gezien en benoemd!! Ik mag mijn weg gaan, gesteund door spirit en vele krachtdieren!''.

Akasha Reading

''Zooo! Dit maakt alles zo helder en het raakt me enorm.. mijn grootste angst voor mijn grootste (eigen)liefde, door mijn eigen waarheid te spreken. Voelt alsof dit eindelijk wordt uitgespeeld. Ik ben een lichtwerker en ga dat laatste stukje schaduw in mij het licht geven. Dankjewel lieve Avalon, dit betekent heel veel voor mij''.

''Lieve lieve Avalon, je had mij moeten zien... vreugdedansje op het werk. Ik ga nog eens luisteren en dan verdiepen in wat mij te doen staat... maar dat ik nu dus voor mezelf heb gekozen en mij niet meer laat tegenhouden met als iemand dreigt met zelfmoord dat ik me dan schuldig blijf voelen.. niemand kan mij verantwoordelijk stellen voor hun daden.. dat was ff een super mooie bevestiging!''.

''Hey Avalon! Alles is veranderd.. in de zin van.. ik snap het nu. Ik begrijp wat ik kom doen op aarde. Ik heb na je bericht zoveel bijzondere dingen meegemaakt... het is bijna niet te bevatten. Van een witte vlinder in de slaapkamer... tot zingen voor mijzelf in een taal die ik niet ken, maar waarvan ik wist dat het lied voor mijn zonnevlechtchakra bedoeld was. Ik kan geen vlees meer eten en ik kan nog wel even doorgaan. Ik ben zo ontzettend dankbaar!''.

Voor een overzicht van mijn aanbod klik je hier.

Of ga direct naar de webshop voor het bestellen van een sjamanistische reis of reading.


Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required