Afnemende Maan “een ode aan Chief White Eagle”

AFNEMENDE MAAN: “een Ode aan Chief White Eagle”

Het is vandaag afnemende maan. Dé maan van het loslaten, die gelijk staat aan het westen op het medicijnwiel. De plek van hart opening.

Nog niet eerder hebben we op zo’n GROOT keerpunt gestaan met het collectief. Ik voel aan alles in mezelf dat het weleens heel anders kan gaan worden tussen vele tweelingzielen, na de Mercurius retrograde waar we ons in bevinden tot en met 21 februari!

Houd in gedachten dat dit een periode is van INTROSPECTIE. Check de “do’s & don’ts” van Mercurius retrograde via mijn social media kanalen.

In ieder geval GEEN nieuwe projecten aangaan of grote beslissingen maken! Net zoals we dat ook niet moeten willen doen tijdens de afnemende maan-fase, waar we ons vanaf vandaag in bevinden.

Deze maan is er één van LOSLATEN, uitzweten en uitzuchten. Ofwel: ruimte maken voor het nieuwe!

AANKONDIGING

Dat betekent voor mij dat ik voor de nieuwe maan van 11 februari (mijn bday 🐆🧘🏼‍♀️), ruimte mag maken voor een geheel nieuwe energie-instroom van samenwerking met spirit.

En dat begon bij mij een paar dagen geleden toen “Chief White Eagle” ineens aan mij verscheen via het boek dat ik las: De Adelaar & De Condor van Jonette Crowley. Zij spreekt daarin over haar persoonlijke reis en het terugvinden van haar verbinding met de Sjamaan in zichzelf. Ze sprak over dat ze wilde weten wie haar gidsen zijn en toen over White Eagle. Op dat moment stelde ik mezelf dezelfde vraag.

Ik vroeg me af wie mijn gidsen eigenlijk zijn, bij naam. Dat geeft toch een betere verbinding met hen.

Op dat moment voel ik een stroom aan warmte vanaf mijn zonnevlecht chakra omhoog komen door mijn hart chakra heen. WAUW! Vervolgens hoorde ik “White Eagle” en realiseerde ik me dat de Chief nu bij mij kwam om door mij heen te spreken en de mensheid te onderwijzen over het Noord-Amerikaanse medicijnwiel en de leer van de Natives! WAUW!

De leerling was klaar om de meester te ontmoeten 😍🙏🏼✨

Chief White Eagle was een Native Amerikaanse politicus en een Amerikaanse “civil rights” leader. Net zoals mijn overgrootopa Geert Vorenholt, die in de oorlog een grote rol bij het verzet had, strijdt hij voor de waarheid. En zo ook Aartsengel Uriël die vandaag tot mij kwam om mee samen te werken.

Vandaag op 4 februari is de sterfdag van Chief White Eagle, die tot op de dag van vandaag vanuit de spirit wereld nu Sjamanen helpt te ontwaken die bedoeld zijn om hun kennis over te dragen aan de mensheid.

“Ga niet op zoek naar hem. Hij zal tot jou komen wanneer het jouw tijd is”, spreekt hij tot jou.

Het bleek dat hij al lange tijd bij mij is, zo attendeerde mijn moeder mij op een boekje van hem “geestelijke ontwikkeling” die ik 2 jaar geleden al gelezen heb, zonder de klik te leggen met zijn aanwezigheid bij mij.

Op zijn sterfdag eren we deze prachtige strijder, man en ziel.

Omdat hij van de Noord-Amerikaanse kant is, zal hij door mij heen zijn wijsheid delen over het Noord-Amerikaanse medicijnwiel en de Q’ero (Peru zuid-Amerika) over het Inca-medicijnwiel van Peru.

Op deze manier verenigen zij de feminine-energie van de condor (zuid-amerika) met die van de masculine adelaar (Noord-Amerika), door mij heen.

Dit hebben zij de afgelopen jaren binnenin mij herenigt met elkaar, welke kennis ik nu mag gaan delen 🙏🏼 Namaste.

AANKONDIGING

Gisteren schrok ik even.. want ik hoorde “we willen van je vragen om te stoppen met de sjamanistische reizen”. Een bericht van de Q’ero 🙏🏼❤️🐆

De Q’ero zijn degenen die de 13e rite van de Munay-Ki door mij heen geven. Zij doen dat volgens hun traditie 13 nieuwe manen lang, om het baarmoedergebied in te wijden voor de geboorte van een nieuwe “Zelf”, jouw Hogere Zelf.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen wij daarom jouw sjamanistische dood en wedergeboorte onder de begeleiding van de Q’ero en Chief White Eagle.

Maar dat was even engig! Omdat dat best wel een grote stap is om definitief de losse reizen los te laten, want dat doe ik nu inmiddels 2 jaar!

Dat betekent voor mij dus echt een GROOT nieuw begin per mijn 36e verjaardag!

De losse sjamanistische reizen tijdens de volle en de nieuwe manen zijn dus nu GESTOPT.

Deze reizen zullen onderdeel gaan uitmaken van het medicijnwiel-jaarprogramma dat op 12 april aanvangt en daar mag ik nu al in voorbereiding voor gaan.

Het Vind jouw Spirit-programma vangt OOK op 12 april aan! Ondanks eerder bericht dat anders was. Inmiddels ben ik volledig in overgave aan mijn gidsen en luister ik naar mijn begeleiding. Meer info volgt zodra wij daar allemaal gereed voor zijn! Wees niet bang dat je de inschrijving mist. Als het bedoeld is voor jou, zal jij erbij zijn!

Indien je nog een losse womb rite of blessing wilt bestellen, dan kan dat nog tijdelijk in de webshop.

Vanaf komende week verdwijnen daar ook de losse reizen die nog beschikbaar waren.

DE TAROT

Voor de tweelingzielen vindt er bij BEIDE meer hart opening plaats. We zijn inmiddels “uit” de overgangsmaand en nu in de maand van het samenwerken met onze spirit.

Deze afnemende maan beweegt ons allen om zwaarte los te laten!

Dat betekent: meer ruimte voor feminine flow. Hoe meer we onszelf toestaan om gewoon te mogen “zijn”, hoe meer ruimte we zullen voelen om stappen te nemen door naar onze intuïtie te luisteren én te handelen.

Dit is een grote doorbraak voor het collectief, want de Masculines gaan nu eindelijk “uit het hoofd” komen.

Dat betekent dat er actie wordt ondernemen op de gevoelens! Ook richting jou! Al kent spirit geen tijd, dus geduld is een schone zaak.

De Masculines gaan het hoofd en hart openen (koning van water) voor andere wegen die ze niet kennen. Voor andere mensen. Andere uitdagingen. Andere manieren van doen. Voor de verbinding met hun gidsen die spreken via het gevoel (al dan niet onbewust!). Ze hebben inmiddels geleerd van hun herhalende karma!! (Levenservaring in de engelen tarot).

Dat betekent hart en hoofd opening, zodat deze 2 kracht centra (yachay en Munay) meer met elkaar in lijn zullen raken en de masculine meer zal gaan samenwerken met zijn (of haar) feminine! Het betekent meer “Munay-Ki”, wat betekent “ik hou van je” in Quechua.

Meer intuïtieve flow leidt tot meer manifesteren vanuit het hogere plan, jullie gezamenlijke zielenplan. Maar eerst richten jullie je nog op het eigen pad. Voel jij je happy met wat je doet en wie je bent? Dat is de sleutel tot harmonie tussen jou en je twin én een romantische relatie!

Neem de stappen deze afnemende maan om belangrijke openbaringen te kunnen ontvangen, zodat deze jou kunnen helpen om je perspectief te veranderen. Hoe onze wereld eruit ziet, ook de scheiding met onze twin, begint bij ONS van binnen.

Wanneer wij de scheiding opheffen tussen de Adelaar en de Condor in ons, de masculine en de feminine energie. De Adelaar van Noord-Amerika en de Condor van Zuid-Amerika.

Meer lezen over Chief White Eagle kan op internet, alsook kun je daar het verhaal van mijn overgrootopa Geert Vorenholt terugvinden, die omkwam doordat hij in een concentratiekamp terecht is gekomen vanwege zijn verzet.

Wij eren hen beide om het vechten voor de waarheid en de vrijheid!

Namasté lieverds!

Avalon Sjamaan

Wil je meer lezen over engelen of andere manieren van samenwerken met spirit? Volg me dan ook op Instagram via www.Instagram.com/avalon.sjamaan waar ik mijn dagboekverhalen met je deel en de Vind jouw Spirit academie via www.Instagram.com/vindjouwspirit_academie voor alle kaartleggingen 😍✨

Afnemende Maan “een ode aan Chief White Eagle”

AFNEMENDE MAAN: “een Ode aan Chief White Eagle”

Het is vandaag afnemende maan. Dé maan van het loslaten, die gelijk staat aan het westen op het medicijnwiel. De plek van hart opening.

Nog niet eerder hebben we op zo’n GROOT keerpunt gestaan met het collectief. Ik voel aan alles in mezelf dat het weleens heel anders kan gaan worden tussen vele tweelingzielen, na de Mercurius retrograde waar we ons in bevinden tot en met 21 februari!

Houd in gedachten dat dit een periode is van INTROSPECTIE. Check de “do’s & don’ts” van Mercurius retrograde via mijn social media kanalen.

In ieder geval GEEN nieuwe projecten aangaan of grote beslissingen maken! Net zoals we dat ook niet moeten willen doen tijdens de afnemende maan-fase, waar we ons vanaf vandaag in bevinden.

Deze maan is er één van LOSLATEN, uitzweten en uitzuchten. Ofwel: ruimte maken voor het nieuwe!

AANKONDIGING

Dat betekent voor mij dat ik voor de nieuwe maan van 11 februari (mijn bday 🐆🧘🏼‍♀️), ruimte mag maken voor een geheel nieuwe energie-instroom van samenwerking met spirit.

En dat begon bij mij een paar dagen geleden toen “Chief White Eagle” ineens aan mij verscheen via het boek dat ik las: De Adelaar & De Condor van Jonette Crowley. Zij spreekt daarin over haar persoonlijke reis en het terugvinden van haar verbinding met de Sjamaan in zichzelf. Ze sprak over dat ze wilde weten wie haar gidsen zijn en toen over White Eagle. Op dat moment stelde ik mezelf dezelfde vraag.

Ik vroeg me af wie mijn gidsen eigenlijk zijn, bij naam. Dat geeft toch een betere verbinding met hen.

Op dat moment voel ik een stroom aan warmte vanaf mijn zonnevlecht chakra omhoog komen door mijn hart chakra heen. WAUW! Vervolgens hoorde ik “White Eagle” en realiseerde ik me dat de Chief nu bij mij kwam om door mij heen te spreken en de mensheid te onderwijzen over het Noord-Amerikaanse medicijnwiel en de leer van de Natives! WAUW!

De leerling was klaar om de meester te ontmoeten 😍🙏🏼✨

Chief White Eagle was een Native Amerikaanse politicus en een Amerikaanse “civil rights” leader. Net zoals mijn overgrootopa Geert Vorenholt, die in de oorlog een grote rol bij het verzet had, strijdt hij voor de waarheid. En zo ook Aartsengel Uriël die vandaag tot mij kwam om mee samen te werken.

Vandaag op 4 februari is de sterfdag van Chief White Eagle, die tot op de dag van vandaag vanuit de spirit wereld nu Sjamanen helpt te ontwaken die bedoeld zijn om hun kennis over te dragen aan de mensheid.

“Ga niet op zoek naar hem. Hij zal tot jou komen wanneer het jouw tijd is”, spreekt hij tot jou.

Het bleek dat hij al lange tijd bij mij is, zo attendeerde mijn moeder mij op een boekje van hem “geestelijke ontwikkeling” die ik 2 jaar geleden al gelezen heb, zonder de klik te leggen met zijn aanwezigheid bij mij.

Op zijn sterfdag eren we deze prachtige strijder, man en ziel.

Omdat hij van de Noord-Amerikaanse kant is, zal hij door mij heen zijn wijsheid delen over het Noord-Amerikaanse medicijnwiel en de Q’ero (Peru zuid-Amerika) over het Inca-medicijnwiel van Peru.

Op deze manier verenigen zij de feminine-energie van de condor (zuid-amerika) met die van de masculine adelaar (Noord-Amerika), door mij heen.

Dit hebben zij de afgelopen jaren binnenin mij herenigt met elkaar, welke kennis ik nu mag gaan delen 🙏🏼 Namaste.

AANKONDIGING

Gisteren schrok ik even.. want ik hoorde “we willen van je vragen om te stoppen met de sjamanistische reizen”. Een bericht van de Q’ero 🙏🏼❤️🐆

De Q’ero zijn degenen die de 13e rite van de Munay-Ki door mij heen geven. Zij doen dat volgens hun traditie 13 nieuwe manen lang, om het baarmoedergebied in te wijden voor de geboorte van een nieuwe “Zelf”, jouw Hogere Zelf.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen wij daarom jouw sjamanistische dood en wedergeboorte onder de begeleiding van de Q’ero en Chief White Eagle.

Maar dat was even engig! Omdat dat best wel een grote stap is om definitief de losse reizen los te laten, want dat doe ik nu inmiddels 2 jaar!

Dat betekent voor mij dus echt een GROOT nieuw begin per mijn 36e verjaardag!

De losse sjamanistische reizen tijdens de volle en de nieuwe manen zijn dus nu GESTOPT.

Deze reizen zullen onderdeel gaan uitmaken van het medicijnwiel-jaarprogramma dat op 12 april aanvangt en daar mag ik nu al in voorbereiding voor gaan.

Het Vind jouw Spirit-programma vangt OOK op 12 april aan! Ondanks eerder bericht dat anders was. Inmiddels ben ik volledig in overgave aan mijn gidsen en luister ik naar mijn begeleiding. Meer info volgt zodra wij daar allemaal gereed voor zijn! Wees niet bang dat je de inschrijving mist. Als het bedoeld is voor jou, zal jij erbij zijn!

Indien je nog een losse womb rite of blessing wilt bestellen, dan kan dat nog tijdelijk in de webshop.

Vanaf komende week verdwijnen daar ook de losse reizen die nog beschikbaar waren.

DE TAROT

Voor de tweelingzielen vindt er bij BEIDE meer hart opening plaats. We zijn inmiddels “uit” de overgangsmaand en nu in de maand van het samenwerken met onze spirit.

Deze afnemende maan beweegt ons allen om zwaarte los te laten!

Dat betekent: meer ruimte voor feminine flow. Hoe meer we onszelf toestaan om gewoon te mogen “zijn”, hoe meer ruimte we zullen voelen om stappen te nemen door naar onze intuïtie te luisteren én te handelen.

Dit is een grote doorbraak voor het collectief, want de Masculines gaan nu eindelijk “uit het hoofd” komen.

Dat betekent dat er actie wordt ondernemen op de gevoelens! Ook richting jou! Al kent spirit geen tijd, dus geduld is een schone zaak.

De Masculines gaan het hoofd en hart openen (koning van water) voor andere wegen die ze niet kennen. Voor andere mensen. Andere uitdagingen. Andere manieren van doen. Voor de verbinding met hun gidsen die spreken via het gevoel (al dan niet onbewust!). Ze hebben inmiddels geleerd van hun herhalende karma!! (Levenservaring in de engelen tarot).

Dat betekent hart en hoofd opening, zodat deze 2 kracht centra (yachay en Munay) meer met elkaar in lijn zullen raken en de masculine meer zal gaan samenwerken met zijn (of haar) feminine! Het betekent meer “Munay-Ki”, wat betekent “ik hou van je” in Quechua.

Meer intuïtieve flow leidt tot meer manifesteren vanuit het hogere plan, jullie gezamenlijke zielenplan. Maar eerst richten jullie je nog op het eigen pad. Voel jij je happy met wat je doet en wie je bent? Dat is de sleutel tot harmonie tussen jou en je twin én een romantische relatie!

Neem de stappen deze afnemende maan om belangrijke openbaringen te kunnen ontvangen, zodat deze jou kunnen helpen om je perspectief te veranderen. Hoe onze wereld eruit ziet, ook de scheiding met onze twin, begint bij ONS van binnen.

Wanneer wij de scheiding opheffen tussen de Adelaar en de Condor in ons, de masculine en de feminine energie. De Adelaar van Noord-Amerika en de Condor van Zuid-Amerika.

Meer lezen over Chief White Eagle kan op internet, alsook kun je daar het verhaal van mijn overgrootopa Geert Vorenholt terugvinden, die omkwam doordat hij in een concentratiekamp terecht is gekomen vanwege zijn verzet.

Wij eren hen beide om het vechten voor de waarheid en de vrijheid!

Namasté lieverds!

Avalon Sjamaan

Wil je meer lezen over engelen of andere manieren van samenwerken met spirit? Volg me dan ook op Instagram via www.Instagram.com/avalon.sjamaan waar ik mijn dagboekverhalen met je deel en de Vind jouw Spirit academie via www.Instagram.com/vindjouwspirit_academie voor alle kaartleggingen 😍✨