Het Dagboek van een Sjamaan 14 november 2020 “een geheel andere wending”

Het Dagboek van een Sjamaan 14 november 2020

“Het loslaten van mijn eigen plan: een geheel andere wending”

Sodeju… Dan denk je het dus wéér te weten en komen er ineens allerlei inzichten bij je binnen die je hele wereld weer op z´n kop zetten en het allemaal weer heel anders maken!!

De herfst is de periode van LOSLATEN op het medicijnwiel en zo ook de afnemende maan, waar het vandaag de laatste dag van is. Dit is de windrichting van het Westen op het medicijnwiel. De laatste dag van de afnemende maan is altijd de Donkere Maan en daarmee het moment om naar binnen te keren, ondanks dat de energie nog “masculine” is en daarmee naar buiten toe gericht.

Het is het moment van LOSLATEN, door midden van bijvoorbeeld een sjamanistische ceremonie of het uitspreken van een gebed naar de Engelen en de voorouders voor hulp daarbij.

En hóe ben ik de laatste tijd bewogen om de controle los te laten zeg. Ik had zoveel ideeën en plannen in mijn hoofd en iedere keer wilde ik weer al in actie komen op die plannen, maar iedere keer opnieuw werd ik weer afgeremd.

Planeet Mars liep namelijk retrograde. Een bijzondere gebeurtenis, omdat dit niet ieder jaar gebeurt, zoals bijvoorbeeld bij Mercurius retrograde. Mercurius is inmiddels weer helemaal direct, wat betekent dat we ook uit de “post-schaduwfase” zijn en daarmee de lessen van Mercurius nu volledig geïntegreerd zijn: een meer heldere communicatie met onze hogere zelf.

Mars is op 13 november weer direct gegaan, welke verschuiving altijd zo´n 24 tot 48 uur duurt. Wat voel(de) ik die verschuiving intens zeg gisteren en vandaag. Ik heb de grootste moeite om op aarde te blijven en ben telkens aan het zweven in mijn hoofd met allerlei zorgen, scenario´s en dwalende gedachten. Dan weet ik dat het te maken heeft met de verschuiving van de planeten en houd ik daar rekening mee door goed voor mezelf te zorgen met veel water, gezond eten, lichaamsbeweging en vooral met mezelf zijn.

De energie tijdens de Donkere Maan is op haar laagst, dus dit is geen moment voor feesten en het ondernemen van andere sociale activiteiten. Het is een moment van reflectie, zodat we ons bewust raken wat we mogen loslaten. En deze cyclus met de laatste Super Nieuwe Maan in Schorpioen in een reeks van drie helemaal om ons SUPER nieuwe begin te kunnen starten!

Voor mij is dat het dragen van de verantwoordelijkheid voor het collectief, waardoor ik steeds heel veel van mezelf bleef geven om “het collectief”, “de ander” helemaal blij en tevreden te maken. Inmiddels ben ik in een 2e burn-out beland, wat toch de alarmbel zou moeten zijn om mezelf niet te “over-geven” en ook te mogen ontvangen als ik niet de hele dag “bezig ben” met van alles wat ik nog voor het collectief moet doen.

Zo ook met de 2 programma´s voor tweelingzielen die deze herfst “aanvangen”. Mijn diepste wens en verlangen is om blogs en boeken te schrijven, om te reizen, om te vloggen en anderen daarmee te inspireren. Dáár ligt mijn grootste passie.

Maar doordat ik telkens bleef dragen en steeds maar meer ging doen om anderen te helpen helen, ontbrak bij mij de ruimte om me te kunnen richten op dat waarvan ik vóel dat ik dat wil gaan doen en wat dus hoger gestuurd is. Ik liet me nog altijd (af)leiden door van alles wat ik zag in mijn buitenwereld. “Ja die tarot reader doet allemaal dit en dat, dat moet ik ook doen!”. En dus ging ik nog meer doen, waardoor ik zo langzamerhand volledig overwerkt ben geraakt.

Gisteren kreeg ik het inzicht dat het oké is om los te laten. Dat ik niet hoef te blijven “sturen” in het collectief, omdat spirit ervoor zal zorgen dat er heling zal plaatsvinden voor iedereen. Dezelfde les als die ik leerde ten opzichte van mijn tweelingziel, maar ook bijvoorbeeld de deelneemsters van het afgelopen Vind jouw Spirit-programma. Ik voel zo´n grote verantwoordelijkheid om iedereen alle inzichten te kunnen geven voor het hogere pad, want dán raakt Pachamama geheeld. Dus daar moet ik KEIHARD voor werken en blijven geven.

Maar dat is helemaal niet zo. Want wat ik steeds doe is allemaal frequentie verlagend voor mijn eigen energieveld. Het is “worstelen” en “strijden” en niet simpelweg mezelf zijn en licht uitstralen. Helpen komt namelijk voort vanuit onze eigen wond.

Waarom mag de ander niet gewoon zijn zoals diegene is nu in het moment?

Dus liet ik los gisteren en vandaag komt daar nog de staart van vanavond tijdens mijn sjamanistische ritueel voor de voorouders, waarbij ik de 3 werelden van het medicijnwiel ga afreizen om mijn 3 kracht centra te versterken en weer in eenheid met elkaar te brengen. Want die balans was even flink kwijt de afgelopen dagen. Volledig in mijn hoofd en amper aanwezig in mijn buik en lichaam. Weinig aandacht voor mijn emoties en alleen maar aandacht (energie) voor mijn zorgelijke gedachten!

Mars die nu weer direct loopt (ondanks de nawee-en ervan), geeft ons de GO om weer vooruit te bewegen. Het impulsieve vuur mocht tijdens de retrograde de aandacht krijgen, zodat we meer leerden stil staan en observeren, in plaats van overal op en in te springen.

Na tig honden op mijn pad ter mogelijke adoptie voor een broertje of zusje voor Guapa, waar ik direct steeds in sprong, heb ik mijn les daarin wel geleerd!! Want diep van binnen wíst ik dat het de tijd nog niet was. Ik had al zo vaak in mijn dagboek geschreven: "niet eerder dan medio / eind november", want dan pas is de energie toe aan manifestatie. De cyclus van het medicijnwiel herhaalt zich namelijk ieder jaar, dus dat kan ik gewoon voorspellen, alsook kon ik het dus al die tijd al voelen en was de zomerperiode géén tijd voor manifestaties. De zomer was juist voor het loslaten van mijn oude huid, waarvoor ik kennelijk mijn neus telkens weer tegen dezelfde steen moest stoten. Net zo goed met alle bussen die ik op mijn pad kreeg, waardoor ik me liet sturen en afleiden van mijn gevoel, die ook over de bus zei dat medio / eind november pas de tijd was daarvoor!! En zelfs dat de hond en de bus, net zoals vorig jaar, rond dezelfde tijd zullen manifesteren. Alsook mijn tweelingziel vlak daarna, zoals dit vorig jaar óók het geval was. Alleen nu op een dieper level van samenkomst in harmonie, omdat ik zélf heb losgelaten en in harmonie aan het raken ben. Juist door het loslaten.

Deze week op dinsdag sprak ik een vrouw die ik hier op het eiland ontmoet had en had doorverwezen naar het asiel hier vlakbij, waar ik Guapa ook vandaan heb gehaald. Ze wilde graag met Guapa lopen, maar die heeft nogal hechtingsproblematiek en loopt niet graag met een ander aan haar lijn, dus verwees ik haar naar het asiel waar je iedere donderdag, zaterdag en zondagochtend met een hond kunt wandelen. En dat hebben ze echt nodig, want de rest van de tijd zitten ze opgesloten in hun kooi. Arme dieren..

Ze stuurde me via facebook een bericht dat ze donderdag 19 november naar het asiel ging om te wandelen. Ik vóelde toen ineens: “IK OOK!” Jeej! Er kwam weer wat vreugde terug in mijn leven! (Het is de afgelopen maanden zó zwaar geweest met alle Corona energie!).

Voordat ik direct stuurde dat ik zeker weten ook ging, gaf ik aan dat ik het haar nog zou laten weten. Dit is de energie van Mars retrograde.

In de middag zeiden mijn gidsen tegen me dat ik op de facebook-pagina van het asiel moest kijken. Ik twijfelde eerst, maar keek toen toch. Ik zag daar een superleuke hond met de naam “FOX”. Ik had deze hond al eerder gezien op hun pagina, een paar dagen ervoor. Het is een wat kleinere hond (fox terrier) met een mix van een Bardino, wat Guapa ook is. Fox terriërs zijn jagers en dat is Guapa ook. Arme eekhoorntjes die ze achterna sjeest, katten moeten het bezuren en egels blaft ze toe. Oh ja en sprinkhanen eet ze gerust op.. alles wat beweegt is interessant! De impulscontrole is ver te zoeken (tijd om dat weer te gaan trainen dus voor mij!).

Een mannetje, 1 jaar ongeveer. Wat een leuke match zou dat kunnen zijn voor Guapa! Al dacht ik dat het een meisje zou worden! Maar wetenschappelijk is bewezen dat mannetjes beter gaan met vrouwtjes, dus ik vertrouw hierbij op spirit. Ik dacht met Guapa namelijk ook dat het een mannetje zou worden!! En hoorde toen één dag van tevoren dat het een meisje zou zijn en ze al in het asiel was. Ze was al eerder binnengebracht, maar pas de avond ervoor online gezet door het asiel. Ik kwam dus op PRECIES het juiste moment ;-) GOH! Ik landde op 19 november op Fuerteventura, Guapa werd op 20 november online gezet en op 21 november in de ochtend hadden we direct onze ontmoeting. Op 22 november hoorde ik dat ik haar mocht adopteren en op 5 december mocht ze mee naar huis (na 3 weken asiel-tijd zodat de vorige eigenaar de hond nog kan claimen).

Ondanks dat ik enthousiast was over Fox, voelde ik me emotioneel stabiel. Waar ik voorheen DIRECT in actie zou zijn gekomen overal op en iedereen allemaal berichten zou hebben gestuurd (mijn vriendin Kate werkt bij het asiel), deed ik dat deze keer niet. Ik liet het bezinken. Ik ging in "observatie modus", hoe toepasselijk want dit is de kracht van het Totemdier Vos! Ik wachtte het (ietwat ongeduldig wel…) af. Nadat ik het had losgelaten, hoorde ik later: “maandag”, wat betekende dat ik Kate aankomende maandag, na de nieuwe maan, een bericht kan sturen om te checken of hij nog beschikbaar is voor adoptie. Divine timing.

Het afwachten en observeren is het archetype van de oude wijze vrouw in mij. Het is de stilte die ik eerst durf op te zoeken binnenin mij, in plaats van dat ik mijn aandacht direct naar buiten richt en in actie kom.

Zou dit dan nu écht het wiel zijn dat weer in beweging komt voor me? Ik heb al eerder doorgekregen dat ik pas een hond zou gaan adopteren wanneer ik de bus ook heb, omdat het in mijn appartement echt niet past. Ze breken de tent af.

Dat betekent dus dat ik niks anders kan DOEN dan afwachten en loslaten. Mezelf overgeven aan het vertrouwen en geloof in spirit: de allergrootste les van de tweelingzielen. Want ik heb nog geen informatie over mijn bus.. Hij is er nog niet in mijn buitenwereld. Ik kán dus nu niks anders dan alleen maar mijn gevoel volgen. En als mijn gevoel me vertelt om op de 19e naar het asiel te gaan (vorig jaar ging ik dus op 21 november en ontmoette ik Guapa!), dan betekent het dat ik daarop mag vertrouwen en Fox daar mag gaan ontmoeten met Guapa als mogelijk broertje voor Guapa! En dat de bus er zal zijn (inclusief het geld ervoor), wanneer Guapa en Fox na een aantal ontmoetingen er klaar voor zijn om samen te gaan wonen in de bus.

Wat een les van Mars…

Net zoals mijn lessen ten aanzien van de tweelingzielen programma´s, want iedere keer dacht ik het te weten en communiceerde ik al van alles, maar telkens opnieuw werd ik teruggefloten door de spirit wereld dat ik te snel wilde en nog niet alle inzichten compleet waren. Ik wacht nu dus wijselijk met communiceren totdat ik écht alle inzichten COMPLEET heb voor de programma´s!!

Zo zie je dus hoe BELANGRIJK het is dat we wachten op Divine timing en op de juiste maanstand voordat we ergens actie op ondernemen én op de juiste maan cyclus en het juiste seizoen aan de hand van het medicijnwiel (dit leer je allemaal tijdens het jaarprogramma).

Spirit heeft namelijk al een hoger plan. Ook ten aanzien van mijn bus IS er al een hoger plan.

Het nadenken erover heeft dus geen enkele zin. Ook niet ten aanzien van onze tweelingziel. Wanneer komt hij (zij)? Hoe? Enzovoorts. Er IS al een hoger plan en daar hoeven we onszelf alleen maar aan over te geven, zodat het kan ONTSTAAN voor ons in ons leven.

Pas toen ik me overgaf aan dat ik het gewoon echt niet meer wist, bracht spirit me de antwoorden en verkreeg ik weer meer helderheid. Ik liet los!

De Hoge Priesteressen in de tijd van Avalon, voerden tijdens Donkere Maan altijd een ceremonie uit. Zij leefden precies met de maanstanden mee en kwamen niet eerder in actie dan dat de maan wassend was. Wanneer er een feest of viering moest plaatsvinden, gebeurde dit tijdens een volle maan. Zij leefden exact met de energie mee, met de natuur, die hen vertelde wanneer het moment daar was om naar binnen te keren (vandaag en morgen). Ook hun wereld was daar niet volledig op afgestemd, want buiten het eiland van Avalon om, werd er ook oorlog gevoerd. Maar de Hoge priesteressen namen daar niet aan deel. Zij trokken zich terug op het eiland Avalon, waar alle priesteressen werden opgeleid, om zichzelf daar met de Grote Godin te verbinden (Great Spirit).

Het archetype van de Hoge Priesteres bevindt zich in het Noorden op het medicijnwiel. Het is de plek van de stilte, die je bereikt wanneer je van het Oosten op het medicijnwiel naar het Westen hebt gereisd. Wanneer je jouw bovenwereld (hogere chakra´s) hebt verbonden met jouw onderwereld (lagere chakra´s), waardoor jouw hart zich opent (de middenwereld: de aarde) en jij harmonie manifesteert met jouw tweelingziel hier op aarde. Jouw 3 kracht centra raken op die manier in harmonie (hoofd, buik en hart).

Tijdens iedere Womb rite die iedere Nieuwe Maan plaatsvindt (13 nieuwe manen zijn deze onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma), versterk ik bij jou met de Inca-inwijding van de 13e rite van de Munay-Ki, het archetype van de Hoge priesteres. Ook wel “de sjamaan in jou” genoemd. De oude wijze vrouw in jou: jouw innerlijke wijsheid.

Jij leert daardoor op jouw éigen innerlijke wijsheid een gevoel te varen, die in verbinding staat met de natuur. Want dat is wie wij zijn. Wij zijn energie. Wij zíjn spirit.

Je leert zoals de Hoge priesteressen stil te staan bij wat de energie van jou vraagt, omdat je dit zult vóelen en zult weten. Je keert gemakkelijker naar de stilte binnenin jouzelf (feminine-energie) om de Godin in jou, die alle Hoge Priesteressen aanbidden, te vereren.

Jouw feminine-energie is namelijk de energie van inzichten, flow en creatie. De energie van nieuwe geboorte vanuit jouw baarmoedergebied.  

Vanuit deze inzichten en flow, komt jouw Masculine(-energie) in jou in actie en daarmee ook jouw tweelingziel in jouw buitenwereld. Op die manier raken jullie vanzelf weer op elkaars pad, door naar jouw éigen intuïtie te luisteren en daarnaar te handelen.

Neem deze dagen van stilte voor jezelf om te reflecteren. Wat mag ik deze herfst nu écht gaan loslaten? Zodat mijn leven overeenkomstig kan gaan veranderen. Wanneer je het niet weet, bid dan tot spirit en laat de antwoorden – in de vorm van tekens en signalen in je buitenwereld bijvoorbeeld – tot je komen.

We zijn op weg naar de winterperiode, wat betekent het seizoen van de stilte en reflectie. Van de feminine-energie. Willen we nieuwe inzichten kunnen ontvangen, dienen we daar eerst de ruimte voor te creëren.

Hoe wil jij dit 2020-verlichtingsjaar afronden voor jezelf?

Zondag 15 november vindt de laatste SUPER Nieuwe maan plaats. Ditmaal in Schorpioen. Hét teken van de weggestopte emoties.

Deze Super nieuwe maan beweegt ons daarom om te voelen wat wíj willen, wat wíj nodig hebben, wat goed is voor óns en niet per se als eerste voor een ander. We mogen onszelf nu écht op nummer één gaan zetten en onszelf daarin prioriteit geven. Want hoe kunnen we verwachten dat onze tweelingziel óns op nummer één zet, wanneer we dat niet eens bij onszelf doen?

En daarmee bedoel ik de liefde. De hogere energetische frequentie. Het loslaten van zwaarte en het uitnodigen van licht, vreugde en plezier. Acceptatie van wat is, ook jezelf hoe je (nu!) bent.

Jezelf accepteren betekent ook jezelf uitspreken naar anderen. Je emoties tonen en je waarheid vertellen. Aan wie dat dan ook maar wil horen. Het betekent dat je er mag zijn. Ook wanneer je moe bent en wilt rusten. Ook wanneer je eens anti-sociaal bent. Je bent ook maar mens, naast je missie hier op aarde als lichtwerker. En mensen zijn hier om te genieten.  

DE TAROT

De boodschap die voor het collectief doorkwam is dat er écht écht écht binnenkort zege gevierd gaat worden! Dat betekent dat jouw manifestaties echt op het punt staan om aan jou te verschijnen, waaronder jouw tweelingziel die zich meer wil gaan uiten naar jou (de waarheid wil gaan uitspreken). Je hebt daar zelf jouw innerlijke helingswerk voor verricht, dus diep van binnen wéét je dat je er klaar voor bent om het nu samen te gaan doen en jullie waarheden met elkaar te delen. Wat altijd helend is.  

Ook voor jou is het belangrijk dat jij jezelf uitspreekt zoals je je voelt, los van wat de ander daarvan denkt of vindt. De maand november zal jou die opstap en de mogelijkheid daarvoor gaan geven. Ook naar elkaar.

De zes van aarde brengt ons overvloed! Geld zal binnenkomen en zorgen zullen voorbij zijn. Schulden kunnen langzaamaan worden afgelost, of bussen kunnen worden gekocht ;-) We gaan naar een dieper level van onze zielsmissie, in onze onderbuik, wat altijd betekent dat er meer stroming zal komen in de buitenwereld. En daarmee meer geld en overvloed op andere gebieden. Daar is de herfst het moment voor: we oogsten.

Jouw masculine-energie is in actie gekomen. Je bent stappen gaan nemen op dat wat moet gebeuren voor jouzelf om jezelf naar een lichtere energie te kunnen bewegen. Want je droom is om verlicht te raken, dus dien je daarvoor zelf de actie te ondernemen. Op die manier draag je zélf de verantwoordelijkheid voor de manifestatie van je eigen buitenwereld en dat begint het collectief meer en meer nu te begrijpen en te zien. Waardoor het perspectief verschuift en ook de wilskracht versterkt om het écht anders te gaan doen nu (cyclus SUPER nieuwe maan in schorpioen 15 november 2020!).

Jouw tweelingziel zal hierin meebewegen en meer het hart gaan open naar zichzelf, zodat hij (zij) zichzelf toestaat om nu écht voor die dromen te mogen gaan en daarin stappen te ondernemen (dit is een kwestie van minderwaarheidsgevoelens die eerst geheeld moeten worden bij onszelf en de ander, voordat wij pas in actie komen daarop). Voor wat hij (zij) zélf graag wilt, los van anderen! We bevinden ons eerdaags in de voorfase van het eclipsseizoen, waarvan de eerste eclips plaatsvindt met de volle maan op 30 november: TAKING THE JUMP! ZIJ ÉN WIJ!

We gaan onszelf toestaan om meer met de natuur mee te leven, wat betekent dat de man en vrouw in ons zich meer kunnen verenigen. Dit gebeurt ieder herfstseizoen op het medicijnwiel.  

Wanneer de man en vrouw in ons samenwerken, harmoniseren wij alle 3 de kracht centra met elkaar. Ons hogere plan, raakt één met onze aardse wereld. Dit is de 10 van water (10 of cups). Die de energie brengt voor ons dat wij onze eigen vader-zijn zullen versterken (spirit verbinding) en ons eigen moeder-zijn (verbinding met pachamama), waardoor ons innerlijke kind zich gezien en gehoord voelt én geliefd.

Dus open je hart maar om te ontvangen lieverds. Overvloed, erkenning én een open gesprek met jouw tweelingziel is op komst!

Wanneer je 80 bent (of ouder natuurlijk!) en deze aarde weer verlaat wil je terug kunnen kijken op een “geleefd leven”. Op een leven vol met ervaringen. Niet met vergaringen. Want zoals mijn moeder altijd zegt: “dat kan ik toch niet meenemen mijn graf in”. Al houdt ze wel ontzettend van vergaren ;-)

Hoe wil jij dat je leven eruitziet lieve tweelingziel?  

Het is tijd om dat zo te gaan creëren,, maar bovenal om jezelf toe te staan om dat te mogen ontvangen en dat betekent: hart opening. Open jouw geest en open jouw hart voor de mogelijkheden en de mensen om jou heen. Alles is mogelijk voor jou. Rijkdom, lieve zielsmaatjes, plezier maken. Je droomleven! Een harmonieuze relatie met je tweelingziel! Misschien wel kindjes!

Laat je karma los, zodat je lichter kunt raken. Ook jij verdient alle liefde en mag ontvangen.

Open je hart.

VIND JOUW SPIRIT

Liefs,
Avalon


Ps. De nieuwe vind jouw spirit academie website met alle informatie over de nieuwe programma´s gaat niet eerder online dan 1 december 2020. Dat betekent dat je op die dag meer informatie zult vinden én direct de programma´s kunt bestellen.


Womb rite, Masterclass en Q&A LIVE VIA ZOOM

SUPER Nieuwe maan in schorpioen

Meedoen met de live uitzending voor de hereniging van tweelingzielen kan via:

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Womb-rite-Masterclass-&-Q&A-·-SUPER-Nieuwe-Maan-in-Schorpioen/p/245872167/category=0


REPLAY "MIJN GEHEIM"

Op 11-11 dé datum voor het ontwaken van tweelingzielen, vond er een LIVE ZOOM uitzending plaats waarin ik MIJN GEHEIM deelde voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel.

De uitzending nakijken kan hier:

Topic: GRATIS Womb rite, Masterclass en Q&A “manifesteer een harmonieuze relatie met je Tweelingziel: het geheim”

Date: Nov 11, 2020 08:00 PM Amsterdam

Meeting Recording:

https://zoom.us/rec/share/C4uDxbds1mfmwBXLZ9KXHlBh-bYK8wVXKgp7bPmKN8hHJ85TZyM58REENDPYuHA6.m5xbrdbyEVe-0IFs


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae