Ervaringen


''Zo blij dat ik jou vorig jaar als spiritueel coach heb gekozen. In korte tijd ben ik volgens mij zo gegroeid. Ik moet nog uitkijken dat ik niet naast mijn schoenen ga lopen''.

''Dank je wel voor gisteren, ik heb een hoop inzichten gekregen die ik nog niet had. Het besef dat ik veel meer weet en intuïtief al doe is fijn te horen''.

WhatsApp gesprek even na de sessie:

''Wandeling gedaan, was heerlijk en een opluchting. Ik voel veel warmte rond het hart en bovenkant rug. Wilde nog zeggen dat ik veel geborrel in mijn buik voelde en oprispingen tijdens de reis. Nogmaals dank en ik ga nagenieten!

Was van binnen echt happy en warm. Dankjewel!!!

Hartstikke bedankt Avalon, ik voel me zo opgelucht en vreugdevol.

Je bent zo'n powerwoman, je hebt alles in de smiezen. Waarvoor dank''.

''Wow, ik voel me helemaal licht en zelfs een beetje euforisch. Er zijn zoveel puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Heb echt het gevoel dat jij mij nog meer gaat helpen dan dat je nu al hebt gedaan. Dankjewel!''. Ilse na haar eerste sessie van haar persoonlijke begeleidingstraject.

''Na mijn eerste kennismaking met Avalon, wist ik meteen dat zij de juiste persoon was om mij te begeleiden. Mijn twijfels bij online sessies via Skype, verdwenen direct. Avalon is een wijs mens, zonder oordeel, met een enorme positieve energie. Haar persoonlijke aanpak geeft meteen vertrouwen. Niet alleen in haar, maar ook in jezelf. Avalon geeft je inzichten en laat je vooral ook zelf ervaren en ontdekken. Ze voelt uitstekend aan wat je nodig hebt en begeleidt je op je eigen, persoonlijke pad naar een gebalanceerde versie van jezelf''.
Ilse na afloop van haar persoonlijke begeleidingstraject.

''Wow, got a message in a shape of a number 2244, quite impressive; it really answers a few of my questions''.
Anca direct na haar 1 op 1 online Skype reading & healing sessie.

''Ik ben na onze skypesessie gelijk al meer gaan letten op onderste chakra's. Aarding en zelfzorg. Ging gelijk mijn huis netjes maken zodat ik een fijne ruimte voor mezelf creeerde waar ik voorheen mezelf dat niet echt gunde''.
Linda direct na haar 1 op 1 online Skype reading & healing sessie.

''Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik voel me echt krachtig. Mijn prijs qua masseren verhoogd en deze week 3 nieuwe reiki klanten erbij. Ben happy!!!''.
Alba-Luz de volgende dag na haar 1 op 1 online Skype reading & healing sessie.

''Avalon, dankjewel! Een traantje gelaten hier! Wat een fijne droom, en wat een fijne uitleg ♥''.
Nina over de uitleg van haar droom.

''Dankzij jouw begeleiding heb ik technieken geleerd om die negatieve gewoontes af te leren. I may not be there yet, but I am closer than I was yesterday ;-) Ik ga steeds meer leven vanuit mijn intuïtie en het blije kind in mij. Dankjewel voor het delen van jouw wijsheid met mij''.
Elisa over haar persoonlijke begeleidingstraject.

''Dankjewel! ♥ Je reading bevestigt wat ik eigenlijk in de verte al voelde, houdt me de spiegel voor die ik nodig had en geeft me richting''.
Ilse over haar reading.

''Wauw, bizar hoe je zo de essentie hebt weten te vangen en me dit aanreikt, ik ben echt ontroerd ♥♥♥''.
Danielle over haar Persoonlijke Spreuk.

''Direct na onze sessie kreeg ik zoveel mooie boodschappen op mijn pad. Alles kwam bij elkaar en viel ineen en klopte gewoon ineens''.
Elisa over haar 1 op 1 online Skype Reading & Healing sessie.

''Avalon heeft me de afgelopen zomer na het overlijden van mijn verloofde op subtiele wijze een mooi inzicht gegeven in wie ik ben, waar ik vandaan kom en hoe ik dichter tot mijzelf kan komen. Haar begeleiding heeft me heel erg geholpen om verder te kunnen leven op intuïtieve wijze, iets wat ik nooit eerder deed. Ik kan nu verder bloeien en op eigen kracht verder gaan. Dankjewel lieve Avalon!''
Sharon over haar persoonlijke begeleidingstraject.

''Avalon, dankjewel. De spreuk komt zooo binnen ♥''.
Herma over haar Persoonlijke Spreuk.

''Dankjewel lieve Avalon, ik ben even helemaal gesmolten van je prachtige woorden... WAUW! Je hebt mij hier echt mee geraakt! Zo puur en oprecht zoals jij het schrijft, zo kan ik het voelen. Dankjewel lieve schat. Zo een prachtige gave heb jij. ♥♥♥♥♥''.
Yvonne over haar Persoonlijke Spreuk.

''Wauw dit komt bij me binnen... Woord voor woord voel ik en begrijp ik. Ik ga hiermee aan de slag. Bijzonder hoe je de spreuken dicht, wat een mooie gave. Heel erg bedankt Avalon ♥''.
Marieke over haar Persoonlijke Spreuk.

''Zo prachtig en liefdevol hoe je schrijft en het dichten maakt het heel bijzonder! Dankbaar dat jouw energie op mijn pad is gekomen ♥''.
Gabi

''Jeetje Avalon, wat ben jij een engel. Deze komt zo ongelooflijk binnen. Ik kan ook niet stoppen met huilen. Ik voel je liefde. Ontzettend bedankt voor deze mooie helende woorden, deze gaan me veel goeds brengen ♥♥♥''.
Nikita over haar Persoonlijke Spreuk.

''Lieve Avalon, wat een prachtige pure energie heb jij, wauw dat geeft me enorm veel inspiratie. De Reading die je Herma gaf, zo zuiver, kreeg kippenvel All over.... en dat je daarna geheel belangeloos ging staan voor wat je waard bent, en dit doet om mensen in liefde te brengen. Ik was er stil van''.
Alice

''Heel erg bedankt, het is precies zoals je het zegt. Ik ga hier mee aan de slag, ik had dit nodig om verder te kunnen. Ik had vanmorgen al om hulp gevraagd aan onze vader, en nu krijg ik deze mooie boodschap''.
Rita over haar Persoonlijke Spreuk.

''Prachtig Avalon, en het klopt helemaal. Ik krijg regelmatig zo boodschappen en dat Aartsengel Rafaël bij mij is voel ik. Ik zie zijn kleur als ik mijn ogen toe doe. Ben je zeer dankbaar voor de mooie spreuk, zal hem zeker opzeggen tegen Rafaël. Je bent goud waard voor de mensen en dieren lieve Avalon ♥♥♥♥''.
Jenny over haar Engelenspreuk.

''Dit is zó raak. Ben helemaal ontroerd. Heel dankbaar hiervoor lieve Avalon!''.
Linda over haar Reading.

''Wauw, ik wil jou diep vanuit mijn hart bedanken, wat jij zegt klopt echt voor 100%. Tijdens het lezen zat ik met een grote glimlach en tranen in mijn ogen, best confronterend om dit ook zo te lezen. Ben enorm dankbaar dat je me zo wilt helpen <3''.
Kiara over haar Reading.

''Spot on. Echt amazing. Dankjwel mooie ziel ♥♥''.
Bram over zijn Reading.

''Dankjewel Avalon, heel bijzonder dit. Ik heb hier best wel weerstand tegen maar ben het meteen gaan doen en voelde me al heel snel niet echt ziek meer''.
Selma over haar Engelenspreuk.


''Prachtig! Ik heb net een geweldige uitleg gekregen met tips <3. Nogmaals bedankt''.
Diana over de uitleg van haar droom.Vind jouw Spirit


Op FaceBook en Instagram post ik met regelmaat energienieuws, Maan journalen & gebeden en andere Sjamanen wijsheden. Je volgt daar ook mijn leven als Sjamaan.

Elke week het Maangebed in jouw inbox ontvangen? Hieronder schrijf jij je in voor de Maanbrief.

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required