Het geheim tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel

HET GEHEIM TOT HET MANIFESTEREN VAN EEN HARMONIEUZE RELATIE MET JE TWEELINGZIEL

Toen ik meer over het medicijnwiel leerde (in 2019) deed ik een bijzondere ontdekking. Ik ontdekte dat onze tweelingzielenreis GEHEEL samenloopt met de seizoenen en de maancycli van het medicijnwiel.

Ik ontdekte dat contactmomenten tussen mij en mijn tweelingziel, gelijk liepen met het medicijnwiel. Ik ontdekte dat wanneer we geen contact hadden met elkaar, dit geheel in overeenstemming was met het seizoen op het medicijnwiel en daarmee mijn eigen binnenwereld!

Ik ben toen een onderzoek gestart, door mijzelf "in lijn" te brengen met het medicijnwiel – de cyclus van moeder natuur – en heb als spiegel mijn tweelingziel daarvoor gebruikt. Door onze reis samen te observeren, opende ik in versneld tempo, mijn “kanaal”. Mijn verbinding met mijn intuïtie en gevoel versterkte ontzettend, waardoor mijn buitenwereld steeds meer mee veranderde in het pad van mijn hart. Ik begon steeds meer gerichte actie te ondernemen. Ik raakte daardoor steeds meer in lijn met ons hogere plan, dat mij in november 2019 terug naar Fuerteventura bracht, het eiland waar we elkaar ontmoet hebben.

De afgelopen jaren leerde ik onder begeleiding van de P’aqos (Peruviaanse Sjamanen van de Q’ero stam), alsook de Apus (heilige berg spirits uit Peru) in de spirit wereld, Chief White Eagle van de Ponca stam en Zwarte Eland, de laatste Ziener van de Oglala-Sioux stam, alle ins en outs kennen van het Inca-medicijnwiel en het Noord-Amerikaanse medicijnwiel.

Ik leerde hoe de moeder aarde-astrologie van de Indianen werkt, leerde werken met de krachten van de totemdieren en met hen Sjamanistisch reizen en leerde mezelf volledig meeleven met de maanstanden en de seizoenen. Ik ging in totale overgave aan mijn Hogere Zelf en plan en versterkte daarmee mijn Godinnen-energie, waarmee ik mijn Divine Masculine activeerde.

Mijn tweelingziel organiseert inmiddels zijn mannencirkels! Hij heeft, omdat ik mijn familiekarma cyclus doorbrak, nu ook de stap genomen om het pad van zijn hart te volgen. Zijn grote karmische cyclus van telkens nieuwe relaties met vrouwen heeft hij nu beëindigd, waardoor we er beide aan toe zijn dit jaar (2021), om weer op elkaars pad te raken in de buitenwereld.

Geheel volgens de seizoenen op het medicijnwiel!

Ik doorbrak mijn familiekarma met Sjamanistisch ademwerk. Ik stelde daarvoor een starterskit voor jou samen, waarin je naast een sjamanistische ademwerk-reis (audio), óók een 5-stappenplan vindt om jouw familiekarma te doorbreken en jouw tweelingziel daarin mee te laten bewegen.

Wanneer IK dus in harmonie raak met mijn Hogere Zelf, gebeurt dat bij hem ook en smelten de beide zielsdelen weer samen, wat in de buitenwereld leidt tot manifestatie van een harmonieuze relatie met onze tweelingziel.

Dit is het proces van hartopening wat ik de afgelopen jaren, sinds mijn ontmoeting met mijn tweelingziel in januari 2018, mocht doorlopen.

In de zomer van 2021 zullen wij elkaar weer ontmoeten op 25 juli (het is nu 24 maart 2021 nu ik dit schrijf), omdat het voor ons nu de tijd is om in harmonie met elkaar te raken en het samen te gaan doen. De afspraak die ik met mijn tweelingziel heb gemaakt voor onze incarnatie, was dat we eerst zélf ons proces zouden gaan doorlopen. Zodat we onze eigen lessen kunnen gaan delen met anderen, in het belang van het ontwaken van de mensheid (dit is de missie van de tweelingzielen).

Wij zijn beide aan het ontwaken als "Alto Mesayoq", dit is de Sjamaan die anderen onderwijst en het geleerde doorgeeft aan de mensheid. Het is de Sjamaan die de brug vormt tussen de spirit wereld en de aardse wereld. Deze kracht en missie ontwaak ik bij jou met het Vind jouw Spirit-programma. Welk programma iedere lente opnieuw aanvangt middels het e-learningprogramma.

Hij geeft zijn kennis nu door met zijn mannencirkels en ik met 2 prachtige online programma's voor tweelingzielen, waarin ik mijn lessen aan hen door kan geven voor manifestatie van een harmonieuze relatie met hun tweelingziel en het starten van je prachtige unieke online bedrijf als Sjamaan! Maar dat hadden we beide niet kunnen doen, als we onze gezamenlijke afspraak met elkaar en onze Meesters, Leraren en Overleden Dierbaren, niet hadden geëerd!

In de herfst van 2021 (ingevolge het medicijnwiel) manifesteert "het stoffelijke". Dat betekent dat we in de herfst de oogst kunnen gaan binnenhalen van het harde (innerlijke werk) wat we het afgelopen jaar hebben verricht. Dat kunnen jouw klanten en inkomsten zijn met jouw eigen bedrijf (Vind jouw Spirit-programma), maar ook de terugkeer van jouw tweelingziel in jouw leven! Dan wel, wanneer jullie harten zich volledig openen: een harmonieuze relatie met elkaar als Tweelingzielen! Hier lees je meer over Tweelingzielen.

Het sneeuwgansseizoen (start 22 december ieder jaar op het Noord-Amerikaanse medicijnwiel), is vervolgens hét seizoen van manifestatie. Op 20/21 of 22 december vindt altijd de winterzonnewende plaats, wat een geheel nieuw seizoen inluidt op het medicijnwiel van het uitkomen van jouw dromen!

Hoe dit werkt in jouw eigen tweelingzielenreis aan de hand van het medicijnwiel, leer je van mij met het medicijnwiel-jaarprogramma, je leert daarmee onder andere jullie eigen reis "lezen" (waar jullie zijn op het medicijnwiel en daarmee in jullie karmische aflossing en afspraken) én voorspellen aan de hand van het medicijnwiel!

Meer over mijn verhaal, tezamen met de seizoenen op het medicijnwiel, lees je in het GRATIS E-BOEK "manifesteer een harmonieuze relatie met je tweelingziel met het medicijnwiel", wat je kunt downloaden op de website van de Vind jouw Spirit-academie.

Mijn verhaal in het GRATIS E-BOEK

Mijn uitgebreide verhaal deel ik met jou in het GRATIS E-BOEK. Je leest daarin meer over de profetie van de Q'ero van het samenvliegen van de Adelaar en de Condor en daarmee de hereniging van de Tweelingzielen hier op aarde, ten behoeve van de heling van ons Pachamama (moeder aarde).

In het GRATIS E-BOEK vind je ook mijn uitgebreide gedetailleerde tijdlijn van mijn tweelingzielenreis terug, aan de hand van het medicijnwiel! Inclusief foto's!! Zodat jij daarmee zelf meer begrip kunt krijgen van de werking van het medicijnwiel voor de manifestatie van ons droomleven (hogere plan) hier op aarde!

GRATIS E-BOEK DOWNLOADEN

GRATIS E-BOEK “HET GEHEIM tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel”: download HIER.

SJAMANISTISCHE ADEMWERK-STARTERSKIT voor het doorbreken van jullie familiekarma!

Mijn familiekarma doorbrak ik met Sjamanistisch ademwerk, dat is een combinatie van het maken van een Sjamanistische reis en het beoefenen van ademwerk. Ik leerde van de Q'ero voorouders Sjamanistisch te reizen en combineerde deze twee technieken in een STARTERSKIT voor jou, om jou te helpen jullie familiekarma te doorbreken.

De Sjamanistische reis is ook nog eens specifiek GERICHT op het verbeteren van de communicatie tussen jou en jouw Tweelingziel. Dat doen we door de ander te ontmoeten in de spirit dimensie tijdens de Sjamanistische (visualisatie)reis (audio bestand).

De starterskit is daarmee specifiek gemaakt voor de hereniging van Tweelingzielen! Wat begint met een betere communicatie tussen jou en jouw Tweelingziel in de spirit wereld!

Wanneer jij daarin jouw stappen maakt, door de energie (aandacht) daar specifiek op te richten, heelt jouw tweelingziel daarin mee en gaat de ander óók de stappen nemen. Dat mag wel blijken uit al het innerlijk werk dat ik zelf verrichte, waardoor mijn Tweelingziel een hele grote stap voor zichzelf heeft genomen in de doorbraak van zijn karmische cyclus!

Met de 30-dagen ademwerk en visualisatie-challenge die je in het pakket terugvindt, kun jij de toewijding aan jouzelf leren geven!

Dat is namelijk STAP 1 van het geheime stappenplan wat ik voor jou heb toegevoegd aan de starterskit, om jullie familiekarma mee te doorbreken!

Jouw Divine Masculine: "WHEN U MOVE, I MOVE!"

HIER bestel je de ademwerk-starterskit.

Ps. zijn we niet schattig samen op de foto, met vrijwel dezelfde brillen (wat we niet wisten van elkaar!!).