energie nieuws


Energie nieuws

Op deze pagina tref jij een overzicht op datum van het laatste Universele ''energie nieuws'' aan. Wat staat er op het Universele programma voor ons qua energie heling? Wij zijn namelijk allemaal verbonden in energie en maken allemaal gebruik van de Universele energiestroom, meer daarover kun je lezen in de gratis handleiding ''Vind jouw Spirit''.

Weet in ieder geval lieve Ziel, jij bent nooit alleen in jouw helingsproces. Wij helen allemaal. In verbinding met elkaar en de Universele energie, doch allemaal op ons eigen tempo. Veel wat anderen overkomt kun jij jouzelf in herkennen en andersom. Zo heeft het Universum de herfst- en winterperiode 2018-2019 het thema ''Eigen Kracht'' en kun jij merken dat er veel gebeurtenissen plaatsvinden om jouw Eigen Kracht te kunnen versterken, ook in jouw omgeving. Welk thema er speelt is onder meer afhankelijk van de stand van de planeten en de Maan.

Updates van energie nieuws kondig ik aan op mijn Instagram- en FaceBookpagina. Elke Volle Maan en Nieuwe Maan geef ik een nieuwsbrief uit waarin jij veel zult zien terugkomen over het desbetreffende thema en waar jij jou op mag gaan richten in die periode. Vind jij het handig om een overzicht te ontvangen? Schrijf jou dan hier in voor de nieuwsbrief.

Nieuws over tweelingzielen tref jij ook aan op deze pagina.

Wil jij direct aan de slag met jouw energieheling? Het vergroten van jouw Eigen Kracht? Meer energie van eigenwaarde uitnodigen in jouw veld? Meer zelfliefde? Kijk dan in de webshop welke handleiding jij daarvoor zou kunnen gebruiken.


Ga naar de webshop


Thema herfst- en winterperiode 2018: Eigen Kracht (mannelijke energie)

Het thema van de herfst- en winterperiode 2018 is heling van de ''Eigen Kracht''. Versterking van de vrouwelijke energie, waarmee er verzachting van de mannelijke energie plaatsvindt, van onze ego-patronen. Wij mogen leren hoe wij steeds meer externe veiligheid mogen loslaten zodat wij onze eigen vader en moeder kunnen zijn, van binnenuit, eenheid. Wij leren voor onze eigen veiligheid te zorgen, waaronder valt dat wij zelf een basis aan onszelf bieden, van Liefde, van stabiliteit, van zekerheid (van inkomen). Wij mogen ons psychisch losmaken van familiekarma, van psychische banden met onze vader en moeder (wat een psychische band is kun jij hieronder lezen in ''het verschil tussen psychische banden en liefdesbanden''). Wij mogen onafhankelijk raken. Ons vuur mag weer worden aangewakkerd, waar het de afgelopen tijd was uitgedoofd. Onze passies mogen herleven door een betere balans tussen onze 3-eenheid te creëren (meer over de 3-eenheid lees jij in de gratis handleiding ''Vind jouw Spirit'' welke jij hier kunt downloaden). Wanneer jij de laatste jaren meer aandacht hebt besteed aan de balans tussen Geest en Lichaam, mag jij nu meer aandacht geven aan het verlangen van jouw Ziel (jouw hartstocht, jouw vuur, passie en droom). Jij mag meer leren om jou vol overgave door jouw Hart te laten leiden. In de herfst oogsten wij, om ons in de winter terug te kunnen trekken om aan eigen kracht te kunnen winnen.

Hieronder tref jij artikelen aan die over dit thema gaan.

17 november 2018: Venus stopt in achteruit en Mercurius begint in achteruit
15 november 2018: de zoektocht naar jouw identiteit
11 november 2018: opening Engelenpoort
7 november 2018: de betekenis van het getal 333(3)
4 november 2018: yoga voor versterking van jouw Eigen Kracht
27 oktober 2018: het verschil tussen psychische banden en liefdesbanden (inclusief spreuk)
19 oktober 2018: let op jouw fysieke houding!
29 september 2018 herfst- en winter: heling mannelijke energie