Het Dagboek van een Sjamaan 17 oktober 2020 “Speaking up”

Het Dagboek van een Sjamaan 17 oktober 2020  

“Speaking up” en mijn ervaring met de Sjamanistische reis (womb rite: 13e rite van de Munay-ki) van gisteren tijdens de Super Nieuwe Maan in weegschaal

Wat een fantastische sjamanistische reis was het weer gisteren!! Het lijkt wel alsof het iedere keer (voor mij) prachtiger wordt! En wat waren we weer met een prachtige grote groep aan vrouwen! Met 20 vrouwen deden we gisteren de reis via Zoom.

Ik vind het iedere keer weer zó leuk om jullie allemaal te zien! Alsook verrast het me iedere keer weer wat voor een mooie boodschappen ik door mag geven aan jullie van jullie overleden dierbaren die zich bij mij melden om met jullie te kunnen spreken, door mij heen als kanaal.

Want dat is wat ik als Sjamaan ben. Ik ben een kanaal voor helende energie en stel mijzelf beschikbaar voor de heling van anderen door mijn kanaal daarvoor beschikbaar te stellen, waaronder mijn geest en mijn lichaam, alsook mijn hart, van waaruit ik spreek en zie.

Voor degenen die nog nooit eerder hebben meegedaan aan een Sjamanistische reis, hierbij een beschrijving van wat we nu precies doen en waarom.

Een Sjamanistische reis is een “reis” die we maken met onze geest door de verschillende dimensies heen van de spirit wereld. Dat doen we in bijvoorbeeld meditatie-zit, of je doet dat liggend of je kunt zelfs meedansen, je lichaam bewegen zoals dat nodig is voor jou, om de helende energie door jouw fysieke lichaam als kanaal te kunnen channelen.

Want dat is wat er gebeurt tijdens een sjamanistische reis. Als Sjamaan “channel” ik voor jou de boodschappen en helende energie vanuit de spirit wereld. Ik werk daarvoor samen met de voorouders. Door mij heen ontvang jij van mij heling van jouw energetisch lichaam. Het kan daarom op afstand, want energie is overal.

We beginnen de Masterclass altijd met een inleiding over de huidige energie en ontwikkelingen voor het tweelingzielen collectief. Ik vertel meer over de energie van Grootmoeder Maan, welke energie iedere Volle en Nieuwe maan (iedere dag!) weer anders is en een andere uitwerking op ons heeft.  

Iedere Masterclass heeft een ander thema. De Masterclass van gisteren had als thema “communicatie”. Wat mochten we weer een prachtige boodschappen daarover ontvangen van de Q´ero die ons alles leren over de profetie van het samenvliegen van de Adelaar (masculine) en de Condor (feminine).

Dit is de tweelingzielen leer die door mij heen door de Q´ero aan de tweelingzielen wordt onderwezen. De lessen die jij leert tijdens de Masterclass, vergroten jouw bewustzijn van jouw (persoonlijke) tweelingzielen reis, waardoor jij in jouw eigen tweelingzielen reis jouw stappen zult gaan maken voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel in jouw buitenwereld.

Dit begint met het nemen van stappen voor het manifesteren van jouw éigen zielsmissie. Jouw éigen onafhankelijkheid. Het openen van jouw éigen kanaal voor de communicatie met de spirit wereld.

Welke communicatie voor het collectief (en dus ook voor jouw Masculine) vanaf deze SUPER Nieuwe Maan in Weegschaal gaat openbreken, ook tussen jullie beide.

Wat namelijk lang in het onderbewustzijn verscholen heeft gelegen, komt nu naar het licht met de aanvang van Samhain op 31 oktober a.s. Wat de datum is van het Keltische Nieuwjaar.

Bij het wisselen van de seizoenen, ingevolge de Keltische kalender met Samhain, keert wat wij binnenin ons verstopt hadden (in de spirit wereld), naar de aardse dimensie toe en dus wordt het WAARHEID in jouw buitenwereld. Het manifesteert zich.

Buiten wordt het meer donker en daarmee van binnen meer licht. Beide werelden zijn namelijk een directe spiegel van elkaar.

Tijdens de Sjamanistische reizen, die iedere Nieuwe en Volle Maan een baarmoeder inwijding of zegening zijn, haal ik wat in jouw onderbewustzijn ligt, naar de aarde toe.

Dit kan in beginsel veel pijn en verdriet zijn, maar zijn ook inzichten die je kunt ontvangen tijdens de reizen. Inzichten van jouw overleden dierbaren en de voorouders die al die tijd al probeerden met je te communiceren, maar dat niet konden vanwege de blokkade die je nog meedraagt in je buikgebied.

Deze blokkade verwijder ik tijdens iedere reis opnieuw een beetje meer voor jou, zodat de helende energie en daarmee de stem van spirit, helder door jou heen kan stromen en jouw binnenwereld in lijn raakt met jouw buitenwereld.

Tijdens de Masterclass gisteren kwam bijvoorbeeld naar voren dat onze Masculine nog een masker draagt op dit moment en niet spreekt vanuit het ware gevoel. En dat klopt helemaal. Want dat doen we zelf ook nog niet volledig. Er zit bij ons namelijk ook nog pijn en verdriet verstopt in ons buikgebied, waardoor we niet 100% in lijn zijn met onze binnen- en buitenwereld.

Kijk maar naar jouw buitenwereld. Is die nu hoe jij dat wenst?

Na de Masterclass vindt er altijd een moment plaats waarin er vragen kunnen worden gesteld aan mij. Alleen is dat vaak niet eens meer nodig, omdat de vragen die jullie hebben al door de voorouders in de spirit wereld worden opgepikt en zo aan mij via de collectieve geest al aan mij worden doorgegeven en dus al beantwoord zijn voordat ze door jullie worden gesteld.

Is het niet bijzonder magisch deze wereld waar wij in leven?!

Na ongeveer een uurtje Masterclass en gezwets (nee hoor.. heel interessant juist!) van mij, lassen we een korte plaspauze in en beginnen we aan de Sjamanistische reis, aan de baarmoeder heling.

We starten de reis in het Oosten op het medicijnwiel en reizen vanaf die windrichting alle windrichtingen van het medicijnwiel door, welke windrichtingen gelijk staan aan alle verschillende dimensies van de spirit wereld: de bovenwereld, de onderwereld en de middenwereld. Het Noorden is de plek van rust en stilte.

In iedere windrichting worden we door andere totemdieren bijgestaan en verkrijgen we weer andere inzichten. Andere visioenen, andere woorden die we horen. Mogelijk krachtdieren die jou bezoeken in je geestesoog.

In het Zuiden doen we gezamenlijk Sjamanistisch ademwerk tijdens iedere reis. Door diep te ademen via het buikgebied, wekken we bij onszelf de Kundalini op en versterken we daarmee de verbinding met de spirit wereld én moeder aarde. De masculine en de feminine energie. We creëren daarmee binnenin onszelf harmonie.

Kundalini wordt vertegenwoordigt door het symbool van een slang en die vinden we dan ook terug in het Zuiden van het medicijnwiel. Amaru (totemdier slang) bevindt zich daar om ons te helpen onze oude huid los te laten. We kunnen namelijk alleen maar groeien in bewustzijn en onze Godinnenkracht, wanneer we onze pijn en onze negatieve gedachten en overtuigingen achter ons laten.

Wanneer we van ons reptielenbrein, het uitgaan en enkel geloven van wat we zien in de buitenwereld, verschuiven naar de Inca-staat van ons brein: het uitgaan van wat we vóelen in ons buikgebied en ons hart.

Ons buikgebied is de startmotor van onze zielsmissie en harmonie met onze tweelingziel. Het is de masculine-energie die zich bevindt bij onze zonnevlecht chakra. Een slechte vertering, niet op gang kunnen komen, opgebrand zijn, vermoeid, het heeft allemaal te maken met een uitgeblust VUUR.

Een uitgebluste TWIN FLAME.

Wanneer jouw innerlijke vuur niet brandt, vibreer je laag. De eigen kracht van jouw energieveld is laag, waardoor je niets aantrekt en je buitenwereld niet “in beweging” blijft, omdat het vuur binnenin jou niet in beweging is: jouw Kundalini energie (levensenergie).

Na het Zuiden reizen we door naar het Westen, waar we totemdier Jaguar ontmoeten en moeder beer, die ons beide bijstaan met het doorbreken van onze familiekarma. Onze zelfde cyclus die we maar blijven herhalen. Dezelfde slechte eetgewoontes. Dezelfde negatieve overtuigingen. Dezelfde negatieve zelfpraat. In het Westen doorbreken wij dit en laten we dit los, zodat onze buitenwereld mee kan veranderen in onze hogere energetische vibratie van ons energieveld.

Wat je uitstraalt trek je namelijk aan!

In het Westen ontmoeten we ook onze tweelingziel in de spirit wereld, met wie we de verbinding versterken door de ander helende energie te sturen. Maar ook door een gezamenlijke heling te ondergaan van de voorouders die ons daarin bijstaan. Iedere reis verbaast het me weer hoe prachtig de heling is die we mogen ontvangen van de voorouders. Iedere reis is deze heling anders.

Gisteren was dit bijvoorbeeld plant medicijnen die de voorouders gebruikten om te smeren op ons hartgebied en op ons 3e oog, zodat we “vanuit het hart kunnen kijken” naar de wereld om ons heen en daarmee meer vanuit de Inca-staat, zoals de 13e rite van de Munay-Ki dat beoogt, de baarmoeder inwijding die we van de voorouders ontvangen iedere Nieuwe Maan.

Na het Westen reizen we door naar het Noorden waar Sewar Kinté (kolibrie) en hert ons bijstaan als totemdieren en bevinden we ons in de rust en stilte, wat we versterken binnenin onze geest.

Na het Noorden open ik ieders wiracocha, de 8e chakra, zodat de kennis die jij hebt meegebracht vanuit vorige levens weer terug kan keren in dit leven en jouw energieveld daarmee kan versterken, waarna we weer terugkeren naar deze dimensie door weer wakker te worden.

Heb jij nog nooit eerder een Sjamanistische reis meegedaan, maar spreekt het je wel aan? Dan zijn dit je gidsen die jou proberen aan te moedigen om verbinding te maken met de spirit wereld, zodat zij beter verbinding met jou kunnen maken.

Mogelijk heb jij een overleden dierbare bij je die jou graag wilt spreken en helpen!

Iedere Nieuwe en Volle Maan vindt er een Live Masterclass plaats via Zoom. Deze Masterclasses zullen ook onderdeel gaan uitmaken van het medicijnwiel-jaarprogramma, dus probeer het vooral eerst uit voor jezelf voordat het jaarprogramma straks aanvangt! (Meer info volgt spoedig!).

Ik heb er weer ontzettend van genoten gisteren en merkte vanochtend dat ik veel meer in mogelijkheden denk! Het lukte me veel beter om het oordeel naar mezelf los te laten. Ik kan soms zo negatief over mezelf praten. Zo van: “Avalon, zie je nou wel. Je had moeten luisteren. Je had een laptop moeten kopen in plaats van een iPad!”. Maar dat heeft echt totaal geen nut! Want ik kan geheel niks veranderen aan hoe het NU is, toch? Dus dan kan ik mezelf wel blijven kastijden voor gemaakte “fouten”, maar ik kan er ook op vertrouwen dat het allemaal wel goedkomt en ik op een andere manier de Zoom-uitzendingen kan gaan opnemen en beschikbaar kan gaan stellen (dat lukte gisteren niet met de iPad!).

Dat is loslaten. Dat is vertrouwen. Op mijn gidsen. Want zij regelen het voor me. Groot of klein. Ik hoef alleen maar te luisteren en de juiste stappen te nemen.

En dat deed ik sinds vanochtend door ein-de-lijk na ongeveer 2 weken vastgeroest te zijn geweest, mijn lichaam weer bewogen te hebben en daarmee de energie weer in gang te hebben gezet. STROMING! VERADEMING! VRIJHEID!

IK WIL MIJN DROOMLEVEN MANIFESTEREN!

Wat jij?

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,

Avalon


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.