Het Dagboek van een Sjamaan 7 november 2020 “het geheim tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 7 november 2020 ♡

“Het geheim tot het manifesteren van een harmonieuze relatie met mijn tweelingziel”

Wat is de energie ontzettend in beweging de afgelopen dagen. Sinds de Volle blauwe Maan en Samhain op 31 oktober, ben ik niks anders dan aan het loslaten (flink!) en in beweging geweest! Ik ben inmiddels weer begonnen met mijn yoga lessen en sta mezelf daarmee eindelijk toe om uit mijn hoofd te komen en mijn zwaarte te mogen loslaten. Om van energetische frequentie te mogen veranderen, zodat mijn buitenwereld daarin mee kan veranderen!

De laatste paar dagen merk ik ook dat ik mezelf meer veilig voel om me helemaal uit te spreken zoals ik dat hoor van mijn gidsen. Ik volg mijn gevoel en helder horen beter, wat betekent dat ik steeds meer in eenheid raak met mijn zielsmissie als Sjamaan hier op aarde.

Zo heb ik vanochtend een prachtig gesprek gehad met een man van Anewspring. Het e-learning programma dat ik ga gebruiken voor de nieuwe programma´s. Het bleek dat zijn overleden jeugdvriend door mij heen wilde spreken en hem om vergeving wilde vragen. Hij heeft in april dit jaar zelfmoord gepleegd en voelde zich daarover erg schuldig richting zijn nabestaanden. Dat hij daarin nu meer rust heeft mogen vinden, nu hij zijn woorden via mij heeft kunnen uitspreken. Alles gebeurt met een reden! Het was dus helemaal de bedoeling dat ik deze man sprak en niet de vrouw die ik eerder had gesproken een jaar geleden.

Het openen van mijn kanaal als “Death walker” is onderdeel van de zielsmissie van de Alto Mesayoq, de Sjamaan die als poort fungeert voor de doden die zich in de bovenwereld bevinden, of nog in de middenwereld. Ik heb dit vanuit angst voor tekortkoming en niet goed beschermd te zijn lang tegengehouden.

De overleden die zich in de bovenwereld bevinden treden over het algemeen meer als gids op en informatie verstrekker is mijn ervaring. De overledenen die zich nog in de middenwereld bevinden hebben de meeste hulp nodig van ons als kanaal om hun woorden uit te spreken naar hun achtergebleven dierbaren. Medium Char was daar een mooi voorbeeld van. De jeugdvriend bevindt zich op dit moment nog in de middenwereld, omdat hij eerst nog vergeving wil vragen van zijn familieleden.

Velen van ons hebben deze talenten en gaves, welke nog “verstopt” zitten in ons buikgebied. Omdat we onze emoties - onbewust - blokkeren, kan deze informatie niet bij ons terugkomen en blijft ons kanaal “vertroebeld”.

We horen onze hogere leiding niet goed, onze spirit gidsen en overleden dierbaren en kunnen hun advies daarom ook niet goed volgen. Onze intuïtie is niet sterk genoeg, dus luisteren we vaak niet. Terwijl zij ons hele hogere plan al kennen en kunnen zien!

De afgelopen jaren heb ik sinds mijn ontwaken in april 2018, na een ontmoeting met mijn tweelingziel in januari 2018, mijn kanaal intens versterkt en daarmee dus ook mijn intuïtie: de feminine energie in mij. Hierdoor is mijn innerlijke masculine meer en meer in actie gekomen op wat IK nu wil en hier kom brengen op aarde. MIJN ziel en niet die van een ander. Er vond Soul retrieval plaats, waardoor mijn ziel nu op aarde manifesteert waarvoor ik incarneerde.

Ik begon steeds meer te vertrouwen op en luisteren naar mijn eigen innerlijke wijsheid (waar totemdier uil me nog iedere dag bij ondersteunt). Doordat ik naar mezelf luisterde, begon ik steeds meer te manifesteren van wat nog verborgen lag in mijn buikgebied, in mijn onderbewustzijn. Waaronder mijn missie en bedrijf als Sjamanistisch heler.

Hoe mijn bedrijf tot stand is gekomen en alle tips & trucs en ins en outs deel ik met jou tijdens het Vind jouw Spirit-programma. Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Jouw innerlijke wijsheid is “de oude wijze vrouw” in jou, jouw Sjamanen wijsheid. Jouw Hoge Priesteressen kracht, welke kracht ik bij jou versterk tijdens de baarmoeder Inca-inwijding “de 13e rite van de Munay-Ki” die iedere Nieuwe Maan Live plaatsvindt via Zoom.

Bij het medicijnwiel-jaarprogramma zullen deze baarmoeder inwijdingen, alsook de womb blessing en Masterclass tijdens iedere Volle Maan zijn inbegrepen voor 13 nieuwe manen lang. Ik leer jou samen te leven en manifesteren met het Inca medicijnwiel, zodat jij jouw leven leert creëeren van binnenuit.

Het programma vangt op 1 december aan. Meer info volgt spoedig!

Mijn intuïtie vertelde mij al een hele tijd dat ik moet LOSLATEN. En ik weet dat het zo werkt, omdat ik dan verschuif in energetische frequentie, waardoor ik opensta om te ontvangen! Maar toch lukte het me steeds niet om mijn lagere vibratie los te laten en mijn hart te openen voor een hoge helende frequentie van de onvoorwaardelijke liefde.

Zo bleef ik maar nadenken en “vragen stellen” aan mezelf wat voor bus het nou zou gaan worden. Ik bleef maar twijfelen en van alles zelf bedenken, waarmee ik eigenlijk zeg: “ik vertrouw er niet blind op dat ik zal ontvangen wat voor mij bedoeld en nodig is, op het juiste moment”!! Ik probeerde dus nog steeds - ook ten aanzien van een tweede hond - de controle uit te oefenen door er steeds aan te blijven denken en van alles te onderzoeken in mijn buitenwereld. Ik liet dus totaaaaal niet los.

En wanneer we niet willen loslaten.. zorgt spirit er wel voor dat we dat doen. Ze noemen dat “Divine intervention”. Welke interventie kan bestaan uit tower momenten die jou in perspectief veranderen en daarmee motiveren om het anders te doen (wanneer jij dat toe laat), waardoor jij je energetische frequentie zult verhogen en anders zal gaan aantrekken.

Wanneer we bozig zijn, lijkt het alsof we alleen maar bozige mensen op ons pad krijgen. We zeggen dan: “sjee, ik had alleen maar chagrijnige mensen op mijn pad vandaag!”. We richten dan de aandacht op het vervelende en “zien” niet de mensen die wel naar ons glimlachten. We “belichten” de negatieve kant. Wat júist de reden is waarom er zoveel chagrijnige mensen “naar ons toekwamen” ;-) We trokken ze onbewust zelf aan.

En zo ook discussies met onze tweelingziel, strijd, pijn. Het zit allemaal nog in onze éigen energetische frequentie. En dat heb ik geweten..

Ik voelde al een tijdje dat er “iets” zou gaan gebeuren waardoor ik mijn tweelingziel zou moeten gaan loslaten. Divine intervention dus. Ik hoopte op zijn terugkeer en positieve berichten, maar toch zei iets in me dat ik eerst nog een flinke domper zou krijgen! En die kwam gisteren.

Ik ontmoette mijn vriendin op het hondenstrandje, die halverwege ons geklets zei: “ohhh ik moet je een verhaal vertellen!”. Ik dacht dat het over haar zou gaan, dus ik maak eerst rustig mijn kopje maté thee met mijn thermoskan die ik overal mee naartoe sjouw.

Maté thee is een Argentijns gebruik, waarbij je 1 kopje deelt met iedereen en het water steeds bijvult. Je drinkt uit een metalen “rietje” met daarin een filter en zuigt als het ware de thee uit de bladeren. Het is een supergoede koffie vervanger en ik krijg er altijd bakken vol energie van! Aanrader dus! Maté heeft ook voor je gezondheid allemaal gunstige effecten.

Oké terug naar het spannende verhaal ;-). Kopje thee gereed. Noemt ze de naam van mijn tweelingziel... OH JAMMER DIT. Haha, nee hoor.

Maar wat ze me vertelde was wel weer een goede test om dicht bij mezelf te blijven en de waarheid.

Ze vertelde me dat hij nu een soort van vriendin weer heeft. Van 24 jaar... Hij is zelf 41.. * Ik oordeel niet * Maar het had wel zijn dochter kunnen wezen ;-).

Ik moest deze informatie even laten bezinken, maar doorzag het gelukkig DIRECT. Ik leef inmiddels zo goed als in alle drie de Sjamanistische werelden tegelijk. Dat betekent dat alle drie mijn kracht centra weer één met elkaar zijn gedurende zoveel mogelijk momenten van de dag. Ik ervaar de eenheid het sterkste vroeg in de ochtend voor het ontwaken van de mensheid en laat in de avond. Op die momenten is de verbinding met onze ware zelf het grootst en de sluier met de spirit wereld het dunst. Ik sta daarom ook graag om 6:00 uur op, zodat ik mijn dag kan beginnen met inzichten en verbinding!

Waar ik normaliter moeite had met mijn emoties die alle kanten op gingen door zo´n bericht als dit, want het is niet de eerste keer dat hij weer “een vriendin” heeft, doorzag ik nu volledig wat er gebeurde en vertelde de spirit van mijn tweelingziel mij direct wat er nu aan het gebeuren was bij hem emotioneel gezien op zielsniveau, alsook wat er in zijn hoofd omging aan gedachten.

De wereld van ons gevoel, van onze emoties, is de onderwereld. Ook wel genaamd Ukhu Pacha. Deze wereld staat in verbinding met ons baarmoeder- en buikgebied en heeft vooral te maken met onze aarding.

Deze aardse dimensie is de wereld van ons hart, van het aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel. Het is de wereld van de manifestatie, waarin we ons hogere plan vanuit de spirit wereld integreren met ons leven hier op aarde. Het is de wereld van de harmonie (of niet en dat blijkt dus uit hoe je buitenwereld eruit ziet). Kay Pacha.

De wereld van onze dromen is de bovenwereld. Het is de wereld van onze gedachten en onze innerlijke hogere visie (of niet, wanneer jouw 3e oog nog geblokkeerd is). Hanaq Pacha.

Door alle drie deze werelden met elkaar in één lijn te brengen en daarom “aanwezig te zijn” met onze aandacht in alle drie de dimensies, creëeren we harmonie. In onze binnen- én buitenwereld.

Het gedrag van de ander raakt ons niet meer dusdanig dat wij uit verbinding raken met onze eigen kern en emotionele stabiliteit. Dit is de gehele zielenles van de tweelingziel met elkaar.

Mijn tweelingziel is in zijn buitenwereld kort geleden naar de Alpen gegaan om daar alleen te gaan wonen. Na 5 jaar samen te wonen met huisgenoten en onderweg te zijn geweest van hot naar her met zijn bus. De afgelopen zomer had hij nog een “scharrel”, wat zijn huisgenote was en waarmee hij dus samenwoonde. Door te vertrekken uit deze woning, doorbrak hij al een groot deel van zijn karma.

Hij vertelde me via onze verbinding in spirit, dat hij het moeilijk vindt om alleen te zijn en dat hij zoveel liefde heeft om te geven, maar het heel moeilijk vindt om te ontvangen. Om zijn kanaal open te stellen en zich te verbinden met de spirit wereld. Want dan zou hij zijn zielsmissie “moeten” gaan leven en dan moet hij in zijn ogen gaan “presteren”. Hij moet in actie komen (want je bedrijf loopt niet zomaar) en daar vindt hij zich nog steeds niet capabel genoeg voor. Dus vlucht hij nog altijd, in relaties in zijn buitenwereld die geen betekenis voor hem hebben.

Hij kiest daarmee dus de makkelijke weg.

Zijn gevoel vertelde mij dat hij bang is. Hij kent deze wereld niet en vindt het intens moeilijk om de controle los te laten. Hij weet dat ons plan samen is om samen in een bus te gaan wonen en te gaan reizen, dit heb ik hem verteld in de buitenwereld (door middel van mijn woorden heb ik hiermee het zaadje bij hem geplant), maar het nemen van die sprong durft hij nu nog niet. Er gaan nog zoveel gedachten in zijn hoofd om wat hij dan allemaal zou “moeten” doen voor zijn zielsmissie, dat hij niet goed bij zijn gevoel kan komen, waaronder zijn gevoel voor mij. Hij is bang om de controle over zijn eigen leven te verliezen.

Hij voelt daarom de connectie niet. Omdat hij zijn gevoel uit de weg gaat. Zijn hart is niet open.

Waar ík de connectie in Spirit met hem juist heel sterk voel. Ik spreek dagelijks met hem in spirit en weet wat hij voelt en waar hij zoveel over nadenkt. Ik geef hem daarom in de buitenwereld de ruimte om dit zelf te verwerken en zijn lessen hierin te leren.

Na dit gesprek met hem in 5-D gevoerd te hebben, antwoordde ik mijn vriendin dat dit zijn pad is en ik nog steeds het vertrouwen heb dat hij binnenkort zal gaan terugkeren naar het eiland.

Ik bemerkte dus echt dat ik steeds meer in harmonie raak met mijn ware zelf. Ik leef als Sjamaan in alle 3 de werelden tegelijk. Ik zie en voel in het duister, in de onderwereld, de wereld van de emoties. Ik hoor in de wereld bovenwereld, de wereld van de gedachten en ben aanwezig met mijn aandacht - TEGELIJKERTIJD - in de buitenwereld. Zónder oordeel naar mijzelf of naar hem.

Deze Sjamanistische krachten hebben wij ALLEMAAL. Wij hebben namelijk allemaal een buik (goh..), een hart (je zou denken niet allen..) én een hoofd met gedachten! Wij kunnen dus állemaal deze krachtcentra binnen in onszelf verenigen met elkaar en daarmee “ayni” - in goede relatie, in harmonie - komen, met alles en iedereen!

HET MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA

Deze Sjamanistische krachten activeer ik bij jou iedere Nieuwe en Volle maan tijdens de Sjamanistische reizen en Masterclasses (womb healings). Ik breng jou in harmonie met alle drie de werelden, alle drie de kracht centra bevinden zich namelijk al binnenin jouzelf!

De womb healings en Masterclasses zijn nu nog los te volgen, maar vanaf de start van het medicijnwiel-jaarprogramma niet meer. Vanaf 1 december worden ze EXCLUSIEF onderdeel van het jaarprogramma, zodat ik tijdens de Masterclasses het manifesteren van een harmonieuze relatie met het medicijnwiel kan gaan onderwijzen aan de tweelingzielen (Divine Feminines only) en jou daarmee de astrologie van de Indianen kan onderwijzen om jou in harmonie te brengen met jouw ware zelf: de natuur!

Je aanmelden voor dit programma kan binnenkort via de nieuwe website. Je kunt per maand betalen via automatische incasso. Meer info volgt.

LUCIDE DROMEN

Vannacht sprak ik weer met mijn tweelingziel in mijn droom. We waren samen en hij vertelde me dat hij vindt dat hij nu “acceptatie” heeft gevonden van wie hij is, met onder andere de relatie die hij nu is aangegaan. Ik zei hem dat dit geen acceptatie is, maar dat hij op een T-splitsing staat en kiest voor de makkelijke weg. Want hij leeft zijn droomleven niet.

Dit is wederom communicatie die wij hebben via de spirit wereld, via 5-D. Dat betekent dat de woorden die ik in mijn lucide droom naar hem heb uitgesproken, hem zullen bereiken via de wereld van de ziel en de gedachten. Hij zal dus voelen en weten dat dit een herhaling van zijn karma is.

Dat hoef ik hem niet in deze aardse dimensie te vertellen. Ik hoef dus geen actie te ondernemen door hem een bericht te sturen. Spirit zal het werk verrichten, omdat ik de energie bewust stuur om hem te ontwaken via de spirit dimensie. Ik vertrouw daarop, dus laat ik hem in de buitenwereld volledig los zodat ik hem in de spirit wereld kan blijven bewegen. Want wat een mooie stappen heeft hij al gezet sinds ik me daar bewust mee bezig ben gaan houden!!

Bijzonder is dat hij het Sjamanisme een lange tijd uit de weg ging, terwijl hij al meerdere keren de roeping ertoe heeft gehoord. Ik heb het hem ook meerdere keren verteld in de buitenwereld, maar hij ondernam maar geen actie. Totdat ík mijn aanpak veranderde. Nu heeft hij dit jaar de stap gemaakt om een opleiding te gaan doen tot Sjamanistisch heler!

Eerder dit jaar organiseerde hij zijn eigen mannencirkel voor het eerst. Ik vertelde hem dat hij bedoeld was om Sjamanistische mannencirkels te organiseren. Een aantal maanden  geleden attendeerde een vriendin van mij erop dat ze op zijn pagina had gezien dat hij zijn eerste “sjamanistische mannencirkel” had georganiseerd. YES!!

GRATIS WOMB RITE - de 13e rite van de Munay-Ki + MASTERCLASS EN Q&A: “HET GEHEIM VOOR HET MANIFESTEREN VAN EEN HARMONIEUZE RELATIE MET JE TWEELINGZIEL”

11 NOVEMBER (11): TWIN FLAME AWAKENING!!

Hoe jij jouw tweelingziel in HARMONIE krijgt met zijn of haar zielsmissie, zodat jullie paden zich weer kunnen gaan kruizen en zullen leiden tot een samenwerking voor jullie gezamenlijke zielsmissie én een harmonieuze romantische relatie leg ik uit in de GRATIS Womb rite en Masterclass en Q&A, zie onderaan voor de info om je daarvoor aan te melden.

Ik deel daarin met jou MIJN GEHEIM hoe je versneld de ander kunt bewegen om familiekarma te doorbreken en de sprong te gaan wagen voor jullie samenzijn. Ik deel daarin ook mijn eigen tijdlijn én je leert meer over hoe het medicijnwiel daarin een rol speelt.

De 13e rite van de Munay-Ki is een belangrijke Inca-inwijding genaamd “de rite van de baarmoeder”. Omdat deze rites een belangrijk onderdeel zullen zijn van het medicijnwiel-jaarprogramma, kun je op 11 november GRATIS een rite meedoen.

November is namelijk dé maand voor het versterken van de samenwerking met onze tweelingziel in spirit, zodat deze samenwerking zich in het herfstseizoen kan gaan omzetten in meer diepgang of zelf al volledige harmonie!

Op 15 november tijdens de laatste SUPER Nieuwe Maan in de reeks van drie, vindt er ook weer een baarmoeder rite plaats, zodat we deze maand november grootste stappen kunnen gaan maken in ons NIEUWE BEGIN! Ook samen met jouw tweelingziel! We hebben niet voor niets drie SUPER Nieuwe manen op een rij gekregen!

Heb je interesse in het medicijnwiel-jaarprogramma en / of vind jouw spirit-programma, doe dan ook vooral mee, want daar vertel ik jou tijdens de uitzending ook meer over en kun je ook je vragen over Live aan mij stellen.

De uitzending zal ook worden opgenomen, dus kun je er niet bij zijn, dan kun je de uitzending (wanneer alles goed gaat!) nadien nakijken.

Ik mag loslaten, waardoor ik ruimte maak voor mijn éigen kracht. Mijn éigen Masculine energie beschermt mij. Doordat ik me nu veilig voel, open ik mijn hart voor verbinding via de helende stroom.

Ik sta mezelf toe om te mogen ontvangen en niet alleen maar te moeten geven vanuit een gevoel van tekortkoming. Ik weiger om nog langer te dragen! Ik weiger om mezelf nog langer klein te houden!

Ik BEN liefde.

En het wordt tijd dat ik mezelf weer toesta om te zijn wie ik BEN.

WAT JIJ?

Liefs,
AVALON


LIVE WOMB RITE, MASTERCLASS EN LIVE Q&A

Super Nieuwe Maan 15 november, 20:00 - 21:30 uur (met uitloop tot 22:00)

De SUPER Nieuwe Maan staat deze maand in het sterrenbeeld Schorpioen. Het grootste kenmerk van schorpioen is EMOTIE en vooral het blokkeren van emoties. Want schorpioenen zijn als geen ander kritisch naar henzelf (en anderen) en verbergen daardoor vaak wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk voelen. Zwakke kanten worden door de schorpioen liever niet getoond.

Het niet tonen van onze “zwakke” kanten blokkeert onze emoties bij ons van binnen, waardoor onze twin flame (zonnevlecht chakra) letterlijk gedoofd is. We komen niet in actie op dat wat nodig is om ons droomleven te kunnen manifesteren. We modderen maar voort en zijn laag in energie, waardoor de cirkel weer rond is en er in onze buitenwereld niks beweegt of verandert.

Deze SUPER Nieuwe Maan kunnen we een boost aan energie verwachten van ons Grootmoeder Maan in Schorpioen en wel te weten om nu éindelijk ruimte te gaan geven aan onze ziel. Door onze emoties er te laten zijn, goed en kwaad.

MEER INFO EN AANMELDEN HIER.


GRATIS EVENT 11-11 TWIN FLAME AWAKENING: LADIES ONLY

De Zoom-link naar het event bevindt zich in de besloten facebook-groep “Tweelingzielen Tarot”, hieronder kun je daarvan lid worden. Heb je geen facebook? Stuur me dan even een mailtje op info@vindjouwspirit.nl.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.