Maan Journalen


Maan Journalen

Op deze pagina lees jij alles over de verschillende standen van de Maan en de invloed van haar energie op onze eigen energie. De Maan is vrouwelijk en heeft daardoor met haar energie veel invloed op onze emoties. Onze 2e sacrale chakra met als katalysator ''water''. Gelet op dat de Maan de zee en oceaan van eb naar vloed kan veranderen, begrijp jij wellicht wat voor sterke invloed de energie van de Maan op jouw energie heeft. Jouw hongergevoel kan veranderen, jouw slaap, jouw stresslevel en nog veel meer waar de Maan allemaal invloed op uitoefent.

In de Maan Journalen lees jij wat jij kunt doen om met de energie van de Maan mee te leven in plaats van ertegen in te worstelen, zodat jij dus vervuld van energie kunt blijven en in verbinding met jouw Spirit. Zo is er een tijd om naar binnen te keren, om te rusten, en om jouw energie juist naar buiten te richten, sociale uitjes te ondernemen, actief te zijn, tatoeages te laten zetten, jouw haren te knippen of juist niet te wassen. De Maan heeft zelfs invloed met haar energie op het slagen van operaties.

Tijdens de verschillende Maan standen ondersteunt de energie van de Maan ons om oude energie los te laten (Volle Maan) of om juist nieuwe energie tot ons te nemen (Nieuwe Maan). Het loslaten van relaties, materie of welke vorm van energie dan ook, gaat vanwege de ondersteunende Maan energie dan ook veel makkelijker tijdens de Volle Maan. Nieuwe projecten start je bijvoorbeeld juist met de energie van de Nieuwe Maan, wil jij deze projecten slagen laten gaan.

Te leren om weer met het ritme van de Maan mee te leven, is de grootste zegen die jij jouzelf kunt geven.

Per maand tref jij verschillende Maan Journalen aan. Wat belangrijk is om met jou te delen voor jouw energieheling zul jij hier aantreffen.

Op Instagram en / of FaceBook kun jij zien wanneer er een nieuw Maan journaal online staat. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Wil jij direct met jouw energieheling aan de slag? In de webshop vind jij een uitgebreid aanbod van handleidingen die jou helpen bij het vinden van jouw Spirit. Bij het verkrijgen van meer BewustZijn. ''Wie ben ik en wat wil ik en wat is mijn levensmissie?'' Vind jouw Spirit!


Ga naar de webshop


November 2018
7 november Nieuwe Maan in Schorpioen (inclusief spreuk)
23 november Volle Maan in Tweelingen (inclusief spreuk)
30 november Afnemende Maan

Augustus 2018
11 augustus Nieuwe Maan (inclusief spreuk)

Juli 2018
5 juli Afnemende Maan in Vissen

Juni 2018
13 juni Nieuwe Maan

Mei 2018
21 mei Wassende Maan
29 mei Volle Maan
29 mei Volle Maan deel II